Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugün ve ben 08.20
Sabah
2 haşlanmış yumurta
11 tane zeytin
2 dilim t.buğday ekmeği
1 k.k peynir

Öğlen
Buğday çorbası 1 porsiyon

Aksam
1 tane küçük kivi
Toplam calori 548

Az diceksiniz biliyorum belki elma yada muzda yerim yada zeytin ama canım suan hiç birşey istemiyor midem küçülüyor galiba
Eşim bugün karnima baktı göbeğim gitmiş çok hafif kalmış (sporun gücü ) VAY BE diyor bende imali imali yaa dedim şok oldu

Toksan sorun yok canım

Ekmek yemedim 7 tane yaprak sarma

canım çok güzel gelişmeler bunlar:) şuan menün çok hoşuma gitti az da demicem sen motive olmuşsun bir kere hatta bugünkü yediklerimden dolayı kötü hissediyorum ve acıkmak istiyorum

[QUOTE="aygun01,yaptığımda 51497, memyapabilir 4sonra yavaş yavaşler kizarmissa gozume yag topu gibi gorundu, bugun daha dikkatli olursun inşallah canim

Gunaydin canim, hayirdir ne olduki

Gunaydin fistik

Guzel menu afiyet olsun canim

Tebrikederim canim, bende spor yapmak istiyorum ama nefesim kesiliyor, bogazim kuruyor, sendede ilk zaman oyle oldumu canim jiliani bir kere denedim biraktim 15 dakika dayanabiliyorum.[/QUOTE]
Canim bende ilk yaptigimda 15 dakika yapabildim sinra yavas yavas artti simdi bir hafta oldu tam yapiyorum

Akşam çok az olmuş ama acıkmadıysan sıkıntı yok canım.Bol eksi görürsün böyle devam edersen

of kızlar ya bugün o kadar düzensiz beslendim ki hiç paylaşmak bile istemiyorum

Bende akşam cozuttum resmen.Fırınım 2 senedir bozuktu dün geldi bende dedim bugün hayırlıyımHavuçlu kek yaptım ve midem bulanana kadar yedimÜzgünüm

Gayet güzel canım.

BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
kk peynir
5 zeytin
domates

ÖĞLE
3 günkurusu kayısı
1 fincan yeşil çay

AKŞAM
5 dilim havuçlu kek
yarım tabak kıymalı karnabahar

jillian yapıldı
şimdide ceza olarak spor yapcam.Ama ne yapacağımı bilmiyorum karıştırıyım biraz forumu

Size iyi geceler

Sorma canım benim ya yarın telafi etmeliyiz

kızolar işlerim yoğun olduğu için giremedim önce dün yediklerim

sabah:2 mandalina
öğlen 6 kaşık pilav 2 domates
akşam :1 tb konserve barbunya ve 4-5 parça çiğ köfte
ardından elma
ama yemeklerimi erken yedim
spor yok...
bu gün yediklerim
sabah yarım elma
öğlen .1 poğaça +çay
akşam saat 5 gibi 3 parça pizza
1 saat sonra falan elma portakal

KENDİNİZE İYİ BAKIN KIZLAR SALI AKŞAMINA KADAR YOKUM İZİN LÜTFEN İŞLERİM YOĞUN

MALUM YILSONU HESAPLARI ÖPÜLDÜNÜZ....

canım çok güzel gelişmeler bunlar:) şuan menün çok hoşuma gitti az da demicem sen motive olmuşsun bir kere hatta bugünkü yediklerimden dolayı kötü hissediyorum ve acıkmak istiyorum
Teşekkürler kızlar inş. Hep birlikte o Eksileri görelim
akşam yine çok eksik geldi gözüme bir kaç şey atistirdim calori li olmayan bünyeyi bir anda sarsmiyim dedim
yazı okudum da günde en az 800 calori olmalı çünkü gunlük sporda olduğu için bünye alisip zayıf düşe bilirmis

Ablam jillianı yaptıysan artını koy.Sanada Allah kolaylık versin işlerinde

Hayırlı akşamlar kızlar inşallah herkez iyidir
bugunki menum
sabah
1 haslanmis yumurta,bir yesil biber, az beyaz peynir, bir dilim tavuk salam, bir bardak sekersiz cay
Oglen
bir kucuk tabak mercimekli bulgur pilavi , bir kasik yogurt, bir kac biber tursusu
aksam
bir tabak etli kuru fasulye, bir kac kasik pilav, bir firinda tavuk baget, salata
bir bardak soda bir ince dilim kek, bir tane lokum , bir bardak sekersiz cay...
bol su

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Akşam yemeğinden sonra eşimin halalarını ziyaret ettik hatta Sakaryada okuyan Üniversiteli kuzeniylede görüntülü görüştük Bursada okuyan erken kuzeninide aldık geldik
Annesine hatta Halacığım evde çocuk açığı var kapatmam lazım dedim nasıl gülüyor

Eşimle oyun konsolunun başına geçtiler ama ben geberiyorum uykusuzluktan artık onlar sabaha kadar oturur ama ben hemen yatacağım

Bugün kendimi fazla kasmadım acıkcası ;

Menüm;

Sabah;
1 adet simit ( peynirli tost gibi yapmışlar simidi )
1 şekersiz çay

Öğle;
çok az çiko ( ulennn ne iyi geldi )

Akşam;
Eşimin meşhur tavuklu çakma iskenderi
Çok çok az pidesinden de yedim ( tabağın yarısını zor yedim zaten tamanının )

Halalardada bol bol şekersiz çay ve 1/2 kurabiye yedim ( yarısını kız götürdü )

Eski düzenimin dışında ama buna ihtiyacım vardı yarında son bir serbest ilan edeceğim kendime ( yani yine sağlıklı ama akşam yemeği olarak sırf çorba içip orda ikram edilen pastadan incecikte olsa bir dilim yemeyi düşünyorum Pazatesi itibariylede yine karataya dönüp bu kez hiç bozmadan ve dışına çıkmadan yapacağım inşallah Zaten uyuyordum ama biraz daha organik olmasına dikkat edeceğim ( bazen uygun olanı alıyordum mecbur )

Canım menün aslında çok değil ama bulgur pilavınla makarnayı aynı gün yemezsen daha iyi sonuç alırsın diye düşünüyorum

Kuzummmm kız o akşamki keki anladımda 5 dilim mideni rahatsız etmedimi
Hadi kendi kendine ceza vermişsin o yüzden eminim bu hafta daha dikkatli olursun zaten

Tabiki idare ederiz canım sonuçta iş daha önemli
Bu arada öğlen ve akşam pek olmamış ama erkenden yemişsin ve eminim yakmışsındır onları çoktan

Canım bunlar baya çok oldu ya 1.5 tb pilav sonra bidaha akşam pilav , hem kuru fasulye var hemde baget var, Ayriyetten hem kek hem lokum hepsi çok geldi yarın biraz dikkat iyi olur gibi birbirimizi uyarmamiz gerekiyor diye yazdım hepimiz biriz çünkü

Kek hemde 5 dilim toplu intahar olmuş canım

Iskender bugün bir cok kişide kaçamak günü olmuş
hafta sonuna dikkat kızlar dışarda yiyecekseniz 1 tane lahmacun yiyebilirsiniz bol marullu olmalı karatay demişti dışardaki en sağlıklı yicek

Iskender bugün bir cok kişide kaçamak günü olmuş
hafta sonuna dikkat kızlar dışarda yiyecekseniz 1 tane lahmacun yiyebilirsiniz bol marullu olmalı karatay demişti dışardaki en sağlıklı yicek

Canım yanlış anlamışsın dışarda yemedik ki dışarda yediğimde de genelde ben ızgara et, salata ve ayran tercih ederim

Eşim döner almış marketten ( tavuk döner ) ve evde kendimiz domatesli sos yaptık üzerine birde bol tereyağ
Altına tabi az tırnak pidesi doğrayıp kavurduktan sonra koymuş ama inan tabağın yarısını zor yedim ki pidelerden çok çok azdı
Yoksa dediğin gibi hani ızgara et bulamasamda lahmacun da benim alternatiflerim arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…