- 10 Aralık 2014
- 587
- 1.757
- 123
veririm tabi cnm aynen doğal oluyorAaa canım onun tarifini bana bir ara yazarmısın
Hazır alınanların içinde bir sürü kimyasal var bari o zararsız hem bakımda olur sonuçta içinde zeytinyağı var ve badem yağı var
Bugün birde Kuaför abla bir tanıdığından bahsetti kadın Profesörmüş bir Üniversitede ve kaç yaşına gelmiş bebek gibi cildi varmış hatta kırışıklığı bile yokmuş doğru dürüst hatta hiç hazır krem almazmış ( ki istese en pahalı kremleri bile alabilir diyor )
Bildiğimiz Bepanten krem alıp içine E vitamin kapsülü kırıp döküyormuş ve bir güzel karıştırıp bir kapaklı krem kutusuna alıp hep yanında taşıyormuşhem ellerine hem yüzüne kullanıyormuş ve diyormuş kremleri incele en iyi kremlerde bile hep E vitamini var eee niye dünya para vereyim üstelik Bepantende yanıklarda bile iyileştirici özellikteyse zaten birşey olması mümkün değil diyormuş
Valla bu ay fena gececek herhalde çünkü öğleden sonra bir başladı halsizlik inan şu an eşim çay koy dedikçe içimden ulen anama küfredeydin daha iyidi demek geçiyor ama kuzenide var ya o yüzden hala zorda olsa gülümsüyormuş çocuk yanlış anlamasın diye
Kuaför kaşlarımı alırken sanki derimi cımbızla alıyor sandım okadar canım yandı ( regle yakın olduğunda hep öyle oluyor ki bu ikinci yada üçüncü oluyorgenelde regl bittikten sonra yada baya varken hallediyordum bu işi ama bu sefer biraz salladım ve ceremesini çektim kadın hiç etimi sıkıştırmadığı halde sanki ağaç kökü mübarek kaşlar çekerken göz kapağımda kalkıp durdu bir dahakine yine regle yakın olursa zaten tek kaş olmaya razıyım
NGC de bir belgesel.. masa başında üç kişi.. hepsi de yemek sektöründen..
ilk aşamada hepsinin gözleri bağlandı.. Beş farklı yemek tattırıldı.. Turşu, salam vs..
Ortalama olarak en fazla 3 ünü bildiler.. Görme duyusunun etkisi..
ikinci aşamada gözler yine kapalı.. bu kez burunlara kıskaç takıldı.. koku alma duyuları iptal..
ve yedikleri yemeklerin neredeyse tamamına yakınını bilemediler.. Akıl almaz şeylere benzettiler hatta..
Sonuç.. lezzet olgusu beyinde görme ve koku alma duyularıyla şekilleniyor..
Şimdi.. merak ettiğim şu.. bu bir diyet yöntemi olabilir mi?
Iyi akşamlar kızlar misafirlerim yeni gitti bende kızı sallarken size bi bakiyim dedimkomşularımı cok sevdim hepsi çok iyi tabi benden bayaaa büyükler ama yinede iyi kaynastk çay ve kuru pasta ikram ettim sadece artk bi dahaki sefere kendim bisiler yaparm vee ben bugün çok sağlıksiz beslendim sabah büyük bi tabak patates kızartması yidim evet yidim ama ne zamndır yemiyordum çokk canmm istiyordu bi güzel yidim onu sonraaaa acıkınca ne yidim sucuklu kaşarlı tost yarım ekmege yakın kahvemin yanında 3 tane küçük çikolata iki avuç kızımın nesguikinden yidim evet sonra akşam ne yidim kuru pasta kola ve midem acayip bulanıyo delirmiş gibiydim bugün o yüzden yarın tartılmıcam ve 3 gün sıkı diyet yapıcam bazen diyetteykende böyle kriz günlerim oluyordu yine öyle bi gündü bugünde ama bu beni bayaaaa idare eder yarin sağlıklı beslenmeye devam kızmayın
Valla gözümü burnumu yerime direk ağzımı mı bantlasam ???Olabilirdenesekmi
Valla gözümü burnumu yerime direk ağzımı mı bantlasam ???
naptin kız sen kendine bilinçli intihar etmişsin resmen
Yüzde yüz detoks var baktınmı ona. Bulgur ayran filan varKızlar eşime Aşure lik buğday aldirdim ve yoğurt. 5 gün boyunca ayran li buğday çorbası yapmayı düşünüyorum
ben bayılıyorum buğdayı hasla içine soğuk ayran dok ye bukadar
yazın hep bu çorbayı içerdin hamileykende en rahat içtiğim çorba ne yağ var ne bişey sadece buğday ve ayran.
Sabah az kahvaltı yapıp gün boyu sadece çorba içicem hem midemi rahatlatsin. .
SIZCE KILO VEREBILIRMIYIM YARDIMCI OLURMU KIZLAR
Senin gibiyim. Karabuğdayla başladım ama akşam 6da çay Kahvaltısı yaptık coştum gittim. Stepper araştırıyorum alayım diye. Ayarlıları varmıştaNaber kanki
Senin gibiyim. Karabuğdayla başladım ama akşam 6da çay Kahvaltısı yaptık coştum gittim. Stepper araştırıyorum alayım diye. Ayarlıları varmışta
Menüm
sabah
1 yumurta
Biraz peynir
2 dilim ekmek
4-5 zeytin
öğle
4 dilim Kıymalı pide
ayran
akşam
1 mandalina
Türk kahvesi
şu 1 lt
spor 25 dk jilian
Iyi akşamlar kızlar misafirlerim yeni gitti bende kızı sallarken size bi bakiyim dedimkomşularımı cok sevdim hepsi çok iyi tabi benden bayaaa büyükler ama yinede iyi kaynastk çay ve kuru pasta ikram ettim sadece artk bi dahaki sefere kendim bisiler yaparm vee ben bugün çok sağlıksiz beslendim sabah büyük bi tabak patates kızartması yidim evet yidim ama ne zamndır yemiyordum çokk canmm istiyordu bi güzel yidim onu sonraaaa acıkınca ne yidim sucuklu kaşarlı tost yarım ekmege yakın kahvemin yanında 3 tane küçük çikolata iki avuç kızımın nesguikinden yidim evet sonra akşam ne yidim kuru pasta kola ve midem acayip bulanıyo delirmiş gibiydim bugün o yüzden yarın tartılmıcam ve 3 gün sıkı diyet yapıcam bazen diyetteykende böyle kriz günlerim oluyordu yine öyle bi gündü bugünde ama bu beni bayaaaa idare eder yarin sağlıklı beslenmeye devam kızmayın
Oda bir çözüm belkide en iyisiValla gözümü burnumu yerime direk ağzımı mı bantlasam ???
1..2 gün dikkat etsen yeter ama cidden boş mide huzurlu mideAynen boş mide huzurlu mide yarın ve önümüzdeki bütün hafta diyet modunda geçircem ceza bana 6 dan sonra da hic bişi yok
Yok ona bakmadım canım buda normalde içtiğim çorba zaten diğerleri çok geliyor midem rahatsız oldugu icinYüzde yüz detoks var baktınmı ona. Bulgur ayran filan var
Merhaba kızlar geçmiş yapamıyorum. Çok hastayım işede gidemedim. Karabuğday hazırlamıştım önce den kahvaltı yerine onu yedim. Başım çok ağrıyor. Çocukların ikiside hasta. İşe başladığım için hemen hergün pişman oluyorum
Sabah 9:45
2 haşlanmış yumurta
1 kuru incir
Az da peynir
Ara 14:00
2 yemek kaşığı kadar maydonozlu peynir
Akşam 15:00
1,5 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
Su ve bitki çayı içerim bundan sonra
Menüm
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı ada çay
25 gr beyaz peynir
25 gr tam buğday ekmeği
4 yeşil zeytin
2 yumurta haşlama
Ara 20 gr çikolata
Öğle
1 tabak makarna
0.5 ayva
Akşam
10 tane hamsi fırında
Salata
30 gr kepekli lavas
1 portakal
Ara 1 fincan sade Nescafe
1 avuç kuru üzüm
2 ceviz
Dün akşam spor olrk 20dk yurumustum, bu aksamda 20dk yürürum.
Bugün ve ben
oruçlu olduğum için
iftar
yemeğim yetismeyince
1 muz
2 tatlı kaşığı sakızlı muhallebi
Yemekte
1 tane tavada bir kaşık bile olmayan yağla kızarmış palamut
2 dilim ekmek 1 tane havuç Limonlu
2...3 dilim turp Limonlu
1.k.k peynir
8 tane zeytin
1.5 bardak greyfurt lu portakal suyu
bukadar benim günüm
belki meyva yerim oda tam emin değilim
Bugunku menum
sabah
2 dilim peynir
1 haslanmis yumurta
2 adet hindi fume
ara
sade nescafe
ara
dukan bar
aksam
Yagsiz oldurulmus ispanak ustune bol bol yogurt
ara
sekersiz turk kahvesi
insallah yarina eksi goruruz zaten artik yilmak uzereyim bir de arti gorursem ne yaparim bilmiyorum
Kızlar eşime Aşure lik buğday aldirdim ve yoğurt. 5 gün boyunca ayran li buğday çorbası yapmayı düşünüyorum
ben bayılıyorum buğdayı hasla içine soğuk ayran dok ye bukadar
yazın hep bu çorbayı içerdin hamileykende en rahat içtiğim çorba ne yağ var ne bişey sadece buğday ve ayran.
Sabah az kahvaltı yapıp gün boyu sadece çorba içicem hem midemi rahatlatsin. .
SIZCE KILO VEREBILIRMIYIM YARDIMCI OLURMU KIZLAR
Menüm
sabah
1 yumurta
Biraz peynir
2 dilim ekmek
4-5 zeytin
öğle
4 dilim Kıymalı pide
ayran
akşam
1 mandalina
Türk kahvesi
şu 1 lt
spor 25 dk jilian
bu gün yediklerim
sabah: 2 adet mandalia
öğlen:1 tb kuru fasulye +cacık+2 dilim kepek ekmeği
ara : 2 domates
akşam:1 tb fırın karnıbahar+salata +6 adet kayısı+1 adet mandalina
Icin rahatlamistir canımSElamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Yatmadan iki dakikada olsa sizlera bakayım dedim
Öğlen Anneme bir geçtim yemekten sonrada eşimin Annesine geçtik ve daha yeni eve girdik
Fena geçmedi günüm hatta KVyede içimi döküp gelince biraz rahatladım desem yeridir
Oradan buradan sohbet ederken güne getirdim olayı ve sen ben mutfaktayken böyle böyle dedin milletin içinde niye öyle diyorsun ki hadi ben senin huyuna alıştım ama benim çakma eltiye sen niye laf sokuyorsun diye girişi yaptımKadın resmen söylediğini inkar etti ben söylemedim diye Allah aşkına bende duydum hatta istiyorsan diğer odadan Büyük kızı cağırayım o bile şaşırdı senin o lafına dedim İnatla yok ben demedim öyle diye tutturdu bende sinirden gülmeye başladım ya Allah aşkına niye ben uydurayım öyle şey hem ne olursa olsun kimseye laf sokma o an inan kendimi zor tuttum mutfaktan gelip laf söylememek için dedim eee gelip söyleseydin dedi ben kimsenin yanında seni bozmak istemedim sırf saygısızlık olmasın diye ses etmedim ama bak bir daha sakın kiloyla ilgili bana olsun başkasına olsun laf sokma dedim
Ay bana görümcelerim hep söylüyor ben alınmıyorum dedi bende o senin sorunun hiç hoş bir durum değil üstelik eltinin gelinine heleki laf sokman dahada yanlış sonuçta seni çekmek zorunda değil dedim
Baya bozuldu hatta hayatta laf söylemem bir daha dedi ama ben KVyi tanıyorsam haftaya günde kesin yine lafı oraya getirir kızın evinde ama o zamanda anında araya girip kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma diyip konuyu kapatacağım çünkü benim KV yalan söylediğini bile bile üste çıkmaya çalışan tiplerden maalesef
Eşimin yanında söylediğim iyi oldu sonradan uyduramaz birşeyler
Bu geceyide atlattık kaldı kuzuyla bir gecemiz ve cumartesi sabahı erkenden havaalanına gideceğiz tabi KVde gelecekmişne güzel dönüşte eşimle birde ufak kuzuyla bir yerlerde kahvaltı ederiz diye düşünüyordum ama yine hayal oldu Neyse artık gitmeden ben kahvaltımı evde ederim ( nasılsa sabaha kadar mecbur oturacağım 5buçuk gibi havaalanına gidileceği için artık o gün 3 öğün yaparım yoksa akşam olmaz bana )
ÇOk geçmiş olsun canım
Canlar hepinzin menüsüne tek tek yorum yapmak isterdim am maalesef geç oldu yatağa atacağım kendimi
Genel olarak menüleriniz hepinizin çok güzelinşallah yarınki sonuçlarda öyle olur
Iyi geceler tatlımİyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?