Canim onlara bakarak daha cok azimli olursun, insalah o kiyafetlere birgun gireriz suan kac bedensin canimcanım benim aynı durumdayım ben de malesef 1 gardrob giremediğim 55 kiloma ait 36 beden pantolonlarım small bluzlarım trikolarım olduğu gibi duruyor onları görücek gözüm yok şuan kötü hissettiriyor, ama yapabiliriz tekrar onların içine sığmamak için hiçbir engel yok
slm tatlımmm buna ancak şimdi cevap verebiliyorum :) özledim seninle konuşmayı tatlım hiç denk gelemiyoruz naptın sen mezun oldun sanırım dimi? ya Selin benim kilom 66 da takıldı çok direniyor senin de olmuş muydu?
gayet iyi tatlım meyve öğün cok hoş ben de denicem de fırsat kalmıyor :)
afiyet olsun tatlım gayet iyi
Insallah canim, birbirime destek olarak fistik gibi olacagiz kiyafetlere girecegiz canimSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Öğlen oldu ama ancak fırsatım olduMalum kuzen yatıya kaldı ve biraz geç yatıncada kahvaltı faslı 11i buldu
Çok şükür kahvaltımı güzel yaptım sonrada zaten onlar oyun konsolunla oynarken önce küçük kuşumun nevresimlerini değiştirip biraz odalarını toparladım ( ablamız toplamıştı ama bir iki birşey ortada bırakmış gecede kuzeni onun yatağında yatınca sabah düzelteyim dedim ) sonrada kendimi mutfağa bir attım daha yeni işim bitti sayılır
Bir iki saat sonra Annemle babam akşam yemeğine gelecekler ( eşim tam telefonla konuşurken çağır diyince hadi yemekle uğraşma babamla gelin dedimşimdi bir bulgur pilavı kaldı yapılacak onuda birazdan ateşe koyarım )
Daha sonra kızkardeşime akşam çaya gideceğiz malum doğum günüsü
ASlında birbirimize hediye almayız genelde ( sırf çocuklara olunca mutlaka alırız ) ama bu sefer eşimin aldığı portakal rengi büyük güzel bir şişe hediye edeceğim onaeşim bana almıştı aslında iki tane hatta telefonda onada dedim ay çok güzel keşke akıl etseydimde dün aynı yere gidince sanada alsaydım ( süt yada yağ bile konur için ) diye sonrada dur birini sana vereyim hem doğum günü hediyesi olsun dedim
Nasıl gülüyor kız seni Allah kahretmesin birde fiyatını söyledikten sonra ay birini sana vereyim hediye niyetine diyorsun diye
Canım hiç üzülme eminim o olmayanlarda yakında bol gelecekler
Aynen devam edeceğiz ve eninde sonunda karşılığınıda fıstık gibi olarak alacağız
Canım yeni kıyafetlerin gerçekten çok şıkRabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...Aminnnnnnnnn
Kızlar bugün hiç iyi degilim, o yüzden kusura bakmayın ben bugunluk yokum
Canim Allah kavustursun insallah, bazen dışarda işim oldugunda oglumu anneme birakiyorum oglumdan ayrildigim dakika kafamda seneryolar basliyor acaba iyimi karni tokmu kulagimda onun sesi oluyor agliyormu acaba diyorum, pencereye yaklastirmasalar bari kafasini bir yere carmasa kablolari ellemese bari diyeSElamün aleyküm kızlarrrrrrr
Hele şükür eve gelebildik
Kızkardeşimde hoş sohbet ettik hatta onun KVsi ve görümcesi de geldiler ama tabi 4 çocuk olunca ( ki görümcesinin çocuğu cidden gırtlağı sıkılaşak bir çocuk) resmen beynim uyuştu
Bir arami cepten büyük kızıma biraz yazdım ( aslında skypedan görüşürüz diye düşünüyordum ama baktım yok işte adresim yok babamınkine girsem onuda bilmiyorum falan yaptı bende hiç ısrar etmedimaslında isteseydi diyebilirdi bana babamın hesabını ve şifresini whatsuppdan yaz girip görüşelim diye tabi o an sanırım arkadaşlarıyla yazışmak daha çazip geldi )
Daha iki gün oldu ama ben kızımı çok özledimmmmm
Bu saat oldu tek bir kelime yazmadı bana hatta bugün görüşelim falanda demedihatunun keyfi yerinde ama benim sinirler bozulmaya başladı Eşimde çocuğu sık boğaz etme bırak tatilin tadını çıkarsın diyor ama ne bileyim arada en azından Anneciğim ne yapıyorsun yada ne bileyim özledim sizi falan dese biraz daha kendime geleceğim sanki
Erkekler çok rahat ama benim içim içimi yiyor acaba sıkılıyormu, işte cidden keyfi yerindemi falan diye
Neyse artık zorda olsa kendimi frenlemeye karar verdimo bana yazmadan zırt pırt yazmayı düşünmüyorum ( eşim birak o seni özledim diye arasın sana yazsın diyor )
Şu bir hafta geçse en azından geri sayıma başlardım belki o zaman dahada rahat olurum inşallah
Bu arada kızkardeşimde bu akşam pasta yedim ( demiştim zaten yiyeceğim diye)
Tabi görümcesi servise yardım ederken gitti sanki kıllığına en ince dilimi bana verdiinanın bir parmak kalınlığı bile yoktu ( düğün salonlarındaki dağıtılan incelikteydi )
Baştan Allah biliyor ya gözüm hala aç ki uyuz oldum hatta ulen çaktırmadan mutfaktan ufak bir parça dahamı alsam bari pasta yediğimi anlıyayım falan diye şeytan dürttü durduama sonra iyikide en ince dilim bana deng gelmiş bari vicdanımı rahatsız etmedi çünkü cidden fazla değildi ve 8e geliyordu yemiştim
Yarına hiç işim yok şükür ve o yüzden kızçemle evde spor yapmayı istiyorum ( akşamlık yemeğim bile var bugünden kalan) hem kuzuma eğlence olucak hemde ben sporumu yapmış olacağım
Kıvırma şansım sıfır çünkü cidden hiç işim kalmadıAnnemler yemeğe gelmeden salonu bile süpürüp temizledim Yemekten sonrada bulaşıklarımı hemen elde yıkayıp öyle çıktım evden
Canım hastamı oldun yoksa canını sıkan birşeymi oldu
Her neyse RAbbim inşallah tez zamanda derdine derman olur ve tekrar aramızda olursun sık sık
Canim Allah kavustursun insallah, bazen dışarda işim oldugunda oglumu anneme birakiyorum oglumdan ayrildigim dakika kafamda seneryolar basliyor acaba iyimi karni tokmu kulagimda onun sesi oluyor agliyormu acaba diyorum, pencereye yaklastirmasalar bari kafasini bir yere carmasa kablolari ellemese bari diyeküçük olmasina ragmen yinede aklim hep onda kaliyor, buyudugu zaman dusunemiyorum ne yaparim ben birde oglan cocugu ele avuca sigmaz annelik cok zor hep evladini dusunursun aman zarar gelmesin cok mutlu olsun diye Canim kizinda anne oldugunda senin kiymetini daha iyi anliyacaktir bende anne olunca annemin ve babamin kiymetini daha iyi anladim
Iyi geceler canim, bende uyuyacam cok yorgunum gorusuruz herkeze hayirli geceler Allah rahatlik versin sanada banucumDediğin gibi insan Anne olunca daha çok kıymet biliyor ama işte yinede bekliyorum arada da olsa yazmasını
Cadı arkadaşlarıyla bol bol sohbet ediyor ( faceine girdim dündebaktım hep yazmış onlara hatta çok mutlu olduğunu falan söylemiş ama benle sanki zoraki yazıştı bugün yada ben çok özlediğim için bana öyle geldi )
Neyse geç oldu yatayım bende geç bile kaldım
Kocaman öpüyorum herkesi yarın sabah görüşürüz tekrar nasılsa
İyi gecelerrrrrrrrrrrrr
canım benim aynı durumdayım ben de malesef 1 gardrob giremediğim 55 kiloma ait 36 beden pantolonlarım small bluzlarım trikolarım olduğu gibi duruyor onları görücek gözüm yok şuan kötü hissettiriyor, ama yapabiliriz tekrar onların içine sığmamak için hiçbir engel yok
slm tatlımmm buna ancak şimdi cevap verebiliyorum :) özledim seninle konuşmayı tatlım hiç denk gelemiyoruz naptın sen mezun oldun sanırım dimi? ya Selin benim kilom 66 da takıldı çok direniyor senin de olmuş muydu?
gayet iyi tatlım meyve öğün cok hoş ben de denicem de fırsat kalmıyor :)
afiyet olsun tatlım gayet iyi
Sabah 3 halka sucuk yumurta
Ballı süt
3tb ekmek
1 küp kaşar
1 ufak pop kek
Öğlen
Büryan kebabı Salata yoğurt
Ara 6-7 yaprak sarma
Akşam
3yk bulgur pilavı
3 yk etli nohut
Ayran
Böyle yazınca ne çok göze batıyor. Kekmi?
Ekmek mi
Sarmamı
Pilav ve nohut aynı andamı
Hatice hepsi bumu eminmisin
Şey oğlumun dondurmasından yaladım
Bukadarmı
Bu kadar gerçekten
Ah hatice uslanmazsın sen
Bugün berbat geçti kayın validemlere gittim aksama kadar ayaktaydim sanki kabul günü ev doldu boşaldı 1 saat boş kalmadı ev
Dengesiz menüm yarın yine çorba içiçem
Ne güzel bugün de eksi 300 görmüştüm şimdi artı olmuştur çok pişmanım allahım affet
Sabah
1 tane simit
1 ısırık poğaça oğlum uzatinca kiyamadim
Çeyrek k.k peynir tadimlik
1 tane zeytin
Öğlen
1 köfte
1 tane şeker
Ara
yarım kandil simit
Akşam
1.5 lahmacun
2 bardak ayran
3 ince dilim hazır kek
Börek ucundan minik ısırık
1 tane kandil simiti
3 tane bisküvi
Yarım saat sonra yarım bardak greyfurtlu portakal suyu
Akşam sinirliydim galiba o yüzden oldu sırf gicikligina yedim
Bugün berbat geçti kayın validemlere gittim aksama kadar ayaktaydim sanki kabul günü ev doldu boşaldı 1 saat boş kalmadı ev
Dengesiz menüm yarın yine çorba içiçem
Ne güzel bugün de eksi 300 görmüştüm şimdi artı olmuştur çok pişmanım allahım affet
Sabah
1 tane simit
1 ısırık poğaça oğlum uzatinca kiyamadim
Çeyrek k.k peynir tadimlik
1 tane zeytin
Öğlen
1 köfte
1 tane şeker
Ara
yarım kandil simit
Akşam
1.5 lahmacun
2 bardak ayran
3 ince dilim hazır kek
Börek ucundan minik ısırık
1 tane kandil simiti
3 tane bisküvi
Yarım saat sonra yarım bardak greyfurtlu portakal suyu
Akşam sinirliydim galiba o yüzden oldu sırf gicikligina yedim
Günaydın kızlar, bugün biraz daha iyiyim işe gidiyorum.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum
Sabah erkenden uyanıp kahvaltımı yaptım ve eşimide işe uğurladıktan sonra kendimi buraya attım
Ay sabah her yerin toplu olması bir iyi geldi anlatamam
Küçük kuzum hala uyuyor ama birazdan oda hortlar
Bu arada bugünden itibaren yine menülerimide paylaşacağım ( resimli ) bayadır savsaklıyordum
Fazla kaçırmıyorum ama sizlerinde fikirlerini almak istiyorum belki farkında olmadan bir hata yapıyor olabilirim diye düşündüm ve uyarılarınızı dikkate almak istiyorum tabiki
Henüz gün içinde bir planım yok, komşu ablamla 2 saat sonra falan kahva içeriz büyük ihtimal ( evdeyse tabi)
sonrada küçük kuzumla spor yapacağım
Öğleden sonra geç saatte birde ütü yaparım başkada işim yok şükür
Canım hakikaten menüyü görünce bende böyle oldum
Her neye sinirlendiysen yine olan sana olmuşAman gözünü seveyim sinirden yemek yerine sinirden yememeyi dene ( ben eşime yemeğe yakın sinirlenirsem sırf onu daha çok sinir etmek için sen ye bende iştah kalmadı diye kenara çekiliyorum )
Neyse artık bir değil iki gün çorbaya talim ancak çıkar acısı bence
Çok şükür canım inşallah bir iki güne birşeyin kalmaz
Selinnnnnnnnnnnnnnn topiğimizin ilk Victorya Secret Meleği
Sanada günaydın canımmmmmm
Ayyy tatlımmm benimmmmcok mutlu etti beni bu sözler yüreği güzel kendi güzel arkaşım
Canım benim cidden senin adına çok ama çok seviniyorum
Rabbim bir daha aslaaaaaaaaaaa ama aslaaaaaaaaaaa geriye 3 adımda olsa gitmene müsaade etmesin....Aminnnnn
Rabbim inşallah banada sağlıklı bir kiloya düşmeyi nasip etsin....Aminnnnn
SElamün aleyküm kızlarrrrrrr
Hele şükür eve gelebildik
Kızkardeşimde hoş sohbet ettik hatta onun KVsi ve görümcesi de geldiler ama tabi 4 çocuk olunca ( ki görümcesinin çocuğu cidden gırtlağı sıkılaşak bir çocuk) resmen beynim uyuştu
Bir ara cepten büyük kızıma biraz yazdım ( aslında skypedan görüşürüz diye düşünüyordum ama baktım yok işte adresim yok babamınkine girsem onuda bilmiyorum falan yaptı bende hiç ısrar etmedimaslında isteseydi diyebilirdi bana babamın hesabını ve şifresini whatsuppdan yaz girip görüşelim diye tabi o an sanırım arkadaşlarıyla yazışmak daha çazip geldi )
Daha iki gün oldu ama ben kızımı çok özledimmmmm
Bu saat oldu tek bir kelime yazmadı bana hatta bugün görüşelim falanda demedihatunun keyfi yerinde ama benim sinirler bozulmaya başladı Eşimde çocuğu sık boğaz etme bırak tatilin tadını çıkarsın diyor ama ne bileyim arada en azından Anneciğim ne yapıyorsun yada ne bileyim özledim sizi falan dese biraz daha kendime geleceğim sanki
Erkekler çok rahat ama benim içim içimi yiyor acaba sıkılıyormu, işte cidden keyfi yerindemi falan diye
Neyse artık zorda olsa kendimi frenlemeye karar verdimo bana yazmadan zırt pırt yazmayı düşünmüyorum ( eşim birak o seni özledim diye arasın sana yazsın diyor )
Şu bir hafta geçse en azından geri sayıma başlardım belki o zaman dahada rahat olurum inşallah
Bu arada kızkardeşimde bu akşam pasta yedim ( demiştim zaten yiyeceğim diye)
Tabi görümcesi servise yardım ederken gitti sanki kıllığına en ince dilimi bana verdiinanın bir parmak kalınlığı bile yoktu ( düğün salonlarındaki dağıtılan incelikteydi )
Baştan Allah biliyor ya gözüm hala aç ki uyuz oldum hatta ulen çaktırmadan mutfaktan ufak bir parça dahamı alsam bari pasta yediğimi anlıyayım falan diye şeytan dürttü durduama sonra iyikide en ince dilim bana deng gelmiş bari vicdanımı rahatsız etmedi çünkü cidden fazla değildi ve 8e geliyordu yemiştim
Yarına hiç işim yok şükür ve o yüzden kızçemle evde spor yapmayı istiyorum ( akşamlık yemeğim bile var bugünden kalan) hem kuzuma eğlence olucak hemde ben sporumu yapmış olacağım
Kıvırma şansım sıfır çünkü cidden hiç işim kalmadıAnnemler yemeğe gelmeden salonu bile süpürüp temizledim Yemekten sonrada bulaşıklarımı hemen elde yıkayıp öyle çıktım evden
Canım hastamı oldun yoksa canını sıkan birşeymi oldu
Her neyse RAbbim inşallah tez zamanda derdine derman olur ve tekrar aramızda olursun sık sık
Bak hele sıpaya arkadaşları gördü seni ihmal ediyoeminim oda seni cok özlüyodur canm ama ergen ya hanımefendi akli havada
pasta yemissin kiz iyi gelmistir uzun aradan sonra accik ince mince idare etmissindir sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?