Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

400 gr artıdayım ve kv hergün bişeler yapıp beni çağırıyor çok heves ediyor kıramıyorum grubun ortalamasına da etki etmek istemem ve yediklerimide yazmaya utanıyorum gerçekten
Canim öyle düşünme grubun ortalamasi tamam önemli ama burda birbirimize destek olmakta önemli her zaman kilo vericez diye bi kaide yok tatlim uzme canini karar senin kilo versende alanda bence izine ayrilma ayrildiginda daha fazla kilo alinmiş olarak geri dönülüyor tecrubeyle sabit ne zaman izine ayrilsam 3-5 geri dondu hep

Cekemiyor anacim senin kaynana seni iyi demissin yinede canm sana para verecegime boyle kalirim daha iyi diye hic laf soyleyememekten iyidir

Valla anlamıyorum kadının kafasını Onun yaşındakiler aman torunlarıma kazak öreyim yada oturup şu kuranımı her gün okuyayım der ama hatunun parmak atmadığı yer kalmadı neredeyse nette hani bir chatte girmediği kaldı onuda cesaret edemez herhalde başıma birşey gelir hesabı

Kız söyledim söylemesine ama bana yeterli gelmedi benim onu bir güzel halletmem lazım bir daha başkasının yanında bana laf sokmaya kalkarsa çok fena bozacağımı bilmesi için
Hayır zaten daha yeni yeni aramız düzeliyor hesapta ama kadın akıllanacağına yine kaşınmaya başladı
Dün hatta eşimede anlattım oda ya seni gaza getirmek için demiştir dedi güldüm ulen sen bile söylediğine inanmıyorsun benimmi inanmamı bekliyorsun diye aslında doğru söylüyorsun dedi ama işte tatsızlık istemediği için öyle demiş Dedim valla kaçarı yok anan kaşınıyor yakında kaşırım demedi deme

Gülüyor tabi çünkü benimde asla terbiyesizce söylemiyeceğimi biliyor

400 gr artıdayım ve kv hergün bişeler yapıp beni çağırıyor çok heves ediyor kıramıyorum grubun ortalamasına da etki etmek istemem ve yediklerimide yazmaya utanıyorum gerçekten

Canım hiç öyle düşünme Merveninde dediği gibi hepimiz aynı şeyleri dönem dönem yaşıyoruz üstelik benim inan genelde tartıdan sonra bazen 1 kg bile fazla çıktığım oluyor ödemdir oooo canını hiçççç sıkma
Artıda olsa ekside olsa biz burada hep birbirimize desteğiz ne olursa olsun

Sen yine pes etmeden devam et eminim eksi göreceksin sen cuma yine

Canim benim kaynanada gicik ama kilomla ilgili hicbirsey demedi bana hatta yuzun daha guzel boyle dedi ama seninki cidden sopayi hak etmis kiz ver kilolari ona inat cik karsisina kim veremiyormus gör de

Menüm
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı rezene çayı
40 gr beyaz peynir
25 gr kepekli lavas
5 yeşil zeytin
1 yumurta Haşlama

Ara 3 hurma ve 8 badem
1 fincan sade Nescafe

Öğle
Fırında erişte 1 servis kaşığı dolusu
200 gr yoğurt
2 yulaflı bisküvi
1 fincan çay

Ara 220 gr kepekli ekmek
36 gr cikolota regl olduğum icin cnm istedi

Akşam
1 kase brokoli çorbası
1. 5 light etimek
200 gr kefir

Ara fırında kabak tatlısı şeker çok az koydum.

İnşallah dediğiniz gibi olur kızlar teşekkür ederim destekleriniz için
Bugün yediklerim
Sabah
1 parça peynir
1 sarı armut

Ara
2 kuru incir
Bir iki parça ceviz
Yarım bardak tarçınlı süt

Burdan sonra kvdeydim

Öğlen
1 portakal
Yarım muz
1 kesme şekerin 2 katı büyüklüğünde fıstıklı pişmaniye

Akşam
1 kase yoğurt
1 kase kıymalı makarna

selam şekerler menüm gelsin

sabah: aç karna su, 1,5 dilim kızarmış tb üzerine salça sürdüm yanında biraz zeytin az peynir 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
ara: 1 yeşil çay 1 mandalina
öğlen: 1 dilim tb dan peynirli tost çay
ara: çay yanında 1 bisküvi
ara: (eve gelince) 1 br süt yarım muz
akşam: 1 kase pırasa 4 zeytin, 1 kase salçalı makarna
ara: 1 mandalina az şekerli sütlü kahve düşünüyorum

bol su ve hareket var

Canim benim kaynanada gicik ama kilomla ilgili hicbirsey demedi bana hatta yuzun daha guzel boyle dedi ama seninki cidden sopayi hak etmis kiz ver kilolari ona inat cik karsisina kim veremiyormus gör de

Sorma canım cidden sopalık sırf benim çakmayada laf soksa yine kızarım sonuçta hakkı yok sonuçta zaten kadıncağızın siniri bozuk o konuda ne gerek var insanları kırmaya
Neyse bir iki güne kadar nasılsa bir araya geleceğiz onunla o zaman görüşürüz hatunla

Eşimin diğer akrabaları hep çok beğenirler beni aksine derler kızım senin yüreğin güzel boşver kiloyla uğraşmayı diye hatta bir tanesi oğlu bekarken hep derdi inşallah benim oğlum senin gibi birini bulur hem tatlı dilli hemde hafif kilolu diye hiç sevmem sıskaları oğlum elini attığında eccük eline birşey gelsin diye söyledikçe kahkahalarla güler dururduk ve cidden oğlu topiş bir gelin aldı çok tatlı dili üstelik cidden Kvsine ve Kpsine inanılmaz düşkün ( tabi KVside gözünün içine bakar gelinin hatta her istediğini yapar ( hepde der ben onun gönlünü hoş tutacağım ki oda oğlumun gönlünü hoş tutsun diye hep diyorum bende keşke benim KV onunki gibi olsaydı diye )

canım benim seni özledik tekrardan aktif olucak olman çok güzel :) dedeni görmen de çok güzel olmuş bebiş de büyüor oh ne güzel :)
canım menün güzel öğlen çok hafif hele ama kurabiyeler cıs biraz çok yağ var onlarda
afiyet olsun rakibem gayet iyi olmuş :)
oo kuzum sen de benim gibi akşam makarna yemişsin inş yakarız

Kızlar bugün yorgun ve halsizim. Dün geç yattım,sabah erken j
kalktım. Üstüne bi de diyet psikolojisi...
ben kısıtlanınca mutsuz oluyorum yaaaa....
Neyse cumaya kadar dayanacağım ama.

Bugün yediklerim :
Sabah
- dukan krebi
- çökelek
-2 yumurta
- yarım b.süt

Öğlen :
dukan usulu körili tavuk
ayran

Ara :
yoğurt

Akşam :
tavuk çorbası
kotnişonlu cacık

makarna olmasaydi daha iyiymiş ama kase küçükse sorun yok :)
bence menün guzel :) pişmaniye ve makarna var ama sabah çok az yemişsin dengeler
gayet iyi afiyet olsun
Menüm
sabah
2 Yumurta
biraz peynir
3-4 zeytin
2 dilim kepek ekmek

öğle
Türk Kahvesi

akşam
5 köfte
1 tabak yoğurt

ara
1 kahve içerim

şu şimdilik 1 lt
menün çok güzel afiyet olsun

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugunki menum
sabah
Yarim sandvic ekmegine tavuk gogsu sote, bir elma bir kiwi
oglen
bir tabak tavuk gogsuyle sebzeli bulgur pilavı, bir kase pekmezli yogurt
aksam
bir dilim misir ekmegine sucuklu yumurta, az tahin helva, bir avuc badem
Birazdan sekersiz cay icecem

Değişik bi menü olmuş cnm.

Belki hareketsizlikten ödem tutuyodur vücut

Ay canım benim sen beni guldurdun allahta seni guldursun inş. Dizi izlermis gibi okudum bir solukta
laf sokmasalar olmaz zaten
sende artık bir kaç ay sonra verdiğin kilolarinla verirsin cevabını inş. Canım

Bugün ve ben
sabah
1.5 yağda yumurta
7 tane zeytin
1.5 k.k suzme peynir
1 bardak greyfurt lu portakal suyu
2 dilim ekmek

Ara
1 tane elma
2 kaşık nar
yarım avuç leblebi

Akşam
Yarım kepçe nohut
1 porsiyon fırında yumurtalı Beşamel soslu karnabahar

Eşimin Muzlu tatlisindan 1 kaşık
Bugün sadece sabah ekmek yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…