- 3 Temmuz 2014
- 369
- 951
- 408
gayet güzel afiyet olsunBUGÜNKÜ MENÜM
KAHVALTI
1 porsiyon sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal
şekersiz çay
ARA
2 günkurusu kayısı
1 kaşık makarna
ÖĞLE
2 dilim pırasalı kek
3 adet burçak bisküvi
ARA
1/4 portakal
AKŞAM
1 kase yoğurt
3 kaşık kuru fasulye
Yaklaşık 1250 kalori
30 dk jillian
18 dk mari winsor
Çok güzel Menün afiyet olsunmenüm gelsin
sabah: aç karna su, 1 dilim kızarmış ek, üzerine salça 1 kk peynir az zeytin az da tahinpekmez ve çay
ara: 1 kupa yeşil çay diyet galete biraz
öğlen: karışık tost ayran
ara: 1 mandalina, küçük kase cevizli kabak tatlısı
akşam: 1 tabak fasülye
ara: az şekerli sütlü kahve
yeşil çay ve bol su
Karnabahar faydalıdır yoğurt da varMenüm
Sabah 9:15
Biraz maydanozlu peynir
3-4 çatal sarımsaklı yoğurtlu karnabahar
1 elma
Öğle 11:45
Yoğurtlu karnabahar bir tabak
Bir kuru incir
Akşam 16:30
Sarımsaklı yoğurtlu karnabahar 1 kase
2 kuru incir
Bugün çok işim vardı akşamdan karnabahar haşlamıştık tüm gün ondan yedim acıktıkca vaktim olmadı başka bişe hazırlamaya :/ ama belki akşam 7 gibi balık yerim
oldukça düşük kalorili bir menü olmuş inşallah sana bol bol - olarak döner :)Bugün ve ben
sabah 1 kaşık sakızlı muhallebi
Sabah öğle akşam buğday çorbası
Arada yarım dilim ekmek 6 tane zeytin
Ara 1 muz
corbanin kasesi 80 calori
Şimdide spor yapıyorumeliptik bisikletimde suan 23 dk oldu 1 saat veya 50 dk yapmak istiyorum yazarım bitince
Canim bugun ben tam bugday unuyla diet yogurtla ve az sivi yagla pogaca yaptim. Cok lezzetli ve yumusacik oldu ama kac kaloriki bilgin var mi ? 2 kucuk paket kabartma tozu koydumBÖyle az az koyunca hedefleri çok iyi oluyor sonra o hedefe gelince insan daha bir motive oluyor 4 kolla sarılıyor ben çok mutluyum
Güzel vermişsin canım Tebrikler masaallah inş. Hedefine en kisa surede ulasirsın
Buğday çok faydalı bir besin gün içinde koca kaseler icmeme rağmen ve muzla 6 tane zeytin yarım dilim ekmek yemiş olmama ve su icmeme rağmen 75.2 olmuşum tartıda ancaksadece 600 gr fark normalde akşamları 1 kilo ve üstü gosterirdi 1 porsiyon haşlanmış buğday yani 1 kaşık haşlanmış buğday oluyor sadece 20 calori 1 kaşık yoğurt ta 20 calori 2 kaşık yoğurtla yapıldığını düşünürsek 80 calori yapar 6...7 kase icine bilir yada arada istediğin ızgara yenile bilir bence calori hesabı yapılırsa
akşam baya araştırdım
soğan suyunuda gecen hafta 3 gün yapmıştım her hafta 2 yada 3 gün uygulamayı düşünüyorum kadinlarada çok faydalı diyeben sabah aç karna ve akşam yemek öncesi iciyordum veya yatmadan öncede içilebilir canım
Amin amin inş. Canım hep birlikte görelim inş. O eksilerioldukça düşük kalorili bir menü olmuş inşallah sana bol bol - olarak döner :)
Menun süper canımBugunku menum
sabah
1 adet haslanmis yumurta beyazi
1 adet hindi fume
2 dilim peynir
Domates
ara
1 bardak yagsiz sutten nescafe
aksam
orta boy cupra
salata
Canım bir poğaça nin ikiyüz küsür calori olduğunu düşünürsek minimum 160 calori filandir ancak yani hamur işi olduğu içinCanim bugun ben tam bugday unuyla diet yogurtla ve az sivi yagla pogaca yaptim. Cok lezzetli ve yumusacik oldu ama kac kaloriki bilgin var mi ? 2 kucuk paket kabartma tozu koydum
Canım o Cola olmasaymış iyiymiş menün aslındaPek ic açıcı bir menü olmasa da
sabah
1 dilim ekmek, cok az peynir, 1 dilim salam
Öğle
(Arkadaşlarımlaydım)
5 tane Nugget, 1 tabak makarna, 1 bardak kola
aksam
1 portakal
Günaydın fıstıklaaaarrr
Günaydın kızlar
Çok hastayım ve dünden beri çok moralim bozuk. Sizler nasılsınız
İşle ilgili. İşte huzur bulmak için yaptıklarım evi memnun etmiyor. Eşim biraz ters davrandı. Of insanların yüzüne gelemiyorum. Gücüm sadece kendime yetiyorGünaydın kızlar, hayırdır cnm moralin neden bozuk ?ayrıca geçmiş olsun.
O nuggetler kizarmissa gozume yag topu gibi gorundu, bugun daha dikkatli olursun inşallah canimPek ic açıcı bir menü olmasa da
sabah
1 dilim ekmek, cok az peynir, 1 dilim salam
Öğle
(Arkadaşlarımlaydım)
5 tane Nugget, 1 tabak makarna, 1 bardak kola
aksam
1 portakal
Gunaydin canim, hayirdir ne oldukiGünaydın kızlar
Çok hastayım ve dünden beri çok moralim bozuk. Sizler nasılsınız
Gunaydin fistikGünaydın fıstıklaaaarrr
Guzel menu afiyet olsun canimBugün erkenciyim08:20
2 haşlanmış yumurta
11 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
1 k.k peynir ile günümü açtım
Tebrikederim canim, bende spor yapmak istiyorum ama nefesim kesiliyor, bogazim kuruyor, sendede ilk zaman oyle oldumu canim jiliani bir kere denedim biraktim 15 dakika dayanabiliyorum.Kızlarrrrrrrrrrr
çok mutluyum
aylar sonra ilk defa bugün 70.2 yi gördüm
300 gr fark düne göre demekki diyetten ziyade spor önemliymis bunu gece olsa anladım ve tatile girdik 15 ggün boyunca jilian ve 1 saat yürüyüş haftada 2 günde yüzme olacak bakalım sonuç ne olacak
İşle ilgili. İşte huzur bulmak için yaptıklarım evi memnun etmiyor. Eşim biraz ters davrandı. Of insanların yüzüne gelemiyorum. Gücüm sadece kendime yetiyor
Kızlarrrrrrrrrrr
çok mutluyum
300 gr fark düne göre demekki diyetten ziyade spor önemliymis bunu gece olsa anladım ve tatile girdik 15 ggün boyunca jilian ve 1 saat yürüyüş haftada 2 günde yüzme olacak bakalım sonuç ne olacak
Kızlarrrrrrrrrrr
çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?