Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Cidden öyle canım kasmicaksin kendini bendede öyle oluyor ben de her şeyden yiyorum diyet değil sağlıklı yaşam bizim ki

Hoş geldin canım
Azerbaycan'dan hoş muhabbet getirdin
masaallah allah sağlıkla evladını yetiştirmeyi nasib etsin inş.
Bende sayfaMDA 2 yaş küçük yazıyor kayıt olurken yanlislik olmuş
ama 27 yaşındayım. 1 tane oğlum var 2.5 yaşında 4 yıllık evliyim. .
88 kilodan 74.5 kiloya indim canım 1.72 boyundayım

Hoşgeldin nusabee ben selin 21 yasındayim 1 kızım var evliyim 8 . takımın ilk mezunuyum boyum 165 kilom 55 75 kilo ile baslamistim diyete insallah semde bizlerle vereceksin fazlalıklarıni
Xos gorduk Selin, cox azmis yasin. Allah saxlasin qizini, menim de 1,3 ayliq bir oglum var. Mezun oldugun munasibetile cooooooooooox tebrik edirem. Insallah.Qizini op menim yerime.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Akşam yemeğimide yedim hemen damladım
Aklımdayken yediklerimide anında paylaşayım

Sabah ıspanaklı yumurta yedim ( akşamdan kalan ıspanak bitsin diye )
Akşamda dünden kalan tavuğa 2 Yk barbunya, mantar sote, 1 köz biber ve 2 adet salatalık turşusu ekledim

Çok şükür bugünde doydum
Rabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin ....Aminnnnn

ARtık yarına Allah kerim tükkan kapandı sabaha kadar artık sadece kahve, su ve en kötü ihtimal ayran ( ama sanmıyorum acıkacağımı )

Canım kendini çok fazla yorma kuzucuk iyi olsunda artık biraz özlem çekeceğiz sen iyi ol yeter
Fırsatın olunca sohbet etmeye de gelirsen süper olur

Bugün ve ben

Sabah
çok az kestane şekeri serbetli hazırlanma

Öğlen
Yarım k.k peynir
2 dilim ekmek
5 tane zeytin
2 çay kaşığı acuka
eski kaşarlı 1 tane yumurta yağda
1 bardak çay

Ara
2 kaşık yoğurt
2 kaşık haşlanmış buğday

Ara
yarım kivu

Aksam
Haşlama tavuk

Bol bol su

Xos gorduk Selin, cox azmis yasin. Allah saxlasin qizini, menim de 1,3 ayliq bir oglum var. Mezun oldugun munasibetile cooooooooooox tebrik edirem. Insallah.Qizini op menim yerime.

Öperim canim Allah senin evladıni da bagislasin cümlemizin inşallah çok memnun oldum tanistigima

Selam sabah vermiyosun seker özlenmedim herrhalll

Xos gorduk canim, sizin de mehebbetiniz mene xosdur. Cox sagol Allah senin de ovladini saxlasin, atali-anali boyusun insallah. Atdigin kilolara gore tebrikler. (Hepiniz cok tatlisiniz)

Ben raw yiyecekleri yiyemiyorum canim, size basarilar dilerim

Selam sabah vermiyosun seker özlenmedim herrhalll

Ayyy olurmu canım benim
Kusura bakma valla bir yandan küçük cadı devamlı birşeyler isteyince ara ara dalgınlığıma gelebiliyor yoksa senin yerin çok özel şekerim topiğimizin Fıstığı hatta artık bizim yaşam koçumuz ilan ediyorum seni
Yanlışımızı gördüğün an böyle mi olacaksın Victorya Secret Meleği diye bas tokatı

Eeee nasılsın bakalım
Benimde katıldığım leslie grubunada katılmışsın bende inşallah 11inden itibaren sıkılaşmak için her gün yapacağım leslimi inşallah 1 ay sonrada süper bir sonuç göreceğim ( ölçülerimide alacağım zaten )

Merhaba hoşgeldiniz
Bende Tuba 1 cocuk annesiyim çalışıyorum, 29 yaşındayım.

Saka yaptim tatlmmm napiyim bende 1 haftadr annemlerdeydim biraz cozuttum daa 2 kilo fırladi hemen bugün karabuğday yaptim 1 hafta çok dikkatli olup ativeriyim fazlalığı senin büyük kuzu da geliyo gözün aydin bu arada gribim burnumm acidi artk silmekten bidee bu hafta yüzdemiz cokk kötüydü zaten 1 hafta giremedim foruma hiç de okadar gecmiş birikmemis yani boslamissinizz haaaa geliyo cantaa

Ya sorma bende gözlerime inanamadım ortalamayı görünce hatta ilkten acaba Ayşem kazayla bir sıfır fazlamı attıda ortalama böyle çıktı diye düşündüm ama maalesef acı gerçek
Haftaya kesinlikle çok çok güzel bir ortalamayla o listeye girmemiz lazım yoksa cidden bireysel olsun takım olsun durumumuz kötü

Sende eminim karabuğdayla hemen dengeler sonrada daha düzenli devam edersin Fıstık gibi oldun daha o iki kilocukmu seni korkutacak

Kesinlikle banucum toparlanma zamani herkes eminim elinden geleni yapacaktr kilolar bizi korkutamaz

Hayırlı akşamlar şekerlerim

Moni cox sagolun meni de araniza qebul etdiyiniz ucun. Xos gorduk.
Ayy ne güzel yazıyosun öyle çok hoşuma gidiyor okurken
Ben ayşe takım kaptanıyım 44 yaşındayım 2 oğlum var.
İnşallah hep beraber çok güzel kilolar vericez

Mervem çok yorma kendini bitanem

Oooo
Mervecim nasilsin ozlemisim senide az kalmis hadi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…