Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

***8.Takım 399.ETAP***

Ceco34( 112,5 /111,7/0,8/%0,71)
bugünadımleyla( 65,8/0 /0/%0)izinli
minmigo (53,5/ 0/0/% 0)izinli

finsternis (71,7 /71,2/ 0,5/%0,70)
aygün01(76,4 /76,2/0,2/%0,26)
napcazgari(76,2 /76,6/ -0,4/ %-0,52)
melekkız_( 63,2/63,7 /-0,5 /% -0,79)
mrtmuhasebe ( 68,5/68,7/ -0,2/% -0,29)
elyesa27(74,5 /74,5 / 0/ %0)kilosu sabit
oglusum_yh( 65,8/ 65,6/0,2/%0,30)
Adayaren38(69,5 / 69,8/-0,3/%-0,43)
Yts38(104,8/104,8/0/% 0)kilosu sabit

8. TAKIM ORTALAMA% 0,005

Kızlar bu geçen haftaki listemiz iki kişi izinli yazılmıştı haberi olmayan varsa diye tekrar hatırlatmak istedim.

izinler 2 haftadan az olamıyor ve yılda sadece6 kez izin hakkımız var,ekim ayında 0 lanıyor...

Ayrıca vereceğim linkden en son karar defterini lütfen okuyunuz yarışmanın kuralları ve neler yapılacağını yani özetle işleyişi anlatıyor.

CUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri

***8.Takım 400.ETAP***

Ceco34( 111,7 / / /% )
finsternis (71,2 / / /% )
aygün01(76,2/ / /% )
napcazgari(76,6 / / / % )
melekkız_( 63,7/ / /% )
mrtmuhasebe ( 68,7/ / /% m)
elyesa27(74,5 / / / % )
oglusum_yh( 65,6/ / /%,)
Adayaren38(69,8/ / /% )
Yts38(104,8/ / /% )
Rengarenknesli(76,5/ / / /% )397.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3 e bölündü.6. Takımdan transfer

8. TAKIM ORTALAMA%

Kilo bildirimi

başlangıç 80
geçen hafta 76.2
bu hafta 75.1

Yarin musait olamam bildirimi yapiyim 75 ide gordum Allaha Şükür, inşallah yarın herkes tartida çok mutlu olur hayırlı geceler
Masaallah canım 1.100 gr çok iyi darısı bizim başımıza inş.

Hayırlı akşamlar canım ben hedef kilomu kuralları okurken gördüm degistire bilirmisim
benim boyum 1.72 hedef olarak 60 yazmıştım ama hedefimi 62 olarak değişmek istiyorum hatta eski kilom olan 63 e insem yeterde 62 olsun boyumla orantılı olsun

Beni hala takıma kabul ederseniz
104.8/107.7/-2.9/%-2.8

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese günaydınnnnn

Rabbim bu mübarek günde gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnn
Hayırlı Cumalarrrrr

Sabah 6da uyandım bugün ve şükür uykumu alabilmişim ( sağ olsun küçük cimcime ablasıyla kapışınca bizim yanımıza kaçtı ve uzun süre çenesi durmadı )
Kahvaltımıda saat 07:30da bitirdim

Bİr kaç saat sonra Lesliemide yaparım
Bu arada akşamlık Nohudumuda ateşe koydum hatta birazdan pişmiş olur (Öğlene doğru suya koyunca geceden haşlamıştım sabahta hemen soğanladım )

Hatta şimdi baktım pişmiş bile yemeğim

Öğlende Annemde buluşacağız kızkardeşimle Birlikte biraz sohbet eder birde kahve içeriz diye düşündük o yüzden zaten yemeğimide erken yaptım ki eve gelir gelmez yiyebileyim

Ayyyy bugün homini gırtlak yidimmm kizlaarrr ve spor sıfır misafir vardipogacalar mayonezli rus salatasi tatli kurabiyene ararsaniz yaptim hepisini de yidiimmm

Anammm yapma Selinim
Artık kaçarı yok bugün bir güzel yenilenlerin fazlası bile yakılıyor
Sana güveniyorum canım kesinlikle hedefinde kalacaksın hatta belki dahada zayıf bile duracaksın okadar sporun üzerine

Canım menün bence çok çok güzel bol eksi olarak döner inşallah

Ilginiz için çok tşk ederim
Ama bugün gittiğim dr da menisküs değil on capraz bağ yirtigi var dedi.

Çok geçmiş olsun canım eşimde yan bağlarını yırttığında 20 gün işe bile gidememişti ki ön daha önemli sanırım o yüzden aman diyeyim çok dikkat et ( benim bildiğim merdiven bile çok fazla çıkılmaması gerekiyor bu durumda )
İnşallah fizik tedavi bitince daha rahat olursun

Canım seninde menün aslında çok güzel ( akşam yemeğnden sonra atıştırmaların olmasaymış dahada güzel olurmuş ) yinede çok güzel bir bildirim gelmiş süpersinnnnn

Kızlarrr bu arada aklımdayken bildirimimi de yapayım

BAşlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta;111.7 kg
Bu hafta; 111.7 kg

Giden : yok

toplam giden 12.8 kg

Spor; 3 x 1.5 mil leslie

Bu arada kilo verememiş gibi hissetmiyorum çünkü Pazar gününden beri hep 112.5 hatta bir ara 113ü bile görmüştüm o yüzden benim için fena bir sonuç değil ama inşallah önümüzdeki hafta artık her gün sporumuda yaptığıma göre şu lanet 110 u göreceğim

Yediklerime zaten biliyorsunuz dikkat ediyorum
Hatta dün akşam eşim rulo pasta almış hazır Önce fark etmedim sonra baktım kızlar birşeyin başına üşüşmüş tok evin aç kedileri bastım kalayı eşime tabi sen nasıl alırsın bize kötülük yapıyorsun bari alacaksan ayran yada kuruyemiş al diye inanın tadına bile bakmadım canım istemedi en son fırına sakladı eşim onu kızlarda yemesin diye ulen dedim madem yedirmeyeceksin ne aldın yada aldın bir kere bari yensin bitsinde bir daha alma dedim ( sonuçta kuşlara atsam kek şekerli onlara zararı olur diye atmadım )

İşe başladığım dan beri hayata uyum sağlama da zorlanıyorum. Süreklibişeylerin peşine koşuyorum hayatı yakalayamıyorum. Geride kalıyorum.
Küçüğüme gelişme geriliği dediler şimdide onunla uğraşıyoruz.
Büyük salıdan beri annemde bırakın eve gelmeyi benimle telefon da bile konuşmuyor.
İş yerinde yeni amir var ve bana resmen sürgün hayatı yaşatıyor.
İki gündür yine köylerdeyim

Canım Allah yardımcın olsun çok zor bir süreç gerçekten
Ufaklığın gelişim geriliğine takılma Allahın izniyle ilaçla beslenmeyle düzelir nasılsa ( Rabbim dermansız dert vermesin ....Aminnn )
Büyük birşeye mi kızdıda Ananeye sığındı ( telefonda bile konuşmuyor demişsin ya bir sorun var sanırım )
Konu ne bilmiyorum ama sabret, bol bol dua et Eminim Anneciğinde gereken telkinlerde bulunur kızına karşı Umarım o durumda bir an önce düzelirde rahatlarsın biraz

O amiride Allah bildiği gibi yapsın ulen 2 çocuk Annesi bir bayanı ne oradan oraya sürüklüyor ki

Sabır canım sabır Allahın izniyle her sıkıntının sonrası ferahlıktır bütün dualarım seninle
Şu mübarek günde Rabbim sana hayırlısıyla herşeyin yoluna girmesini nasip etsin....Aminnnn

Başlanğıc: 85 kq.
Bu hafta: 84.2 kq.

Günaydın canım
Maşallah ilk haftadan eksi bildirim yapmışsın harikasın İnşallah çok çok daha güzel rakamlarıda göreceğine eminim

günaydın kızlar
tatlım 2 çocula çalışmak çok zor gerçekten allah yardımcın olsun. bende bunalıyorum bazen hayata yetişememkten

***8.Takım 400.ETAP***

Ceco34( 111,7 / / /% )
finsternis (71,2 / / /% )
aygün01(76,2/ / /% )
napcazgari(76,6 / / / % )
melekkız_( 63,7/ / /% )
mrtmuhasebe ( 68,7/ / /% m)
elyesa27(74,5 / / / % )
oglusum_yh( 65,6/ / /%,)
Adayaren38(69,8/ / /% )
Yts38(104,8/ / /% )
Rengarenknesli(76,5/76,00 /0,5 /%0,22 )397.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3 e bölündü.6. Takımdan transfer

8. TAKIM ORTALAMA%

biz bildirimi liste alıntısıyla yapıyorduk sizde nasıl bilemedim ama monim ben ekledim kendimi. yuzdemide 3 böldüm
çok mutluyum 76,00 gördüm havalara uçuyorum

76,000 gördüm cecom asla ustunu görmek istemiyom artık hep ileri gerilemek yok koshneslikosh

Ayyyy bugün homini gırtlak yidimmm kizlaarrr ve spor sıfır misafir vardipogacalar mayonezli rus salatasi tatli kurabiyene ararsaniz yaptim hepisini de yidiimmm
maşallah selincim yaramasın

Ilginiz için çok tşk ederim
Ama bugün gittiğim dr da menisküs değil on capraz bağ yirtigi var dedi.
wayyy okonuda bilgim yok acil şifalar dilerim dikkat et

Haticemm canim Allahim yardimcin olsun ne dicemi bilemedim dualarim seninle tatlm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…