Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tatlim bir bucuk degil yanlis okumusun 1 küçük tabak mercimekli pilav yedim ogle ve aksam ekmek yemedim, pilav var diye aksamda bir kac kaşık yedim, tavuk baget firinda pismisti yağsız canim aksam annemlerdeydik fazla kacirmaya calistim tabiki birbirimi uyaracagiz ama pilavi fazla yemedim tatlim

Menun cok guzel afiyet olsun canim

Hayırlı akşamlar kızlar bugun kendime kot pontolon aldim 44 beden eski pantolonlarim 40 ve 42 bedenmis bugun eski pantollarima baktim cok fazlada giymemistim elbiselerime pantollarima girmiyorum simdi kendime ceza verecegim ve bir daha kiyafet almiyacagim eski elbiselerin icine girene kadar diete devam eski kiyafetlerimin icine girdigimde bu bana odul olarak bir pantolon yada elbise kazanmis olacagim, cunki onlar cok yeni hepside cok guzel giyemiyorum giymek icin mucadele edecembir pantolonum oluyor ama biraz dar daha once bacagimdan yukari cikmiyordu, hem bir kiyafet kazandigim icin hemde kilo verdigim ici cok mutlu oldum

Kız ben zaten pazarı kastedmistim ama yorumum birbirine girmiş ben bayılırım iskendere dışarı nezaman ciksak iskender yerdim bol bol tereyagli 60 lara iniyim 69 filan kendime ödül vercem

Canim guzel menu afiyet olsun bende bugunlerde cok yiyemiyorum nedense biraz fazla yedigimde yukari cikiyor dedigin gibi mide kuculuyor galiba
Yarina daha dikkatli olursuncanim afiyet olsun

Ben onu 1.5 gormusum kusura bakma canım benim akşam kafası
Canim guzel menu afiyet olsun bende bugunlerde cok yiyemiyorum nedense biraz fazla yedigimde yukari cikiyor dedigin gibi mide kuculuyor galiba

Yarina daha dikkatli olursuncanim afiyet olsun
Evet canım bu güzel bir belirti
kuculsun mideler küçüle bildiği kadar inş.

Sen çözmüşün olayı

şimdide ceza olarak spor yapcam.Ama ne yapacağımı bilmiyorum karıştırıyım biraz forumu

Size iyi geceler [/QUOTE]
Canim 5 dilim kek de
Canim ben butun eski kiyafetlerimi hepsi de 36-38 bedendi ablama verdim simdi onun ustunde kiyafetlerimi gordukce ben bu kadarmiymisim diyorum dun cok guzel bi bluz begendim L bedenini giydim ve cok dar oldu hic guzel durmadi her tarafimdan yaglar fiskirdi Xl Var mi dedim yokmus dusun yani onceden small kiyafetlerim bile bol gelirken simdi begendigin bir seyi alamamak cok kotu bir duygu .ben her 2 kilida bir kendime kiyafet alcam dun 70 oldugumu gorunce hemen bir kaban bot ve bluz aldim evet biraz abarttim ama hem ihtiyacim vardi hemde cok uygundu ucune 135 tl odedim sadece onceden bir bluza acimadan 100 tl verirdim simdi ise ucuz ken alip cesit cesit giymek bak resimlwrini de koyayim

Eklentiler

• 20150125_112603.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 80
şimdide ceza olarak spor yapcam.Ama ne yapacağımı bilmiyorum karıştırıyım biraz forumu

Size iyi geceler
Canim 5 dilim kek de

Canim ben butun eski kiyafetlerimi hepsi de 36-38 bedendi ablama verdim simdi onun ustunde kiyafetlerimi gordukce ben bu kadarmiymisim diyorum dun cok guzel bi bluz begendim L bedenini giydim ve cok dar oldu hic guzel durmadi her tarafimdan yaglar fiskirdi Xl Var mi dedim yokmus dusun yani onceden small kiyafetlerim bile bol gelirken simdi begendigin bir seyi alamamak cok kotu bir duygu .ben her 2 kilida bir kendime kiyafet alcam dun 70 oldugumu gorunce hemen bir kaban bot ve bluz aldim evet biraz abarttim ama hem ihtiyacim vardi hemde cok uygundu ucune 135 tl odedim sadece onceden bir bluza acimadan 100 tl verirdim simdi ise ucuz ken alip cesit cesit giymek bak resimlwrini de koyayim[/QUOTE]

Kiz gülşen botuna bi bakiyim yakindan ben dün bot aldm ve aynisi galiba

Canim hayirli olsun bende dun bot ve pantolonaldim ama artik almiyacagim kendime ceza veriyorum eski kiyafetler olana kadar kiyafet yok senin kabana benzer benimde var siyah onden dugmeli elbisem vardi, bir kez giydim hamile kaldim sonra giyemedim daha yepyeniydi canim bence fazla alma zayiflayinca bol gelir, keske eski kiyafetlerininbir kismi sende kalsaydi onlara bakip daha azimli olurdun

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben eski dar olan elbiselerimi kimseye vermedim ve onlara girene kadar azmettim şimdi hepsini giyyorum hatta accik boll biele geliyo

Ben eski dar olan elbiselerimi kimseye vermedim ve onlara girene kadar azmettim şimdi hepsini giyyorum hatta accik boll biele geliyo
Bende vermedim canim, onlara bakip azmetmek icin hepside yepyeniydi bende senin gibi dusunuyorum en dogrusuda bu, hem kiyafet varken kiyafete para oducegime ogluma biseyler alirim hemde eski kiyafetlerime girmek icin bakip mucadele ederim, kot pantolunum hic yoktu hepsi dar geliyor dun tek bir tane aldim, ve bir daha almamaya karar verdim...​

Bende öyle yapmistim canm bi tane pantolon almstim ve bida hic almadm dar olanlara girene kadar:)))))

Güzel bir kahvaltı yaptım
Yumurta
1 küp kaşar
2 tane zeytin
1 çb ballı süt
1 tb ekmeği
Öğlen
3 tane çiğ köfte ayran bol marul
Akşama Allah Kerim
Guzel gidiyorsun canim tebrik ederim, azminden vazgecme

[QUOTEzayiflatici ost: 39063369, member: 599814"]Canim hayirli olsun bende dun bot ve pantolonaldim ama artik almiyacagim kendime ceza veriyorum eski kiyafetler olana kadar kiyafet yok senin kabana benzer benimde var siyah onden dugmeli elbisem vardi, bir kez giydim hamile kaldim sonra giyemedim daha yepyeniydi canim bence fazla alma zayiflayinca bol gelir, keske eski kiyafetlerininbir kismi sende kalsaydi onlara bakip daha azimli olurdun[/QUOTE]
Canim zayiflayinca herseyi yeni alcam

[QUOTEcanım çekerim t: 39062866, member: 599965"]Canim 5 dilim kek de

Canim ben butun eski kiyafetlerimi hepsi de 36-38 bedendi ablama verdim simdi onun ustunde kiyafetlerimi gordukce ben bu kadarmiymisim diyorum dun cok guzel bi bluz begendim L bedenini giydim ve cok dar oldu hic guzel durmadi her tarafimdan yaglar fiskirdi Xl Var mi dedim yokmus dusun yani onceden small kiyafetlerim bile bol gelirken simdi begendigin bir seyi alamamak cok kotu bir duygu .ben her 2 kilida bir kendime kiyafet alcam dun 70 oldugumu gorunce hemen bir kaban bot ve bluz aldim evet biraz abarttim ama hem ihtiyacim vardi hemde cok uygundu ucune 135 tl odedim sadece onceden bir bluza acimadan 100 tl verirdim simdi ise ucuz ken alip cesit cesit giymek bak resimlwrini de koyayim[/QUOTE]

Kiz gülşen botuna bi bakiyim yakindan ben dün bot aldm ve aynisi galiba[/QUOTE]
Tamam canim cekerim bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…