• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

geçen hafta takıma uğramadığından ve bildirimde bulunmadığından dolayı izinlisin.

mervem rabbim yar ve yardımcın olsun tatlım gönlünü ferah tut:KK60:

neslim kilo bildiren olupta benim gözümden kaçmış olanda olabilir canımcım sen geçmiş yapıp atladığım varmı bakabilirmisin:KK66:benim acilen hazırlanıp çıkmam gerekiyor.listeyi unutmayın kızlar:KK54:
Anladım cnm evet tatilden dolayı gelemedim ve bildirim yapmayı unuttum o zaman haftaya mı bildîrim yapmaya başlıcam?

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK68:
Öğlende Anneme bir gittim 16:45 gibi ancak eve gelebildim :KK66: çok geç olmadan da yemeğimi hazırlayıp yiyeyim dedim :21: Allahtan sabahtan yapmışım hemen iki dakikada ısıtıp yedik yemeğimizi kızlarla ( eşim geç gelecekmiş bugünde )

Bu arada beynim kazan gibi oldu Annemde o_O
Kızkardeşimin ikizlerinin okulu yokmuş tabi onlarıda alıp geldi ve curcuna başladı :KK57::KK57::KK57::KK57:
Zaten çok hareketlilerdi ama bugün resmen aşırı dozda kudurdular :mad::mad::mad::mad:
Defalarca uyardım bir rahat durun iki sohbet ettirmiyorsunuz diye ama yok :KK67: birde düz duvara tırmanıyor derler ya bugün resmen duvara tırmandılar, Annemin vitrinine tırmandılar, ikisi bir olup benim kızın ayağından yere yatırıp zorla çoraplarını çıkardılar, ufak odaya geçip bütün oyuncakları ve koltuk örtülerini yere döküp birde o odada olan büyük bir ofis sandalyesi vardı ( eşim getirmişti annemlere ) onu bile ters cevirip üzerine çıktılar :KK57::KK57::KK57::KK57:
Annem televizyonu üzerlerine devirmesinler diye onu yere indirdi bir ara baktım ona bile çıkmışlar :KK57::KK57::KK57::KK57:

Kızkardeşim sağ olsun aman boşver ben sonra toplarım dedi ama hem o dağınıklık hemde o gürültü beni deli etti :KK53: hatta giderken tığ işimide götürmüştüm ( kızlara çeyizlik havlukenarı yapıyorum bu ara :KK48: )
Nasıl nevrim döndüyse bir ara bağırdım ulen şu tığı popişinize saplıyacağım bir rahat durun diye o_Oo_Oo_Oo_O Ki normalde ben çocukları inanılmaz severim ama bunlar resmen iki kişilik çete :KK67: tabi kızkardeşimden yüz buluyorlar nasılsa Anaları ses etmiyor aman olsun diyip duruyor diye :KK57:

Kızkardeşim kız senin ikizlerin olsa ne yapardın diyor ( kendince yaptığı doğru hesapta ki cidden yüzsüz olmuş yeğenlerim ve ilerisini düşündükçe üzülüyorum onların adına )
Valla benim ikizlerim olsa ve böyle yapsalar kesin gebertirdim dedim şakayla karışık :KK48: ki cidden olsada benim çocuğum yapamaz o şekilde ( benim ufaklıkta bir ara hafiften bir onlara uyacakken bir kükredim anında kedi gibi geçti yerine :KK48: alışkın değil tabi bağırılmasına ama oda zaten hiç yapmaz öyle şeyler )

En son eve gidince Antidepresan içeceğim yoksa kendime gelemem dedim :KK70: Annemede ben 3 ay kendime gelemem artık uzun süre görüşmeyelim toplu halde dedim :KK70: nasıl gülüyor Annem benim o halime ama cidden çok beynim yoruldu :KK57::KK57::KK57::KK57:

Uzun süre cidden bir araya gelmeyelim :KK48: ancak eşlerle çünkü o zaman benim eşimden çekinip yapmıyorlar yaramazlık fazla :KK48:

76,000 gördüm cecom asla ustunu görmek istemiyom artık hep ileri gerilemek yok koshneslikosh

maşallah selincim yaramasın :KK15:

wayyy okonuda bilgim yok acil şifalar dilerim dikkat et :KK60:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Süpersin canım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
İnşallah bundan sonra hep eksileri görürsün canım :KK60:

Bizim topik yaradı mı ne :KK48:
Kaçamaksız günlere devam canım :KK60: yaza hedefinin altında bile olursun bence :KK68:

Başlangıç kilom 88
Gecen hafta 65.6
Bu hafta 64.5
Fark 1.1 kg

S.a. kızlar

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Harikasın canım inşallah her hafta hepimiz böyle güzel sonuçlar görürüz bundan sonra :KK60:

kilo veren arkadaşları kutluyorum özellikle oğlusum süper ya 1.1 ile bu haftanın biirincisi çook tebrik ederim sabit kalanları da tebrik ediyorum çünkü vücut bazen direniyor gerçekten

KENDİME DE CEZAMI HATIRLATIYORUM ŞUBAT SONU HEDEFİM 68 Dİ. 1.6 KİLONUN 2 HAFTA SONUNDA GİTMESİ GEREK GİTMEZSE EN SEVDİĞİM BİR KIYAFETİMİ İHTİYACI OLAN BİRİNE VERECEKTİM

2 haftada 800 er gram verirsem tamam olacak.

Ha gayret canım inşallah sevdiğin kıyafetini vermek zorunda kalmazsın ....Aminnnnnn
Sen istersen kesinlikle başarabilirsin bunu bir an bile aklından çıkarma :KK66:

Selam kizlar bugün bildirim günü inşallah herkes iyi kilolar vermiştir
Ben bu aralar çok bunaldim bebek biyandan hayatimizda olan olaylar bi yandan bir an önce bebek gelse en azından onunla daha kolay zaman geçer diye düşünüyorum ama bakalım hayirlisi ama gerçekten çok bunaldim :KK43:

Canım sıkıntın her neyse Rabbim inşallah bir an önce devasınıda verir....Aminnnn

Kuzucuğunu kuçağına aldığında emin ol hiç bir şeyin anlamı olmayacak :KK68: sağlıcakla kuçağına al gerisi nasılsa Allahın izniylede düzene girer :KK60:

Kızlar sporun faydası pazartesi tartıda 74.5 gelirken 4 gündür yaptığım spor sonucunu verdi tam 1.5 kilo gitti :KK73::KK68:
1.gun 120 dk bindim eliptik bisiklete
2.gun 55 dk
3.gun 60 dk
4.gun 123 dk ve sonuç

başlangıç 78.2
geçen hafta 74.5
Bu hafta 73 :KK71:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Al bir tane daha harika bildirim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Cidden harikasın canım inşallah her hafta çok daha güzel sonuçlar görürüz :KK68:

Yok canım annem ben biraz soluk alayım diye aldı. Kardeş gelince o da bunaldı. Daha 4 yaşında küsmeyi ne bilsin teyzesi. Küçükte motor gelişimleri ayına göre geri dediler

Ben olmasam derece bile olurmuş hepinizden Özür dilerim

Oyy kıyamam kuzuya yaa sen telefona gelmiyor diyince acaba dedim 7 - 8 yaşlarındamıydı ( bir an aklımdan çıktı )
Dediğin gibi oda daha çok ufak ve alışması biraz zaman alacak :KK68:

Ufaklık için üzülme canım ufak ufak oyunlarla o motor gelişimleri düzeltirsiniz nasılsa ( doktor yönlendirecektir zaten ama yaşına uygun sesli ve ışıklı oyuncaklardan alırsanız belki katkısı olur ( hani şu önüne koyuyorsunda bir yerde düğmeye basmayı öğreniyor bir yerde cevirmeyi öğreniyor falan tarzından olanları diyorum hatta ahşap olanlar daha sağlıklı :KK66: )

Bu arada kendini bildirim yüzünden suçlama sonuçta geçen haftalarda bende iki kere artı çıkmıştım ve eminim sendekide ödem ve haftaya çk daha güzel bir sonuçla karşımızda olacaksın :KK60:

merhaba kızlar
ben eskiden bu takımdaydım.. yeniden girebilir miyim?

Aramızda tekrar hoşgeldin :KK3:
İnşallah bir daha ancak mezun olunca buradan gidersin :KK68: hatta gitmez yeni sonradan gelecek arkadaşlara koçluk yaparsın :KK68:

Sabahtan beri bildiirim yapmak icin ugrasiyorum.tlf degistirdim sirf bu yuzden :) sizleri okuyodum hainler hic ozlememissiniz

Hadi gözün aydın son anda da olsa listeye dahil oldun üstelik 800 gr az bir fark değil :KK66: inşallah daha da güzel bildirimlerini görürüm :KK68:

Bu arada özlememek olurmu ama maşallah sayfalar ilerleyince zamanın bile nasıl geçtiğini anlamıyor insan :KK66: İnşallah yoğunluğun bitmiştirde artık daha sık burada olursun :KK60:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK66:

Kahvaltı78.webp akşam78.webp

Arada bir şekersiz Türk kahvesi

2.ci arada şekersiz nescafe

Hee öğlende de Annemin ısrarı üzerine çok az kıymalı karnabahar ( tam 3 YK ) azda havuçlu turp salatası ( şansa oda aynısını yapmış :KK48: Ben sabah yarısını ancak yiyince kalanını akşam yedim :KK66: bugün biraz fazla havuç turp oldu ama neyse Allahtan seviyorum :KK48: )

***8.Takım 400.ETAP***

Ceco34( 111,7 / 11,7/ 0/% 0)kilosu sabit
finsternis (71,2 / / /% )
aygün01(76,2/ / /% )
napcazgari(76,6 / 0/ 0 / % 0)
izinli
melekkız_( 63,7/ / /% )
mrtmuhasebe ( 68,7/ / /% )
elyesa27(74,5 / / / % )
hedef kilosunu 62 olarak değiştirmek istiyor
oglusum_yh( 65,6/ 64.5/1.1 /%1,68)
Adayaren38(69,8/ 69,6/ 0.2/% 0,29)
Yts38(104,8/ 107,7/ -2.9/% -2.76 )
Rengarenknesli(76,5/76,00 /0,5 /%0,22 )
397.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3 e bölündü.6. Takımdan transfer oldu

8. TAKIM ORTALAMA%

@Finsternis (71,2 / / /% )
@aygün01 (76,2/ / /% )
@melekkız_ ( 63,7/ / /% )
@MRTMUHASEBE ( 68,7/ / /% )
elyesa27 elyesa27 (74,5 / / / % )

kızlar kilo bildirmemişsiniz listeyi hazırlayıp yayınlamam gerekiyordu:KK62:
cuma kuranına gidiyorum komşuma, liste ne olacak:KK11:

saat 17.30 a kadar gelmessem biriniz hazırlayıp mutlaka paylaşsın yoksa ceza alırızEn Büyük KK
Canim ilk bildirimi bem yaptim görmedin galiba dun gece bildirimde bulunmuştum
Gecen hafta 76.2
bu hafta 75. 1
kızlar neden hatirlatmadiniz:KK43:

Menü
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK66:

Eki Görüntüle 1414173 Eki Görüntüle 1414174

Arada bir şekersiz Türk kahvesi

2.ci arada şekersiz nescafe

Hee öğlende de Annemin ısrarı üzerine çok az kıymalı karnabahar ( tam 3 YK ) azda havuçlu turp salatası ( şansa oda aynısını yapmış :KK48: Ben sabah yarısını ancak yiyince kalanını akşam yedim :KK66: bugün biraz fazla havuç turp oldu ama neyse Allahtan seviyorum :KK48: )
Menu gayet guzel tatlim sporunu yaptin mi

Menü

Menu gayet guzel tatlim sporunu yaptin mi

Evettttttttttttt hemde tammmm 2 mil yapabildim bugün ( 1.5 yaparım diyordum ha gayret ha gayret derken bir baktım Leslie bacı hadiiiiiii tebriklerrrrrrrrr kızlarrrrrrrrr 2 Mili de bitirdiniz demezmi :KK48: )

Sabahtan beri bildiirim yapmak icin ugrasiyorum.tlf degistirdim sirf bu yuzden :) sizleri okuyodum hainler hic ozlememissiniz
Ozlemez olurmu yuz hoş geldin Canımcım :KK15:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK68:
Öğlende Anneme bir gittim 16:45 gibi ancak eve gelebildim :KK66: çok geç olmadan da yemeğimi hazırlayıp yiyeyim dedim :21: Allahtan sabahtan yapmışım hemen iki dakikada ısıtıp yedik yemeğimizi kızlarla ( eşim geç gelecekmiş bugünde )

Bu arada beynim kazan gibi oldu Annemde o_O
Kızkardeşimin ikizlerinin okulu yokmuş tabi onlarıda alıp geldi ve curcuna başladı :KK57::KK57::KK57::KK57:
Zaten çok hareketlilerdi ama bugün resmen aşırı dozda kudurdular :mad::mad::mad::mad:
Defalarca uyardım bir rahat durun iki sohbet ettirmiyorsunuz diye ama yok :KK67: birde düz duvara tırmanıyor derler ya bugün resmen duvara tırmandılar, Annemin vitrinine tırmandılar, ikisi bir olup benim kızın ayağından yere yatırıp zorla çoraplarını çıkardılar, ufak odaya geçip bütün oyuncakları ve koltuk örtülerini yere döküp birde o odada olan büyük bir ofis sandalyesi vardı ( eşim getirmişti annemlere ) onu bile ters cevirip üzerine çıktılar :KK57::KK57::KK57::KK57:
Annem televizyonu üzerlerine devirmesinler diye onu yere indirdi bir ara baktım ona bile çıkmışlar :KK57::KK57::KK57::KK57:

Kızkardeşim sağ olsun aman boşver ben sonra toplarım dedi ama hem o dağınıklık hemde o gürültü beni deli etti :KK53: hatta giderken tığ işimide götürmüştüm ( kızlara çeyizlik havlukenarı yapıyorum bu ara :KK48: )
Nasıl nevrim döndüyse bir ara bağırdım ulen şu tığı popişinize saplıyacağım bir rahat durun diye o_Oo_Oo_Oo_O Ki normalde ben çocukları inanılmaz severim ama bunlar resmen iki kişilik çete :KK67: tabi kızkardeşimden yüz buluyorlar nasılsa Anaları ses etmiyor aman olsun diyip duruyor diye :KK57:

Kızkardeşim kız senin ikizlerin olsa ne yapardın diyor ( kendince yaptığı doğru hesapta ki cidden yüzsüz olmuş yeğenlerim ve ilerisini düşündükçe üzülüyorum onların adına )
Valla benim ikizlerim olsa ve böyle yapsalar kesin gebertirdim dedim şakayla karışık :KK48: ki cidden olsada benim çocuğum yapamaz o şekilde ( benim ufaklıkta bir ara hafiften bir onlara uyacakken bir kükredim anında kedi gibi geçti yerine :KK48: alışkın değil tabi bağırılmasına ama oda zaten hiç yapmaz öyle şeyler )

En son eve gidince Antidepresan içeceğim yoksa kendime gelemem dedim :KK70: Annemede ben 3 ay kendime gelemem artık uzun süre görüşmeyelim toplu halde dedim :KK70: nasıl gülüyor Annem benim o halime ama cidden çok beynim yoruldu :KK57::KK57::KK57::KK57:

Uzun süre cidden bir araya gelmeyelim :KK48: ancak eşlerle çünkü o zaman benim eşimden çekinip yapmıyorlar yaramazlık fazla :KK48:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Süpersin canım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
İnşallah bundan sonra hep eksileri görürsün canım :KK60:

Bizim topik yaradı mı ne :KK48:
Kaçamaksız günlere devam canım :KK60: yaza hedefinin altında bile olursun bence :KK68:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Harikasın canım inşallah her hafta hepimiz böyle güzel sonuçlar görürüz bundan sonra :KK60:

Ha gayret canım inşallah sevdiğin kıyafetini vermek zorunda kalmazsın ....Aminnnnnn
Sen istersen kesinlikle başarabilirsin bunu bir an bile aklından çıkarma :KK66:

Canım sıkıntın her neyse Rabbim inşallah bir an önce devasınıda verir....Aminnnn

Kuzucuğunu kuçağına aldığında emin ol hiç bir şeyin anlamı olmayacak :KK68: sağlıcakla kuçağına al gerisi nasılsa Allahın izniylede düzene girer :KK60:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Al bir tane daha harika bildirim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Cidden harikasın canım inşallah her hafta çok daha güzel sonuçlar görürüz :KK68:

Oyy kıyamam kuzuya yaa sen telefona gelmiyor diyince acaba dedim 7 - 8 yaşlarındamıydı ( bir an aklımdan çıktı )
Dediğin gibi oda daha çok ufak ve alışması biraz zaman alacak :KK68:

Ufaklık için üzülme canım ufak ufak oyunlarla o motor gelişimleri düzeltirsiniz nasılsa ( doktor yönlendirecektir zaten ama yaşına uygun sesli ve ışıklı oyuncaklardan alırsanız belki katkısı olur ( hani şu önüne koyuyorsunda bir yerde düğmeye basmayı öğreniyor bir yerde cevirmeyi öğreniyor falan tarzından olanları diyorum hatta ahşap olanlar daha sağlıklı :KK66: )

Bu arada kendini bildirim yüzünden suçlama sonuçta geçen haftalarda bende iki kere artı çıkmıştım ve eminim sendekide ödem ve haftaya çk daha güzel bir sonuçla karşımızda olacaksın :KK60:

Aramızda tekrar hoşgeldin :KK3:
İnşallah bir daha ancak mezun olunca buradan gidersin :KK68: hatta gitmez yeni sonradan gelecek arkadaşlara koçluk yaparsın :KK68:

Hadi gözün aydın son anda da olsa listeye dahil oldun üstelik 800 gr az bir fark değil :KK66: inşallah daha da güzel bildirimlerini görürüm :KK68:

Bu arada özlememek olurmu ama maşallah sayfalar ilerleyince zamanın bile nasıl geçtiğini anlamıyor insan :KK66: İnşallah yoğunluğun bitmiştirde artık daha sık burada olursun :KK60:
Amin amin amin hep birlikte inş. Canim en güzel şekilde verelim kilolarimizi :KK49:
benim oğlum da biraz yaramaz bizde ablamla yan yana gelince azıyoazıyorlar ama bu baya fazla doz :KK57: Allah kız kardeşinin yardımcısı olsun inş. :KK14:

Menuuuuuu

sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
Çok az peynir

öğle
2 portakal
1 elma

akşam
1 kase kuru fasulye
3 yk yoğurt

toplam 1000 kalori

su şimdilik 1.5lt
2 mil Leslie

kızlar aksama doğum günü partisinde gitcez pastalar börekler havada ucusacak aynı zamanda dış hedigi bebeğin bende çok severim hedigi ondan mi yesem sadece napcami bilemedim

***8.Takım 400.ETAP***

Ceco34( 111,7 / 11,7/ 0/% 0)kilosu sabit
finsternis (71,2 / / /% )izinli
aygün01(76,2/75,1 / 1,1/%1,44 )
napcazgari(76,6 / 0/ 0 / % 0)
izinli
melekkız_( 63,7/ / /% ) bildirimde bulunmadı
mrtmuhasebe ( 68,7/ / /% ) bildirimde bulunmadı
elyesa27(74,5 / / / % )hedef kilosunu 62 olarak değiştirmek istiyor
oglusum_yh( 65,6/ 64.5/1.1 /%1,68)
Adayaren38(69,8/ 69,6/ 0.2/% 0,29)
Yts38(104,8/ 107,7/ -2.9/% -2.76 )
Rengarenknesli(76,5/76,00 /0,5 /%0,22 )
397.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3 e bölündü.6. Takımdan transfer oldu

8. TAKIM ORTALAMA%

2 kişi bildirim yapmadı eğer gelmezlerse ortalama hesaplar , izinli yazar paylaşırım moni
@aygun01 canım eklediler senide dOger yorumlarda var tatlım bak burda :KK74:

Menum
Kahvalt cnm istemedi sonralar biseyler atistirdim

0.5 haşhaşlı poğaça

Ara 1fican light sütle Nescafe
60 gr lokum
10 findik

Öğle
Light kasar ve lavas ile yağsız tostun yarısı

Ara 1 fincan yeşil çay
2 tane keten tohumlu bisküvi
1 yk kuru yaban mersini

Akşam
Zeytinyağlı taze fasulye
250 g yoğurt
50 gr kepekli ekmek

Ara şekersiz Türk Kahvesi
10 gr çikolata
4 bonibon
0.5 portakal

Bugün ve Ben :kk77:
Sabah
3 dilim ekmek
5 tane zeytin
1.5 k.k peynir
1 yumurtadan sucuklu peynirli omlet (oğlum yedi cogunu :KK48:)
1 çay kaşığı acuka

Ara
1 dilim greyfurt
1 kaşık ev yapımı puding çorba kaşığı

Ara
1 kase tarhana çorbası

Akşam
4 çorba kaşığı bulgur pilavı
5 tane köfte (tost makinasinda yapılma)
2 kaşık ev yapımı puding :KK76:

Şuan için 1.5 litre su 55 dk eliptik bisiklet :KK49:

Menüm gelsin
Sabah: aç karna su 1,5 dilim kızarmış tb üzerine salça çok az peynir az zeytin biraz tahinpekmez çay
Ara: tek şekerli neskafe
Öğlen: 1 kase karnabahar kızartması
Ara: okula irmik helvası geldi çok hafifti 2 parça ondan yedim
Ara: 1 muz
Akşam: 1 kase tarhana çorbası 1 kase yoğurtlu ıspanak
Ara: az şekerli türk kahvesi

Bol su

kızlar benim izin bitti sanırım geri döndüm izinde kilo almadım kilom sabit çok şükür çarşambaya kadar menümü paylaşacağım ve cuma günü internete giremeyeceğim için kilomu çarşamba bildirmek zorundayım. Kayınvalidem ameliyat olacak yanında refakatci kalacağım bir süre

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Aslında bu saatte çoktan yatmış oluyordum ama akşam geç saatte eşimin Annesi aradı ( biz öyle sandık cepte öyle yazınca :KK48: )
Meğer Londradaki büyük görümcem gelmiş süpriz bir şekilde ve tabi eşim Annesinin cebinden aradığını duyunca hemen giyinin dedi ve eşimin Anannesine gittik :KK66:

HOş sohbet bol kahkaha ( Teyze kızı ve gelinide aynı apartmanda diye geldiler tabi ) derken ancak geldik :KK66:

Bu arada 9 günlüğüne gelmiş ve Çarşamba akşamı için eşim yemeğe davet etti :KK53:
Hayır misafiri çok severim ama ablası gelmişken birde yatıya kalırız diyince böyle oldum :KK57::KK57::KK57::KK57: evi yakın ama sanırım kardeşiyle vakit geçirmek istiyor :KK66: tabi beni okadar insanı nerede yatıracağım derdi sardığından öyle dumur oldum ( salondaki köşe koltuğum açılıyor ama 3 kişi zor sığar oraya o_O Neyse artık idare edecekler sonuçta yaz değilki yer yatağı yapayım :KK53: Ki normalde benim kızlar salonda yatıyorlar kışın odaları bir türlü ısınmıyor diye ama artık bir gece idare edilecek mecbur )

Yemek saatimiz geçicek ister istemez ( yoksa eşim gelmeden yiyordum ben yemeğimi şimdi çarşamba mecbur 7yi bulacak :KK66: ) birde eşimin yeğeni ( o gıcık olduğum ) ben onu yemem bunu yemem diye kendine göre menü istedi bende umduğunu değil bulduğunu yersin dedim tabi :KK48:
Artık kendime göre sağlıklı birşeyler yaparım hiççççççç kusura bakmasın kimse :63:

Bu arada uzun zamandır beni görmeyen eşimin Teyzesinin torunu resmen; Yengeeeeeeee yaaa sen ne kadar zayıflamışsın böyle çok güzel olmuşsun dedi :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: Anam resmen havalara uçtum :KK48: Ne yapıyorsan aynen devam et dedi :21::21::21::21::21:
Eh ben bu gazla yarın Leslimi yapar birde üzerine evi kazırım ( temizlikte değil kazıma işlemi :KK70: )

kızlar benim izin bitti sanırım geri döndüm izinde kilo almadım kilom sabit çok şükür çarşambaya kadar menümü paylaşacağım ve cuma günü internete giremeyeceğim için kilomu çarşamba bildirmek zorundayım. Kayınvalidem ameliyat olacak yanında refakatci kalacağım bir süre

Canım tekrar hoşgeldin :KK3:
Kvne çok geçmiş olsun şimdiden :KK68:Rabbim acil şifalar versin...Aminnnnnnnnnnn
Umarım çabucak toparlanırda sende daha sık gelebilirsin :KK60:

Back
X