Valla kizlar sizin menüleri bakınca dunyalari yemiş gibi hissediyorum ki yazınca göreceksiniz bu arada memnun gayet güzel canm spor da super olmusMENÜM
KAHVALTI
2 yumurta
1 domates
yarım dilim nutellalı ekmek
ARA
½ elma
1 portakal
ÖĞLE
Sade haşlanmış 5 kaşık makarna
ARA
½ bardak süt
AKŞAM
Birazdan yiyeceğim 5 kaşık etli kuru fasulye
½ kase yoğurt
30 dk jillian
18 dk mari winsor
Valla kizlar sizin menüleri bakınca dunyalari yemiş gibi hissediyorum ki yazınca göreceksiniz bu arada memnun gayet güzel canm spor da super olmus
Gormezsin inşallah canm diğer günleri bilmiyorum ama bugün ki menin güzel canm inşallah yarin güzel sonuçlar alirsin tatlimbu hafta cozuttum resmen artı görmemek için uğraşıyorum
Menü
SABAH
1 haslanmis yumurta
Salca soslu patates kizarmasi
2 Küçük tavuk nuget
3 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
1/2 kb taze peynir
1/2 kb kasar peyniri
Yarim domates
1 kupa balli sut
1 tane hurma
ARA( bunları gün içinde atistirdim)
1 kupa elmali Fanta
1 kupa ayran
3-4 tane yulafli burcak bisküvi
4-5 tane Medine hurmasi
AKSAM
Pilav ustu Sucuklu kurufasulye
Ben görmedim amaaaaBaktn mii kııızzz değistircem geri
Aayyy kızlaarrr akşama misafirlerim var hemde öğleden sonra haber verdiler aksam gelicez diye apartmandan 4 daire bizde aksam 8 kişibisey yapma cay iceriz falan dedi ama olur öyle kuru kuru delirdik mi yanii ama isleri ve kendimi anca hazirlıcağmdan hazir kuru pasta ikram etcem yapcak bisi yoookkk önceden haber verselerdi serbetli tatli felan yaprdm biz bu evi yeni aldk 4 5 ay oldu biz pek komsuluk yapmayız gecen eşim apartman toplantısına gitti pek sevmisler size gelcez demisler bende bekliyodum bu hafta evi falan tüm temizlemistim de 1 gün önceden haber verirler sanmıştm neyse artk hemen ortalığı toplayp bi makine tuttum toz aldm bu saat oldu ( malum bizim kız evi hergün savaş alanina çeviriyo ) anca yaptm şimdi de kizi uyuturken size bakim dedim kalan isleri hemen hallledip jillianı ardan çıkarmaya çalıscam bakalm
MENÜM
KAHVALTI
2 yumurta
1 domates
yarım dilim nutellalı ekmek
ARA
½ elma
1 portakal
ÖĞLE
Sade haşlanmış 5 kaşık makarna
ARA
½ bardak süt
AKŞAM
Birazdan yiyeceğim 5 kaşık etli kuru fasulye
½ kase yoğurt
30 dk jillian
18 dk mari winsor
Menü
SABAH
1 haslanmis yumurta
Salca soslu patates kizarmasi
2 Küçük tavuk nuget
3 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
1/2 kb taze peynir
1/2 kb kasar peyniri
Yarim domates
1 kupa balli sut
1 tane hurma
ARA( bunları gün içinde atistirdim)
1 kupa elmali Fanta
1 kupa ayran
3-4 tane yulafli burcak bisküvi
4-5 tane Medine hurmasi
AKSAM
Pilav ustu Sucuklu kurufasulye
bende bi uludagin varya greyfurtlu falan onun gibi bisey sandim canm öyle aldim ama değilmiş gazli içecek mis almis bulundum canm temizlikten sonrada hareket basinca dolapta o varmis onu iciverdim hemencik yok canm yemem o yuzden pilav ustu kuru yapicamhazır içecekleri içmesen canım ya ilk defa duydum elmalı fantayıburçak bisküvi favorim akşam pilavdan fazla yemezsen iyi olur kuzum.Yarasın bebişimize
Kahvaltilar iyi gidiyorda sonraki pek iyi gitmiyorOoo bu nasıl kahvaltı dosemissin
Evet canim haftaya daha dikkatli olacam, tabiki birbirimizi uyarmamiz lazim simidi cok yemedim ucundan iki parca yedimKarışık ama iyi bi menü gibi bilemedim simitle börek bi arada olmamalaydı bence yani ögle yediklerin diyette olmayan birinin yedikleri gibi canm ben şuan ögle vakti onlari yesem sabaha arti görürüm kesin :))) birbirimizi uyarmalıyız ki yanlışlarımızı görelim dimimisal öğle bir dilim börek 1 bardak ayran iyi olurdu çünkü börek çok kalorili yannda bisey kaldrmaz
Evet canim inşallah hepimiz tartida eksi sonuclar alırızinşallah canım ya valla başımıza ne geliyorsa zaten bu dayanamamaktan :)
Kahvaltilar iyi gidiyorda sonraki pek iyi gitmiyor
***8.Takım 397.ETAP***
Ceco34( 111/ / /% )
turuncu (71,7 / / / %)
bugünadımleyla( 65,5/ / /% )
minmigo (53,3/ / /% )
finsternis (71,8 / / /%)
aygün01(77,7/ / /%)
napcazgari(77,2/ / / %)
melekkız_( 63,2/ / /% )
mrtmuhasebe ( 69,1/ / /%)
elyesa27(75,2 / / / % )
oglusum_yh(66,7 / / /% )
8. TAKIM ORTALAMA %
Kizlar izinden donen olacak mi aranizda yada izine cikacak olan geçmiş yapmadigim için soruyorum ?
Aynen canım. Allah var babanne gözü gibi bakar emanetin canı yuka olur der. Ama ne olursa olsun canın işte. Amirde takınca çok gerginimcanım galiba maddi yönden başladın işe evet maalesef işte olunca gözün arkada oluyo birde çocuklar hasta olduğu zaman bütün gün onları düşünüyorsun seni anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?