- 7 Aralık 2013
- 949
- 1.307
- 158
- 35
Bugün benim de belim ağrıyor du sırt üstü yatmışım bel boşluğum var benim o yüzden sırtım belim çok ağrıdı. Oh maşallah çıkmıyoruz annedenSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Çok şükür bu sabah 6da uyanabildim
Bİr kaç gündür hep 8 gibi uyanıyordum ve hep belim ağrıyordu ( regldende olabilir diye düşündüm ) hatta dün gece eşim bu sefer geç sen benim tarafımda yat dedive cidden onun tarafında yattıktan sonra sabah çok dinç ve bel ağrısı olmadan uyandım Benim taraf maaşallah kilomdan hafif çökme yapmıştı ( ki daha 5 yıl oldu yatağı alalı ) meğer o yüzden belim ağrıyormuş
Eşimde sabah yattığı yerden zor kalktıbeli ağrımıyordu ama oda benim olduğum gibi uykusunu tam alamamış
Sanırım yine yatağı değiştirmek lazım ama şu ara maddi acıdan biraz zor ve o yüzden eşim 1 sene daha idare edelim diyor ( nasıl geçecekse artık o bir sene)
Banyo tadilatı ve kapılar derken daha evvel almamız mümkün değil ( banyoyuda ertelemek istemiyor sonuçta heveslendik ve düzgün olsun istiyoruz )
Ters tüz etmiştik daha evvel o yüzden yine cevirmek işi çözmeyecek ama olmadı benim çöken tarafa çarşafın altına incede olsa nevresim katlar koyarım ki düzelsinidare ediceğiz artık
Bugün öğlende Anneme gitmeyi düşünüyorum hatta büyük ihtimal yemeğede kalırız ( benim yaptığım kuruyu götüreyim bari de kadın yemekle uğraşmasın hem babamda sever)
Günaydın fıstıkGünaydın canlarımm
Allah kolaylık versin canımGünaydın kızlarişe gidiyorum yine ben
Dün biraz az değil mi sencepazartesi sabah: 1 büyük kase işkembe çorbası
aralarda salatalık
akşam salata
salı günü
sabah :1 portakal
öğle: küçük tabaklarda 3 kaşık pilav ve 5-6 kaşık kuru fasulye
akşam: 2 dilim ekmek ve 1 tabak ıspanak
bugün yediklerim
sabah 1 portakal
öğlen 1 tost
akşam:1 tabak ıspanak
Geçmiş olsun canım. Kuzun öpsün geçsinKızlar sol el bileğimi incitmisim cok aciyooojilliann yaparken incittim sanirim krem sürdüm sardm
Kızlar sol el bileğimi incitmisim cok aciyooojilliann yaparken incittim sanirim krem sürdüm sardm
Geçmiş olsunKızlar sol el bileğimi incitmisim cok aciyooojilliann yaparken incittim sanirim krem sürdüm sardm
Kızlar sol el bileğimi incitmisim cok aciyooojilliann yaparken incittim sanirim krem sürdüm sardm
Aynen ben de dün biraz fazla kaçırdım bugün telafi etmeye çalışacağımgünaydın kızlar nasılsınız bakalım?? benim dün biraz kaçtı yine malesef, bugün telafi günü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?