Tatlim bir bucuk degil yanlis okumusun 1 küçük tabak mercimekli pilav yedimCanım bunlar baya çok oldu ya1.5 tb pilav sonra bidaha akşam pilav , hem kuru fasulye var hemde baget var, Ayriyetten hem kek hem lokum hepsi çok geldi yarın biraz dikkat iyi olur gibi birbirimizi uyarmamiz gerekiyor diye yazdım hepimiz biriz çünkü
Menun cok guzel afiyet olsun canimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Akşam yemeğinden sonra eşimin halalarını ziyaret ettik hatta Sakaryada okuyan Üniversiteli kuzeniylede görüntülü görüştük Bursada okuyan erken kuzeninide aldık geldik
Annesine hatta Halacığım evde çocuk açığı var kapatmam lazım dedim nasıl gülüyor
Eşimle oyun konsolunun başına geçtiler ama ben geberiyorum uykusuzluktanartık onlar sabaha kadar oturur ama ben hemen yatacağım
Bugün kendimi fazla kasmadım acıkcası ;
Menüm;
Sabah;
1 adet simit ( peynirli tost gibi yapmışlar simidi )
1 şekersiz çay
Öğle;
çok az çiko ( ulennn ne iyi geldi)
Akşam;
Eşimin meşhur tavuklu çakma iskenderi
Çok çok az pidesinden de yedim ( tabağın yarısını zor yedim zaten tamanının)
Halalardada bol bol şekersiz çay ve 1/2 kurabiye yedim ( yarısını kız götürdü)
Eski düzenimin dışında ama buna ihtiyacım vardıyarında son bir serbest ilan edeceğim kendime ( yani yine sağlıklı ama akşam yemeği olarak sırf çorba içip orda ikram edilen pastadan incecikte olsa bir dilim yemeyi düşünyorum Pazatesi itibariylede yine karataya dönüp bu kez hiç bozmadan ve dışına çıkmadan yapacağım inşallah Zaten uyuyordum ama biraz daha organik olmasına dikkat edeceğim ( bazen uygun olanı alıyordum mecbur )
Canım menün aslında çok değil ama bulgur pilavınla makarnayı aynı gün yemezsen daha iyi sonuç alırsın diye düşünüyorum
Kuzummmm kız o akşamki keki anladımda 5 dilim mideni rahatsız etmedimi
Hadi kendi kendine ceza vermişsin o yüzden eminim bu hafta daha dikkatli olursun zaten
Tabiki idare ederiz canım sonuçta iş daha önemli
Bu arada öğlen ve akşam pek olmamış ama erkenden yemişsin ve eminim yakmışsındır onları çoktan
Kız ben zaten pazarı kastedmistim ama yorumum birbirine girmişCanım yanlış anlamışsın dışarda yemedikki dışarda yediğimde de genelde ben ızgara et, salata ve ayran tercih ederim
Eşim döner almış marketten ( tavuk döner ) ve evde kendimiz domatesli sos yaptık üzerine birde bol tereyağ
Altına tabi az tırnak pidesi doğrayıp kavurduktan sonra koymuş ama inan tabağın yarısını zor yedim ki pidelerden çok çok azdı
Yoksa dediğin gibi hani ızgara et bulamasamda lahmacun da benim alternatiflerim arasında
Canim guzel menu afiyet olsun bende bugunlerde cok yiyemiyorum nedense biraz fazla yedigimde yukari cikiyor dedigin gibi mide kuculuyor galibabugün ve ben08.20
Sabah
2 haşlanmış yumurta
11 tane zeytin
2 dilim t.buğday ekmeği
1 k.k peynir
Öğlen
Buğday çorbası 1 porsiyon
Aksam
1 tane küçük kivi
Toplam calori 548
Az diceksiniz biliyorum belki elma yada muzda yerim yada zeytin ama canım suan hiç birşey istemiyor midem küçülüyor galiba
Eşim bugün karnima baktı göbeğim gitmiş çok hafif kalmış (sporun gücü ) VAY BE diyor bende imali imali yaadedim şok oldu
Yarina daha dikkatli olursuncanim afiyet olsunBUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
kk peynir
5 zeytin
domates
ÖĞLE
3 günkurusu kayısı
1 fincan yeşil çay
AKŞAM
5 dilim havuçlu kek
yarım tabak kıymalı karnabahar
jillian yapıldı
şimdide ceza olarak spor yapcam.Ama ne yapacağımı bilmiyorumkarıştırıyım biraz forumu
Size iyi geceler
Ben onu 1.5 gormusum kusura bakma canım benim akşam kafasıTatlim bir bucuk degil yanlis okumusun 1 küçük tabak mercimekli pilav yedimogle ve aksam ekmek yemedim, pilav var diye aksamda bir kac kaşık yedim, tavuk baget firinda pismisti yağsız canim aksam annemlerdeydik fazla kacirmaya calistim tabiki birbirimi uyaracagiz ama pilavi fazla yemedim tatlim
Evet canım bu güzel bir belirtiCanim guzel menu afiyet olsun bende bugunlerde cok yiyemiyorum nedense biraz fazla yedigimde yukari cikiyor dedigin gibi mide kuculuyor galiba
Yarina daha dikkatli olursuncanim afiyet olsun
Çok güzelMenüm
Sabah
1/2 Yumurta
biraz peynir
3-4 zeytin
2 dilim ekmek
domates
öğle
patlıcan 4 yemek kaşığı
3 yemek kaşığı makarna
akşam
1 kase çorba
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
spor 30 dk yürüyüş
25 dk jilian
Su 1 lt henüz
Sen çözmüşün olayıBUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
kk peynir
5 zeytin
domates
ÖĞLE
3 günkurusu kayısı
1 fincan yeşil çay
AKŞAM
5 dilim havuçlu kek
yarım tabak kıymalı karnabahar
jillian yapıldı
şimdide ceza olarak spor yapcam.Ama ne yapacağımı bilmiyorumkarıştırıyım biraz forumu
Size iyi geceler
Günaydın fıstıkGünaydıııııınnn tatlışlaaaaarr
Canim ben butun eski kiyafetlerimi hepsi de 36-38 bedendi ablama verdim simdi onun ustunde kiyafetlerimi gordukce ben bu kadarmiymisim diyorum dun cok guzel bi bluz begendim L bedenini giydim ve cok dar oldu hic guzel durmadi her tarafimdan yaglar fiskirdi Xl Var mi dedim yokmus dusun yani onceden small kiyafetlerim bile bol gelirken simdi begendigin bir seyi alamamak cok kotu bir duygu .ben her 2 kilida bir kendime kiyafet alcam dun 70 oldugumu gorunce hemen bir kaban bot ve bluz aldim evet biraz abarttim ama hem ihtiyacim vardi hemde cok uygundu ucune 135 tl odedim sadece onceden bir bluza acimadan 100 tl verirdim simdi ise ucuz ken alip cesit cesit giymek bak resimlwrini de koyayimHayırlı akşamlar kızlar bugun kendime kot pontolon aldim 44 bedeneski pantolonlarim 40 ve 42 bedenmis bugun eski pantollarima baktim cok fazlada giymemistim elbiselerime pantollarima girmiyorum simdi kendime ceza verecegim ve bir daha kiyafet almiyacagim eski elbiselerin icine girene kadar diete devam eski kiyafetlerimin icine girdigimde bu bana odul olarak bir pantolon yada elbise kazanmis olacagim, cunki onlar cok yeni hepside cok guzel giyemiyorum giymek icin mucadele edecem bir pantolonum oluyor ama biraz dar daha once bacagimdan yukari cikmiyordu, hem bir kiyafet kazandigim icin hemde kilo verdigim ici cok mutlu oldum
Canim 5 dilim kek deşimdide ceza olarak spor yapcam.Ama ne yapacağımı bilmiyorumkarıştırıyım biraz forumu
Size iyi geceler
Canim hayirli olsun bende dun bot ve pantolonaldim ama artik almiyacagim kendime ceza veriyorum eski kiyafetler olana kadar kiyafet yok senin kabana benzer benimde var siyah onden dugmeli elbisem vardi, bir kez giydim hamile kaldim sonra giyemedim daha yepyeniydiCanim ben butun eski kiyafetlerimi hepsi de 36-38 bedendi ablama verdim simdi onun ustunde kiyafetlerimi gordukce ben bu kadarmiymisim diyorum dun cok guzel bi bluz begendim L bedenini giydim ve cok dar oldu hic guzel durmadi her tarafimdan yaglar fiskirdi Xl Var mi dedim yokmus dusun yani onceden small kiyafetlerim bile bol gelirken simdi begendigin bir seyi alamamak cok kotu bir duygu .ben her 2 kilida bir kendime kiyafet alcam dun 70 oldugumu gorunce hemen bir kaban bot ve bluz aldim evet biraz abarttim ama hem ihtiyacim vardi hemde cok uygundu ucune 135 tl odedim sadece onceden bir bluza acimadan 100 tl verirdim simdi ise ucuz ken alip cesit cesit giymek bak resimlwrini de koyayim
Canim hayirli olsun bende dun ayakkabi ve pantolonaldim ama artik almiyacagim kendime ceza veriyorum eski kiyafetler olana kadar kiyafet yok senin elbisene biraz benzer benimde var siyah onden dugmeli bir kez giydim hamile kaldim sonra giyemedim daha yepyeniydicanim bence fazla alma zayiflayinca bol gelir, keske eski kiyafetlerininbir kismi sende kalsaydi onlara bakip daha azimli olurdun
Ben eski dar olan elbiselerimi kimseye vermedim ve onlara girene kadar azmettim şimdi hepsini giyyorum hatta accik boll biele geliyo
Bende vermedim canim, onlara bakip azmetmek icin hepside yepyeniydi bende senin gibi dusunuyorum en dogrusuda bu, hem kiyafet varken kiyafete para oducegime ogluma biseyler alirim hemde eski kiyafetlerime girmek icin bakip mucadele ederim, kot pantolunum hic yoktu hepsi dar geliyordun tek bir tane aldim, ve bir daha almamaya karar verdim...
Guzel gidiyorsun canim tebrik ederim, azminden vazgecmeGüzel bir kahvaltı yaptım
Yumurta
1 küp kaşar
2 tane zeytin
1 çb ballı süt
1 tb ekmeği
Öğlen
3 tane çiğ köfte ayran bol marul
Akşama Allah Kerim
Insallah bende senin gibi 50 leri gorurum canim 60 i gormek bile zor gibi geliyorBende öyle yapmistim canm bi tane pantolon almstim ve bida hic almadm dar olanlara girene kadar:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?