- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Un kurabiyeeeesiiiiibu gün yediklerim...BU GÜN HESAPSIZDI BİRAZ...
KAHVALTI : 1 kk peynir +1 dilim ekmek +2 kaşık kıyma kavurma
ara 1 portakal
öğle:salata
akşam:2 kaşık ıspanak +2 kaşık kıyma kavurma +3 dilim ekmek+az salata
akşam yemeğinden sonra: 3 mandalina +1 çeyrek elma +1 çeyrek portakal+
2 tane un kurabiyesi
1,5 litre su+jilian spor
Kuaförde beklemek cok can sıkıcı oluyor dimi yaaasen açık msn canm hangi renge boyattn saçını bakalm kaşlar maşlar alındı fönler çekildi eniştenin hoşuna gitmiştirr haaa kilo artısını takma canm regl öncesi şişkinliktir ama sen hiç kaçamak yapmıyorsun canm metabolizmayı şaşırtmak iyi arada bence sen kendine 1 gün izin ver ve diyet düşünmeden ye bunu neden söylüyorum çünkü ben buraya geldim geleli senin kacamak yaptğini duymadm insaniz canııııım hadiii hadiii nefsin çekiyodur ye bi günlük
Sagol tatlım inş. Göstercem onada diğerlerinede..Seninde hedefler süper canmgöster görümcene nasl çıtrrrrr olduğunu
Sorma canım yaa geçen inan kızın elindeki çikoyu alıp kaçmak geldi içimden yaramaz çocuklar gibi
Bazen deli gibi canım istiyor ama işte frenlemeye çalışıyorum kendimi5 ay içinde en fazla 3 kere kaçamak yapmışımdır ( ki onu bile gündüz yapıyordum ki akşama kadar eriteyim diye )
Valla bazen çok bunalıyorum ve inan mıçam diyetine yapmıyorum len diyesim geliyor ama sonra sabah oluncada yok yok bu iş olacak diyip aynen devam ediyorum
şu an bile yine kan şekerim düştü sanırım inanılmaz halsiz hissediyorum kendimi ama kuzende olduğundan uzanamıyorumbirazdan gidecekmiş ( yatıya kalır sandık ama haftasonu gelirim dedi iyi madem dedik )
Anında kendimi yatağa atacağım yoksa çocuklara yaptığım pudingten yiyeceğim
Sagol tatlım inş. Göstercem onada diğerlerinede..
Hele bir tanesi varki 36 beden pardesu vardı ay zahifliyimda ben giycem dedim durdu demesinmi sen onun içine giremezsin sen kemiklisin okadar zayiflayamazsin diye
okadar kötü oldum ama bozuntuya vermedim
ama Göstercem inş.
Un kurabiyeeeesiiiiiekmek 3 dilim 3 mandalinaaaaa bi dene yeterdi emine abla gözün dönmüş akşam yemeğinden sonra
Basın sağolsun canım allah rahmet etsin ozaman normal bir durumbu gün hesapsız davrandım nezlem vardı sıkmadım kendimi birde sevdiğim bir amca vardı yaşlıca onu kaybettim...üzüldüm çok üzüldümmm...ne yedim bilmiyorum zaten...
Amin canım inş. Orası zaten öyle benden bir fazlalari kilo eksileri oda gidince ne olucak acabaÖyle bi giresin ki valla yeni gelin gibi süzülürsün içindebunu söyleyenlerde çatlar
Bizde seni öptukAyyy kızlaarrr ben yatıyorum uykum geldi öptüm siziii
Iyi geceler tatlımİYİGECELER
Hani nerde hangi albümKızlarrrrr yeni halimi ekledim albümemaşallah resim baya büyük olmuş ama ufaltamadım nedense cepten yükleyince
Bende daha spor yapıyorum daha 30 dk oldu bisiklete bineli paçalardan ter suzulmeye başladı bi 20 yada 30 dk daha yapıp duş alıp yaticam 1 i bulur benimdeYatmaya giden kızlarrrrrrrrrrr
Hepinize iyi geceler
VAlla bende kuzenin kalkmasını bekliyorumnormalde yatıya kaldığında uyku bastırınca ben yatardım onlar otursada ama birazdan gidiceğim dediği için direniyorum resmen fena uyku bastırdı sonuçta alışmışım 11i az gece yatmaya inşallah sabah yine 6da uyanabilirimde düzenim şaşmaz
HAftasonu gelirsede erkenden yatarım nasılsa kusura bakmaz
Bizde seni öptukhayirli geceler tatlı rüyalar
Iyi geceler tatlım
Hani nerde hangi albümmerak ettim
Canım kızın çok tatlı maşallah sanada masaallahCanım profilimde albüm var ona tıklarsan benim resimlerimi görebilirsinsadece benim takip ettiklerim görebiliyor zaten
Iyi geceler tatlım tatlı rüyalarNeyse kuzen gitti bende kaçtım
Herkese iyi geceler
Menü güzel canmm amaaa çaklıtı görmedim sanmabide sen ekmeksiz yapamıyorsun heralde ama sana tavsiyem sadece sabah tüket ekmeği bi süre sonra alışırsn tatls
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?