Bende bugün tüm gün tek başıma forumdaydımSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Gezenti oynakbaşı geldiiiiiiiiiii
Anam sabah bir attım kendimi sokağa daha geleli 1 saat oldu
Sabah Annemlerle ve kızkardeşimle İKEAda kahvaltı ettik ve oradan Forum İstanbula geçip baya bir dolandık
Dönüştede Anneme geçip kahve içip sohbet ettik ve eve gelir gelmezde kendimi mutfağa attım
Bu arada geçenlerde beni bunalıma sokan tartıda gördüğüm rakamdıresmen 114ü görmüştüm yine ve gözlerime inanamamıştım ama şükür 3 - 4 gün kendimi kasmayınca yediğim halde eksiyi gördüm tartıda kesinlikle stres bana yaramıyor kafama göre takılınca daha rahatım demekki
Büyük kızımlada bol bol sohbet ettik dünden beri hatta döndüğünde her gün spor yapacakmış ( orada başlamış bile ) bende kız benide dürt kaç gündür başlıyacağım hep şeytana uyuyorum dedim gülüyor boşver sen bana uyarsın zorlarım ben seni dedi
Bende bugün tüm gün tek başıma forumdaydımyürümekten ayak parmaklarım sızlıyor nasıl karşılaşamadık kızz
Ben katılmayı düşünüyorumArkadaşlar yeni bir spor yolculuğuna ne dersiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sansone-ile-walk-at-home-hep-birlikte.792924/
Gülşencim çok iyi olur hatta üstte ki yarışmaya katılalımKızlar görüyorum ki takımca motivasyonumuz düştü aramızda spor yarışması yapalım herkes hergünen az 30 dk spor yyapsın yürüyüş de dahil buna ama mesela tempolu yürüyüş oöyle gezmek için mağazalara baka baka değil hergün yaptığımız sporun dakikasina göre haftalik cuma günü birinciyi belirleyelim ne dersiniz galiba canlanmamizin zamanı geldi hey kızlar uyanin BAHAR GELİYOR YAZA ÇOK AZ KALDI
DUGUNLER YAKLASIYOR
TV DE SAHİL VİDEO LARI OLACAK
VE BIZ ORDAKI BIKINILI KIZLARA AHH CEKEREK BAKMAMAK ICIN HAYDİ SPOR HANIMLAR
Ben katılmayı düşünüyorum
Kızlar buna takımca hepimiz katılalım
Hadi bakalım kalan takım arkadaşlarımızda bize uyacakmıGülşencim çok iyi olur hatta üstte ki yarışmaya katılalım
Kaptanım gelmiş hoşgelmişBen katılmayı düşünüyorum
Kızlar buna takımca hepimiz katılalım
Slm kızlar beni özledinizmi bu hafta gelemedim pek. Bulunduğum yerde wifi varda ben gelemiyorum pek. Hamur işi ağırlıklı bu hafta. Cumaya gelemezsem beni aynı yazın.
Hangi koydu canim senin neyle gidiyorsunyst3canımsest: 39240537 .!.:Yst nin bir günü
Sabah 6 yı geçerek kalkılır ilaç içilip wc gidilir bebek emzirilip hazırlanıp 7.15de çıkılır.
8.30da köye varılır sobayla uğraşıp çay demlenir 9 u geçerek poğaça didiklenir.
Hasta varsa hastaya bakılır yoksa dr la zaman geçer
15.30da köyden çıkıp 5 de evde olunur. Bebek emzirme büyüğü gönülleme.
Varsa yemek sofra kurulur. Yoksa yemek hazırlanır.
Çocuklarla zaman geçirme evi ertesi güne hazırlama ...
Çocukların ateş öksürük burun tıkanıklığı denetimi ve önlemleri yapılıp 24den sonra yatılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?