- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
etmeliyiz canım porsiyonları küçültmek şart, hayır neye sinir oluyorum biliyor musun sanki çok ihtiyacımız varmış gibi yiyoruz yaAynen ben de dün biraz fazla kaçırdım bugün telafi etmeye çalışacağım
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineKızlar sol el bileğimi incitmisim cok aciyooojilliann yaparken incittim sanirim krem sürdüm sardm
Bazen hiç acikmamis olmama rağmen kıtlıktan çıkmış gibi yiyorumetmeliyiz canım porsiyonları küçültmek şart, hayır neye sinir oluyorum biliyor musun sanki çok ihtiyacımız varmış gibi yiyoruz ya
Sagol canim dun cani bisey istemedi oyuzden 1000 in altindaydim bugu 1000 kcal kadar alicamTebrik ederim canim ama bence 1000 kal almalisin bu cok az olmus gucsuz kalma sonra
Canim sana bir adres veriyim, orda yediklerini aratip kac kalori ve gunluk kac kalori aldigini ekliyerek kayit defteri olusturuyorsun ve profiline girdiginde kac kilo almisin yada vermisin yaziyor uye olman lazim bir dene istersen kalori hesabiyla cok guzel kilo veriliyor ve yedikkerinden emin oluyorsunKizlar fena durumdayim ya memlekette olmak bana hic yaramadi bi koyuverdim ki sormayin ne menulerimi yazmaya yuzum oluyor ne de baska bisey yazmaya bana destek olun lutfen
hafif, güzel bir menü olmuşSabah
1 yumurta
biraz peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
öğle
1 portakal
1 elma
Aksam
3 dilim Kıymalı pide
2 bardak ayran
ara
1 kahve içerim
toplam 1100 kalori
2 lt suya tamamlarim
25 dk jilian
afiyet olsun canım gözümü tırmalayan kola oldu birtek zero da olsaMenüm
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı yeşil çay
45 gr haşhaş ezme
60 gr kepekli lavas
1 yk yoğurt
Ara şekersiz Türk Kahvesi
Öğle 1 tavuk şiş
1 zero
60 gr pide
Ara 10gr çikolata
Akşam Zeytinyağlı kuru fasulye
20 gr kepekli lavas
Roka
Ara 30 gr hindistan cevizi
5 gr bitter
Jilliann level 1 2. Gün yapıcam.
güzel, sağlıklı bir menü olmus :) halley olmasaymis daha iyimiş tabiHayırlı akşamlar
Bugunki menu
sabah
Mantarli biberli yumurta, peynir , zeytin, ucgen peynir, bir bardak cay
Ara
bir bardak sekersiz sutlu kahve, bir halley
Oglen
Bir kucuk tabak tavuk gogsu ve sebzeli bulgur pilavi, bir kase yogurt
Aksam
yarim sandvic ekmegi, peynir, salata, cay
toplam kalori: 1019
menün guzel :) yarın sana bol bol - olarak döner umarımmenümü paylaşayım hemmen
sabah: aç karna su, 2 dilim kızarmış tb üzerine salça ve kaymak sürdüm yanında 1 kk peynir 2 zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 tane ev yapımı küçük sucuklu kaşarlı pide 1 br ayran az patates salatası
ara: film öncesi sade latte
akşam: fırında pişmiş 5-6 elma dilim patates az tavuk, 1 kaşık şehriye pilavı
ara: 1 mandalina ve 1 yeşil çay
bol su
gayet güzel afiyet olsun :) bu arada 1 zero derken kolayı mı kastettin?Menüm
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı yeşil çay
45 gr haşhaş ezme
60 gr kepekli lavas
1 yk yoğurt
Ara şekersiz Türk Kahvesi
Öğle 1 tavuk şiş
1 zero
60 gr pide
Ara 10gr çikolata
Akşam Zeytinyağlı kuru fasulye
20 gr kepekli lavas
Roka
Ara 30 gr hindistan cevizi
5 gr bitter
Jilliann level 1 2. Gün yapıcam.
[
Bugün benim de belim ağrıyor du sırt üstü yatmışım bel boşluğum var benim o yüzden sırtım belim çok ağrıdı. Oh maşallah çıkmıyoruz anneden
Kızlar sol el bileğimi incitmisim cok aciyooojilliann yaparken incittim sanirim krem sürdüm sardm
canım az gibi duruyor ama aç değildim...Dün biraz az değil mi sence
geçmiş olsun canım ama jilian yaparken benimde oldu öyle ben zaten takip edemiyorum artık o yüzden bıraktım jilianıKızlar sol el bileğimi incitmisim cok aciyooojilliann yaparken incittim sanirim krem sürdüm sardm
canım ben geçen hafta bildirimde bulundum ama biraz geç saatteydi sanırım kilom aynıydı 69,10 değişmedi yanimrtmuhasebe ( 69,1/ / /%)1.kez bildirimde bulunmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?