Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

pazartesi sabah: 1 büyük kase işkembe çorbası
aralarda salatalık
akşam salata

salı günü
sabah :1 portakal
öğle: küçük tabaklarda 3 kaşık pilav ve 5-6 kaşık kuru fasulye
akşam: 2 dilim ekmek ve 1 tabak ıspanak

bugün yediklerim
sabah 1 portakal
öğlen 1 tost
akşam:1 tabak ıspanak

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Çok şükür bu sabah 6da uyanabildim
Bİr kaç gündür hep 8 gibi uyanıyordum ve hep belim ağrıyordu ( regldende olabilir diye düşündüm ) hatta dün gece eşim bu sefer geç sen benim tarafımda yat dedi ve cidden onun tarafında yattıktan sonra sabah çok dinç ve bel ağrısı olmadan uyandım Benim taraf maaşallah kilomdan hafif çökme yapmıştı ( ki daha 5 yıl oldu yatağı alalı ) meğer o yüzden belim ağrıyormuş
Eşimde sabah yattığı yerden zor kalktı beli ağrımıyordu ama oda benim olduğum gibi uykusunu tam alamamış
Sanırım yine yatağı değiştirmek lazım ama şu ara maddi acıdan biraz zor ve o yüzden eşim 1 sene daha idare edelim diyor ( nasıl geçecekse artık o bir sene )
Banyo tadilatı ve kapılar derken daha evvel almamız mümkün değil ( banyoyuda ertelemek istemiyor sonuçta heveslendik ve düzgün olsun istiyoruz )

Ters tüz etmiştik daha evvel o yüzden yine cevirmek işi çözmeyecek ama olmadı benim çöken tarafa çarşafın altına incede olsa nevresim katlar koyarım ki düzelsin idare ediceğiz artık

Bugün öğlende Anneme gitmeyi düşünüyorum hatta büyük ihtimal yemeğede kalırız ( benim yaptığım kuruyu götüreyim bari de kadın yemekle uğraşmasın hem babamda sever )

[
Bugün benim de belim ağrıyor du sırt üstü yatmışım bel boşluğum var benim o yüzden sırtım belim çok ağrıdı. Oh maşallah çıkmıyoruz anneden

Dün biraz az değil mi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…