Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Allah yardimcin olsn cnm

Sağol teşekkür edirem ezizim. Hamımız birlikde göreceyik o reqemleri canım. AMİNNNNN.

canım zor biliyorum ama bunların hepsi geçici eğer böyle bakmazsak hayyat çok yıpranırız.tabii sen işe başladığın için büyük bunu hemen kabullenmez benim de kzıım hergün anneee diye uyanıyormuş onların içinde kocaman ir dünya var ve bu dünyanın kahramanlarını anneleri olarak görüyorlar bizde iş icabı yanlarında olmayınca bocalıyorlar haliyle.peki neden küçüğe gelişme geriliği var dediler fiziksel olarak maaşallah gayet ii görünüyor.

birde canım mesaj atmışsın ben benim telefon mesaja kapalı whatsaptan attım ama tarama için aramadılar benim okulu henüz siz mi geleceksiniz?

kilo veren arkadaşları kutluyorum özellikle oğlusum süper ya 1.1 ile bu haftanın biirincisi çook tebrik ederim sabit kalanları da tebrik ediyorum çünkü vücut bazen direniyor gerçekten

KENDİME DE CEZAMI HATIRLATIYORUM ŞUBAT SONU HEDEFİM 68 Dİ. 1.6 KİLONUN 2 HAFTA SONUNDA GİTMESİ GEREK GİTMEZSE EN SEVDİĞİM BİR KIYAFETİMİ İHTİYACI OLAN BİRİNE VERECEKTİM

2 haftada 800 er gram verirsem tamam olacak.

Beni izinli yazar misiniz

gönlünü ferah tut az kaldı mervecim

***8.Takım 400.ETAP***

Ceco34( 111,7 / 11,7/ 0/% 0)kilosu sabit
finsternis (71,2 / / /% )
aygün01(76,2/ / /% )
napcazgari(76,6 / 0/ 0 / % 0)
izinli
melekkız_( 63,7/ / /% )
mrtmuhasebe ( 68,7/ / /% )
elyesa27(74,5 / / / % )
hedef kilosunu 62 olarak değiştirmek istiyor
oglusum_yh( 65,6/ 64.5/1.1 /%1,68)
Adayaren38(69,8/ 69,6/ 0.2/% 0,29)
Yts38(104,8/ 107,7/ -2.9/% -2.76 )
Rengarenknesli(76,5/76,00 /0,5 /%0,22 )
397.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3 e bölündü.6. Takımdan transfer oldu

8. TAKIM ORTALAMA%

Finsternis (71,2 / / /% )
@aygün01 (76,2/ / /% )
@melekkız_ ( 63,7/ / /% )
MRTMUHASEBE ( 68,7/ / /% )
elyesa27 (74,5 / / / % )

kızlar kilo bildirmemişsiniz listeyi hazırlayıp yayınlamam gerekiyordu
cuma kuranına gidiyorum komşuma, liste ne olacak

saat 17.30 a kadar gelmessem biriniz hazırlayıp mutlaka paylaşsın yoksa ceza alırız

kaptanım eğer gelemezsen ben bakar paylaşırım haber ver bana istersen

Benim haberim yoktu izinliymişim
Kilo bildirimim 65,8 geçen hafta
Şimdi 65,5
geçen hafta takıma uğramadığından ve bildirimde bulunmadığından dolayı izinlisin.
mervem rabbim yar ve yardımcın olsun tatlım gönlünü ferah tut
kaptanım eğer gelemezsen ben bakar paylaşırım haber ver bana istersen
neslim kilo bildiren olupta benim gözümden kaçmış olanda olabilir canımcım sen geçmiş yapıp atladığım varmı bakabilirmisinbenim acilen hazırlanıp çıkmam gerekiyor.listeyi unutmayın kızlar

tamam kaptanım ofisteyim işim yok bakıyorum zaten bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…