Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Un kurabiyeeeesiiiiiekmek 3 dilim 3 mandalinaaaaa bi dene yeterdi emine abla gözün dönmüş akşam yemeğinden sonra

Sorma canım yaa geçen inan kızın elindeki çikoyu alıp kaçmak geldi içimden yaramaz çocuklar gibi
Bazen deli gibi canım istiyor ama işte frenlemeye çalışıyorum kendimi 5 ay içinde en fazla 3 kere kaçamak yapmışımdır ( ki onu bile gündüz yapıyordum ki akşama kadar eriteyim diye )
Valla bazen çok bunalıyorum ve inan mıçam diyetine yapmıyorum len diyesim geliyor ama sonra sabah oluncada yok yok bu iş olacak diyip aynen devam ediyorum

şu an bile yine kan şekerim düştü sanırım inanılmaz halsiz hissediyorum kendimi ama kuzende olduğundan uzanamıyorum birazdan gidecekmiş ( yatıya kalır sandık ama haftasonu gelirim dedi iyi madem dedik )
Anında kendimi yatağa atacağım yoksa çocuklara yaptığım pudingten yiyeceğim

Seninde hedefler süper canm göster görümcene nasl çıtrrrrr olduğunu
Sagol tatlım inş. Göstercem onada diğerlerinede..
Hele bir tanesi varki 36 beden pardesu vardı ay zahifliyimda ben giycem dedim durdu demesinmi sen onun içine giremezsin sen kemiklisin okadar zayiflayamazsin diye
okadar kötü oldum ama bozuntuya vermedim
ama Göstercem inş.

Oooovvv gece gece olmaz banuuuummmm tut kendini ama bence 1 gün izin seni diyete daha da bağlıcakuçucaksn

Öyle bi giresin ki valla yeni gelin gibi süzülürsün içinde bunu söyleyenlerde çatlar

bu gün hesapsız davrandım nezlem vardı sıkmadım kendimi birde sevdiğim bir amca vardı yaşlıca onu kaybettim...üzüldüm çok üzüldümmm...ne yedim bilmiyorum zaten...
Basın sağolsun canım allah rahmet etsin ozaman normal bir durum ben olsam neler yerdim

Yatmaya giden kızlarrrrrrrrrrr
Hepinize iyi geceler

VAlla bende kuzenin kalkmasını bekliyorum normalde yatıya kaldığında uyku bastırınca ben yatardım onlar otursada ama birazdan gidiceğim dediği için direniyorum resmen fena uyku bastırdı sonuçta alışmışım 11i az gece yatmaya inşallah sabah yine 6da uyanabilirimde düzenim şaşmaz

HAftasonu gelirsede erkenden yatarım nasılsa kusura bakmaz

Bende daha spor yapıyorum daha 30 dk oldu bisiklete bineli paçalardan ter suzulmeye başladı bi 20 yada 30 dk daha yapıp duş alıp yaticam 1 i bulur benimde

Canım profilimde albüm var ona tıklarsan benim resimlerimi görebilirsin sadece benim takip ettiklerim görebiliyor zaten
Canım kızın çok tatlı maşallah sanada masaallah
ilk koyduğun resimlerle sonraki resimler arasında yüzün baya zayiflmis
saç renginde güzel olmuş
Neyse kuzen gitti bende kaçtım

Herkese iyi geceler
Iyi geceler tatlım tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…