Mümkün oldukça deterjan kullanmamaya calistim canm ama bilmiyorum ki arada oluyordu kaburgalarimda agrida bu kadar uzun surmuyordu karnim resmen kasiliyor sertlesiyor sipa bide çok hizli hareket etmeye basladi hareketleri sert kaç gündür erteliyordum temizliği dahada tam bitiremedim utulerim yatak odam duruyor bakalim kendimi iyi hissetigimde yaparim artik onlarida hafta sonu yine karsiya gecicez zaten sabahtan beri yatiyorum zaten kalkmadim hic bi namaz kilmaya diye kalktim o kadar canmKızlarrrrrrrr ben geldimmmmm
Aslında yüzüm yok ama işte nereye kadar kaçacağım
Maalesef reglden dolayı olduğunu düşündüğüm şişliğim devam ediyor ve Tartıda bu hafta uzun bir aradan sonra artı gördüm azda olsa
Utanarakta olsa bildirimimi yapayım sonuçta bekledikçe değişeceğini düşünmüyorum sonucun
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 111 kg
Bu hafta; 111.8 kg
Fark; + 0.8 kg ( ki daha fazlasını görmüştüm dün ama bunada şükür diyecek kıvama geldim maalesef)
Yüzdeyi hesaplamayı zaten beceremiyorum artık yapabilene zahmet olucakben utancımla baş başa kalayım
İnşallah hafta bari güzel bir bildirimim olurda kendimi sizlere affettirebilirim
Valla şu 110 lanetini kıramadığıma bile şu an yanmıyorum sadece takıma zarar verdiğime sinir oldum
Canım temizlik yaparken kullandığın deterjan seni rahatsız etmiş olmasın birde temizliğe daldığında böbreklerinide üşütmüş olabilirsin
Aman canım boşver işi gücü bugün kendine izin ver, sıcak su torbasını doldur ayaklarına ve sırtına koy rahatlarsın ve bugün akşama kadar iş yapma ayaklarını uzatıp dinlenbebişimiz belliki rahatsız olmuş sana belli ediyor yeter artık diye nasılsa iki kişisiniz her yer topludur varsın bir iki gün temizlenmesin sizden değerli değil ya
Canımcım ben dün bir topicte senin yorumunu gördüm sen nekadar fazla kilo vermiş sin masaallahbir zamanlar bende 70 lerde iken 2a ya yakin vücudum direnmisti
tebrikler cnm çok iyi gidiyorsunGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 66.7
Bu hafta 65.6
Fark 1.1 kg
tebrikler cnm senin sonucunda çok iyiGünaydın kızlar.
geçen hafta 71.7
bu hafta 70.5
fark 1.2 kg..
pazartesi 72 kg ile dukana başlamıştım. Bu sabah 70.5. Yani aslında 1.5 kg vermişim
Şuan valizleri hazırlıyorum. Öğleden sonra yola çıkacağız. Tatilde müsait oldukca girer okurum. Öpüyorum herkesi..
tebrikler cnm çok güzelGecen haftaki kilo 77.2
guncel kilo 76.0
fark 1.2
yuzde 1.55
canım hiç sorma bende de durum pek iç açıcı değil200gr artıdayım kızlar
Geçen hafta 53,3
Bu hafta 53,5
tebrikler cnm ne güzel vermişsinHayırlı sabahlar kızlar
kilo bildirimi
gecen hafta 77.7
bu hafta 77.1
ah canım sen yine kaçamak yapmışsın ben dikkat ettiğimi sanıyorum ama sonuç değişmiyorMerhaba kızlar 400 gr artidayim bugün :/ bu hafta o kadar çok kaçamak yaptım ki menülerimi yazmaya bile utandım
Geçen hafta : 71.8
Bu hafta: 72.2
tebrikler cnm çok iyiHerkese hayırlı günler Nasılsıniz kızlar
fazla veremesemde bu haftaki Hedefime ulaştım sayılır elh.
78.2 ile başladım
geçen hafta 75.2
bugün 74.6
giden -600 gr
Bu haftaki hedefim 74.5 tu Bu ay sonu hedefimde 74 kilo bu ay çıkmadan 74 u gorucem inş.
Ve hedefimden fazla verirsem çikolata yicem yoksa 1 ay ağzıma çikolata surmicem
Çok gec bi bildirim oldu canim ileriki haftalarda islerin yogunlasmadan bildirim yapmaya gayret etmelisin tatlimkızlar işlerim öok yoğundu işyerinde o yüzden giremedim...insanlar varken girilmiyor da tabiii
benim kilo aynı geçen haftaki gibi 69,10
iyi akşamlar
Canım cuma yarışmalarındayız ve her cuma belirli bir saate kadar bildirim yapılmak durumunda o sebeple yoğundum şimdi yapıyorum gibi bir şey söz konusu olamıyor.listemiz paylaşıldı ve sen bildirim de bulunmadı diye belirtildin.lütfen özen gösterelim yarışmada olduğumuzuda unutmamamız gerekiyor.bir gün öncedende bildirimde bulunabilirsin.kızlar işlerim öok yoğundu işyerinde o yüzden giremedim...insanlar varken girilmiyor da tabiii
benim kilo aynı geçen haftaki gibi 69,10
iyi akşamlar
Aylık 2 kilo hedefimi aşmış bulunmaktayim kızlar -3.600 gr
Aylık ve haftalık hedef defteri yaptım tavsiye ederim motive ediyor kızlar
Canımcım ben dün bir topicte senin yorumunu gördüm sen nekadar fazla kilo vermiş sin masaallah
ne kadar zamanda verdin ve boyun kaç canım
Canim o corbaya bende bayilirim ama bugdayin icinde un var kilo yapmazmiKızlar eşime Aşure lik buğday aldirdim ve yoğurt. 5 gün boyunca ayran li buğday çorbası yapmayı düşünüyorum
ben bayılıyorum buğdayı hasla içine soğuk ayran dok ye bukadar
yazın hep bu çorbayı içerdin hamileykende en rahat içtiğim çorba ne yağ var ne bişey sadece buğday ve ayran.
Sabah az kahvaltı yapıp gün boyu sadece çorba içicem hem midemi rahatlatsin. .
SIZCE KILO VEREBILIRMIYIM YARDIMCI OLURMU KIZLAR
tebrikler cnm çok iyi gidiyorsun
tebrikler cnm senin sonucunda çok iyi
tebrikler cnm çok güzel
canım hiç sorma bende de durum pek iç açıcı değil
tebrikler cnm ne güzel vermişsin
ah canım sen yine kaçamak yapmışsın ben dikkat ettiğimi sanıyorum ama sonuç değişmiyor
tebrikler cnm çok iyi
Menun güzel canımmenüm gelsin
sabah: aç karna su, 1 dilim kızarmış ek, üzerine salça 1 kk peynir az zeytin az da tahinpekmez ve çay
ara: 1 kupa yeşil çay diyet galete biraz
öğlen: karışık tost ayran
ara: 1 mandalina, küçük kase cevizli kabak tatlısı
akşam: 1 tabak fasülye
ara: az şekerli sütlü kahve
yeşil çay ve bol su
Keşke tatlım puding olmuş ken kurabiye olmasaymis ama menu güzelMenüm
sabah
2 dilim ekmek
zeytin
çok az peynir
ara
1 elma
öğle
1 küçük kase puding
4 kaşık makarna
akşam
3 kaşık patlıcan
1 küçük kurabiye
Toplam 1100 kalori
şu 1 lt oldu henüz
spor 25 dk jilian
BÖyle az az koyunca hedefleri çok iyi oluyor sonra o hedefe gelince insan daha bir motive oluyor 4 kolla sarılıyor ben çok mutluyumBende senin gibi hftlik hedef yaptım
Güzel vermişsin canım Tebrikler masaallah inş. Hedefine en kisa surede ulasirsın2013 aralik ayi doğum sonrası 6. Ay da başladım mart kdr 88 kilo dan 70 kiloya düştüm, sonra dediğim gibi direndi vücut bıraktım bende sonra 2 ay sonra başladım tekrr 64kdr düştüm 2014 ramazan sonu sonrada iş başı vs stres derkn 70 oldum yine oyle iste
Buğday çok faydalı bir besin gün içinde koca kaseler icmeme rağmen ve muzla 6 tane zeytin yarım dilim ekmek yemiş olmama ve su icmeme rağmen 75.2 olmuşum tartıda ancakCanim o corbaya bende bayilirim ama bugdayin icinde un var kilo yapmazmibu arada sogan suyuyla iyi kilo vermisin tebrik ederim, bende haftaya denuyecegim sabahlarimi iciyorsun
Menun gayet güzel canım yalnız inş. Öğle saatlerinde lokum yemişsindirMenüm
Kahvaltı
200 ml light süt
2.5 light etimek
30 gr tahin pekmez
1 küçük muz
Ara 28gr cikolota
Öğle 1 kepçe yayla çorbası
20 gr kepekli ekmek
Akşam
1 tabak yağsız, havuç ve yoğurtlu makarna
Ara
2 fincan tarçınlı yeşil çay
60 gr lokum
60gr Hindistan cevizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?