canım galiba maddi yönden başladın işe evet maalesef işte olunca gözün arkada oluyo birde çocuklar hasta olduğu zaman bütün gün onları düşünüyorsun seni anlıyorumMerhaba kızlar geçmiş yapamıyorum. Çok hastayım işede gidemedim. Karabuğday hazırlamıştım önce den kahvaltı yerine onu yedim. Başım çok ağrıyor. Çocukların ikiside hasta. İşe başladığım için hemen hergün pişman oluyorum
Canım senide izlemeye başladım yani resimlerime girip bakalbilirsin
Evet öyle diyorlar canm göstermeyince koz diyorlar ama ne bileyim canm bide benim iç karnimda geniş baya acaba ondan da mi yayvan duruyor diyorumtatlı sütlü de olsa akşam hiç olmamış canım ya onun dışında iyi ama
canım duyduklarıma göre bence kız gibi duruyor :) göstermeyince de kız oluyor ya genelde :)
canım iyi güzel de 2 muz biraz fazla değil mi
gayet iyi canım afiyet olsun
afiyet olsun canım gayet sağlıklı besleniyorsun
afiyet olsun canım menün güzel :) daha iyi işte istemesin
canim dun aksam resmine baktimda yazma firsatim olmadi çok yakismis ve çok tatli olmuşsun masallah bide eski fotograflarina bakinca kilo verdiğin çok belli tatlim yanaklar gitmiş resmenSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Hele şükür gelebildim
Öğlene doğru kendimi kuaföre attım boya ve kaş olayımda aradan çıksın diye ama şansıma sade iki müşteri var diye sevinirken hanımların işleri maşallah çok uzun sürdü ( boyaydı, kesimdi, kaş bıyık ve manikürdü derken baya bekledimhatta bir ara ulen şu kaşımı alaydında boyalı kafayla beklemeye razıydım diye geçirdim ama tabi kuaför komşuma diyemedim birşey teyzelerin yaşı fazla diye )
12de girdiğim kuaförden 3 de çıktım ki aslında benim işim en fazla 1 saat sürmüştür
Neyseki orman kaşlarımdan kurtuldum saçımın boyasını yaptırdım ve sadece saçımı düz 3 parmak kadar kısalttırdım o kırıklar gitsin diye
Aslında kesim için başka kuaför düşünüyordum ama sağ olsun bu ablamız çok uygun hadi bari dümdüz kes dedim ( nasılsa kırıklar gidince daha sağlıklı uzarda bende daha sonra o istediğim diğer kuaföre saçımı kestiririm diye)
Omuzlarımın hizasına geldi ama benim hoşuma gitti
Alışveriş faslından sonrada 1 kahve içmeye Anneme uğradım hatta akşam yemeğine kalırım diyordum ama eşimin kuzeni bize geleceğini haber verince sırf kahveyle kaldım. Aslında yemeğe kalacaktık ama yarın geliriz artık dedim Annemedeyemekten sonrada yarın KVye gidiceğiz ( gidip şuna bir fikrimi söyliyeyim eşime bugünde dedim bak sakın beni susturmaya çalışma diye oda baştan anlamadı ama konuyu tekrar anlatınca ( geçen anlattığımda totoşuyla dinlemiş ) tamam aşkım benim yanımda söyle ki yarın öbür gün bana şunu dedi bunu dedi diye uydurmasın yine dedi o bile anasını biliyor
Akşam yemeğimizide kuzenle yedikşimdi onlar maç izlerken bende sizlere bakayım dedim
Beni alıp sana vursunlar canım yaaa
Tükkan express yapıyoruz hesapta ama sabah ben saf protein günü sonrasında 1.5 kg artı çıktım bu sabahhadi ödemdir diye yine kahvaltımı güzelce yaptım akşam yemeğimizide az geçikmelide olsa saat 19:00da yedik bakalım yarın ne göreceğim tartıda
Aslında cumaya kadar hiç tartılmıyayım diyorum ama yok dayanamıyorum daha fazlasını göreceğim korkusundan
Anlamıyorum bu nedirRegl olmadım daha belki ondandır diyorum inşallah cumaya en azından sabit çıkarımda sinir olmam iyice
Yarında dukanın 3.cü günü pes etmeden devam edeceğim artık bakalım ne olucak ama bitince kesinlikle karataya dönüp asla Canan teyzemin sözünden çıkmam
Canım tavukgöğsü neysede keşke hem bulgur hemde lavaş aynı anda olmasaymış kızlarında dediği gibi yoksa menün gayet güzel bencede
Oyyyy maşallah subhanallah çok tatlı çıkmış göbişin
Genelde popiş düzlenir göbişte fazla sivrilmezse kız derler ki bencede kız
Bende hem popiş düzlenmişti hem göbiş sivriydi millet ay kız ay erkek aralarında inatlaşırlardı hatta büyük kızımda o zaman ay o popiş zaten vardı göbişte vardı hiç inatlaşmayın benim içimden kız geçiyor demiştim ve hakikaten ilk his genelde doğru çıkıyor
SAğlıklı ve hayırlı evlat olarak kuçağına alda kız erkek fark etmez nasılsa
Canım Kalori olarak fazla değil ama öğlen hem kek hem gofret hiç olmamış benceİnsülin direncini tetiklemeyesin fazla tatlı şeyler tüketerek
Neeeeeeeeeeee seni onunlamı bir nevi gaza getirecekmiş
Valla ben senin yerinde olsam o an tamam ben 1 hazirana kadar 56 ya düşerim ama ondan sonrada ben istemem seninle cinselliği der o anda yaptığının ne kadar hatalı olduğunu ona belli ederdim kesin
Bu şekilde senin daha çok moralini bozduğunun farkında olmalı sonuçta kaç senelik eşisin senin bakışından anlaması lazım kendini nasıl hissediğini
Valla ayıp etmiş hakikaten eşin ama boş bulundu diye düşünmek istiyorum yoksa senin gibi güzel bir eşi varken öyle birşeyi ciddi anlamda düşünemez ki zaten o konuda greve gitmek boşanmakdan bana göre farksız Allah korusun
Canım çok güzel bir menü
İnşallah çok güzel eksilerde görürsün cuma günü
gerçektende güzel geçmiş günün karşılığınıda alırsın diye eminim
Canım seninde menün gayet güzelaynen devam
Çok güzel bir planlama yapmışsın canım ve eminim başaracaksın ama lütfen son hedefe ulaşınca sende enişteye ufak bir ceza verbir daha şakasınada olsa öyle bir laf edemesin
Rabbim ağzınızın tadını asla bozmasın hep ana kız gibi ömür boyu mutlu, huzurlu bir hayatınız olur inşallahhhhh ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bİrde her yerde de anlatma nazar deymesin sonuçta çoğunluğun kVsi benimki gibi süpürgeli CAdıBen herkese güzel geçinsinler diye dua ederim Allah biliyor hiç kıskanmam Rabbim bozmasın diye dua ederim ama bazı insanlar çekemeyebilir ve arayı bozmak için olmadık şeyler bile söyleyebilir
KVnlede anlaşın biri diğerinin birşeyine kırılırsa bile aranızda anında konuşup halledin ve başkalarından duymamanız için kimseye birşey demeyinben hep başkalarından duyunca dellenirdim ki millette genelde fazla söyler ama benim durumumda söylenler hep eksik söylemişler olaylar daha kötü olmasın diye
Canım benim menün çok çok güzel menün
Umarım keyfinde yerine gelir
Bence çok çok güzel bir menükısırdan birşey olmaz Canan karatay bile yiyin diyor
Canım seninde menün gayet güzel benceUmarım bol eksi olarak döner sanada
orda erkek dediler nuba gore facede bi bayanda kiz dedi canim cin takvimi erkek diyordu yanlis hatirlamiyorsam canm doğumda anca ogrenicem sanirim 3 hafta sonra kontrolün var bakalim gosterirmi bilmiyorum yeri de iyice daraldikca da göstermez diyorlar amaKk da ultrason görüntüsüne göre cinsiyet yorumu vardı. Ona bak bakalım
Çin takvimi ne diyor
Bencede kız karnı
sende güzel hatunsun be çağla bizim topiğin hatunları na maaşallah özlemmmm seni de görelim göster göster göster :) :) :)
merhaba kızlar...
bu dukan beni hem mutlu hem mutsuz etti yahu :)
yani evet güzel bir diyet,kilo da verdirdi bana ama gün içerisinde içimde böyle bi tatsızlık,mutsuzluk vardı hep..Ben bile gıcık oldum kendime..
bu sabah dukana uygun kahvaltımı yaptık.Baktım oğlanla oynarken yine depresifleşmeye başlayınca salladım dukanı.
Sevmiyorum yahu kısıtlanmayı.Yarın için sonucum çok güzel ama umarım tatil de binbir emekle verdiğim kiloları geri almam...
Hele kaynananın evinde su bile içmiyorum ki wc ye gitmeyeyim diye..Nerdeyse 6 yıllık gelinim ama rahat olamıyorum bir türlü..Neyse ki 1 hafta kalıp döneceğiz ordan...
Ins. CanimGünaydın kızlar, kacamaksiz bir gün diliyorum
Günaydın canın ben biraz gec girdim tuay din diyimGünaydın kızlaarrr
Canımcım mantı biraz fazla olmuşGünaydın geçmişi okudum geldimmm
Ben de menümü yazayım
Sabah: 1 kaşık patates salatası, 1 küçük ev yapımı poğaça, domates, salatalık, haşlanmış yumurta, peynir (azıcık)
Öğle: 1 kaşık patates salatası, iki lokma poğaça, ince bir dilim ekmek, yarım haşlanmış yumurta (işyerinde sabahtan kalanları yedik)
Akşam: Yarım tabak ev yapımı mantı (sarımsaklı yoğurtlu)
Ara: 2 çatal sütlü muhallebi
Su wc ye cikabilsek zati Eksileri gorucezdegünaydın hatunlar yarın bildirim yapıyoruz ben bu sabah tuvalete cıkmadan yine tam 71 .0 geldim kilomu koruyoruummm canım formumdayım :)
Ins. Canim çıtır çıtır dolandigimiz gunleride görelim inş.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Gecikmelide olsa uyanıp kahvaltımı ettim ve kendimi anında buraya attım
Gece geç yatınca doğal olarak uyanamadım, büyük kızda okula giderken uyandırmamış beni yorgunumdur diye
Anammmmm valla sabah sabah resmen ağzım kulaklarıma vardı bu güzel sözleriniz karşısında
Çok teşekkür ederim canım inşallah çok daha zayıf hallerimizde görürüz birlikte
valla iyiki varsınız kızlar gerçekten insan tam dibe vuracağını hissettiği an sizler tarafından yine yüzeye çekiliyor ve daha bir azimle devam etmemi sağlıyorsunuz
Bu arada bugün ufak bir kase pudding yemeyi düşündüğüm için ( bir saat sonra falan ) bugünki meyve hakkımdan feragat ediyorum akşamlıkda annem köfte patates yapacakmış ( tabi ben patates yemiyorum) yanına bol salata birde mercimek çorbası
Bende istiyorumBaktn mii kııızzz değistircem geri
Hayırlı günler kelebeklerim
Stresli depresif kaptanınız geldi
Ayy pazartesi olsun bi an önce artık yaaaa normal yaşantıma dönmek istiyorummm
Banum her zamanki gibi harikasın bitanem saçlarn çok hoş olmuş
Bende görmek istiyorum diğer kelebeklerimi ekleyin benide
Geçmiş olsun canım allah şifa versin inş.Merhaba kızlar geçmiş yapamıyorum. Çok hastayım işede gidemedim. Karabuğday hazırlamıştım önce den kahvaltı yerine onu yedim. Başım çok ağrıyor. Çocukların ikiside hasta. İşe başladığım için hemen hergün pişman oluyorum
Yaş pastamiKizlar bir dilim yas pasta yedim dun aksam :/
Susuz olurmu hiç sen yemek az ye midem rahatsız dersin oyüzden bol bol su içmerhaba kızlar...
bu dukan beni hem mutlu hem mutsuz etti yahu :)
yani evet güzel bir diyet,kilo da verdirdi bana ama gün içerisinde içimde böyle bi tatsızlık,mutsuzluk vardı hep..Ben bile gıcık oldum kendime..
bu sabah dukana uygun kahvaltımı yaptık.Baktım oğlanla oynarken yine depresifleşmeye başlayınca salladım dukanı.
Sevmiyorum yahu kısıtlanmayı.Yarın için sonucum çok güzel ama umarım tatil de binbir emekle verdiğim kiloları geri almam...
Hele kaynananın evinde su bile içmiyorum ki wc ye gitmeyeyim diye..Nerdeyse 6 yıllık gelinim ama rahat olamıyorum bir türlü..Neyse ki 1 hafta kalıp döneceğiz ordan...
Canim çok az yemissin hem de günü çok erken kapatmissin acikmaz misin bu saatten sonra aksama daha çok varSabah 9:45
2 haşlanmış yumurta
1 kuru incir
Az da peynir
Ara 14:00
2 yemek kaşığı kadar maydonozlu peynir
Akşam 15:00
1,5 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
Su ve bitki çayı içerim bundan sonra
Ben eğer akşam yemeği yemişsem 3-4 gibi daha sonra acıkmıyorm canım öyle alıştırdm bünyeyi:)bide evdeyim bugün çok hareketim yok ondanda açlık hissetmiyorum.Canim çok az yemissin hem de günü çok erken kapatmissin acikmaz misin bu saatten sonra aksama daha çok var
Kolay gelsin canım son anda haber verdilermi deli oluyorum birde haber vermeden gelen bazı insan oluyorAayyy kızlaarrr akşama misafirlerim var hemde öğleden sonra haber verdiler aksam gelicez diye apartmandan 4 daire bizde aksam 8 kişibisey yapma cay iceriz falan dedi ama olur öyle kuru kuru delirdik mi yanii ama isleri ve kendimi anca hazirlıcağmdan hazir kuru pasta ikram etcem yapcak bisi yoookkk önceden haber verselerdi serbetli tatli felan yaprdm biz bu evi yeni aldk 4 5 ay oldu biz pek komsuluk yapmayız gecen eşim apartman toplantısına gitti pek sevmisler size gelcez demisler bende bekliyodum bu hafta evi falan tüm temizlemistim de 1 gün önceden haber verirler sanmıştm neyse artk hemen ortalığı toplayp bi makine tuttum toz aldm bu saat oldu ( malum bizim kız evi hergün savaş alanina çeviriyo ) anca yaptm şimdi de kizi uyuturken size bakim dedim kalan isleri hemen hallledip jillianı ardan çıkarmaya çalıscam bakalm
Canım bu yediklerin 800 calorinin altında olmalı diyet kolik ten bak birdeBen eğer akşam yemeği yemişsem 3-4 gibi daha sonra acıkmıyorm canım öyle alıştırdm bünyeyi:)bide evdeyim bugün çok hareketim yok ondanda açlık hissetmiyorum.
Bu arada kalorimde 800 olmuş bugün.
Kolay gelsin canım acil durumlar için ben garnitür alıyorum mayonezliyorum yanınada bim den yaş pasta kurtarıcı oluoyorAayyy kızlaarrr akşama misafirlerim var hemde öğleden sonra haber verdiler aksam gelicez diye apartmandan 4 daire bizde aksam 8 kişibisey yapma cay iceriz falan dedi ama olur öyle kuru kuru delirdik mi yanii ama isleri ve kendimi anca hazirlıcağmdan hazir kuru pasta ikram etcem yapcak bisi yoookkk önceden haber verselerdi serbetli tatli felan yaprdm biz bu evi yeni aldk 4 5 ay oldu biz pek komsuluk yapmayız gecen eşim apartman toplantısına gitti pek sevmisler size gelcez demisler bende bekliyodum bu hafta evi falan tüm temizlemistim de 1 gün önceden haber verirler sanmıştm neyse artk hemen ortalığı toplayp bi makine tuttum toz aldm bu saat oldu ( malum bizim kız evi hergün savaş alanina çeviriyo ) anca yaptm şimdi de kizi uyuturken size bakim dedim kalan isleri hemen hallledip jillianı ardan çıkarmaya çalıscam bakalm
Akşam bitane daha kuru incir vardı yazmayı unutmuşumSabah 9:45
2 haşlanmış yumurta
1 kuru incir
Az da peynir
Ara 14:00
2 yemek kaşığı kadar maydonozlu peynir
Akşam 15:00
1,5 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
Su ve bitki çayı içerim bundan sonra
Canim bnim banada sabah haber verdiler öğlen gelmiş lerdi hemen bi İslak kelle patates salatasi yapmistim ikisinde cabuk oluyor çocuklu ev olur o kadar biz bile iki kişiyiz nasl dagitiyoruz anlamiyorum Esim daginikliga bekarken alismis bu ev bazen fazla toplu olmuş ama olmazki boyle diyorAayyy kızlaarrr akşama misafirlerim var hemde öğleden sonra haber verdiler aksam gelicez diye apartmandan 4 daire bizde aksam 8 kişibisey yapma cay iceriz falan dedi ama olur öyle kuru kuru delirdik mi yanii ama isleri ve kendimi anca hazirlıcağmdan hazir kuru pasta ikram etcem yapcak bisi yoookkk önceden haber verselerdi serbetli tatli felan yaprdm biz bu evi yeni aldk 4 5 ay oldu biz pek komsuluk yapmayız gecen eşim apartman toplantısına gitti pek sevmisler size gelcez demisler bende bekliyodum bu hafta evi falan tüm temizlemistim de 1 gün önceden haber verirler sanmıştm neyse artk hemen ortalığı toplayp bi makine tuttum toz aldm bu saat oldu ( malum bizim kız evi hergün savaş alanina çeviriyo ) anca yaptm şimdi de kizi uyuturken size bakim dedim kalan isleri hemen hallledip jillianı ardan çıkarmaya çalıscam bakalm
Anladim tatlim çok kaloriyi azaltma az kalorili beslenmek seker düşüklüğüne neden oluyor musBen eğer akşam yemeği yemişsem 3-4 gibi daha sonra acıkmıyorm canım öyle alıştırdm bünyeyi:)bide evdeyim bugün çok hareketim yok ondanda açlık hissetmiyorum.
Bu arada kalorimde 800 olmuş bugün.
Bilim tiramisusuda çok güzel oluyor ablam bi cheescakeni sevemedim oraninKolay gelsin canım acil durumlar için ben garnitür alıyorum mayonezliyorum yanınada bim den yaş pasta kurtarıcı oluoyortabii sen yeme bu arada bimin pastasını komşum getirmişti çok beyendim dedim nerden bu ,bim diyince gözlerim böyle oldu gerçekten çok lezzetli çokda uygun 8 tl gibi bişi.8 10 kişiye rahat yeter çok büyük kesmessen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?