Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba kızlar...
bu dukan beni hem mutlu hem mutsuz etti yahu :)
yani evet güzel bir diyet,kilo da verdirdi bana ama gün içerisinde içimde böyle bi tatsızlık,mutsuzluk vardı hep..Ben bile gıcık oldum kendime..
bu sabah dukana uygun kahvaltımı yaptık.Baktım oğlanla oynarken yine depresifleşmeye başlayınca salladım dukanı.
Sevmiyorum yahu kısıtlanmayı.Yarın için sonucum çok güzel ama umarım tatil de binbir emekle verdiğim kiloları geri almam...
Hele kaynananın evinde su bile içmiyorum ki wc ye gitmeyeyim diye..Nerdeyse 6 yıllık gelinim ama rahat olamıyorum bir türlü..Neyse ki 1 hafta kalıp döneceğiz ordan...

canım galiba maddi yönden başladın işe evet maalesef işte olunca gözün arkada oluyo birde çocuklar hasta olduğu zaman bütün gün onları düşünüyorsun seni anlıyorum

Selam kizlar
Kaç gündür temizliğe girememiştir bugün azda olsa giristim salon ve banyonun tozlarini aldim bütün evi supurdum ve viledaladim ama icime sinmedi kaburgama agri giriyor yapamiyorum eskisi gibi kolay olmuyor kilo almis olsam hic hareket edemeyecektim herhalde hala çok geçmiş yapamiyorum kizlar kusuruma bakmayin
Evet öyle diyorlar canm göstermeyince koz diyorlar ama ne bileyim canm bide benim iç karnimda geniş baya acaba ondan da mi yayvan duruyor diyorum
canim dun aksam resmine baktimda yazma firsatim olmadi çok yakismis ve çok tatli olmuşsun masallah bide eski fotograflarina bakinca kilo verdiğin çok belli tatlim yanaklar gitmiş resmen
Dun fark etim normalde bellibolmuyor üzerime yapisan bisey giyince bi baktim ki karnim cikmis :)) gerçi dun karsi Komşum beni görünce çok zayiflamissinn dediğinde yine mutlu oldum :))

Kk da ultrason görüntüsüne göre cinsiyet yorumu vardı. Ona bak bakalım
Çin takvimi ne diyor
Bencede kız karnı
orda erkek dediler nuba gore facede bi bayanda kiz dedi canim cin takvimi erkek diyordu yanlis hatirlamiyorsam canm doğumda anca ogrenicem sanirim 3 hafta sonra kontrolün var bakalim gosterirmi bilmiyorum yeri de iyice daraldikca da göstermez diyorlar ama

Dukan öyle canım monotonluğu seviyor..evden dışarıca yemiycen, yersen yanında ekmeğini götürcen, kepeğini unutmuycan vs. vs. vs..epey yaptım sürdüremedim ben..o kadar planlı yaşayamadım..ama verdim kiloları dikkat ettiğim için almıyorum..12 kg verdim ama daha fazla vermiş gibi duruyorum..böyle bir faydası oldu..

Günaydın kızlar, kacamaksiz bir gün diliyorum
Ins. Canim
Günaydın kızlaarrr
Günaydın canın ben biraz gec girdim tuay din diyim

Canımcım mantı biraz fazla olmuş
çünkü patates salatası ve poğaça da var
günaydın hatunlar yarın bildirim yapıyoruz ben bu sabah tuvalete cıkmadan yine tam 71 .0 geldim kilomu koruyoruummm canım formumdayım :)
Su wc ye cikabilsek zati Eksileri gorucezde
Sınameki otu içtim bu otlar bana fayda vermiyor yaaaa
benim bünyem ters muz yerim wcye çıkartır
ben en iyisi gidiyim kayısı ve ıncir alıyim 2 bardak suya 1 kayısı 1 ıncir birde cubuk tarçın koyup bekletiyorsun şu sıcak olucak
bir kaç saat sonra hem suyu iciyorsun hemde içindekileri yiyorsun o bi cikartiyordu yine onu deniyim ben
Ins. Canim çıtır çıtır dolandigimiz gunleride görelim inş.
gerçekten öyle oluyor bu hafta kötüyüm derken bir motive oluyor insan burda 100 gr eksili bile geçse hafta insan kendini süper hissediyor ve motive oluyor iyiki varsınız
Bu arada canım patateste yiyebilirsin zayıflar ken patatesede ihtiyaç varmış hemde sağlık konusundada akşam gürkan kubilay dedi

Baktn mii kııızzz değistircem geri
Bende istiyorum h

Hoş gelmiş Kaptanımız hiç yok ortalarda gelsin bize katılsin artık

Geçmiş olsun canım allah şifa versin inş.
Kizlar bir dilim yas pasta yedim dun aksam :/
Yaş pastami Hemde aksammi
yağlı yağlı olmadı bu Canımcım
Susuz olurmu hiç sen yemek az ye midem rahatsız dersin oyüzden bol bol su iç

Sabah 9:45
2 haşlanmış yumurta
1 kuru incir
Az da peynir

Ara 14:00
2 yemek kaşığı kadar maydonozlu peynir

Akşam 15:00
1,5 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği

Su ve bitki çayı içerim bundan sonra

Sabah 9:45
2 haşlanmış yumurta
1 kuru incir
Az da peynir

Ara 14:00
2 yemek kaşığı kadar maydonozlu peynir

Akşam 15:00
1,5 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği

Su ve bitki çayı içerim bundan sonra
Canim çok az yemissin hem de günü çok erken kapatmissin acikmaz misin bu saatten sonra aksama daha çok var

Aayyy kızlaarrr akşama misafirlerim var hemde öğleden sonra haber verdiler aksam gelicez diye apartmandan 4 daire bizde aksam 8 kişi bisey yapma cay iceriz falan dedi ama olur öyle kuru kuru delirdik mi yanii ama isleri ve kendimi anca hazirlıcağmdan hazir kuru pasta ikram etcem yapcak bisi yoookkk önceden haber verselerdi serbetli tatli felan yaprdm biz bu evi yeni aldk 4 5 ay oldu biz pek komsuluk yapmayız gecen eşim apartman toplantısına gitti pek sevmisler size gelcez demisler bende bekliyodum bu hafta evi falan tüm temizlemistim de 1 gün önceden haber verirler sanmıştm neyse artk hemen ortalığı toplayp bi makine tuttum toz aldm bu saat oldu ( malum bizim kız evi hergün savaş alanina çeviriyo) anca yaptm şimdi de kizi uyuturken size bakim dedim kalan isleri hemen hallledip jillianı ardan çıkarmaya çalıscam bakalm

Ve ben gece 4.30 da 11 tane zeytin ve 2 dilim ekmek yedim
amma bugun oruç tutuyurum oyüzden yidim
Hazır reglim bitti hemen ardı persembe bir tonda borcum var tutayim dedim sevabinida alırım inş.
oyüzden aksama çok dikkat etmem lazım
Mercimek veya tarhana çorbası yapıcam
yaninada çok çok az yagda oldurulmeden kavrulmuş az soğanlı ve Salçalı ispanak düşünüyorum bakalım akşam yazarım nede olsa ama oruçta olsam spör yapıcam ama 20 dk da olsa

Canim çok az yemissin hem de günü çok erken kapatmissin acikmaz misin bu saatten sonra aksama daha çok var
Ben eğer akşam yemeği yemişsem 3-4 gibi daha sonra acıkmıyorm canım öyle alıştırdm bünyeyi:)bide evdeyim bugün çok hareketim yok ondanda açlık hissetmiyorum.
Bu arada kalorimde 800 olmuş bugün.

Kolay gelsin canım son anda haber verdilermi deli oluyorum birde haber vermeden gelen bazı insan oluyor
Çocuklu İnsanız sonuçta

Ben eğer akşam yemeği yemişsem 3-4 gibi daha sonra acıkmıyorm canım öyle alıştırdm bünyeyi:)bide evdeyim bugün çok hareketim yok ondanda açlık hissetmiyorum.
Canım bu yediklerin 800 calorinin altında olmalı diyet kolik ten bak birde
araştırıp ortak kanaate vardığım bence güvenilir bir site ben ordan bakıyorum

Kolay gelsin canım acil durumlar için ben garnitür alıyorum mayonezliyorum yanınada bim den yaş pasta kurtarıcı oluoyortabii sen yemebu arada bimin pastasını komşum getirmişti çok beyendim dedim nerden bu ,bim diyince gözlerim böyle oldugerçekten çok lezzetli çokda uygun 8 tl gibi bişi.8 10 kişiye rahat yeter çok büyük kesmessen

Canim bnim banada sabah haber verdiler öğlen gelmiş lerdi hemen bi İslak kelle patates salatasi yapmistim ikisinde cabuk oluyor çocuklu ev olur o kadar biz bile iki kişiyiz nasl dagitiyoruz anlamiyorum Esim daginikliga bekarken alismis bu ev bazen fazla toplu olmuş ama olmazki boyle diyor bünyeye ters geliyor

Anladim tatlim çok kaloriyi azaltma az kalorili beslenmek seker düşüklüğüne neden oluyor mus

Bilim tiramisusuda çok güzel oluyor ablam bi cheescakeni sevemedim oranin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…