Sagol canim benimHoşbuldum şekerimbi geçmiş yaptm hemen menü yorumuna geçicem hoş sohbetler etmissinz msallh
Ayyy canım aaaamin inş. Agzin bal yesinSüper menü kııızzzboll eksi olsuuunnnnn
Menüm
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı yeşil çay
35 gr sosis
25 gr beyaz peynir
3 zeytin
30 gr lavas
1 tk incir reçeli
Öğle
1 sis tavuk
1 bardak ayran
50 gr kepekli ekmek
1 kepçe mercimek çorbası
Ara
1 fincan sade Nescafe
60gr çikolata
Akşam
Zeytinyağlı taze fasulye
Yarım kase yoğurt keten tohumlu
30gr kepekli lavas
Ara
1 fincan tarçınlı rezene
1 avuç kuru üzüm
6 badem
Regl dönemi zor ya anlama biliyorum seni hele misafir var allah yardimcin olsun inş. CanımcimAaa canım onun tarifini bana bir ara yazarmısın
Hazır alınanların içinde bir sürü kimyasal var bari o zararsız hem bakımda olur sonuçta içinde zeytinyağı var ve badem yağı var
Bugün birde Kuaför abla bir tanıdığından bahsetti kadın Profesörmüş bir Üniversitede ve kaç yaşına gelmiş bebek gibi cildi varmış hatta kırışıklığı bile yokmuş doğru dürüst hatta hiç hazır krem almazmış ( ki istese en pahalı kremleri bile alabilir diyor )
Bildiğimiz Bepanten krem alıp içine E vitamin kapsülü kırıp döküyormuş ve bir güzel karıştırıp bir kapaklı krem kutusuna alıp hep yanında taşıyormuşhem ellerine hem yüzüne kullanıyormuş ve diyormuş kremleri incele en iyi kremlerde bile hep E vitamini var eee niye dünya para vereyim üstelik Bepantende yanıklarda bile iyileştirici özellikteyse zaten birşey olması mümkün değil diyormuş
Valla bu ay fena gececek herhalde çünkü öğleden sonra bir başladı halsizlik inan şu an eşim çay koy dedikçe içimden ulen anama küfredeydin daha iyidi demek geçiyor ama kuzenide var ya o yüzden hala zorda olsa gülümsüyormuş çocuk yanlış anlamasın diye
Kuaför kaşlarımı alırken sanki derimi cımbızla alıyor sandım okadar canım yandı ( regle yakın olduğunda hep öyle oluyor ki bu ikinci yada üçüncü oluyorgenelde regl bittikten sonra yada baya varken hallediyordum bu işi ama bu sefer biraz salladım ve ceremesini çektim kadın hiç etimi sıkıştırmadığı halde sanki ağaç kökü mübarek kaşlar çekerken göz kapağımda kalkıp durdu bir dahakine yine regle yakın olursa zaten tek kaş olmaya razıyım
1.HEDEF
30 ocak 70 kilo
2.HEDEF
28 Şubat 68 kilo
3.HEDEF
30 Mart 66 kilo
4.HEDEF
30 nisan 64
5.HEDEF
1 haziran 62 kilo
6.HEDEF
1 temmuz 60 kilo
Ödül
her hedefe ulaştığında yeni bir kıyafet alabilir dışarıda istediğin bir yemeği yiyebilirsin
Ceza
Hedefe ulasamadiginda sevdiğin bir kiyafetini birine vereceksin
Bugün ki menü...
Sabah
2 yumurtalı omlet
Biraz çökelek
Öğlen
150 gr kıyma kavurması
1 kase yoğurt
yulaf kepekli krepin yarısı
Ara
t.kahvesi.(şekersiz)
Akşam
- 1 tavuk göğsünden kavurma
- 1 kase yoğurt
Su 2 lt
spor yok
Keyifsizim kızlar.. canım hiç bişi istemiyor...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Hele şükür gelebildim
Öğlene doğru kendimi kuaföre attım boya ve kaş olayımda aradan çıksın diye ama şansıma sade iki müşteri var diye sevinirken hanımların işleri maşallah çok uzun sürdü ( boyaydı, kesimdi, kaş bıyık ve manikürdü derken baya bekledimhatta bir ara ulen şu kaşımı alaydında boyalı kafayla beklemeye razıydım diye geçirdim ama tabi kuaför komşuma diyemedim birşey teyzelerin yaşı fazla diye )
12de girdiğim kuaförden 3 de çıktım ki aslında benim işim en fazla 1 saat sürmüştür
Neyseki orman kaşlarımdan kurtuldum saçımın boyasını yaptırdım ve sadece saçımı düz 3 parmak kadar kısalttırdım o kırıklar gitsin diye
Aslında kesim için başka kuaför düşünüyordum ama sağ olsun bu ablamız çok uygun hadi bari dümdüz kes dedim ( nasılsa kırıklar gidince daha sağlıklı uzarda bende daha sonra o istediğim diğer kuaföre saçımı kestiririm diye)
Omuzlarımın hizasına geldi ama benim hoşuma gitti
Alışveriş faslından sonrada 1 kahve içmeye Anneme uğradım hatta akşam yemeğine kalırım diyordum ama eşimin kuzeni bize geleceğini haber verince sırf kahveyle kaldım. Aslında yemeğe kalacaktık ama yarın geliriz artık dedim Annemedeyemekten sonrada yarın KVye gidiceğiz ( gidip şuna bir fikrimi söyliyeyim eşime bugünde dedim bak sakın beni susturmaya çalışma diye oda baştan anlamadı ama konuyu tekrar anlatınca ( geçen anlattığımda totoşuyla dinlemiş ) tamam aşkım benim yanımda söyle ki yarın öbür gün bana şunu dedi bunu dedi diye uydurmasın yine dedi o bile anasını biliyor
Akşam yemeğimizide kuzenle yedikşimdi onlar maç izlerken bende sizlere bakayım dedim
Beni alıp sana vursunlar canım yaaa
Tükkan express yapıyoruz hesapta ama sabah ben saf protein günü sonrasında 1.5 kg artı çıktım bu sabahhadi ödemdir diye yine kahvaltımı güzelce yaptım akşam yemeğimizide az geçikmelide olsa saat 19:00da yedik bakalım yarın ne göreceğim tartıda
Aslında cumaya kadar hiç tartılmıyayım diyorum ama yok dayanamıyorum daha fazlasını göreceğim korkusundan
Anlamıyorum bu nedirRegl olmadım daha belki ondandır diyorum inşallah cumaya en azından sabit çıkarımda sinir olmam iyice
Yarında dukanın 3.cü günü pes etmeden devam edeceğim artık bakalım ne olucak ama bitince kesinlikle karataya dönüp asla Canan teyzemin sözünden çıkmam
Canım tavukgöğsü neysede keşke hem bulgur hemde lavaş aynı anda olmasaymış kızlarında dediği gibi yoksa menün gayet güzel bencede
Oyyyy maşallah subhanallah çok tatlı çıkmış göbişin
Genelde popiş düzlenir göbişte fazla sivrilmezse kız derler ki bencede kız
Bende hem popiş düzlenmişti hem göbiş sivriydi millet ay kız ay erkek aralarında inatlaşırlardı hatta büyük kızımda o zaman ay o popiş zaten vardı göbişte vardı hiç inatlaşmayın benim içimden kız geçiyor demiştim ve hakikaten ilk his genelde doğru çıkıyor
SAğlıklı ve hayırlı evlat olarak kuçağına alda kız erkek fark etmez nasılsa
Canım Kalori olarak fazla değil ama öğlen hem kek hem gofret hiç olmamış benceİnsülin direncini tetiklemeyesin fazla tatlı şeyler tüketerek
Neeeeeeeeeeee seni onunlamı bir nevi gaza getirecekmiş
Valla ben senin yerinde olsam o an tamam ben 1 hazirana kadar 56 ya düşerim ama ondan sonrada ben istemem seninle cinselliği der o anda yaptığının ne kadar hatalı olduğunu ona belli ederdim kesin
Bu şekilde senin daha çok moralini bozduğunun farkında olmalı sonuçta kaç senelik eşisin senin bakışından anlaması lazım kendini nasıl hissediğini
Valla ayıp etmiş hakikaten eşin ama boş bulundu diye düşünmek istiyorum yoksa senin gibi güzel bir eşi varken öyle birşeyi ciddi anlamda düşünemez ki zaten o konuda greve gitmek boşanmakdan bana göre farksız Allah korusun
Canım çok güzel bir menü
İnşallah çok güzel eksilerde görürsün cuma günü
gerçektende güzel geçmiş günün karşılığınıda alırsın diye eminim
Canım seninde menün gayet güzelaynen devam
Çok güzel bir planlama yapmışsın canım ve eminim başaracaksın ama lütfen son hedefe ulaşınca sende enişteye ufak bir ceza verbir daha şakasınada olsa öyle bir laf edemesin
Rabbim ağzınızın tadını asla bozmasın hep ana kız gibi ömür boyu mutlu, huzurlu bir hayatınız olur inşallahhhhh ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bİrde her yerde de anlatma nazar deymesin sonuçta çoğunluğun kVsi benimki gibi süpürgeli CAdıBen herkese güzel geçinsinler diye dua ederim Allah biliyor hiç kıskanmam Rabbim bozmasın diye dua ederim ama bazı insanlar çekemeyebilir ve arayı bozmak için olmadık şeyler bile söyleyebilir
KVnlede anlaşın biri diğerinin birşeyine kırılırsa bile aranızda anında konuşup halledin ve başkalarından duymamanız için kimseye birşey demeyinben hep başkalarından duyunca dellenirdim ki millette genelde fazla söyler ama benim durumumda söylenler hep eksik söylemişler olaylar daha kötü olmasın diye
Canım benim menün çok çok güzel menün
Umarım keyfinde yerine gelir
Bence çok çok güzel bir menükısırdan birşey olmaz Canan karatay bile yiyin diyor
Canım seninde menün gayet güzel benceUmarım bol eksi olarak döner sanada
slm bayanlar bugünkü menüm
sabah: aç karna limonlu ılık su, 2 dilim kızarmış tb, salça, biraz zeytin 1 kk peynir 1 tatlı kaşığı tahinpekmz ve çayyy
ara: 1 mandalina
öğlen: 4 kaşık kısır 1 kıymalı poğaça 1 br ayran
ara: 1 avuç çiğ fıstık 2 mandalina
akşam: fırında 4 köfte, 1 kase kısır (itiraf ediyorum kısır yemeyecektim ama kendimi tutamadım)
ara: 1 kupa tarçınlı yeşil çay
ara: 1 kahve içerim en sadesinden
bol su
Benim boy 1.72 ama bende sorun kalça basen 44 beden giyiyorumBoyum kisa canim 158 aslinda 56 ile hamile kalmistim ama simdi kas oranim baya yuksek 60 olsam 55 gibi gorunursun demisti diyetisyen seninle kilolarimiz yakin senin boy kac canim
Hayırlı akşamlar kızlar
Bugunki menum
Sabah
Yarim sandvic ekmegi, peynir, domates, birbardak tarcin cayi
oglen
Yarim haslanmis yumurta, bir dilim kiymali borek, bir dilim tavuk salam, iki parca simit, bir bardak sekersiz cay
aksam
bir kase bol yogurtlu brokoli, 3 biber tursusu, yarim sandvic ekmegi, bir dilim tavuk salam
bir kiwi birazdan cay icecem
Hepsi aynı canım kendi balkonlarina bakmazlarCanim sen tecrübelisin ben bu adama nasıl ders veririm evet kilo verip eskisinden daha alımlı olup ona istediğini vermek istemiyorum ama içimde korku var ya hep böyle kalırsam diye kusuyorum bir süre sonra ggönlümü alıyo bende öyle günlerce konuşmayan biri değilim bilmiyorum sanırım beni begenmiyo ki 1 haziran a kadar 56 ol dedi kafam karışık halbuki beni desteklese güzel sözlerle daha motive olurum bu şekilde kalbimi kanatti farkında degil
Sütüm çekti şiştim
jilian haricinde bayağı sporun var maşallah...Hmmm hadi öyle olsun bakalmçok geçmiş olsun canm boll esneme yap dediğin gibi iyi geliyo ilk iki gün benide öldürdü 2.level ama bugün daha rahat yaptm kas ağrısı pek olmadi bende şimdi diger topiğe gidip artımı koyiyim artı thigh master 100 jillian dan önce 150 sonra bide artı 50 squat ucuyorruuuuuummmmm
kızzzzzzKizlar karnim kiz karnimi erkek karnimi? Bu arada popom iyice düzleşmiş
Tatlım bende 2 gündür wc yok aynen
Canim sen tecrübelisin ben bu adama nasıl ders veririm evet kilo verip eskisinden daha alımlı olup ona istediğini vermek istemiyorum ama içimde korku var ya hep böyle kalırsam diye kusuyorum bir süre sonra ggönlümü alıyo bende öyle günlerce konuşmayan biri değilim bilmiyorum sanırım beni begenmiyo ki 1 haziran a kadar 56 ol dedi kafam karışık halbuki beni desteklese güzel sözlerle daha motive olurum bu şekilde kalbimi kanatti farkında degil
Tutuştu tabiValla eşinin huyunu suyunu bilmem ama benim KV bir keresinde sen böyle kilolusun oğlum dışarda bir sürü güzel bayanla aynı ortamda çalışıyor ( o zamanlar öyleydi ama şu an hepsi sap) işte sen kilo vermezsen seni aldatırsada hiç şaşırma demişti eşime eve gelince Annesinin bu cümlesini söylediğimde sadece gülüp geçti ve şakasına heee zayıfla bir an önce demişti beni kızdırmak için ve inan o şakasına gülüp söylediği bile beni çok kırdı ve o zaman ulen ben okadar zayıflarsam emin ol o zamanda ben seni boşarım demiştim fıstık gibi hatun olduktan sonra senden iyisinide bulurum nasılsa demiştim bu seferde o bozuldu doğal olarak
Sanada şaka yapılmıyor demişti ( ama cidden o dönem zaten psikolojim iyi değildi ve kaldıramamıştım ) hee küs bende kalamam ama bana yanaşmaya çalıştıkca o zamanlar belki bir 10 gün gerek yok ananında dediği gibi dışarda bir sürü fıstık gibi hatun var seninde ağzın kulaklarına varmıştı zaten ozamanlar o yüzden işim olmaz senle demiştim ve inatla birlikte olmayı reddettimen sonunda ben onu red ettikçe popişimde dolanmaya başladı ve bin takla attı gönlümü alana kadar İnan kaç sene oldu ( ki o zaman daha yeni doğum yapmıştım büyük kızıma ) bir kere bile zayıfla demedi aksine her zaman beni çekici bulduğunu her fırsatta söyler hatta bazen ya aşkım kasma kendini zayıflıyacağım diye sonuçta aradada olsa kendine müsaade et canının istediğini ye bak halsiz düşeceksin der
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Hele şükür gelebildim
Öğlene doğru kendimi kuaföre attım boya ve kaş olayımda aradan çıksın diye ama şansıma sade iki müşteri var diye sevinirken hanımların işleri maşallah çok uzun sürdü ( boyaydı, kesimdi, kaş bıyık ve manikürdü derken baya bekledimhatta bir ara ulen şu kaşımı alaydında boyalı kafayla beklemeye razıydım diye geçirdim ama tabi kuaför komşuma diyemedim birşey teyzelerin yaşı fazla diye )
12de girdiğim kuaförden 3 de çıktım ki aslında benim işim en fazla 1 saat sürmüştür
Neyseki orman kaşlarımdan kurtuldum saçımın boyasını yaptırdım ve sadece saçımı düz 3 parmak kadar kısalttırdım o kırıklar gitsin diye
Aslında kesim için başka kuaför düşünüyordum ama sağ olsun bu ablamız çok uygun hadi bari dümdüz kes dedim ( nasılsa kırıklar gidince daha sağlıklı uzarda bende daha sonra o istediğim diğer kuaföre saçımı kestiririm diye)
Omuzlarımın hizasına geldi ama benim hoşuma gitti
Alışveriş faslından sonrada 1 kahve içmeye Anneme uğradım hatta akşam yemeğine kalırım diyordum ama eşimin kuzeni bize geleceğini haber verince sırf kahveyle kaldım. Aslında yemeğe kalacaktık ama yarın geliriz artık dedim Annemedeyemekten sonrada yarın KVye gidiceğiz ( gidip şuna bir fikrimi söyliyeyim eşime bugünde dedim bak sakın beni susturmaya çalışma diye oda baştan anlamadı ama konuyu tekrar anlatınca ( geçen anlattığımda totoşuyla dinlemiş ) tamam aşkım benim yanımda söyle ki yarın öbür gün bana şunu dedi bunu dedi diye uydurmasın yine dedi o bile anasını biliyor
Akşam yemeğimizide kuzenle yedikşimdi onlar maç izlerken bende sizlere bakayım dedim
Beni alıp sana vursunlar canım yaaa
Tükkan express yapıyoruz hesapta ama sabah ben saf protein günü sonrasında 1.5 kg artı çıktım bu sabahhadi ödemdir diye yine kahvaltımı güzelce yaptım akşam yemeğimizide az geçikmelide olsa saat 19:00da yedik bakalım yarın ne göreceğim tartıda
Aslında cumaya kadar hiç tartılmıyayım diyorum ama yok dayanamıyorum daha fazlasını göreceğim korkusundan
Anlamıyorum bu nedirRegl olmadım daha belki ondandır diyorum inşallah cumaya en azından sabit çıkarımda sinir olmam iyice
Yarında dukanın 3.cü günü pes etmeden devam edeceğim artık bakalım ne olucak ama bitince kesinlikle karataya dönüp asla Canan teyzemin sözünden çıkmam
Canım tavukgöğsü neysede keşke hem bulgur hemde lavaş aynı anda olmasaymış kızlarında dediği gibi yoksa menün gayet güzel bencede
Oyyyy maşallah subhanallah çok tatlı çıkmış göbişin
Genelde popiş düzlenir göbişte fazla sivrilmezse kız derler ki bencede kız
Bende hem popiş düzlenmişti hem göbiş sivriydi millet ay kız ay erkek aralarında inatlaşırlardı hatta büyük kızımda o zaman ay o popiş zaten vardı göbişte vardı hiç inatlaşmayın benim içimden kız geçiyor demiştim ve hakikaten ilk his genelde doğru çıkıyor
SAğlıklı ve hayırlı evlat olarak kuçağına alda kız erkek fark etmez nasılsa
Canım Kalori olarak fazla değil ama öğlen hem kek hem gofret hiç olmamış benceİnsülin direncini tetiklemeyesin fazla tatlı şeyler tüketerek
Neeeeeeeeeeee seni onunlamı bir nevi gaza getirecekmiş
Valla ben senin yerinde olsam o an tamam ben 1 hazirana kadar 56 ya düşerim ama ondan sonrada ben istemem seninle cinselliği der o anda yaptığının ne kadar hatalı olduğunu ona belli ederdim kesin
Bu şekilde senin daha çok moralini bozduğunun farkında olmalı sonuçta kaç senelik eşisin senin bakışından anlaması lazım kendini nasıl hissediğini
Valla ayıp etmiş hakikaten eşin ama boş bulundu diye düşünmek istiyorum yoksa senin gibi güzel bir eşi varken öyle birşeyi ciddi anlamda düşünemez ki zaten o konuda greve gitmek boşanmakdan bana göre farksız Allah korusun
Canım çok güzel bir menü
İnşallah çok güzel eksilerde görürsün cuma günü
gerçektende güzel geçmiş günün karşılığınıda alırsın diye eminim
Canım seninde menün gayet güzelaynen devam
Çok güzel bir planlama yapmışsın canım ve eminim başaracaksın ama lütfen son hedefe ulaşınca sende enişteye ufak bir ceza verbir daha şakasınada olsa öyle bir laf edemesin
Rabbim ağzınızın tadını asla bozmasın hep ana kız gibi ömür boyu mutlu, huzurlu bir hayatınız olur inşallahhhhh ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bİrde her yerde de anlatma nazar deymesin sonuçta çoğunluğun kVsi benimki gibi süpürgeli CAdıBen herkese güzel geçinsinler diye dua ederim Allah biliyor hiç kıskanmam Rabbim bozmasın diye dua ederim ama bazı insanlar çekemeyebilir ve arayı bozmak için olmadık şeyler bile söyleyebilir
KVnlede anlaşın biri diğerinin birşeyine kırılırsa bile aranızda anında konuşup halledin ve başkalarından duymamanız için kimseye birşey demeyinben hep başkalarından duyunca dellenirdim ki millette genelde fazla söyler ama benim durumumda söylenler hep eksik söylemişler olaylar daha kötü olmasın diye
Canım benim menün çok çok güzel menün
Umarım keyfinde yerine gelir
Bence çok çok güzel bir menükısırdan birşey olmaz Canan karatay bile yiyin diyor
Canım seninde menün gayet güzel benceUmarım bol eksi olarak döner sanada
Un Kurabiyesibu gün yediklerim...BU GÜN HESAPSIZDI BİRAZ...
KAHVALTI : 1 kk peynir +1 dilim ekmek +2 kaşık kıyma kavurma
ara 1 portakal
öğle:salata
akşam:2 kaşık ıspanak +2 kaşık kıyma kavurma +3 dilim ekmek+az salata
akşam yemeğinden sonra: 3 mandalina +1 çeyrek elma +1 çeyrek portakal+
2 tane un kurabiyesi
1,5 litre su+jilian spor
Senin boyun kaç canım
Süper bir hedef canım benimde hedefim var bende tablo hazirliyim heveslendim
Bu ay sonu 74
Şubat sonu 72
Mart sonu 70
Nisan sonu 68
Mayıs sonu 66
Haziran sonu 64
temmuz sonu 62
ve hedefim ağustos ağustosta 60 olup tatilde görümceme göstermek
Bende kendime kendime koyduğum hedef lerden daha fazla verirsem çikolata yicem
eğer veremezsem o ay ağzıma çikolata surmicem
azmedicez ve basaricaz
Sagol canim
Ben kendime söz verdim canım çikolata cezası veriyorum
Ins yarına eksileri görürüz canım ben bitki cayi içiçem şimdi birde yatmadan hemen önce yarın eksilenmeliyiz
Canim sen tecrübelisin ben bu adama nasıl ders veririm evet kilo verip eskisinden daha alımlı olup ona istediğini vermek istemiyorum ama içimde korku var ya hep böyle kalırsam diye kusuyorum bir süre sonra ggönlümü alıyo bende öyle günlerce konuşmayan biri değilim bilmiyorum sanırım beni begenmiyo ki 1 haziran a kadar 56 ol dedi kafam karışık halbuki beni desteklese güzel sözlerle daha motive olurum bu şekilde kalbimi kanatti farkında degil
bu gün hesapsız davrandım nezlem vardı sıkmadım kendimi birde sevdiğim bir amca vardı yaşlıca onu kaybettim...üzüldüm çok üzüldümmm...ne yedim bilmiyorum zaten...Un Kurabiyesiben bayılırım AMA cogunlugu YAĞ CANIM Bir O birde EKMEK Biraz fazla geldi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?