- 7 Aralık 2013
- 949
- 1.307
- 158
- 35
kızlar merhaba işimden dolayı başıma sıkıntılı işler geldi...o yüzden takip edemedim sizi...AVUKATLAR FALAN UĞRAŞICAZ.HAKLIYIM SONUNDA HAKKIMI KAZANACAĞIM AMA HER ŞEY EVRAĞA BAĞLI OLDUĞU İÇİN ONLARI HAZIRLAMA SÜRECİ VAR... BİR SÜRELİĞİNE İZİN İSTİYORUM SİZDEN ....
AMA KİLO BİLDİRİMİ YAPACAĞIM MUTLAKA...
ÖPÜYORUM SİZİ...
Günaydın kızlar yine kimsecikler yok bBanu ve ben yazıyorum genelde hadi bakalım silkinin söyle bir bakın yaza az kaldı hadi bakalim
Selam kızlar nasılsınız?
Ben elimden geldiği kadar menulere ve arkadaşların yazilarina yorum yapmaya çalışıyordum, ama benim menume bir kaç arkadaş dışında kimse yorum yapmadığı için bende yorum yapmıyorum canım, bazen arkadaşların günlük yazilarina alıntı yapıp konuşmaya çalışıyorum, takım aktif olsun diye ama cevap veremicek kadar aciz arkadaşlar gördüğüm için artik menumu yazıp sessizce çıkıyorum tatlımGünaydın kızlar yine kimsecikler yok bBanu ve ben yazıyorum genelde hadi bakalım silkinin söyle bir bakın yaza az kaldı hadi bakalim
Iyi günler kızlar
Dünkü menum
bir tavuk salam, bir salatalik, biraz tahin helvasi, bir bucuk yumurta beyazi, bir üçgen peynir, bir dilim ekmek, bir çay kasigi çilek reçeli, bir bardak çay
ara
Bir dilim Vişneli turta, bir bardak çay
Öğlen
bir kase Yoğurtlu karabugday, bir dilim ekmekten tost
aksam
bir tane içli köfte, az tahin helvasi, yarım krep
İki bardak çay
Toplam 1247 kcal
Ben elimden geldiği kadar menulere ve arkadaşların yazilarina yorum yapmaya çalışıyordum, ama benim menume bir kaç arkadaş dışında kimse yorum yapmadığı için bende yorum yapmıyorum canım, bazen arkadaşların günlük yazilarina alıntı yapıp konuşmaya çalışıyorum, takım aktif olsun diye ama cevap veremicek kadar aciz arkadaşlar gördüğüm için artik menumu yazıp sessizce çıkıyorum tatlım
Sende kendine gore haklisin tabi canimaygun0göre haklısın .!.:Ben elimden geldiği kadar menulere ve arkadaşların yazilarina yorum yapmaya çalışıyordum, ama benim menume bir kaç arkadaş dışında kimse yorum yapmadığı için bende yorum yapmıyorum canım, bazen arkadaşların günlük yazilarina alıntı yapıp konuşmaya çalışıyorum, takım aktif olsun diye ama cevap veremicek kadar aciz arkadaşlar gördüğüm için artik menumu yazıp sessizce çıkıyorum tatlım
Kızlarrrrr 42 dk Leslie yaptım birazdan da yüzmeye gidiyorum Allahım tatil hiç bitmesin okul zamanı kendimle ilgilenemiyorum ama yooook bi kilolar yaza kadar gidecek arkadaş kuzenin düğününde nişan kiyafetime gireceğim (nisanimda 54 tüm)
Yedik yedik ne oldu kızlar yağlara yenisi eklendi toplum çok acımasız insanlar zayıf şişmanggüzel çirkin oldugunuza göre sizi muhattap alıyo is görüşmesine gittiniz şişman sanuz istediğiniz kadarggüzel olun kaybettiniz işi. ..
Canım menüne bakar bakmaz bir tek karabuğday gözüme çarptı ilk bakıştasevmedim ya kendi kendime '' anammm nasıl yemiş bu kızcağız bunu'' dedim
Valla menün gayet güzel salam kahvaltıda pek sağliklı değil diyemiyeceğim çünkü 1 dilimcikten birşey olmazbende arada tüketiyroum ( seviyorum aslında o tür şeyleri ama kendimi frenliyorum mecbur )
Bence çok güzel bir menü ve eminim yarın çok güzel neticelerde alacaksın
Canım kıyamam ben sanafarkında olmadan seni kırmışız ( valla bu ara baya bir bunalımdaydım ama inşallah seni kıranlardan biride ben değilimdir )
Emin ol kimse kasten yazmamazlık yapmaz ( sana özel asla öyle birşey olamaz)
Kendi adıma bugün tekrar silkelenip kendime geldim ve Allahın izniyle bundan sonra hem kaytarmadan menülerimi bildireceğim hemde herkesle daha ayrıntılı ilgileneceğimdediğin gibi takim aktif olsun, birlik olsun ki daha güzel sonuçlar alalım
Canim resimdeki sensen guzel bir bayansin kilon cok fazlada degil, coktakma insanlari memnun etmek cok zor, sen basaracaksin buna inaniyorumYedik yedik ne oldu kızlar yağlara yenisi eklendi toplum çok acımasız insanlar zayıf şişmanggüzel çirkin oldugunuza göre sizi muhattap alıyo is görüşmesine gittiniz şişman sanuz istediğiniz kadarggüzel olun kaybettiniz işi. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?