Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Ancak gelebildim malum sabah karga kahvaltısını etmeden Havalimanına gittik kızları uğurlamak için
Tabi öncesinde yok biletini çıkar, yok bavullarını ver, yok hostes eşliğinde kuzeni gidecek diye form doldur falan derken saat 7 gibi işimiz bitti ama bu seferde havayolları şirketindeki yetkili 08:15de gelin o zaman gelicek kızları götürecek hostes dedi birde uçak kalkmadan gitmemek gerekiyormuş ve uçak 09:30da kalkacaktı

Baya bekledik hatta kızları uğurladıktan sonra arayıp uçağın kapısında olduğunu sorun olmadığını söyleyince havaalanından ayrılıp bir yarım saatliğinede olsa Eminönüne gittik ( KVde malum sabah bizimle gelmişti, dönüşte görümce ve eşinide aldık tabi ve KV hadi birer simit ısmarlıyayım dedi hatta giderkende bir ara eşim annesine bir yemek ısmarlarsın artık dedi ama hatun ben dul kadınım bende para yok ayağına yattı dedim yemezler dul kadınmış falan diye ama hatun en son sadece 1er simit ısmarlarım dedi hatta eşimin üzerinde nakit yoktu ve gıcıklığına çekmedi Damat yarım ağızla ben öderim diyince eşimde Annesine bırak kırk yılın başı birer simit ısmarlasın bari dedi ve hesabı damada kakaladı

Eve geldikten sonrada öğlenlik gibi birşeyler atıştırdık ( o simit hiç tok tutmadı beni aksine çabucak acıktım Karatayında dediği gibi )

Bu arada uzun bir aradan sonra azda olsa çiko yedim bugün anammm bir iyi geldi
Tabi akşam sabah yediğim ismidi ve öğlen yediğim çikoyu dengelemek için sadece bol yumurtalı melemen yapmayı düşünüyorum nasılsa yazdan domates var ve birkaç sivri biberde aldım ohhh mis hem en hafif öğün olur diye düşündüm

Kuzuyu uğurlarken şükür tatil olduğunun bilinçinde olduğumuz için tabiki ağlamadık ama hüzünlenmedim değil hatta bu gece eşimin halasına gidiceğiz biraz kafam dağılsın diye sonuçta ilk gece tuhaf gelecektir
Küçük kuzu bile daha şimdiden ben Abbamı özledim ne zaman gelecek diye sormaya başladı
Çok şükür sağ sağlim varmışlar ( büyük görümcem mesaj atmıştı 1 saat evvel )

Günaydın kızlar
Çok hastayım ve dünden beri çok moralim bozuk. Sizler nasılsınız

Canım çok çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçer rahatsızlığın

ASlında bende geberiyorum uykusuzluktan ama düzenim iyice bozulmasın diye inatla öğleden beri yatmadım ( biliyorum eğer kafayı koyarsam düzenim iyice bozulacak

Özleyin biraz iyi olur. Allah kavuştursun ayrıca

Özleyin biraz iyi olur. Allah kavuştursun ayrıca

Sağ olasın canım evet biraz özleyelim birbirimizi gerçi ufaklık eve gelince başladı ben abbacığımı özledim demeye
Bİraz evvel skypedan görüştük çok rahat gitmişler şükür sıkıntı yaşamamışlar

Allah kavustursun cnm ii tatiller kızlara

Menüm
Sabah 8:30
2 haşlanmış yumurta
Peynir

Öğle 12:00
1 kuru incir
Bir kase yoğurtlu karnabahar
4 yaprak sarma

Akşam 15:30
3 yaprak sarma
Bir haşlanmış baget
Bir kase yoğurt
3 elma dilim haşlanmış patates

Menüm
Kahvaltı
2 fincan çay
Pizza( malzemesi, 1 kepekli lavas, brokoli, biber, 20 gr sucuk , 40 gr light kaşar, 4 zeytin salça sosu v yok az malzemeli yani )

Ara 1 fincan sade Nescafe
30gr lokum

Öğle yarım kase sütlaç

Akşam
1 kepekli lavas
3 şiş et ( ama 1 sisi küçük soğan ve sisler kucuk yani 100 gr et yoktur )
40 gr mısır ekmeği
300 ml kefir

Ara
2 fincan çay
3 ceviz
1 avuç tan az kuru üzüm

Saat 18.30 gibide ayva yerim.

Çalışan bayanın işi zor ev - iş arası denge işte
yst38 alıntı çıkmadı da
Aynen öyle. İşe başladığım dan beri öğlen yemeğini 3-4 gibi yiyorum. Ev temizliği desen yok. Küçük özlüyor acıkıyor. Büyük ben gelene kadar aç.
Sen işe gitme babam gider diyor. Oturup ağlayasım geliyor. Temizlik için kadın alıcam inş.

Beğendim valla hiç ekmek yok

Akşam lavaş mısır ekmeği. ..
Diğerlerini görmüyorum.
Su ne kadar

Güzel bir kahvaltı yaptım
Yumurta
1 küp kaşar
2 tane zeytin
1 çb ballı süt
1 tb ekmeği
Öğlen
3 tane çiğ köfte ayran bol marul

Akşam yemeğimi düzenlemeye yardım edin
1 kepçe nohut yemeği
yoğurt
1 kase brokoli çorbası
Belki ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…