Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Buda dünkü bahsettiğim çorbam kızlar sabah öğlen akşam sadece çorba bugün çokta faydalıdır buğday
buğdayı tuz olmadan haşlayıp içine ayran dokuyorum hissedilmicek derece az tuz pul biber ve nane koyup afiyetle yiyorum
aralardada meyva filan yerim

Eklentiler

• 20150123_142202.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 68
Mümkün oldukça deterjan kullanmamaya calistim canm ama bilmiyorum ki arada oluyordu kaburgalarimda agrida bu kadar uzun surmuyordu karnim resmen kasiliyor sertlesiyor sipa bide çok hizli hareket etmeye basladi hareketleri sert kaç gündür erteliyordum temizliği dahada tam bitiremedim utulerim yatak odam duruyor bakalim kendimi iyi hissetigimde yaparim artik onlarida hafta sonu yine karsiya gecicez zaten sabahtan beri yatiyorum zaten kalkmadim hic bi namaz kilmaya diye kalktim o kadar canm

***8.Takım 397.ETAP***
Ceco34( 111/ 111,8/+0.8 /% -0,72)
turuncu (71,7 / 70,5/1 ,2 / %1,67)izine ayrılmak istiyor
bugünadımleyla( 65,5/66 / +0,5/% -0,76)
minmigo (53,3/53,5 /0,2 /% -0.38)
finsternis (71,8 / 72,2/ 0,4/%-0.56)
aygün01(77,7/ 77,1/ 0,6/%0,77)
napcazgari(77,2/ 76,0/1,2 / %1,55)
melekkız_( 63,2/0 / 0/% 0)kilosu sabit
mrtmuhasebe ( 69,1/ / /%)1.kez bildirimde bulunmadi
elyesa27(75,2 /74,6 / 0,6/ %0,80 )
oglusum_yh(66,7 /65,6 / 1,1/% 1,65)
Adayaren38(70,7/70,5/0,2/%0,09)394.etapta izine ayrılan üye geri dondu ve kilosu 3 e bolundu
Yts38(104,2/105,9 /-1,7 /%-0,82)395. Etapta izine ayrılan üye geri dondu kilosu 2 te bolundu
8. TAKIM ORTALAMA %0,25

Kuzum eline saglik bi elyesanin ortalaması yuvarlamamissin onu duzelttim
Mrtmuhasebeden haberi olan varmi kizlar

Son düzenleme:
BUGÜNKÜ MENÜM
KAHVALTI
1 porsiyon sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal
şekersiz çay

ARA
2 günkurusu kayısı
1 kaşık makarna

ÖĞLE
2 dilim pırasalı kek
3 adet burçak bisküvi

ARA
1/4 portakal

AKŞAM
1 kase yoğurt
3 kaşık kuru fasulye

Yaklaşık 1250 kalori

30 dk jillian
18 dk mari winsor

Menüm
Sabah 9:15
Biraz maydanozlu peynir
3-4 çatal sarımsaklı yoğurtlu karnabahar
1 elma

Öğle 11:45
Yoğurtlu karnabahar bir tabak
Bir kuru incir

Akşam 16:30
Sarımsaklı yoğurtlu karnabahar 1 kase
2 kuru incir

Bugün çok işim vardı akşamdan karnabahar haşlamıştık tüm gün ondan yedim acıktıkca vaktim olmadı başka bişe hazırlamaya :/ ama belki akşam 7 gibi balık yerim

Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 66.7
Bu hafta 65.6
Fark 1.1 kg
tebrikler cnm çok iyi gidiyorsun

tebrikler cnm senin sonucunda çok iyi
Gecen haftaki kilo 77.2
guncel kilo 76.0
fark 1.2
yuzde 1.55
tebrikler cnm çok güzel
200gr artıdayım kızlar
Geçen hafta 53,3
Bu hafta 53,5
canım hiç sorma bende de durum pek iç açıcı değil
Hayırlı sabahlar kızlar
kilo bildirimi
gecen hafta 77.7
bu hafta 77.1
tebrikler cnm ne güzel vermişsin
Merhaba kızlar 400 gr artidayim bugün :/ bu hafta o kadar çok kaçamak yaptım ki menülerimi yazmaya bile utandım
Geçen hafta : 71.8
Bu hafta: 72.2
ah canım sen yine kaçamak yapmışsın ben dikkat ettiğimi sanıyorum ama sonuç değişmiyor
tebrikler cnm çok iyi

menüm gelsin

sabah: aç karna su, 1 dilim kızarmış ek, üzerine salça 1 kk peynir az zeytin az da tahinpekmez ve çay
ara: 1 kupa yeşil çay diyet galete biraz
öğlen: karışık tost ayran
ara: 1 mandalina, küçük kase cevizli kabak tatlısı
akşam: 1 tabak fasülye
ara: az şekerli sütlü kahve
yeşil çay ve bol su

kızlar işlerim öok yoğundu işyerinde o yüzden giremedim...insanlar varken girilmiyor da tabiii

benim kilo aynı geçen haftaki gibi 69,10

iyi akşamlar
Canım cuma yarışmalarındayız ve her cuma belirli bir saate kadar bildirim yapılmak durumunda o sebeple yoğundum şimdi yapıyorum gibi bir şey söz konusu olamıyor.listemiz paylaşıldı ve sen bildirim de bulunmadı diye belirtildin.lütfen özen gösterelim yarışmada olduğumuzuda unutmamamız gerekiyor.bir gün öncedende bildirimde bulunabilirsin.

Canımcım ben dün bir topicte senin yorumunu gördüm sen nekadar fazla kilo vermiş sin masaallah
ne kadar zamanda verdin ve boyun kaç canım

2013 aralik ayi doğum sonrası 6. Ay da başladım mart kdr 88 kilo dan 70 kiloya düştüm, sonra dediğim gibi direndi vücut bıraktım bende sonra 2 ay sonra başladım tekrr 64kdr düştüm 2014 ramazan sonu sonrada iş başı vs stres derkn 70 oldum yine oyle iste

Canim o corbaya bende bayilirim ama bugdayin icinde un var kilo yapmazmi bu arada sogan suyuyla iyi kilo vermisin tebrik ederim, bende haftaya denuyecegim sabahlarimi iciyorsun

Sağol tatlım

Menun güzel canım taze fasulyeyi çok seviyorum

Keşke tatlım puding olmuş ken kurabiye olmasaymis ama menu güzel

Bende senin gibi hftlik hedef yaptım
BÖyle az az koyunca hedefleri çok iyi oluyor sonra o hedefe gelince insan daha bir motive oluyor 4 kolla sarılıyor ben çok mutluyum
Güzel vermişsin canım Tebrikler masaallah inş. Hedefine en kisa surede ulasirsın
Canim o corbaya bende bayilirim ama bugdayin icinde un var kilo yapmazmi bu arada sogan suyuyla iyi kilo vermisin tebrik ederim, bende haftaya denuyecegim sabahlarimi iciyorsun
Buğday çok faydalı bir besin gün içinde koca kaseler icmeme rağmen ve muzla 6 tane zeytin yarım dilim ekmek yemiş olmama ve su icmeme rağmen 75.2 olmuşum tartıda ancak sadece 600 gr fark normalde akşamları 1 kilo ve üstü gosterirdi 1 porsiyon haşlanmış buğday yani 1 kaşık haşlanmış buğday oluyor sadece 20 calori 1 kaşık yoğurt ta 20 calori 2 kaşık yoğurtla yapıldığını düşünürsek 80 calori yapar 6...7 kase icine bilir yada arada istediğin ızgara yenile bilir bence calori hesabı yapılırsa
akşam baya araştırdım
soğan suyunuda gecen hafta 3 gün yapmıştım her hafta 2 yada 3 gün uygulamayı düşünüyorum kadinlarada çok faydalı diye ben sabah aç karna ve akşam yemek öncesi iciyordum veya yatmadan öncede içilebilir canım

Menüm
Kahvaltı
200 ml light süt
2.5 light etimek
30 gr tahin pekmez

1 küçük muz

Ara 28gr cikolota

Öğle 1 kepçe yayla çorbası
20 gr kepekli ekmek

Akşam
1 tabak yağsız, havuç ve yoğurtlu makarna

Ara
2 fincan tarçınlı yeşil çay
60 gr lokum
60gr Hindistan cevizi

Bugün ve ben
sabah 1 kaşık sakızlı muhallebi
Sabah öğle akşam buğday çorbası

Arada yarım dilim ekmek 6 tane zeytin

Ara 1 muz

corbanin kasesi 80 calori

Şimdide spor yapıyorum eliptik bisikletimde suan 23 dk oldu 1 saat veya 50 dk yapmak istiyorum yazarım bitince

Menun gayet güzel canım yalnız inş. Öğle saatlerinde lokum yemişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…