Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Harikasın cnm tek kelime ile
Bende dun jillian yapayım dedim astimim var tikadi biraz, bugun pilatese başlıcam

Hayirli aksamlar
Bugunki menum
Sabah
Bir dilim yumurtali kizarmis ekmek, bir yesil biber. Bir ucgen peynir, iki zeytin, biraz beyaz peynir. Bir bardak form cayi
Oglen
Bir kucuk tabak kiymali makarna. Bir tabak salata, iki bardak ayran
Aksam
Bir kucuk tabak spagetti, bol salata, yogurt. Bir bardak cay
1 bucuk litre su, zamanim olursa yediklerimi eritmek icin jilian yapacam

çok güzel ve sağlıklı bir menü olmus süper afiyet olsun
kabak tatlısı inşallah çok değildir :) gayet iyi afiyet olsun
Menün gayet güzel :) yüzme tüm kaslari çalıştırır inşallah cuma günü 6 li rakamları görürsün

menün guzel görünüyor afiyet olsun
Ama 38 den 36 bedene düşmüşüm bugün ablamın nişanı için alışveriş yaptım herşey büyük geldi süper bi duygu
vay be harikasın maşallah ben hayatım boyunca 36 beden olmadım

hem öğle hem de akşam makarna olmasaydi daha iyiymiş ama çok yememişsin menün guzel

selam beybiler

sabah: aç karna su, 2 dilim kızarmış tb üzerine biraz kaymak ve salça yanında 1 kk peynir biraz zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
öğlen: yulaf lapası yarım muz ve 1 kivi ile
ara: az şekerli türk kahvesi 1 rulokat
akşam: fırında bir parça tavuk göğüs ve 2 servis kaşığı patatesi, utanmadan bide yarım dilim ekmek yedim çok acıkmıştım tutamadım
ara: tarçınlı yeşilçay birazdan

bol su 1 saat sonra yatana kadar alkali suyum var

ara sıra motivasyonum düşsede gayret ediyorum canım , kendine dikkat et buraya hher zaman gelirsin canım
menün gayet güzel canım spor da var daha ne olsun

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Akşam yemeğimizi erkenden yedik küçük kuzumla
Bugün büyük kuzuyla uzun uzun yazıştık Baya gezmişler bol bol resimde çekilmişler
Gecede skypedan görüşeceğiz tabi küçük cadı müsaade ederse
Yarın sinemaya, perşembe günü sirke, cuma günüde Oxford Streete alışverişe gideceklermiş kuzum çok memnun hayatından O orda gezsin dursun ben burada gün sayayım tabi yazışırken hiç demedim ona birşey aksine çok güzel vakit geçir, sen mutlu olunca bende mutlu oluyorum falan diye motive ettim onu devamlı bana karşı yazışmaları bile değişti yumuşadı ergenlik böyle dememkki insan verince çocuk yumuşadı

Gündüz bütün işlerimide bitirmiş olmanın rahatlığı ile kendimi buraya attım
Biradan artık bir keyif kahveside içtimmi hayat bana güzel olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…