- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydın kızlar.
geçen hafta 71.7
bu hafta 70.5
fark 1.2 kg..
pazartesi 72 kg ile dukana başlamıştım. Bu sabah 70.5. Yani aslında 1.5 kg vermişim
Şuan valizleri hazırlıyorum. Öğleden sonra yola çıkacağız. Tatilde müsait oldukca girer okurum. Öpüyorum herkesi..
en son galiba 70.7 idim
bu sabah 70.5
Kizlar bugün biraz kötüyüm liste icin gelmeye calisicam gelemezsem biriniz ilgilenebilir mi ben gelmeye calisicam her firsatta ama ne olur ne olmaz
Kizlar bugün biraz kötüyüm liste icin gelmeye calisicam gelemezsem biriniz ilgilenebilir mi ben gelmeye calisicam her firsatta ama ne olur ne olmaz
Dun temizlik yaparken fazla yordum sanirim canm çok biseyde yapmadim aslinda ama kasiklarimda sirtimda agri vardi dun bugünde buna ek basim donuyor tansiyonumu olctum normal 11 7 cikti 94 nabiz cikti ama neden boyle oldu bilmiyorm kalkmiyor kafamHayırdır canım kendini iyi hissetmiyormusunDinlen biraz bak yorgun belliki kendini
sağol canim benimElimden geldiğince ilgilenirim canım
en son galiba 70.7 idim
bu sabah 70.5
Dun temizlik yaparken fazla yordum sanirim canm çok biseyde yapmadim aslinda ama kasiklarimda sirtimda agri vardi dun bugünde buna ek basim donuyor tansiyonumu olctum normal 11 7 cikti 94 nabiz cikti ama neden boyle oldu bilmiyorm kalkmiyor kafam
sağol canim benim
Çok tanıdık geldi canım nedense o tavırlarSelamün aleyküm kızlarrrrrr
Bu sabahta erkenden uyanıp kahvaltımı yaptım ve sabah haberlerini izliyorum bir yandan
Eşim bugün izinli ama 1 saat sonra en geç uyanıp Eminönüne inecekmiş
Yarın sabah Büyük kuzumu uğurlamaya gidiceğiz malum, eşimde ablasına göndermek için bir iki birşey almak istiyor sonuçta onlar her geldiklerinde mutlaka birşeyler getiriyorlar eee 15 günde kızlarımızı bol bol gezdireceklerayıp olur şimdi boş gitmesi
Bakalım Kv dünki benim konuşmamdan sonra küsüp gelmemezlik yapacakmıama sanmıyorum çünkü o bahaneyle kendini gezdirmiş olacak birde eminim yarın dünki konuyu yine açar yok ben demedim diye inatlaşır ama bende kızımda kulağımızla duyduk sonuçta üstelik Allah biliyor istediği kadar inkar etsin
Valla söylemeseydim inan rahatlayamazdım çünkü benim KVye bir kere sessiz kalınca devamı geliyor
Kız Hacı kadın ama inatla yalan söylüyor deli ediyor benibir keresinde benim evime gelip bana ağzına geleni saydı ( küfür dahil ) hatta boşa benim oğlumu falan diye bağırdı durdu ( yan komşunun polis eşide nöbetten yeni gelmiş daha koltuğa uzandığı gibi bağırışları duyunca ne oluyor diye meslek icabı kulağını kabartmış nerden geliyor ses diye ve adam şok olmuş sözleri duyunca ) İnan bir kere karşılık vermedim aksine ya Anneciğim senin benle derdin ne bak işte biz evliliğimizdeki sorunları çözmeye çalışıyoruz ( aslında tek sorun onlardı ) niye böyle yapıyorsun dedim durdum ama yok karşısında sanki ona hakaret etmiş biri varmış gibi saydı durdu hatta apartmandan inerken bile küfürleri havada uçuştu .iktirin gidin istemiyorum falan diye diye indi
Resmen sinirden gülmeye başladım ve eşimi arayıp durumu anlattım ( zaten oda sonra eşimi arayıp olayı anlatacağını bildiğimden ) tahmin ettiğim gibi aramış oğlunu ve benim ona hakaret ettiğimi, küfür ettiğimi, işte onun aslında iyi niyetle bana geldiğini falan idda etmiş hatta onu evden kovduğumu söylemiş
Eşimede eve geldiğinde dedim bak komşunun polis eşide duymuş git ona sor inanmıyorsan dedim ( Komşu kv gidince gelip kız iyimisin ben yoktum eşim anlattı senin kv böyle böyle saymış diye halimi hatrımı sormuştu )
Annesine akşam indiğinde ( kadın kocasınıda gaza getirmiş ki eşime baskı yaptırsın diye oda oğlunu çağırmış gel bakalım ne iş hesabı)
Eşimde tabi bana inandığı için ( beni tanıyor adam sonuçta küfür etmeyeceğime emin ) sen bunu bunu söyledinmi diye sormuş oda ısrarla inkar ettikten sonra eeeehhhh söylediysem söyledim ne varsinir oluyorum ona demiş sonrada eşime madem karını savunuyorsun sende benim oğlum değilsin defol git diye evden kovmuş eşim eve bir geldi nasıl gülüyor kadın dellendi benide kovdu diye aradan 1 hafta geçincede KP bizi çağırmıştı ( benim özür dilememi istediler sanki birşey yapmışım gibi ) bende kusura bakmayın ama özür dileyecek birşey yapmadım ben, hakaretlere maruz kalan benim ve eğer istemiyorsanızda gelmem olur biter sonuçta zaten Allah rızası için ve eşimin hatrına geliyordum buraya dedim
Böyle bir sürü olayımız varhep diyorum eşime Kaynanatörden çektiklerim diye bir kitap yazacağım diye oda gülüyor yaz yazda anam iyice yolsun seni diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?