Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

veririm tabi cnm aynen doğal oluyor

Alıntıdır

Kızlar eşime Aşure lik buğday aldirdim ve yoğurt. 5 gün boyunca ayran li buğday çorbası yapmayı düşünüyorum
ben bayılıyorum buğdayı hasla içine soğuk ayran dok ye bukadar
yazın hep bu çorbayı içerdin hamileykende en rahat içtiğim çorba ne yağ var ne bişey sadece buğday ve ayran.
Sabah az kahvaltı yapıp gün boyu sadece çorba içicem hem midemi rahatlatsin. .
SIZCE KILO VEREBILIRMIYIM YARDIMCI OLURMU KIZLAR

Iyi akşamlar kızlar misafirlerim yeni gitti bende kızı sallarken size bi bakiyim dedim komşularımı cok sevdim hepsi çok iyi tabi benden bayaaa büyükler ama yinede iyi kaynastk çay ve kuru pasta ikram ettim sadece artk bi dahaki sefere kendim bisiler yaparm vee ben bugün çok sağlıksiz beslendim sabah büyük bi tabak patates kızartması yidim evet yidim ama ne zamndır yemiyordum çokk canmm istiyordu bi güzel yidim onu sonraaaa acıkınca ne yidim sucuklu kaşarlı tost yarım ekmege yakın kahvemin yanında 3 tane küçük çikolata iki avuç kızımın nesguikinden yidim evet sonra akşam ne yidim kuru pasta kola ve midem acayip bulanıyo delirmiş gibiydim bugün o yüzden yarın tartılmıcam ve 3 gün sıkı diyet yapıcam bazen diyetteykende böyle kriz günlerim oluyordu yine öyle bi gündü bugünde ama bu beni bayaaaa idare eder yarin sağlıklı beslenmeye devam kızmayın

naptin kız sen kendine bilinçli intihar etmişsin resmen

Yüzde yüz detoks var baktınmı ona. Bulgur ayran filan var

Senin gibiyim. Karabuğdayla başladım ama akşam 6da çay Kahvaltısı yaptık coştum gittim. Stepper araştırıyorum alayım diye. Ayarlıları varmışta

Beninki iyi ama ayarı yok ayarlanlardan alsan daha iyi tabi beninki simdilik tatilde jillian yaptğm için yatıyo öyle ama bugün çok yediğim için yarın arti 20 dk stepper yaparm diyorum ama bakalm yarin ola hayrola :)) ben stepperde herkes yaparken sıkılıyorum diyor ama ben takiyotum kulakligi en sevdiğim müzikleri dinleyerek 30 dk nasl geciyo anlamiyorum bile

Menüm

sabah
1 yumurta
Biraz peynir
2 dilim ekmek
4-5 zeytin

öğle
4 dilim Kıymalı pide
ayran

akşam
1 mandalina
Türk kahvesi

şu 1 lt
spor 25 dk jilian

Akşam iyi toparlamışsın canım.Afiyet olsun.Yarın inşallah bol eksi görürsün

afiyet olsun tatlım canım çekti bol ketçap ve mayonezli kızartma

Valla gözümü burnumu yerime direk ağzımı mı bantlasam ???
Oda bir çözüm belkide en iyisi
Aynen boş mide huzurlu mide yarın ve önümüzdeki bütün hafta diyet modunda geçircem ceza bana 6 dan sonra da hic bişi yok
1..2 gün dikkat etsen yeter ama cidden boş mide huzurlu mide
Değil
Yüzde yüz detoks var baktınmı ona. Bulgur ayran filan var
Yok ona bakmadım canım buda normalde içtiğim çorba zaten diğerleri çok geliyor midem rahatsız oldugu icin

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Yatmadan iki dakikada olsa sizlera bakayım dedim
Öğlen Anneme bir geçtim yemekten sonrada eşimin Annesine geçtik ve daha yeni eve girdik
Fena geçmedi günüm hatta KVyede içimi döküp gelince biraz rahatladım desem yeridir

Oradan buradan sohbet ederken güne getirdim olayı ve sen ben mutfaktayken böyle böyle dedin milletin içinde niye öyle diyorsun ki hadi ben senin huyuna alıştım ama benim çakma eltiye sen niye laf sokuyorsun diye girişi yaptım Kadın resmen söylediğini inkar etti ben söylemedim diye Allah aşkına bende duydum hatta istiyorsan diğer odadan Büyük kızı cağırayım o bile şaşırdı senin o lafına dedim İnatla yok ben demedim öyle diye tutturdu bende sinirden gülmeye başladım ya Allah aşkına niye ben uydurayım öyle şey hem ne olursa olsun kimseye laf sokma o an inan kendimi zor tuttum mutfaktan gelip laf söylememek için dedim eee gelip söyleseydin dedi ben kimsenin yanında seni bozmak istemedim sırf saygısızlık olmasın diye ses etmedim ama bak bir daha sakın kiloyla ilgili bana olsun başkasına olsun laf sokma dedim
Ay bana görümcelerim hep söylüyor ben alınmıyorum dedi bende o senin sorunun hiç hoş bir durum değil üstelik eltinin gelinine heleki laf sokman dahada yanlış sonuçta seni çekmek zorunda değil dedim
Baya bozuldu hatta hayatta laf söylemem bir daha dedi ama ben KVyi tanıyorsam haftaya günde kesin yine lafı oraya getirir kızın evinde ama o zamanda anında araya girip kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma diyip konuyu kapatacağım çünkü benim KV yalan söylediğini bile bile üste çıkmaya çalışan tiplerden maalesef
Eşimin yanında söylediğim iyi oldu sonradan uyduramaz birşeyler

Bu geceyide atlattık kaldı kuzuyla bir gecemiz ve cumartesi sabahı erkenden havaalanına gideceğiz tabi KVde gelecekmiş ne güzel dönüşte eşimle birde ufak kuzuyla bir yerlerde kahvaltı ederiz diye düşünüyordum ama yine hayal oldu Neyse artık gitmeden ben kahvaltımı evde ederim ( nasılsa sabaha kadar mecbur oturacağım 5buçuk gibi havaalanına gidileceği için artık o gün 3 öğün yaparım yoksa akşam olmaz bana )

ÇOk geçmiş olsun canım

Sabah 9:45
2 haşlanmış yumurta
1 kuru incir
Az da peynir

Ara 14:00
2 yemek kaşığı kadar maydonozlu peynir

Akşam 15:00
1,5 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği

Su ve bitki çayı içerim bundan sonra

Menüm

sabah
1 yumurta
Biraz peynir
2 dilim ekmek
4-5 zeytin

öğle
4 dilim Kıymalı pide
ayran

akşam
1 mandalina
Türk kahvesi

şu 1 lt
spor 25 dk jilian

bu gün yediklerim

sabah: 2 adet mandalia
öğlen:1 tb kuru fasulye +cacık+2 dilim kepek ekmeği
ara : 2 domates
akşam:1 tb fırın karnıbahar+salata +6 adet kayısı+1 adet mandalina

Canlar hepinzin menüsüne tek tek yorum yapmak isterdim am maalesef geç oldu yatağa atacağım kendimi
Genel olarak menüleriniz hepinizin çok güzel inşallah yarınki sonuçlarda öyle olur

Icin rahatlamistir canım şu yalan mevzuu varya bende gicigim bizdede var bir tane
Ins. Canım güzel sonuçlar alırız umitliyim 1 kilo olmasada şu 74 u göreyim inş. En son 75.2 dim şimdi 74.9 a razıyım
Iyi geceler tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…