- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Canım profilimde albüm var ona tıklarsan benim resimlerimi görebilirsinsadece benim takip ettiklerim görebiliyor zaten
SENDE DUKANI BIRAKMIŞSIN BENİM GİBİ CANIM dukan kelimesinden bile tiksinir oldum )Günaydın geçmişi okudum geldimmm
Ben de menümü yazayım
Sabah: 1 kaşık patates salatası, 1 küçük ev yapımı poğaça, domates, salatalık, haşlanmış yumurta, peynir (azıcık)
Öğle: 1 kaşık patates salatası, iki lokma poğaça, ince bir dilim ekmek, yarım haşlanmış yumurta (işyerinde sabahtan kalanları yedik)
Akşam: Yarım tabak ev yapımı mantı (sarımsaklı yoğurtlu)
Ara: 2 çatal sütlü muhallebi
Canım kızın çok tatlı maşallah sanada masaallah
ilk koyduğun resimlerle sonraki resimler arasında yüzün baya zayiflmis
saç renginde güzel olmuş
Iyi geceler tatlım tatlı rüyalar
Aaa pek güzelmissin kız sen kızların da senin kadar güzel maşallah sizesaçların coook yakışmış
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Gecikmelide olsa uyanıp kahvaltımı ettim ve kendimi anında buraya attım
Gece geç yatınca doğal olarak uyanamadım, büyük kızda okula giderken uyandırmamış beni yorgunumdur diye
Anammmmm valla sabah sabah resmen ağzım kulaklarıma vardı bu güzel sözleriniz karşısında
Çok teşekkür ederim canım inşallah çok daha zayıf hallerimizde görürüz birlikte
valla iyiki varsınız kızlar gerçekten insan tam dibe vuracağını hissettiği an sizler tarafından yine yüzeye çekiliyor ve daha bir azimle devam etmemi sağlıyorsunuz
Bu arada bugün ufak bir kase pudding yemeyi düşündüğüm için ( bir saat sonra falan ) bugünki meyve hakkımdan feragat ediyorum akşamlıkda annem köfte patates yapacakmış ( tabi ben patates yemiyorum) yanına bol salata birde mercimek çorbası
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Gecikmelide olsa uyanıp kahvaltımı ettim ve kendimi anında buraya attım
Gece geç yatınca doğal olarak uyanamadım, büyük kızda okula giderken uyandırmamış beni yorgunumdur diye
Anammmmm valla sabah sabah resmen ağzım kulaklarıma vardı bu güzel sözleriniz karşısında
Çok teşekkür ederim canım inşallah çok daha zayıf hallerimizde görürüz birlikte
valla iyiki varsınız kızlar gerçekten insan tam dibe vuracağını hissettiği an sizler tarafından yine yüzeye çekiliyor ve daha bir azimle devam etmemi sağlıyorsunuz
Bu arada bugün ufak bir kase pudding yemeyi düşündüğüm için ( bir saat sonra falan ) bugünki meyve hakkımdan feragat ediyorum akşamlıkda annem köfte patates yapacakmış ( tabi ben patates yemiyorum) yanına bol salata birde mercimek çorbası
Baktn mii kııızzz değistircem geri
ben baktım selin fıstık gibi hatunsun..Baktn mii kııızzz değistircem geri
Aynen gülşencim valla tiksindim yapacağım yeniden ama midem almıyor artık valla bulanıyorumSENDE DUKANI BIRAKMIŞSIN BENİM GİBİ CANIM dukan kelimesinden bile tiksinir oldum )
Durr kızzz profilimi bi 2 dk değiştiriyimde sende beni gör
Aynen gülşencim valla tiksindim yapacağım yeniden ama midem almıyor artık valla bulanıyorum
maşallah canım sana da kızına da
Baktım baktım ayyyyyy hakikatan afetmişsin kız sen hatta çok daha bile zayıf gözüküyorsun benceKuzuda çok tatlı maşallahhhhh
yalnız banucum senin fotoyu göremedim cimcimenin fotoları var.saçlarını merak ettim bende tatilde boyatacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?