Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

maaşallah canım eşinin cevapları tam oturmuş evlilikte bu önemli işte eşinin yanında olması çoook önemli benim eşim olsaydı bu durumda sanırım bana kızardı neden öyle dedim diye

kızlar öğleden sonraki bir ders beden eğitimi yapacağım ama dışarısı çok soğuk çocuklar hasta olur sınıfta müzik eşliğinde spor yaptıracağım ama nasıl birşey olabilir hem bende bu saayede spor yapmış olurum zaten spor ayakkabısı var yanımda.en iyisi şöyle yapayım yaa harflerimiz bugün bitti çocuklara sürpriz yapayım bakkaldan bisküvi meyve suyu falan aldırayım onu yesinler sonrada müzik açıp oynayalım :) ayyy bu fikirlerimi veliler duymasın :) :) :)

Banucum dediğin gibi bütün tipler seni buluyor :))
Kitap yazsan roman olur valla :)))

yok canım ikisinde de iç çamaşırıyla tartıldım bilmiyorum çırpındıkça batıyorum yine moralim bozulmaya başlıyor.

Canım neden bu hafta dukan denemiyorsun?
Hem kg verince keyfinde yerine gelir.

Banucum dediğin gibi bütün tipler seni buluyor :))
Kitap yazsan roman olur valla :)))

Canım neden bu hafta dukan denemiyorsun?
Hem kg verince keyfinde yerine gelir.
canım dükan yapıyorum dün af protein yaptım bugün sebze protein yapacağım ama var bende birşeyler bilmiyorum offf çok hareket lazım galiba direncimi kırmam için.

kurtul canım bak ben 67 leri ucundan gördüm hadi gaza basss

evet bastım ben gaza dünden beriii

yok canım ikisinde de iç çamaşırıyla tartıldım bilmiyorum çırpındıkça batıyorum yine moralim bozulmaya başlıyor.
kız ben çıplak tartılıyorum

jilian yaptırrrr

maaşallah canım eşinin cevapları tam oturmuş evlilikte bu önemli işte eşinin yanında olması çoook önemli benim eşim olsaydı bu durumda sanırım bana kızardı neden öyle dedim diye

Kız ben geçen gün eşime resmen ilan ettim zaten Anan kaşınıyor bak en kısa zamanda kaşıyacağım söylemedi deme diye yapmazsın sen öyle şey dedi yok anam yok yaparım hemde kesin yaparım dedim gülüyor

En güzel hareketler işte hem çocuklarda eğlenir hemde sende hareket etmiş olursun
Bende birazdan müzik açıp kızımla göbek atayım

Senin basinda daha fazla patavatsiz var canm ben en azindan bu adami senede bir görüyorum devamli görsem sinir hastasi olurum kesin
o zaman odemdir canim aksam yatarken alyansim parmagima bol geliyor ama sabah kalktigimda parmagimi alyans sıkmis oluyor vücut isim normale döndükçe sislikte gidiyor canm

Cnm benm tartindan kaynaklidir.

Yine her zamanki gibi motive neşe süper tatlım bayılıyorum senin şu enerjine
Ne güzel erkenden kalkiyorsun ben geç yatıp geç kalkiyorum
kızınada masaallah genç kız oldu artık annesi iyi gezmeler Pıtırcığa
Sen işini bilirsin tatliiiim

Kızlarrrrrrrr yine nerelere kayboldunuz

Ben 15 : 45 itibariyle akşam yemeğimide yemiş bulunmaktayım
Bu saatten sonra artık ancak şekersiz nescafe, türk kahvesi veya ayran tüketirim

Tabi birde bol bol su

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah;
2 yumurtadan omlet
1.5 yk yulaf kepekli krep
3 dilim jambon

ara1;
1 büyük bardak ayran

ara2:
1 şekersiz türk kahvesi

ara3:
1 büyük bardak ayran

2 saat arayla içildi tabi onlarda

Akşam;
Tavuk göğüs ( yağsız tavada küp doğranıp pişti )
1 kase yoğurt

Şu anda dünyayı yemiş gibi hissediyorum kendimi
Yarın inşallah sebze + Protein olucak menüm

Şu ana kadar 1.5 litre su içtim ve yatana kadar 3 litre olur o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…