- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
maaşallah canım eşinin cevapları tam oturmuş evlilikte bu önemli işte eşinin yanında olması çoook önemli benim eşim olsaydı bu durumda sanırım bana kızardı neden öyle dedim diyeWoowwww süper sonuç bir günde 1 kg
Bakalım bende bugün başladım ve inşallah cumaya kadar bende çok güzel eksiler görürüm
Sabahta sürahiyi doldururken içine birazda karbonat attım suyum ( alkali olsun diye)
Bol bol su içeyim ki şu ödemide atayım
Anam öyle dengesizler çok maalesef
Benim öyle bir sürü vardı cevremde ama hepsini itinayla hallettim
Annemin arkadaşı biz evlendiğimizde Annemlerin evi aldıklarını sonradanda araba aldıklarını duyunca bir ara ben Annemlere ziyarete almanyaya gittiğimde gülerek bir kız alana bir ev + bir araba bedava demiştio an tabi annem çok sinir oldu ama arkadaşı diye ses etmek istemedi bende heee öyle oldu kız Rükiye ( kadına hiç teyze demezdim sinir olduğum için ) benim kampanya ama nişandan sonra yapıldı senin kız kocayı bulsunda eminim sen daha büyük kampanya yaparsın demiştim hakikatende kızı birine aşık olduğunda ( tabi sırf Almanya aşkına ) damadı getirtebilmek için dünya masraf yaptı, damadın borçlarına kadar kapattı, çalışma izni çıkana kadar 3 sene her gün bol bol harçlığını kendi verdi hatta son model telefon aldı yetmedi damat her sıkıştığında Türkiyeye döneceğim diyince altına arabasını aldı Türkiyeden daire aldı hala her ay emekli maaşını onlara teslim ediyor ve şimdide almanyada bahçeli ev almak istiyorlarmış onunda parası kadından çıkacak
Hatun sırf kızının yuvası dağılmasın diye devamlı para tıkıyor bir taraflarına damadın üstelik adam öyle ahım şahım saygılı biride değil
Hep diyorum kimseye bahane vermek iyi değil mutlaka insanın başına gelir diye
Benim Kv de bir keresinde milletin içinde ay kim bilir ne yaptı da oğlum almak zorunda kaldı dedibende gülerek ayol senin yamuk oğlunuda benden başkası almazdı demiştim eşim kaburgasının birinin yamuk olduğunu söylemişti bana yeni evliyken hatta eşimin yengesi aaaa günah kız hem güzel hemde saygılı bir gelinin var eee oğlun gelinin sayesinde bedavadan ev ve araba sahibi oldu kız inşallah benim çocuklarda böyle bir aileye damat giderler demişti hatun benim lafıma zaten çok bozulmuştu hatta eşime şikayet etti beni milletin içinde bana böyle böyle dedi diye eşimde eee yalanmı kaburgam yamukkkk diyince iyice fit oldu eltisinede lafı için kızdı neymiş efendim oğlunu aşağılamış para için mi evlenmiş oğluşu onada eşim eee yalanmı sonuçta çalışarak benim ev ve arabaya aynı anda sahip olmam mümkün olmazdı kadın güzel birşey söylemiş daha ne olsun demişti
Woowwww süper sonuç bir günde 1 kg
Bakalım bende bugün başladım ve inşallah cumaya kadar bende çok güzel eksiler görürüm
Sabahta sürahiyi doldururken içine birazda karbonat attım suyum ( alkali olsun diye)
Annemin arkadaşı biz evlendiğimizde Annemlerin evi aldıklarını sonradanda araba aldıklarını duyunca bir ara ben Annemlere ziyarete almanyaya gittiğimde gülerek bir kız alana bir ev + bir araba bedava demiştio an tabi annem çok sinir oldu ama arkadaşı diye ses etmek istemedi bende heee öyle oldu kız Rükiye ( kadına hiç teyze demezdim sinir olduğum için ) benim kampanya ama nişandan sonra yapıldı senin kız kocayı bulsunda eminim sen daha büyük kampanya yaparsın demiştim hakikatende kızı birine aşık olduğunda ( tabi sırf Almanya aşkına ) damadı getirtebilmek için dünya masraf yaptı, damadın borçlarına kadar kapattı, çalışma izni çıkana kadar 3 sene her gün bol bol harçlığını kendi verdi hatta son model telefon aldı yetmedi damat her sıkıştığında Türkiyeye döneceğim diyince altına arabasını aldı Türkiyeden daire aldı hala her ay emekli maaşını onlara teslim ediyor ve şimdide almanyada bahçeli ev almak istiyorlarmış onunda parası kadından çıkacak
Hatun sırf kızının yuvası dağılmasın diye devamlı para tıkıyor bir taraflarına damadın üstelik adam öyle ahım şahım saygılı biride değil
Benim Kv de bir keresinde milletin içinde ay kim bilir ne yaptı da oğlum almak zorunda kaldı dedibende gülerek ayol senin yamuk oğlunuda benden başkası almazdı demiştim eşim kaburgasının birinin yamuk olduğunu söylemişti bana yeni evliyken hatta eşimin yengesi aaaa günah kız hem güzel hemde saygılı bir gelinin var eee oğlun gelinin sayesinde bedavadan ev ve araba sahibi oldu kız inşallah benim çocuklarda böyle bir aileye damat giderler demişti hatun benim lafıma zaten çok bozulmuştu hatta eşime şikayet etti beni milletin içinde bana böyle böyle dedi diye eşimde eee yalanmı kaburgam yamukkkk diyince iyice fit oldu eltisinede lafı için kızdı neymiş efendim oğlunu aşağılamış para için mi evlenmiş oğluşu onada eşim eee yalanmı sonuçta çalışarak benim ev ve arabaya aynı anda sahip olmam mümkün olmazdı kadın güzel birşey söylemiş daha ne olsun demişti
yok canım ikisinde de iç çamaşırıyla tartıldım bilmiyorum çırpındıkça batıyorum yine moralim bozulmaya başlıyor.
canım dükan yapıyorum dün af protein yaptım bugün sebze protein yapacağım ama var bende birşeyler bilmiyorum offf çok hareket lazım galiba direncimi kırmam için.Banucum dediğin gibi bütün tipler seni buluyor :))
Kitap yazsan roman olur valla :)))
Canım neden bu hafta dukan denemiyorsun?
Hem kg verince keyfinde yerine gelir.
kurtul canım bak ben 67 leri ucundan gördüm hadi gaza basss
kız ben çıplak tartılıyorumyok canım ikisinde de iç çamaşırıyla tartıldım bilmiyorum çırpındıkça batıyorum yine moralim bozulmaya başlıyor.
jilian yaptırrrrkızlar öğleden sonraki bir ders beden eğitimi yapacağım ama dışarısı çok soğuk çocuklar hasta olur sınıfta müzik eşliğinde spor yaptıracağım ama nasıl birşey olabilir hem bende bu saayede spor yapmış olurum zaten spor ayakkabısı var yanımda.en iyisi şöyle yapayım yaa harflerimiz bugün bitti çocuklara sürpriz yapayım bakkaldan bisküvi meyve suyu falan aldırayım onu yesinler sonrada müzik açıp oynayalım :) ayyy bu fikirlerimi veliler duymasın :) :) :)
evet bastım ben gaza dünden beriii
kız ben çıplak tartılıyorum
jilian yaptırrrr
maaşallah canım eşinin cevapları tam oturmuş evlilikte bu önemli işte eşinin yanında olması çoook önemli benim eşim olsaydı bu durumda sanırım bana kızardı neden öyle dedim diye
kızlar öğleden sonraki bir ders beden eğitimi yapacağım ama dışarısı çok soğuk çocuklar hasta olur sınıfta müzik eşliğinde spor yaptıracağım ama nasıl birşey olabilir hem bende bu saayede spor yapmış olurum zaten spor ayakkabısı var yanımda.en iyisi şöyle yapayım yaa harflerimiz bugün bitti çocuklara sürpriz yapayım bakkaldan bisküvi meyve suyu falan aldırayım onu yesinler sonrada müzik açıp oynayalım :) ayyy bu fikirlerimi veliler duymasın :) :) :)
Menüm
sabah
2 Yumurta
biraz peynir
3-4 zeytin
2 dilim kepek ekmek
öğle
Türk Kahvesi
akşam
5 köfte
1 tabak yoğurt
ara
1 kahve içerim
şu şimdilik 1 lt
Senin basinda daha fazla patavatsiz var canm ben en azindan bu adami senede bir görüyorum devamli görsem sinir hastasi olurum kesinWoowwww süper sonuç bir günde 1 kg
o zaman odemdir canim aksam yatarken alyansim parmagima bol geliyor ama sabah kalktigimda parmagimi alyans sıkmis oluyor vücut isim normale döndükçe sislikte gidiyor canmyok canım ikisinde de iç çamaşırıyla tartıldım bilmiyorum çırpındıkça batıyorum yine moralim bozulmaya başlıyor.
yok canım dünkü normal kepekti okula getirmemiştim kahvelerim tadlandırıcı ileTatlım menünde kepekli ekmek görünce dukan yapmıyorsun sandım. Ekmek yulaf kepeğindenmi ?
Kahvelerin şekersiz dimi ?
günaydın kızlar ben vücudumu anlamıyorum yaa
dün akşam tok karnıma 70.9 geldim çok sevindim kesin aç karnıma 70 gelirim diye düşünürken sabah aç karnıma 71.0 geldim gerçekten çok garip artık vücuduma nalam veremiyorum ama sporumu dün yapamadım başımfelaket ağrıyodu sonrada uykum geldi yattım bugün sporu telafi edicem...
inşallah canım ama tefalin yağ ve kas ölçümünü de yapıyo aynı zamanda ama neden öyle oldu anlamadımCnm benm tartindan kaynaklidir.
Benim okuduğum kadarı ile en ufak bi kaçamak bile sonucu etkiliyor.yok canım dünkü normal kepekti okula getirmemiştim kahvelerim tadlandırıcı ile
Yine her zamanki gibi motive neşe süper tatlım bayılıyorum senin şu enerjineSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Çok şükür bugün uykumu almış bir şekilde erkenden uyanabildim hatta kahvaltımı bile yaptım şu saate ( 07:15 ) kadar
Bugün dukan expressede başladım Allahın izniyle ( yanlız yine tartıda fazla çıktım o ayrıama tamamen benim hatam çünkü iki gündür yine suyu ihmal ettim o yüzden takılmıyorum gördüğüm rakama )
İnşallah Cumaya kadar güzel eksiler görürüm diye düşünüyorum
Öğleden sonrada güzel güzel sporumuda yapacağım
Dün gece kızım illa bavulumu hazırlayalım diye tutturunca çok uğrayamadım ( gerçi arada sayfa yeniledim baktım kimseciklerden ses seda yoktu)
Oda lazım olur bunuda giyersin falan derken bir sürü şey çıktıeee 15 gün kalacak normaldir sonuçta her gün temiz temiz giyinsin istedim Bu arada benim ilk göz ağrım yanına kalem ve rimelde istiyor tabi kendi hiç çekmediği için gidene kadar her gün kalem çekmeyi deneyecek
Çok şükür kuzum artık ufak ufak genç kız olduğunun farkına vardı ve güzel görünmek için çabalıyor hatta dün eşim yüzünde bir kaç sivilceyi fark edince kız o sivilcelerini tırnaklamada geçsin diyince bizimki eeee almıyorsun ki sivilce giderici kremler falan kendime bakayımeşim nasıl şaşırıp bana bakıyor bu neydi şimdi diye dedim normaldir artık çocuk değil ihtiyaçları farklılaşıcak tabi dinsizin hakkından imansız gelir ben sana hiç masraf çıkarmıyordum artık kızınada alma göreyim diye nasıl güldüm
Yarın bir ara kızkardeşime gidiceğiz hem kahve içmek için hemde hanıma bir iki birşeyler alacağız ( gözkalemi, rimel, dişfırçası, dişmacunu ve şampuan gibi temel şeyleri)
Bu arada ufaklık bavulun hazırlandığını görünce önce bizi bir kopardı; Ohhh sen gidiyorsun oda bana kalıyor istediğim saatte yatarım artık hemde ranza alırım odayademezmi
Karnımıza ağrılar girdi resmen gülmekten fırsatcı kuzunun lafına, aradan bir saat kadar zaman geçti bizim cimcime ablasının 15 gün sonra döneceğini öğrenince; Şükürler olsun ablacığımmmm ben hiç dönmeyeceksin sandım şükürler olsun dönücekmişsin, sakın beni bırakma oldumu Abbacık diye ablasına sarılınca daha beter olduk
Hem çok seviyor hemde kurtuldum ayağı yapıyor
Bir tatil için öyle yapıyor ileride ablası evlenince herhalde iyice bunalıma girer
Sen işini bilirsin tatliiiimCanım suyunu yeterli içiyormusun acaba
Büyük ihtimal ödemdir o canım inan bende her gün tartıda farklı bir rakam görüyorum hatta bazen 2 kg bile fazla çıkıyor ama ödem olduğuna emin olduğum için pek umursamıyorum
SEnde takılma rakama sonuçta yediklerin kilo almaya asla izin vermez
Kız ben önce bir iki güne kadar onu bir kalaylıyayım sonra kilo verdikçe daha bir net fark eder kesin verdiğimi
İnan iki gündür taktım yine kadınaUlen ben sana elimden geldiğince her anlamda destek oluyorum, yeri geldiğinde eşimin akıl edemediğini ben akıl edip senin rahatını sağlıyorum eeee 6 sene aradan sonra tekrar sana Anne demeye başlamışım ne diye beni çıldırtmak için elinden geleni yapıyorsun ki kadın Neyseeee bir iki gün daha keyifle otursun nasılsa kızım yola çıkmadan bir akşam uğrayacağız o zaman görür bakalım laf nasıl sokuluyormuş uymayacağım şeytana diyorum ama oda resmen gel gel yapıyor be anacığım
selam beybiler nasılsınız? bomba gibi olmalıyız hedef kilomuza 1 gün daha yakınız...günler hiç geçmicekmiş gibi geliyor ama hızla geçiyor bu süreyi çok iyi değerlendirmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?