Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menü güzel canmm amaaa çaklıtı görmedim sanma bide sen ekmeksiz yapamıyorsun heralde ama sana tavsiyem sadece sabah tüket ekmeği bi süre sonra alışırsn tatls

Regl dönemi zor ya anlama biliyorum seni hele misafir var allah yardimcin olsun inş. Canımcim
sana tek kaş bile yakışır tatlım

[QUOTEkısa canım 27, paslında 006850, memberkalmıştım ama]şimdi k booranı ç canım
Süper bir hedef canım benimde hedefim var bende tablo hazirliyim heveslendim

Bu ay sonu 74
Şubat sonu 72
Mart sonu 70
Nisan sonu 68
Mayıs sonu 66
Haziran sonu 64
temmuz sonu 62
ve hedefim ağustos ağustosta 60 olup tatilde görümceme göstermek
Bende kendime kendime koyduğum hedef lerden daha fazla verirsem çikolata yicem
eğer veremezsem o ay ağzıma çikolata surmicem
azmedicez ve basaricaz

Sagol canim

Ben kendime söz verdim canım çikolata cezası veriyorum

Ins yarına eksileri görürüz canım ben bitki cayi içiçem şimdi birde yatmadan hemen önce yarın eksilenmeliyiz [/QUOTE]
Boyum kisa canim 158 aslinda 56 ile hamile kalmistim ama simdi kas oranim baya yuksek 60 olsam 55 gibi gorunursun demisti diyetisyen seninle kilolarimiz yakin senin boy kac canim

Çok güzel hedefler koymussun canm eminim şu direnc bi kırılsn en kısa sürede ulaşacaksn hedeflerine eşinin söylediklerini de duydum o nasl bir gaza getirmeyseneyseee beceremiyo anam erkekler duyma sen onu dogru yoldasn devam et görsün herkes nasl çıtır olunuyormus

Neden keyifsizsin canm dukan yaptğn için mi besinlerden dolayi mi bu arada me menün gayet güzel tatlm

Canim sen tecrübelisin ben bu adama nasıl ders veririm evet kilo verip eskisinden daha alımlı olup ona istediğini vermek istemiyorum ama içimde korku var ya hep böyle kalırsam diye kusuyorum bir süre sonra ggönlümü alıyo bende öyle günlerce konuşmayan biri değilim bilmiyorum sanırım beni begenmiyo ki 1 haziran a kadar 56 ol dedi kafam karışık halbuki beni desteklese güzel sözlerle daha motive olurum bu şekilde kalbimi kanatti farkında degil

Poğaça harici gayet iyi canm menün

Boyum kisa canim 158 aslinda 56 ile hamile kalmistim ama simdi kas oranim baya yuksek 60 olsam 55 gibi gorunursun demisti diyetisyen seninle kilolarimiz yakin senin boy kac canim
Benim boy 1.72 ama bende sorun kalça basen 44 beden giyiyorum
bende 63 kiloydum evlendigimde doğum kontrol hapı 10 kılo aldırdı 73 oldum birde üzerine hamile kaldım 87 oldum
Gruba geldiğimde 78 dim şimdi 75.2 oldum ama beni korkutan doğum kontrol hapiyla çıktığım 73 kilo çünkü ordan inemiyorum 60 lari göremiyorum bir türlü
ama inş. Hep birlikte canım burda basaricaz herkese inat ve kendi sağlığımız için

Karışık ama iyi bi menü gibi bilemedim simitle börek bi arada olmamal8ydı bence yani ögle yediklerin diyette olmayan birinin yedikleri gibi canm ben şuan ögle vakti onlari yesem sabaha arti görürüm kesin :))) birbirimizi uyarmalıyız ki yanlışlarımızı görelim dimi misal öğle bir dilim börek 1 bardak ayran iyi olurdu çünkü börek çok kalorili yannda bisey kaldrmaz

Hepsi aynı canım kendi balkonlarina bakmazlar
benimkide zannediyorki hemen 1 ay içinde 10 kılo vercem girdim odaya göbeğime bakıp pis pis gülüyor haha başaramadı diye ama ben ona sorcam gününü

Sütüm çekti şiştim

canın çektiyse ye...boşver ya..selinin dediği gibi evde yapabilirsin kumpirini ama ben çalışırken dışarıdan söylemek zorunda kaldım...ya onuda eşim söylemeiş yarısını yemiş zaten...Biz eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz da...

jilian haricinde bayağı sporun var maşallah...

Kizlar karnim kiz karnimi erkek karnimi? Bu arada popom iyice düzleşmiş
kızzzzzz
Tatlım bende 2 gündür wc yok aynen

sabahları sadece meyva ye canım kahvaltı değil meyve bak ozaman çözülürsün

Valla eşinin huyunu suyunu bilmem ama benim KV bir keresinde sen böyle kilolusun oğlum dışarda bir sürü güzel bayanla aynı ortamda çalışıyor ( o zamanlar öyleydi ama şu an hepsi sap ) işte sen kilo vermezsen seni aldatırsada hiç şaşırma demişti eşime eve gelince Annesinin bu cümlesini söylediğimde sadece gülüp geçti ve şakasına heee zayıfla bir an önce demişti beni kızdırmak için ve inan o şakasına gülüp söylediği bile beni çok kırdı ve o zaman ulen ben okadar zayıflarsam emin ol o zamanda ben seni boşarım demiştim fıstık gibi hatun olduktan sonra senden iyisinide bulurum nasılsa demiştim bu seferde o bozuldu doğal olarak
Sanada şaka yapılmıyor demişti ( ama cidden o dönem zaten psikolojim iyi değildi ve kaldıramamıştım ) hee küs bende kalamam ama bana yanaşmaya çalıştıkca o zamanlar belki bir 10 gün gerek yok ananında dediği gibi dışarda bir sürü fıstık gibi hatun var seninde ağzın kulaklarına varmıştı zaten ozamanlar o yüzden işim olmaz senle demiştim ve inatla birlikte olmayı reddettim en sonunda ben onu red ettikçe popişimde dolanmaya başladı ve bin takla attı gönlümü alana kadar İnan kaç sene oldu ( ki o zaman daha yeni doğum yapmıştım büyük kızıma ) bir kere bile zayıfla demedi aksine her zaman beni çekici bulduğunu her fırsatta söyler hatta bazen ya aşkım kasma kendini zayıflıyacağım diye sonuçta aradada olsa kendine müsaade et canının istediğini ye bak halsiz düşeceksin der

bu gün yediklerim...BU GÜN HESAPSIZDI BİRAZ...
KAHVALTI : 1 kk peynir +1 dilim ekmek +2 kaşık kıyma kavurma
ara 1 portakal
öğle:salata
akşam:2 kaşık ıspanak +2 kaşık kıyma kavurma +3 dilim ekmek+az salata
akşam yemeğinden sonra: 3 mandalina +1 çeyrek elma +1 çeyrek portakal+
2 tane un kurabiyesi

1,5 litre su+jilian spor

Tutuştu tabi

Kuaförde beklemek cok can sıkıcı oluyor dimi yaaa sen açık msn canm hangi renge boyattn saçını bakalm kaşlar maşlar alındı fönler çekildi eniştenin hoşuna gitmiştirr haaa kilo artısını takma canm regl öncesi şişkinliktir ama sen hiç kaçamak yapmıyorsun canm metabolizmayı şaşırtmak iyi arada bence sen kendine 1 gün izin ver ve diyet düşünmeden ye bunu neden söylüyorum çünkü ben buraya geldim geleli senin kacamak yaptğini duymadm insaniz canııııım hadiii hadiii nefsin çekiyodur ye bi günlük

Un Kurabiyesi ben bayılırım AMA cogunlugu YAĞ CANIM Bir O birde EKMEK Biraz fazla geldi canim

Seninde hedefler süper canm göster görümcene nasl çıtrrrrr olduğunu

benim kocam bırak 56 yı evlendiğimiz zamanda ben 47 diydim o halimi istiyor...yani arada yirmi kilo var...

bi kaçgün name yappp şöyle dedin böyle dedin diye espirili olsun...eminim oda espiri yapmıştır...çok uzatma bıktırma kocanı...ERKEKLER EŞLERİNE TAKILMAYI SEVER...AMA ONLARDAN ASLA VAZGEÇEMEZLER...

ben 56 olmıycam dahada zayıflıycam o zaman kıskanma ama deee ona bak nasıl kafası karışacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…