- 3 Aralık 2013
- 1.860
- 1.231
- 198
İşe başladığım dan beri hayata uyum sağlama da zorlanıyorum. Süreklibişeylerin peşine koşuyorum hayatı yakalayamıyorum. Geride kalıyorum.
Küçüğüme gelişme geriliği dediler şimdide onunla uğraşıyoruz.
Büyük salıdan beri annemde bırakın eve gelmeyi benimle telefon da bile konuşmuyor.
İş yerinde yeni amir var ve bana resmen sürgün hayatı yaşatıyor.
İki gündür yine köylerdeyim
Sağol teşekkür edirem ezizim. Hamımız birlikde göreceyik o reqemleri canım. AMİNNNNN.Canım Allah yardımcın olsun çok zor bir süreç gerçekten
Ufaklığın gelişim geriliğine takılma Allahın izniyle ilaçla beslenmeyle düzelir nasılsa ( Rabbim dermansız dert vermesin ....Aminnn )
Büyük birşeye mi kızdıda Ananeye sığındı ( telefonda bile konuşmuyor demişsin ya bir sorun var sanırım )
Konu ne bilmiyorum ama sabret, bol bol dua etEminim Anneciğinde gereken telkinlerde bulunur kızına karşı Umarım o durumda bir an önce düzelirde rahatlarsın biraz
O amiride Allah bildiği gibi yapsınulen 2 çocuk Annesi bir bayanı ne oradan oraya sürüklüyor ki
Sabır canım sabır Allahın izniyle her sıkıntının sonrası ferahlıktırbütün dualarım seninle
Şu mübarek günde Rabbim sana hayırlısıyla herşeyin yoluna girmesini nasip etsin....Aminnnn
Günaydın canım
Maşallah ilk haftadan eksi bildirim yapmışsın harikasınİnşallah çok çok daha güzel rakamlarıda göreceğine eminim
Heyatım kilomu yazmısan altını boş buraxmısan ne demek istediğini başa düşmedim men canım.
Yerim seni ben. Ço000000000x sevimlisen ömrüm.Seninde fıstık
canım zor biliyorum ama bunların hepsi geçici eğer böyle bakmazsak hayyat çok yıpranırız.tabii sen işe başladığın için büyük bunu hemen kabullenmez benim de kzıım hergün anneee diye uyanıyormuş onların içinde kocaman ir dünya var ve bu dünyanın kahramanlarını anneleri olarak görüyorlar bizde iş icabı yanlarında olmayınca bocalıyorlar haliyle.peki neden küçüğe gelişme geriliği var dediler fiziksel olarak maaşallah gayet ii görünüyor.İşe başladığım dan beri hayata uyum sağlama da zorlanıyorum. Süreklibişeylerin peşine koşuyorum hayatı yakalayamıyorum. Geride kalıyorum.
Küçüğüme gelişme geriliği dediler şimdide onunla uğraşıyoruz.
Büyük salıdan beri annemde bırakın eve gelmeyi benimle telefon da bile konuşmuyor.
İş yerinde yeni amir var ve bana resmen sürgün hayatı yaşatıyor.
İki gündür yine köylerdeyim
Beni izinli yazar misiniz
***8.Takım 399.ETAP***
Ceco34( 112,5 /111,7/0,8/%0,71)
bugünadımleyla( 65,8/0 /0/%0)izinli
minmigo (53,5/ 0/0/% 0)izinli
finsternis (71,7 /71,2/ 0,5/%0,70)
aygün01(76,4 /76,2/0,2/%0,26)
napcazgari(76,2 /76,6/ -0,4/ %-0,52)
melekkız_( 63,2/63,7 /-0,5 /% -0,79)
mrtmuhasebe ( 68,5/68,7/ -0,2/% -0,29)
elyesa27(74,5 /74,5 / 0/ %0)kilosu sabit
oglusum_yh( 65,8/ 65,6/0,2/%0,30)
Adayaren38(69,5 / 69,8/-0,3/%-0,43)
Yts38(104,8/104,8/0/% 0)kilosu sabit
8. TAKIM ORTALAMA% 0,005
Kızlar bu geçen haftaki listemiz iki kişi izinli yazılmıştı haberi olmayan varsa diye tekrar hatırlatmak istedim.
izinler 2 haftadan az olamıyor ve yılda sadece6 kez izin hakkımız var,ekim ayında 0 lanıyor...
Ayrıca vereceğim linkden en son karar defterini lütfen okuyunuz yarışmanın kuralları ve neler yapılacağını yani özetle işleyişi anlatıyor.
CUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
***8.Takım 400.ETAP***
Ceco34( 111,7 / / /% )
finsternis (71,2 / / /% )
aygün01(76,2/ / /% )
napcazgari(76,6 / / / % )
melekkız_( 63,7/ / /% )
mrtmuhasebe ( 68,7/ / /% m)
elyesa27(74,5 / / / % )
oglusum_yh( 65,6/ / /%,)
Adayaren38(69,8/ / /% )
Yts38(104,8/ / /% )
Rengarenknesli(76,5/ / / /% )397.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3 e bölündü.6. Takımdan transfer
8. TAKIM ORTALAMA%
Yerim seni ben. Ço000000000x sevimlisen ömrüm.
Teşekkür ederim hayatım. Sizden öyreniyorum.Ama sen daha tatlisin
gönlünü ferah tut az kaldı mervecimSelam kizlar bugün bildirim günü inşallah herkes iyi kilolar vermiştir
Ben bu aralar çok bunaldim bebek biyandan hayatimizda olan olaylar bi yandan bir an önce bebek gelse en azından onunla daha kolay zaman geçer diye düşünüyorum ama bakalım hayirlisi ama gerçekten çok bunaldim
ınsallah canım cabucak bı gecse zaman hersey geldımı ust uste gelmesı ınsanı dahada sınır edıyorgönlünü ferah tut az kaldı mervecim
kaptanım eğer gelemezsen ben bakar paylaşırım haber ver bana istersen***8.Takım 400.ETAP***
Ceco34( 111,7 / 11,7/ 0/% 0)kilosu sabit
finsternis (71,2 / / /% )
aygün01(76,2/ / /% )
napcazgari(76,6 / 0/ 0 / % 0)izinli
melekkız_( 63,7/ / /% )
mrtmuhasebe ( 68,7/ / /% )
elyesa27(74,5 / / / % )hedef kilosunu 62 olarak değiştirmek istiyor
oglusum_yh( 65,6/ 64.5/1.1 /%1,68)
Adayaren38(69,8/ 69,6/ 0.2/% 0,29)
Yts38(104,8/ 107,7/ -2.9/% -2.76 )
Rengarenknesli(76,5/76,00 /0,5 /%0,22 )397.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3 e bölündü.6. Takımdan transfer oldu
8. TAKIM ORTALAMA%
Finsternis (71,2 / / /% )
@aygün01 (76,2/ / /% )
@melekkız_ ( 63,7/ / /% )
MRTMUHASEBE ( 68,7/ / /% )
elyesa27 (74,5 / / / % )
kızlar kilo bildirmemişsiniz listeyi hazırlayıp yayınlamam gerekiyordu
cuma kuranına gidiyorum komşuma, liste ne olacak
saat 17.30 a kadar gelmessem biriniz hazırlayıp mutlaka paylaşsın yoksa ceza alırız
sanırım izin yazılacak kaptanımbeni yarın için izinli yazar mısınız
geçen hafta takıma uğramadığından ve bildirimde bulunmadığından dolayı izinlisin.Benim haberim yoktu izinliymişim
Kilo bildirimim 65,8 geçen hafta
Şimdi 65,5
mervem rabbim yar ve yardımcın olsun tatlım gönlünü ferah tutSelam kizlar bugün bildirim günü inşallah herkes iyi kilolar vermiştir
Ben bu aralar çok bunaldim bebek biyandan hayatimizda olan olaylar bi yandan bir an önce bebek gelse en azından onunla daha kolay zaman geçer diye düşünüyorum ama bakalım hayirlisi ama gerçekten çok bunaldim
neslim kilo bildiren olupta benim gözümden kaçmış olanda olabilir canımcım sen geçmiş yapıp atladığım varmı bakabilirmisinkaptanım eğer gelemezsen ben bakar paylaşırım haber ver bana istersen
tamam kaptanım ofisteyim işim yok bakıyorum zaten bendegeçen hafta takıma uğramadığından ve bildirimde bulunmadığından dolayı izinlisin.
mervem rabbim yar ve yardımcın olsun tatlım gönlünü ferah tut
neslim kilo bildiren olupta benim gözümden kaçmış olanda olabilir canımcım sen geçmiş yapıp atladığım varmı bakabilirmisinbenim acilen hazırlanıp çıkmam gerekiyor.listeyi unutmayın kızlar
izinli yazılsın..sanırım izin yazılacak kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?