Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

http://www.diyetarkadasim.com/?sayfa=anasayfa
Kizlar fena durumdayim ya memlekette olmak bana hic yaramadi bi koyuverdim ki sormayin ne menulerimi yazmaya yuzum oluyor ne de baska bisey yazmaya bana destek olun lutfen
Canim sana bir adres veriyim, orda yediklerini aratip kac kalori ve gunluk kac kalori aldigini ekliyerek kayit defteri olusturuyorsun ve profiline girdiginde kac kilo almisin yada vermisin yaziyor uye olman lazim bir dene istersen kalori hesabiyla cok guzel kilo veriliyor ve yedikkerinden emin oluyorsun

iyi akşamlar kızlar yarın bildirim gunu ınsallah cok guzel sonuclar almıssınızdır merakla beklıyorum
yarın bıldırımlerı sabırsızlıkla beklıyorum yarın bıldırım yapamayacaklar bugunden haber versın ona gore lısteyı bekletmeyellım yada ızınlı olarak not duselım

***8.Takım 398.ETAP***
Ceco34( 111,8/ / /% )
bugünadımleyla( 66 / / /% )
minmigo (53,5/ //% )
finsternis (72,2/ / /%)
aygün01(77,1/ / /%)

napcazgari(76,0/ / / %)
melekkız_( 63,2/ / /% )
mrtmuhasebe ( 69,1/ / /%)1.kez bildirimde bulunmadi

elyesa27(74,6 / / / % )
oglusum_yh(65,6 / / /% )

Adayaren38(70,5/ / /%)
Yts38(105,9 / / /% )

8. TAKIM ORTALAMA %

Menüm
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı yeşil çay
45 gr haşhaş ezme
60 gr kepekli lavas
1 yk yoğurt

Ara şekersiz Türk Kahvesi

Öğle 1 tavuk şiş
1 zero
60 gr pide

Ara 10gr çikolata

Akşam Zeytinyağlı kuru fasulye
20 gr kepekli lavas
Roka

Ara 30 gr hindistan cevizi
5 gr bitter

Jilliann level 1 2. Gün yapıcam.

menümü paylaşayım hemmen

sabah: aç karna su, 2 dilim kızarmış tb üzerine salça ve kaymak sürdüm yanında 1 kk peynir 2 zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 tane ev yapımı küçük sucuklu kaşarlı pide 1 br ayran az patates salatası
ara: film öncesi sade latte
akşam: fırında pişmiş 5-6 elma dilim patates az tavuk, 1 kaşık şehriye pilavı
ara: 1 mandalina ve 1 yeşil çay

bol su

afiyet olsun canım gözümü tırmalayan kola oldu birtek zero da olsa

Hayırlı akşamlar
Bugunki menu
sabah
Mantarli biberli yumurta, peynir , zeytin, ucgen peynir, bir bardak cay
Ara
bir bardak sekersiz sutlu kahve, bir halley
Oglen
Bir kucuk tabak tavuk gogsu ve sebzeli bulgur pilavi, bir kase yogurt
Aksam
yarim sandvic ekmegi, peynir, salata, cay
toplam kalori: 1019

güzel, sağlıklı bir menü olmus :) halley olmasaymis daha iyimiş tabi

menün guzel :) yarın sana bol bol - olarak döner umarım
gayet güzel afiyet olsun :) bu arada 1 zero derken kolayı mı kastettin?

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür geçte olsa gelebildim

Aslında bir saatten az fazla oldu eve geleli ama ancak fırsatım oldu.
Genel olarak günüm çok güzel geçti annemlerde ( şu meşhur yarım kalan seccademi işledim Annem ve kızkardeşimle sohbet ederken yarın biter inşallah çok az kaldı )

Akşam yemeğini annemlerde yedik ( kurufasülye ve turp salatası yedim çok azda turşu )
Tam günü çok güzel bitirdim diye sevinirken canımı çok sıkan birşey oldu

Annem kızımı özlediğini söyleyince hemen whatsupdan yazayım bakalım ne alemde dedim
Kızıma Anneciğim daha Anannendeyiz seni çok özlemiş vaktin varsa skype açalım bir 5 dakika görüşelim dedim demez olaydım hanımdan tepki aynen şu; offf Anne yaa daha dün görüştük ya tabi bunun üzerine sırf canı sıkılmasın diye tamam Anneciğim ille görüşmek şart değil önemli değil dedim ( ki içim acıdı o an ve Annemlere çaktırmamak için uğraştım ) tabi ben öyle diyince hanım laf soktuğumu sanıp iyi yaa öfff tamam şimdi açmasam bana yine bozulursun ama baştan söylim bugünde skype açarsam kesinlikle 2 - 3 gün sizinle görüşmem demezmi gözlerime inanamadım resmen pazarlık yapıyor görüşmemek için
İnanılmaz içime oturdu sonuçta insanda hiçmi Ana baba sevgisi olmaz, hiçmi Anannesine sevgisi olmaz ki kadıncağız sırf onun gönlü olsun, biz fazla yanına harçlık veremiyeceğiz oda kendini kötü hissetmesin diye harçlığını bile çebine koydu ama bizimki bir 5 dakika vakit ayırmak için pazarlık yapıyor ve çokda rahat o konuda

Baktım iyice olay çığrından çıkacak boşver Anneciğim şu an canın istemiyorsa Anannene dışarı çıkmak üzereylermiş derim olur biter dedim aslında o an içimden geçenleri yazmış olsaydım kesinlikle oda kendini kötü hissedecekti ama tatilde bari onun huzuru kaçmasın diye hiç ses etmedim

Tabi Annem eee açmıyormuyuz diyince mecbur ya tam evden çıkıyorlarmış işte dışarda yemek yiyeceklermiş dedimde çaktırmadım durumu ama tabi benim moral anında yerlerdeydi halada öyle

Nerde hata yaptım diye düşünüp duruyorum
Yahu ben ki herkes kırılmasın diye senelerce hep kendimden taviz verdim, eşim deseniz oda ne kadar kaba görünsede çok ince düşünen cevresinde cidden hep her şey elinden gelen, herkese koşan biri olarak tanınır ( onun odunluğu bana ) Nasıl oluyorda benim Evladım bu kadar düşüncesiz ve sevgisiz bize karşı çocuk iki günde bir bile görüşmek istemiyor ( skype açtığımızda 3 dakika ancak ekran karşısında sonra ya halasına devredip kaçıyor yada hadi görüşürüz diyip kapatıyor )
Hani gören üveylik var sanır cidden o derece

Kızlar ne olur bana bir akıl verin nasıl davranacağımı şaşırdım bitanem, kuzum, ilkgözağrım diye diye bir hal oldum ama çocukdan güzel sözden geçtim doğru bir tavır bile alamıyorum
Eşime madem öyle bende görüşmeyeceğim o isteyene kadar diyorum oda bu sefer ya boşver çocuk o diyor ama artık 14 yaşında ve ne olursa olsun inan biraz düşünceli olur

Bazen ulen bu çocuğa da mı birşey yaptılar diye düşünmüyor değilim açıkcası
Ben ne yaparsam yapayım bana ters tepiyor ama yüzüne bile bakmayan, bir kere bile hal hatır sormayan KVye tek bir laf kondurmuyor aksine devamlı buradaykende hadi gidelim onları ziyarete diyip duruyor hatta yanlız bile bir kaç kere gitmişliği var benle oturmaz yarım saat ama KVye tek gittiğinde 3 saat 3 adet huysuz dullamayla oturur ve birde üzerine onlarla yaşamak isterdim diyebiliyor
Yeminle sonunda Hocaya gideceğim bu kıza bişeymi yapıldı diye kafayı yedirecekler bana yoksa

[

Bugün benim de belim ağrıyor du sırt üstü yatmışım bel boşluğum var benim o yüzden sırtım belim çok ağrıdı. Oh maşallah çıkmıyoruz anneden

Sorma Annem sağ olsun şimdi okullar tatil diye kızkardeşim geldikçe ille sende gel diyip duruyor bari bende tenceremle gideyimde yemekle uğraşmasın dedim
Yarın Allahtan dışarda işi varda gel demez Cumartesi nasılsa kızkardeşime yemeğe gideceğiz ( Amcamlar yemeğe gelecek diye toplanacağız o zamanda )

Kızlar sol el bileğimi incitmisim cok aciyooo jilliann yaparken incittim sanirim krem sürdüm sardm

Çok geçmiş olsun canım umarım bir iki güne kadar birşeyin kalmaz

Dün biraz az değil mi sence
canım az gibi duruyor ama aç değildim...
Kızlar sol el bileğimi incitmisim cok aciyooo jilliann yaparken incittim sanirim krem sürdüm sardm
geçmiş olsun canım ama jilian yaparken benimde oldu öyle ben zaten takip edemiyorum artık o yüzden bıraktım jilianı
mrtmuhasebe ( 69,1/ / /%)1.kez bildirimde bulunmadi
canım ben geçen hafta bildirimde bulundum ama biraz geç saatteydi sanırım kilom aynıydı 69,10 değişmedi yani

KIZLAR KUSURA BAKMAYIN İŞTEN GEÇ GELİYORUM O YÜZDEN GEÇ VAKİTE KALIYOR MESAJLARIM
BU GÜN YEDİKLERİM:
sabah :yarım salatalık+4 zeytin+2 küp az peynir
ara 1 elma
öğle :1 porsiyon iskender kebap
akşam :yarım portakal yarım elma yarım armut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…