günaydın kızlar ancak girebildim fırsat bulup.nasılsınız bakalım ben yarının cuma olduğunu düşündükçe korkuyorum inşallah kilo verebilirim yaaa bugün 2 mil leslie ve 25 dk jilıan yapacağım .hava iyi olsaydı çocukları bedene çıkaracaktım bu sayede bende spor yapmış olurdum ama hava soğuk baya.bakalım yarına kaç gram vermiş olacağım ben şunu anladım ki benmden öyle kilo kilo gityecek gram gram gidecek bu durumu kabullenmeliiyim.
Qızlar dünen gece balaşkam ada-ada (ata) demeye başladı.Cooooooooooox sevindik atası ele sevindi ki qucağına alıb öpücüklere boğdu onu tebii men de. Quzum ele sevinir ki biz onu ele sevende.
günaydın kızlar bugun hepinize kilolarca eksi diliyorum yarın tartı yuzumuze gülsün işallah
yarın cuma ve ben -100 e bile razıyım artık eksi görmek istiyorum şikayet etmicem havalara uçucam işallah
ANAM İKİ BANUM BİR OLMUŞLAR YUZUNUZU KARA ÇIKARMICAM TIPIŞ TIPIŞ MEZUN OLUCAM SÖZZZ
Banum ezizim yanılmamışam çoooooooooook güzelmişsin.Sarışın beyaz qanadsız melek. Balaca quzu da sene oxşayır.
Sen deyilen gözel sözlerin hamısına layiqsen.Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Evimin işleri bitti, akşamlık yemeğimide yaptım sonrada bir güzel 1.5 Mil Lesliemide yaptım an itibariyleİnanılmaz yorgunum ama bir okadarda iyi hissediyorum kendimi
Şimdi kızım bana şekersiz yorgunluk kahvemide yapıyor
Artık dinlenme zamanı2 saat sonrada akşam yemeğimi yer mutfağı kapatırım bugünlük
Gramda olsa gidecek canım ve eminim bir sonraki hafta çok daha güzel bir sonuç göreceksin sonuçta o sporlar seni o elbisenin içine sokacak
Bende bu hafta çok büyük sonuç beklemiyorum hatta sabitede razıyım ama inanıyorum haftaya çok daha güzel sonuç göreceğim sonuçta her gün o leslie yapılacak
Maşallah canım
En kısa zamanda inşallah Annede diyecektir kuzucuğun
Aminnnnnnnn inşallahhhhhhhhhh
Hadi bu hafta - 100gra razı geliyoruz ama önümüzdeki hafta bence çok daha güzel sonuç göreceğiz sendende
Heh şöyleeee yoksa adaşım bana fırça atar bak emanet ettim kilo veremedi diye
Şaka bir yana ama eminim bundan sonra hiç kaçamak yapmadan bizimle çok güzel kilolar verip mezun olduğunuda göreceğim
Tabi benim mezuniyete biraz fazla var ama sizde nasılsa mezunda olsanız burada bana desteğe devam edip benide Telli duvaklı mezun edersiniz
Anammmmmmmmmmm kız sporun yorgunluğu anında yok oldu bu güzel sözlerin üzerine
Ağzından bal damlamış yine her zamanki gibi
Allah hepinizden razı olsun yaa cidden benim motivasyonumu daha da bir tavan yaptırdınız
Ben bu gazla artık yarından sonra günde iki kere bile spor yaparım
Yüzü kadar yüreğide güzel arkadaşlarım benim
S.a kızlar,
Menum
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı yeşil çay
10 gr tereyağı
25 labne
3 yk yumurtasiz Menemen
3 zeytin
Öğle 10 fındık
1 tk kuru üzüm
0.5 gözleme
0.5 kinder
30 dk yürüyüş
Akşam
2 haşhaşlı poğaça
Kısır
2 bardak cay
Pztsi fixik tedaviye başlıyorum kızlar dizimden dolayı, dr çoğu sporuda yasakladı ne yapacağımı şaşırdım sikilasmam lazım.
Tatlim bu durumda en iyi spor plates olacak hem kaslarini guclendirmis olursun bu sure zarfinda. Birde ben menuskus nuksettiginde bol paça corbasi yaptirirm anneme glikozamin kaynagidir. Ve ayrica takviye glikozamin tabletleri kullaniyorum eczanelerde satiliyor aslinda cok faydasini gorursun doktorunlada konus istersen. Ayrica asidik yapida beslenme aliskanligi kikirdaklari zamanla yipratir bi arastir istersen. Acil.sifa dilerimS.a kızlar,
Menum
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı yeşil çay
10 gr tereyağı
25 labne
3 yk yumurtasiz Menemen
3 zeytin
Öğle 10 fındık
1 tk kuru üzüm
0.5 gözleme
0.5 kinder
30 dk yürüyüş
Akşam
2 haşhaşlı poğaça
Kısır
2 bardak cay
Pztsi fixik tedaviye başlıyorum kızlar dizimden dolayı, dr çoğu sporuda yasakladı ne yapacağımı şaşırdım sikilasmam lazım.
hayirli geceler takim arkadaslarim. geldim bir menumu yazayim coxuklari yatirp cekyat keyfi yapicimm
bugunki menum
sabah kalkinca 2 brd su biraz sonra maydonozlu ispanakli limon suyuna detoks icecegim
7.30 da 2 muz tarcinli 2 ceviz
12.30 da salata 1/4aavakado ve cimlenmis mercimek 2 de ceviz
18.30 da pazi. Ispanak. Maydonoz limonlu detoks icecegi ve yarim saat sonra
Bol brokoli sarimsak limon ve yagla. 1 kasik demlenmis bulgur. 2 kasik kurufasulye yemegi etli
spor
saat 17 gibi oflumla 25dk bisiklet turu yaptim
saat 20 civarinda 55dk kardiyo yaptim
yarin herkese bol eksiler dikerim
Sonrakı peşmançılıq fayda vermez.Nuş olsun ezizim artıq sabah bir yaxşı eridersen (bir güzel eritirsin)Ayyyy bugün homini gırtlak yidimmm kizlaarrrve spor sıfır misafir vardi pogacalar mayonezli rus salatasi tatli kurabiye ne ararsaniz yaptim hepisini de yidiimmm
Canım hiç bir şey sağlığından önemli değil varsın sıkılaşma sürecin bir kaç ay geçiksin zaten kilon öyle aşırı değil
Eminim iyileştikten sonra çabucak toparlar tekrar birşeyler yaparsın sıkılaşmak için
Bu arada istersen doktora bir sor Plates yapmanda bir sakınca varmı diye sonuçta onda hareketler çok yavaş yapılıyor yani belki zararı olmaz faydası bile olur
Tatlim bu durumda en iyi spor plates olacak hem kaslarini guclendirmis olursun bu sure zarfinda. Birde ben menuskus nuksettiginde bol paça corbasi yaptirirm anneme glikozamin kaynagidir. Ve ayrica takviye glikozamin tabletleri kullaniyorum eczanelerde satiliyor aslinda cok faydasini gorursun doktorunlada konus istersen. Ayrica asidik yapida beslenme aliskanligi kikirdaklari zamanla yipratir bi arastir istersen. Acil.sifa dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?