Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çok geçmiş olsun canım zencefil ve bal diyolar. Çok iyi geliyor muş hiç denemedim ama

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir hafta olur inşallah

Bu sabah resmen boğazım yapışmış bir şekilde uyandım nefes alamıyordum Şu an biraz daha iyiyim ama tabi hastalık devam ediyor
Neyse bir kaç gün çekeceğiz artık mecbur hemen sıcak suyumu içtimde biraz kendime gelir gibi oldum

İyi günler kızlar. 3 gündür giremiyordum foruma hem bir isteksizlik var diyete spora hem de misafirlerim vardı.Diyeti bıraktım sanırım :S kendimi toparlayamıyorum .Cuma günü sabit çıktığımdan beri artık olmayacak yapamayacağım diye düşünüp saldım gittim kendimi.Mutlumuyum.TABİKİ HAYIR.Hele dünki yediklerim aklıma geldikçe ağlayasım gekiyor.Değil bir hafta iki haftada dengeleyemem kilomu.Napacağımmm yaaa

günaydın tatlış çok geçmiş olsun boğazlar çok hassas dikkat etmek lazım :) karabiberli ballı limonlu sıcak su yap iç :)

çağlacım hemen topla kendini ve kaldığın yerden devam et unutma zararın neresinden dönsen kardır demişler senin tercihin kilolu olmak değil ! ben napayım kaç hafta oldu birkaç gram dışında oynamıyorum kilolar yapıştı kaldı resmen ama bak bırakmıyorum kendimi arada benim de motivasyonum düşüyor kaçırıyorum sonra hemen toparlıyorum kaçamak dünyanın donu değil yeter ki kaldığın yerden devam et !!! Kaç gündür kimse doğru düzgün menü yazmıyor yorum yapmıyor sen bari gel tatlım hadi devam edelim :)

Bende dün annemlerde kaldım bugünde burdayım biraz dengeleme ye çalıştım ama akşam torkunun Burçak bisküvi sinden yedim
bugün bakalım daha dengeli yim pırasa yicem birazdan aksama biskuvili sütlü tatlı yapıcaz çok az yemeyi düşünüyorum 1 dilim kadar
evde durmayinca insan çok zorlanıyor çünkü evde kurulu bir düzen var yaparsan yersin yapmaz san yemezsin burda her daim birseyler yapılıyor insanın kendini tutması zor oluyor

Hayırlı gunler kızlar iki gundur menumu yazmiyordum, bugun baslicam, dun annem ve esimin doğum günüydü bir dilim pasta ve tart yedim aksam bisey yemedim aldigim kalori 1400 du bu yuzden yazmak istemedim bugun diete tam gaz devam herkez iyidir inşallah

Geçmiş olsun canım bende 1 ay olmadı yeni atlattım zor oluyor allah acil şifalar versin inş.
çok doğru soylemissin halıya haklı haksiza haksız derse herkesin çenesi kapanıyor benim eşimde biraz gec öğrendi hersey erkekte bitiyor

Olsun canım arada hepimize oluyor hatta artıda görüyoruz sen okadar yüklenme kendine arada yapıcaz tabiki kaçamak moralini bozma inş. Düzene girersin

Günaydın kızlar
Uykusuzluktan yorgunum
Dün bir program indirdim günlük su limitim 3.4lt miş şok oldum

İçebilirmiyimki
Azar azar ic canim bobreklerini yorma 2 lt yeterli aslinda
Naber şekerler :))))))))
Gunaydi sekerkiz candy
günaydın çıpçıtır adayları :) hadi bakalım güzel bir gün olsun hepimiz için :)
İnşallah bol kalorisiz bir gun olsun canim
O isteksizlik bende var canim toparlanirsin inşallah

Ihlamur ic canim bogazini yumusatir gecmis olsun

Sabah
Aç karna elma

2.3 tane patates kızartması
çok az sucuklu yumurta 2 kaşık kadar
k.k dan az peynir 4.5 tane zeytin 3 didilim ekmek

Ara
1 avuç fındık

Aksam daha yemedim
Güzel menü canim her istediginden ölçülü yemişsin ama ekmek fazla olmus afiyet olsun

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Ay bugünüde akşam yaptım şükür şu anda biraz daha iyiyim
Sanırım bir kaç güne toparlanırım

Geçen gün şu meşhur seccadeyi bitirdim ( kızlara çeyizlik ) bugünde halim yokken başladım havlu kenarı örmeye kız daha 14 yaşında ama seneler okadar çabuk geçiyor ki ( ki ben dantel örmeyi sevmem pek ) ancak yetişir diye düşünüyorum eşimde bari yatıp dinleniyorsun oyalanırsın canın sıkılmaz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…