Canim öyle düşünme grubun ortalamasi tamam önemli ama burda birbirimize destek olmakta önemli her zaman kilo vericez diye bi kaide yok tatlim uzme canini karar senin kilo versende alanda bence izine ayrilma ayrildiginda daha fazla kilo alinmiş olarak geri dönülüyor tecrubeyle sabit ne zaman izine ayrilsam 3-5 geri dondu hep400 gr artıdayım ve kv hergün bişeler yapıp beni çağırıyor çok heves ediyor kıramıyorumgrubun ortalamasına da etki etmek istemem ve yediklerimide yazmaya utanıyorum gerçekten
Cekemiyor anacim senin kaynana seni iyi demissin yinede canm sana para verecegime boyle kalirim daha iyi diye hic laf soyleyememekten iyidir
400 gr artıdayım ve kv hergün bişeler yapıp beni çağırıyor çok heves ediyor kıramıyorumgrubun ortalamasına da etki etmek istemem ve yediklerimide yazmaya utanıyorum gerçekten
Canim benim kaynanada gicik ama kilomla ilgili hicbirsey demedi bana hatta yuzun daha guzel boyle dedi ama seninki cidden sopayi hak etmis kiz ver kilolari ona inat cik karsisina kim veremiyormus gör deoynakaynanama gıcık 389kilom la member: 280674 .!.:Anam cumartesi günde yine benim KV az daha çıldırtacaktı benizor tuttum kendimi cevap vekilolaraiçin
Bİr ara eşimin amcagelinin tabağında salatalar durunca birileri kız ne yemiyorsun demiş ( ki normalde kendi benden çok daha zayıf ama iştahlıdırmilletin tuhafıne gitti tabi her zaman tabağı temizleyen hatun salatalara el sürmeyince ) bizim saftirikte ay kilo alıyorum dikkat etmem lazım demezmi ulen niyazı hamurları yedin salataları bıraktın bari tam tersi yapsaydın ya demek geçti içimden ama kırılsın istemedim ( hatta benim büyük kız ben o an mutfaktaydı resmen dedi yengemde bir alem insan salataları yer hamurları bırakır diye dedim sus duymasın ayıp kırılır )
TAmda çay koyuyordum ben o an ve bir baktım benim KV bombanın pimini çekti ( kadın intihar ediyor farkında değil)
Ay ne bu nede Banu kilo veremezler zaten demezmi
O an şeytan çaydanlığı sıpıt koş içeri sen ne diyorsun ya diye bağır dedi ama uymadımYa SAbır dedim ve hiç duymamış gibi odaya bardaklarla döndüm
Tabi laf kiloya gelince anında benim KV başladı yok işte benim kızım çok güzel kilo verdi falan diye anlatmaya ( oda nasıl olduysa geldi )
Benim saftirik çakma elti ( amcagelini işte ) demezmi ay işte ünlü diyetisyenler iyide çok para alıyorlar diye bende heee kız Canan karatayın bile muayene ücreti 300 liraymış hani sırf tanışmak için gitmek isterdim ama baya pahalı dedimBenim görümcede anında atladı siz bana aylık 300 lira verin ben sizi zayıflatırım diye
Bende gülere valla sana 300 lira vereceğime böyle kalırım daha iyihem çok şükür yavaş yavaş veriyorum o yüzden hiççç ihtiyaçım yok işimde olmaz zaten
Aslında benim çakma eltide de akıl yok hepsinin huyunu biliyor ne diye perhizdeyim ayağı yapıyorsun ( hadi yapıyorsun hamurları yeme salatayı yede inandırıcı olsun
Şunların ağzına elli kere diyorum laf verme diye ama yok iyi birşey söylediğini sanıyor sonra golü yiyincede bozuluyor
Ama KVye laf sokamadım ya ona yanıyorum acıkcasıneyse ilk fırsatta golümü atarım nasılsa
Hatuna 6 sene aradan sonra yeni yeni Anne demeye başladım anında totoşu kalktı sanırım hani herşey unutuldu sanıyor sanırımeeee nasılsa hafta içi eşimin Anannesine gidiceğiz malum büyük kızım Halasına gitmeden bir kere daha Babannesini görmeye gidecek o zaman bende ona o konuyu açıp lafı yedirmezsem banada Banu demesinler
Hatun birde İNstagram açmış kendine ve beni takip etme isteği yollamış
Valla çatlayacak yakında heee attığım her adımı takip ediyor hatun yaaNeyse etsin bakalım takip nasılsa her türlü lafımı sokarım ben
Canim benim kaynanada gicik ama kilomla ilgili hicbirsey demedi bana hatta yuzun daha guzel boyle dedi ama seninki cidden sopayi hak etmis kiz ver kilolari ona inat cik karsisina kim veremiyormus gör de
canım benim seni özledik tekrardan aktif olucak olman çok güzel :) dedeni görmen de çok güzel olmuş bebiş de büyüor oh ne güzel :)Selam kizlar sinavlarim perşembe bitmis memlekete dedemi ailemi gormeye gitmiştim cuma günü Esim sürpriz yapmis yanina gelmiş tabi bizim ailede herkes biliyormus bi benim haberim yokmus görünce sok oldum ve çok mutlu oldum kisada olsa ailemle 1-2 gün geçirdim ve dun aksam 6 da istanbuldaydik bu arada cuma gibi kutahyada doktora cikmistim bebek 958 gram olmuş benim kilim hala 78 lerde çok şükür kilo almis doktor kan testi falan yapti normal değer 11.7 cikmasi gerekiyorken 11.4 cikti kan ilacini ara arada olsa kullanmama söyledi ben kabiz yapiyor diye icmiyordum cinsiyetimiz yine kesinleşmesi ne doktorun ultra sonunda acti nede radyoliji uzmanini baktigi ayrinti ultrason da acti ama ikiside koza benziyor dedi hastane sonraki azda olsa bebek için alisveris yaptim zaten annemler teyzemler anneannemde bi dünya eşya almislar bende alinca baya kiyafetimiz oldu :) kiz degilde erkek gelirse napariz bilmem
Tabi 1.5 ay evde olmayinca ev de haliyle isler birikmiş gerçi o kadar çok yok alahtan dun aksam Esim biraz bulasik biriktirmiş onlari makineye attim bugünde etrafi topladim Esim camasir yikamis onlari katladim utuleri falan ayirdim valizleri yerleştirdim bebeğin esyalarini dolaba yerlestirtim bi makinede camasir attim onlari falan astim dikilecek bi kac parca sey varmis onlari diktim yavaş yavaş isleri yapmaya calisiyorum birazdan bulasik makinesini falan yerlestircem sonrasindada ufaktan temizlik işlerine girer aksam yemeğimi yaparim ozlemisim evimi esimi herşeyi
Bu arada inşallah herkes iyidir geçmiş yapmadim o kadar çok sayfa birikmiş ki okuyamadim bugünden itibaren yine aktif olurum insallah
canım menün güzel öğlen çok hafif hele ama kurabiyeler cıs biraz çok yağ var onlardaSelam kizlar dun misarlikteydik gec geldik, menumu yazamadim.
Dunki menum
sabah
bir dilim salam,az peynir, 4 zeytin, yarim dilim ekmek
Öğle
bir kase mercimek corbasi, birkase yogurt
aksam
1 tabak tavuk gogsunden makarna, 1 kase tarhana corbasi
Atıştırmalık
2 kucuk tuzlu kurabiye bir sekerli kurabiye, iki bardak sekersiz cay, 1 bardak ice tea
afiyet olsun rakibem gayet iyi olmuş :)Menüm
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı rezene çayı
40 gr beyaz peynir
25 gr kepekli lavas
5 yeşil zeytin
1 yumurta Haşlama
Ara 3 hurma ve 8 badem
1 fincan sade Nescafe
Öğle
Fırında erişte 1 servis kaşığı dolusu
200 gr yoğurt
2 yulaflı bisküvi
1 fincan çay
Ara 220 gr kepekli ekmek
36 gr cikolota regl olduğum icin cnm istedi
Akşam
1 kase brokoli çorbası
1. 5 light etimek
200 gr kefir
Ara fırında kabak tatlısı şeker çok az koydum.
oo kuzum sen de benim gibi akşam makarna yemişsin inş yakarızİnşallah dediğiniz gibi olur kızlar teşekkür ederim destekleriniz için
Bugün yediklerim
Sabah
1 parça peynir
1 sarı armut
Ara
2 kuru incir
Bir iki parça ceviz
Yarım bardak tarçınlı süt
Burdan sonra kvdeydim
Öğlen
1 portakal
Yarım muz
1 kesme şekerin 2 katı büyüklüğünde fıstıklı pişmaniye
Akşam
1 kase yoğurt
1 kase kıymalı makarna
makarna olmasaydi daha iyiymiş ama kase küçükse sorun yok :)selam şekerler menüm gelsin
sabah: aç karna su, 1,5 dilim kızarmış tb üzerine salça sürdüm yanında biraz zeytin az peynir 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
ara: 1 yeşil çay 1 mandalina
öğlen: 1 dilim tb dan peynirli tost çay
ara: çay yanında 1 bisküvi
ara: (eve gelince) 1 br süt yarım muz
akşam: 1 kase pırasa 4 zeytin, 1 kase salçalı makarna
ara: 1 mandalina az şekerli sütlü kahve düşünüyorum
bol su ve hareket var
bence menün guzel :) pişmaniye ve makarna var ama sabah çok az yemişsin dengelerİnşallah dediğiniz gibi olur kızlar teşekkür ederim destekleriniz için
Bugün yediklerim
Sabah
1 parça peynir
1 sarı armut
Ara
2 kuru incir
Bir iki parça ceviz
Yarım bardak tarçınlı süt
Burdan sonra kvdeydim
Öğlen
1 portakal
Yarım muz
1 kesme şekerin 2 katı büyüklüğünde fıstıklı pişmaniye
Akşam
1 kase yoğurt
1 kase kıymalı makarna
gayet iyi afiyet olsunMenüm
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı rezene çayı
40 gr beyaz peynir
25 gr kepekli lavas
5 yeşil zeytin
1 yumurta Haşlama
Ara 3 hurma ve 8 badem
1 fincan sade Nescafe
Öğle
Fırında erişte 1 servis kaşığı dolusu
200 gr yoğurt
2 yulaflı bisküvi
1 fincan çay
Ara 220 gr kepekli ekmek
36 gr cikolota regl olduğum icin cnm istedi
Akşam
1 kase brokoli çorbası
1. 5 light etimek
200 gr kefir
Ara fırında kabak tatlısı şeker çok az koydum.
menün çok güzel afiyet olsunMenüm
sabah
2 Yumurta
biraz peynir
3-4 zeytin
2 dilim kepek ekmek
öğle
Türk Kahvesi
akşam
5 köfte
1 tabak yoğurt
ara
1 kahve içerim
şu şimdilik 1 lt
Hayırlı akşamlar kızlar
Bugunki menum
sabah
Yarim sandvic ekmegine tavuk gogsu sote, bir elma bir kiwi
oglen
bir tabak tavuk gogsuyle sebzeli bulgur pilavı, bir kase pekmezli yogurt
aksam
bir dilim misir ekmegine sucuklu yumurta, az tahin helva, bir avuc badem
Birazdan sekersiz cay icecem
Kizlar bugunku menum
sabah
3 adet hindi fume
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
ara
1 dilim dukan bar
sade nescafe
ara
sekersiz puding
aksam
200 gram kadar haslanmis tavuk
1 servis kasigi karnabahar yemegi
1 tane salatlik tursusu
yesillik ve domates
kizlar ben neden kilo aliyorum?
Ay canım benim sen beni guldurdun allahta seni guldursun inş. Dizi izlermis gibi okudum bir soluktaAnam cumartesi günde yine benim KV az daha çıldırtacaktı benizor tuttum kendimi cevap vermemek için
Bİr ara eşimin amcagelinin tabağında salatalar durunca birileri kız ne yemiyorsun demiş ( ki normalde kendi benden çok daha zayıf ama iştahlıdırmilletin tuhafıne gitti tabi her zaman tabağı temizleyen hatun salatalara el sürmeyince ) bizim saftirikte ay kilo alıyorum dikkat etmem lazım demezmi ulen niyazı hamurları yedin salataları bıraktın bari tam tersi yapsaydın ya demek geçti içimden ama kırılsın istemedim ( hatta benim büyük kız ben o an mutfaktaydı resmen dedi yengemde bir alem insan salataları yer hamurları bırakır diye dedim sus duymasın ayıp kırılır )
TAmda çay koyuyordum ben o an ve bir baktım benim KV bombanın pimini çekti ( kadın intihar ediyor farkında değil)
Ay ne bu nede Banu kilo veremezler zaten demezmi
O an şeytan çaydanlığı sıpıt koş içeri sen ne diyorsun ya diye bağır dedi ama uymadımYa SAbır dedim ve hiç duymamış gibi odaya bardaklarla döndüm
Tabi laf kiloya gelince anında benim KV başladı yok işte benim kızım çok güzel kilo verdi falan diye anlatmaya ( oda nasıl olduysa geldi )
Benim saftirik çakma elti ( amcagelini işte ) demezmi ay işte ünlü diyetisyenler iyide çok para alıyorlar diye bende heee kız Canan karatayın bile muayene ücreti 300 liraymış hani sırf tanışmak için gitmek isterdim ama baya pahalı dedimBenim görümcede anında atladı siz bana aylık 300 lira verin ben sizi zayıflatırım diye
Bende gülere valla sana 300 lira vereceğime böyle kalırım daha iyihem çok şükür yavaş yavaş veriyorum o yüzden hiççç ihtiyaçım yok işimde olmaz zaten
Aslında benim çakma eltide de akıl yok hepsinin huyunu biliyor ne diye perhizdeyim ayağı yapıyorsun ( hadi yapıyorsun hamurları yeme salatayı yede inandırıcı olsun
Şunların ağzına elli kere diyorum laf verme diye ama yok iyi birşey söylediğini sanıyor sonra golü yiyincede bozuluyor
Ama KVye laf sokamadım ya ona yanıyorum acıkcasıneyse ilk fırsatta golümü atarım nasılsa
Hatuna 6 sene aradan sonra yeni yeni Anne demeye başladım anında totoşu kalktı sanırım hani herşey unutuldu sanıyor sanırımeeee nasılsa hafta içi eşimin Anannesine gidiceğiz malum büyük kızım Halasına gitmeden bir kere daha Babannesini görmeye gidecek o zaman bende ona o konuyu açıp lafı yedirmezsem banada Banu demesinler
Hatun birde İNstagram açmış kendine ve beni takip etme isteği yollamış
Valla çatlayacak yakında heee attığım her adımı takip ediyor hatun yaaNeyse etsin bakalım takip nasılsa her türlü lafımı sokarım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?