- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Günaydın herkese bugün yapabilirsem kızımı uyuyunca koşu bandında yürüyüş yapıp jilian yapcam.yarin level 2 ye geçiyorum ölçülerim i almadım ama pantolonlarimin hafif bol olduğunu gördüm :)
Günaydın canım bizimde 2.level yarin bitiyo ama herkes ne kadar fit duruyosun sikilasmssn diyo jillian kesinlikle ise yariyor sonunu getirbak ne güzel seninde pantolonnlarin bolarmis keske ölçü alsaydn neyse o kendini belli eder zaten spora ağırlık vermen ćok güzel gülşencim karşılığını alacaksn yakında eminim canmmmm
Günaydın herkese bugün yapabilirsem kızımı uyuyunca koşu bandında yürüyüş yapıp jilian yapcam.yarin level 2 ye geçiyorum ölçülerim i almadım ama pantolonlarimin hafif bol olduğunu gördüm :)
Nerdeseniz fıstıklaaaarrrbende artk yaptgim sporlari buraya yazimmm diyorum eveeettt bugün neler yaptm
300 thigh master aletiyle bacak çalışma
80 squat
55 mekik
50 selülit savar hareketi
12 tane yarım şınav
100 tane sağa sola dönme bel için
bi kahve molasindan sonra jillian michael yapcam
Tavuk gogsu fazla olmuş canım ama cok fazla kacirmamisin, bir dilim yeseydin yeterdiMerhaba kızlar :) bugün misafirliğe gittik sanırım orada fazla kaçırdım
Menum:
Sabah : 2 dilim kızarmış ekmek, cok az tereyağı, 1 ceviz, biraz peynir, nescafe
Aksam: 1 porsiyon kısır, biraz domates, salatalık, marul
Ara : 3-4 çatal pasta, 2 dilim tavuk göğsü, 1 ısırık poğaça
Tebrik ederim canim ama bence 1000 kal almalisin bu cok az olmus gucsuz kalma sonraaygun0canım ast: 39124823 .!.:Iyi aksamlar kizlar bir site buldum cok guzel bir site sadece gunluk yediklerini arama yapip isaretliyorsun kalori miktarni ve toplam miktari gosteriyor gunluk yediklerini kayit defterine kayit yapabiliyorsun ve profilinde sana ne kadar aldigini ve verdigini gosteriyor cok guzel bir site ve gunluk ne kadar kalori alirsan ne kadar zayifladigini bile gosteriyor, ben artik kalori hesaplamasi yaparak istedim yiyecegi yiyorum
Sabah
1 Adet (50gr) Yumurtalı Ekmek (127 kcal)
2 Adet Siyah Zeytin (16kcal)
1 Adet (12.5gr) Üçgen Peynir (33 kcal)
1 Adet Yeşil Biber (12 kcal)
1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)
1 Adet Elma (60 kcal)
Ara
1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)
1 Adet (30gr) Ülker Halley (132 kcal)132 kcal
öğlen
1 Porsiyon Patates Kavurma (170 kcal)
3 Adet (5gr) Acı Sivri Biber Turşusu (3kcal,
akşam
1 Porsiyon Yayla Çorbası (115 kcal)
1 Porsiyon Kırmızı Lahana Salatası (116 kcal)
3 Adet (5gr) Acı Sivri Biber Turşusu (3 kcal)
1 Su Bardağı Ayran (90 kcal)
Alınan Kalori Toplamı ( 709 kcal)
Yaktığınız Kalori Miktarı
1 Saat Temizlik Yapmak (250 kcal)
1 Saat Yemek Pişirmek (87 kcal)
Yakılan Kalori Toplamı (337 kcal )
1 bucuk lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?