Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın geçmişi okudum geldimmm
Ben de menümü yazayım
Sabah: 1 kaşık patates salatası, 1 küçük ev yapımı poğaça, domates, salatalık, haşlanmış yumurta, peynir (azıcık)
Öğle: 1 kaşık patates salatası, iki lokma poğaça, ince bir dilim ekmek, yarım haşlanmış yumurta (işyerinde sabahtan kalanları yedik)
Akşam: Yarım tabak ev yapımı mantı (sarımsaklı yoğurtlu)
Ara: 2 çatal sütlü muhallebi

Günaydın geçmişi okudum geldimmm
Ben de menümü yazayım
Sabah: 1 kaşık patates salatası, 1 küçük ev yapımı poğaça, domates, salatalık, haşlanmış yumurta, peynir (azıcık)
Öğle: 1 kaşık patates salatası, iki lokma poğaça, ince bir dilim ekmek, yarım haşlanmış yumurta (işyerinde sabahtan kalanları yedik)
Akşam: Yarım tabak ev yapımı mantı (sarımsaklı yoğurtlu)
Ara: 2 çatal sütlü muhallebi

SENDE DUKANI BIRAKMIŞSIN BENİM GİBİ CANIM dukan kelimesinden bile tiksinir oldum )

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gecikmelide olsa uyanıp kahvaltımı ettim ve kendimi anında buraya attım
Gece geç yatınca doğal olarak uyanamadım, büyük kızda okula giderken uyandırmamış beni yorgunumdur diye

Canım kızın çok tatlı maşallah sanada masaallah
ilk koyduğun resimlerle sonraki resimler arasında yüzün baya zayiflmis
saç renginde güzel olmuş

Iyi geceler tatlım tatlı rüyalar

Aaa pek güzelmissin kız sen kızların da senin kadar güzel maşallah size saçların coook yakışmış

Anammmmm valla sabah sabah resmen ağzım kulaklarıma vardı bu güzel sözleriniz karşısında
Çok teşekkür ederim canım inşallah çok daha zayıf hallerimizde görürüz birlikte

valla iyiki varsınız kızlar gerçekten insan tam dibe vuracağını hissettiği an sizler tarafından yine yüzeye çekiliyor ve daha bir azimle devam etmemi sağlıyorsunuz

Bu arada bugün ufak bir kase pudding yemeyi düşündüğüm için ( bir saat sonra falan ) bugünki meyve hakkımdan feragat ediyorum akşamlıkda annem köfte patates yapacakmış ( tabi ben patates yemiyorum ) yanına bol salata birde mercimek çorbası

Durr kızzz profilimi bi 2 dk değiştiriyimde sende beni gör

Baktn mii kııızzz değistircem geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…