Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Evimin işleri bitti, akşamlık yemeğimide yaptım sonrada bir güzel 1.5 Mil Lesliemide yaptım an itibariyle İnanılmaz yorgunum ama bir okadarda iyi hissediyorum kendimi

Şimdi kızım bana şekersiz yorgunluk kahvemide yapıyor
Artık dinlenme zamanı 2 saat sonrada akşam yemeğimi yer mutfağı kapatırım bugünlük

Gramda olsa gidecek canım ve eminim bir sonraki hafta çok daha güzel bir sonuç göreceksin sonuçta o sporlar seni o elbisenin içine sokacak
Bende bu hafta çok büyük sonuç beklemiyorum hatta sabitede razıyım ama inanıyorum haftaya çok daha güzel sonuç göreceğim sonuçta her gün o leslie yapılacak

Qızlar dünen gece balaşkam ada-ada (ata) demeye başladı. Cooooooooooox sevindik atası ele sevindi ki qucağına alıb öpücüklere boğdu onu tebii men de. Quzum ele sevinir ki biz onu ele sevende.

Maşallah canım
En kısa zamanda inşallah Annede diyecektir kuzucuğun

günaydın kızlar bugun hepinize kilolarca eksi diliyorum yarın tartı yuzumuze gülsün işallah

Aminnnnnnnn inşallahhhhhhhhhh

yarın cuma ve ben -100 e bile razıyım artık eksi görmek istiyorum şikayet etmicem havalara uçucam işallah

Hadi bu hafta - 100gra razı geliyoruz ama önümüzdeki hafta bence çok daha güzel sonuç göreceğiz sendende

ANAM İKİ BANUM BİR OLMUŞLAR YUZUNUZU KARA ÇIKARMICAM TIPIŞ TIPIŞ MEZUN OLUCAM SÖZZZ

Heh şöyleeee yoksa adaşım bana fırça atar bak emanet ettim kilo veremedi diye
Şaka bir yana ama eminim bundan sonra hiç kaçamak yapmadan bizimle çok güzel kilolar verip mezun olduğunuda göreceğim
Tabi benim mezuniyete biraz fazla var ama sizde nasılsa mezunda olsanız burada bana desteğe devam edip benide Telli duvaklı mezun edersiniz

Banum ezizim yanılmamışam çoooooooooook güzelmişsin. Sarışın beyaz qanadsız melek. Balaca quzu da sene oxşayır.

Anammmmmmmmmmm kız sporun yorgunluğu anında yok oldu bu güzel sözlerin üzerine
Ağzından bal damlamış yine her zamanki gibi
Allah hepinizden razı olsun yaa cidden benim motivasyonumu daha da bir tavan yaptırdınız

Ben bu gazla artık yarından sonra günde iki kere bile spor yaparım

Yüzü kadar yüreğide güzel arkadaşlarım benim

Sen deyilen gözel sözlerin hamısına layiqsen.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Akşam yemeğimide yedim saat 17:00de hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım sizlerle

Tabi artık sabaha kadar benim için mutfak kapanmıştır
İlerleyen saatlerde de acıkma hissi oluşursa ancak 1 bardak ayran içerim ( tabi birde keyif kahvem var daha sonra )

Şükür bugünüde şu saatte kadar hasarsız atlattım ve inşallah yarın azda olsa eksi görürüm diye umuyorum

Menüm:
Sabah: 1 sb su. 2 dilim ekmek. 1 yk bal. 2 yk kesmik. çox az peynir. 5 zeytin. 1 b çay.
Ara: 30 adet fındık. badem. çam fıstığı karışık. 1 b çay 1 hurma.
Öğlen: 1 kase etli pirinç çorbası. salata (marul. maydanoz. yeşil soğan. domates. salatalık. turp. zeytin yağı. elma sirkesi) 1 dilim suxari ekmek.

Ara: 1 b çay. 1 hurma.
Akşam: 1 kase pul biberli yoğurt. 1 dilim suxari ekmek.
Ara: 3 adet xlebçı.
2 kupa yeşil çay. 1 lt su.

S.a kızlar,
Menum
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı yeşil çay
10 gr tereyağı
25 labne
3 yk yumurtasiz Menemen
3 zeytin
Öğle 10 fındık
1 tk kuru üzüm
0.5 gözleme
0.5 kinder

30 dk yürüyüş

Akşam
2 haşhaşlı poğaça
Kısır
2 bardak cay

Pztsi fixik tedaviye başlıyorum kızlar dizimden dolayı, dr çoğu sporuda yasakladı ne yapacağımı şaşırdım sikilasmam lazım.

Canım hiç bir şey sağlığından önemli değil varsın sıkılaşma sürecin bir kaç ay geçiksin zaten kilon öyle aşırı değil
Eminim iyileştikten sonra çabucak toparlar tekrar birşeyler yaparsın sıkılaşmak için

Bu arada istersen doktora bir sor Plates yapmanda bir sakınca varmı diye sonuçta onda hareketler çok yavaş yapılıyor yani belki zararı olmaz faydası bile olur

hayirli geceler takim arkadaslarim. geldim bir menumu yazayim coxuklari yatirp cekyat keyfi yapicimm
bugunki menum
sabah kalkinca 2 brd su biraz sonra maydonozlu ispanakli limon suyuna detoks icecegim
7.30 da 2 muz tarcinli 2 ceviz
12.30 da salata 1/4aavakado ve cimlenmis mercimek 2 de ceviz
18.30 da pazi. Ispanak. Maydonoz limonlu detoks icecegi ve yarim saat sonra
Bol brokoli sarimsak limon ve yagla. 1 kasik demlenmis bulgur. 2 kasik kurufasulye yemegi etli
spor
saat 17 gibi oflumla 25dk bisiklet turu yaptim
saat 20 civarinda 55dk kardiyo yaptim
yarin herkese bol eksiler dikerim

Tatlim bu durumda en iyi spor plates olacak hem kaslarini guclendirmis olursun bu sure zarfinda. Birde ben menuskus nuksettiginde bol paça corbasi yaptirirm anneme glikozamin kaynagidir. Ve ayrica takviye glikozamin tabletleri kullaniyorum eczanelerde satiliyor aslinda cok faydasini gorursun doktorunlada konus istersen. Ayrica asidik yapida beslenme aliskanligi kikirdaklari zamanla yipratir bi arastir istersen. Acil.sifa dilerim

Menünü inceledim inceledim ama hiç bir açık bulamadım

Şaka bir yana ama cidden menün süper üstelik sporunda çok çok güzel
Yarın senden güzel bir sonuç bekliyorum ve eminim bundan sonrada kaçamaksız devam edeceksin

Ayyyy bugün homini gırtlak yidimmm kizlaarrr ve spor sıfır misafir vardipogacalar mayonezli rus salatasi tatli kurabiyene ararsaniz yaptim hepisini de yidiimmm

Ayyyy bugün homini gırtlak yidimmm kizlaarrr ve spor sıfır misafir vardipogacalar mayonezli rus salatasi tatli kurabiyene ararsaniz yaptim hepisini de yidiimmm
Sonrakı peşmançılıq fayda vermez.Nuş olsun ezizim artıq sabah bir yaxşı eridersen (bir güzel eritirsin)

selam kızlar bugün çok yorucu geçti hemen menümü yazıp çıkıcam

sabah: aç karna su 1,5 dilim kızarmış tb üzerine salça, 1 kk peynir biraz zeytin tahinpekmz ve çay
ara: tek şekerli neskafe
öğlen: 1 dilim tb dan cevizli peynirli sandviç
ara: 1 muz
akşam: 1 kase kısır, 1 kase karnabahar kızartması
akşam biraz fazla kaçtı sonrasında spor yaptım
ara: az şekerli türk kahvesi
şimdi bi yeşil çay içip yatıcam

Sordum cnm pilates de bile diz 90 derece bile kirmicaksin dedi.

Ilginiz için çok tşk ederim
Ama bugün gittiğim dr da menisküs değil on capraz bağ yirtigi var dedi.

Ay kızlar çok heycanliyim 4 gündür spor yapıyorum düzenli genelde 1 saat eliptik yapıyorum aralarda bazen kaçamak yapsamda şu 74 ten inş. Düşerim
Kızlar hepinizi öpüyorum inş. Hep birlikte güzel sonuçlar alırız inş. Dualarim hepimiz için her zaman ki gibi

Hekese hayırlı aksamlar kızlar bugun eski bir pontolumu denedim ve uzerime oldu once basenden yukari çıkmıyordu cok mutlu oldum, ve kilo verdigimi herkes farketmeye başladı, hafiflemeye başladım artik çok yorulmuyorum

Bugunki menum
sabah
bir kasik mememen , bir dilim ekmek, bir ucgen peynir, bir dilim salam
ara
iki bardak yesil cay
oglen
yarim tabak sarimsakli kofte, iki kasik yogurt
aksam
Firinda cupra cok az yedim, bol salata
iki tane kucuk biskuvili cikolata, bir avuc badem, iki bardak sekersiz cay
bir saat yürüyüş
Toplam 1184

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…