Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hallettim canım listedesinOlmazmikiı yaa
Sabahtan beri bildiirim yapmak icin ugrasiyorum.tlf degistirdim sirf bu yuzden :) sizleri okuyodum hainler hic ozlememissiniz
Anladım cnm evet tatilden dolayı gelemedim ve bildirim yapmayı unuttum o zaman haftaya mı bildîrim yapmaya başlıcam?geçen hafta takıma uğramadığından ve bildirimde bulunmadığından dolayı izinlisin.
mervem rabbim yar ve yardımcın olsun tatlım gönlünü ferah tut
neslim kilo bildiren olupta benim gözümden kaçmış olanda olabilir canımcım sen geçmiş yapıp atladığım varmı bakabilirmisinbenim acilen hazırlanıp çıkmam gerekiyor.listeyi unutmayın kızlar
![]()
76,000 gördüm cecom asla ustunu görmek istemiyom artık hep ileri gerilemek yok koshneslikosh
maşallah selincim yaramasın
wayyy okonuda bilgim yok acil şifalar dilerim dikkat et![]()
Başlangıç kilom 88
Gecen hafta 65.6
Bu hafta 64.5
Fark 1.1 kg
S.a. kızlar
kilo veren arkadaşları kutluyorum özellikle oğlusum süper ya 1.1 ile bu haftanın biirincisi çook tebrik ederim sabit kalanları da tebrik ediyorum çünkü vücut bazen direniyor gerçekten
KENDİME DE CEZAMI HATIRLATIYORUM ŞUBAT SONU HEDEFİM 68 Dİ. 1.6 KİLONUN 2 HAFTA SONUNDA GİTMESİ GEREK GİTMEZSE EN SEVDİĞİM BİR KIYAFETİMİ İHTİYACI OLAN BİRİNE VERECEKTİM
2 haftada 800 er gram verirsem tamam olacak.
Selam kizlar bugün bildirim günü inşallah herkes iyi kilolar vermiştir
Ben bu aralar çok bunaldim bebek biyandan hayatimizda olan olaylar bi yandan bir an önce bebek gelse en azından onunla daha kolay zaman geçer diye düşünüyorum ama bakalım hayirlisi ama gerçekten çok bunaldim![]()
Kızlar sporun faydası pazartesi tartıda 74.5 gelirken 4 gündür yaptığım spor sonucunu verdi tam 1.5 kilo gitti
1.gun 120 dk bindim eliptik bisiklete
2.gun 55 dk
3.gun 60 dk
4.gun 123 dk ve sonuç
başlangıç 78.2
geçen hafta 74.5
Bu hafta 73![]()
Yok canım annem ben biraz soluk alayım diye aldı. Kardeş gelince o da bunaldı. Daha 4 yaşında küsmeyi ne bilsin teyzesi. Küçükte motor gelişimleri ayına göre geri dediler
Ben olmasam derece bile olurmuş hepinizden Özür dilerim
merhaba kızlar
ben eskiden bu takımdaydım.. yeniden girebilir miyim?
Olmazmikiı yaa
Sabahtan beri bildiirim yapmak icin ugrasiyorum.tlf degistirdim sirf bu yuzden :) sizleri okuyodum hainler hic ozlememissiniz
Teşekkürler canımTebrikler canım.![]()
Canim ilk bildirimi bem yaptim görmedin galiba dun gece bildirimde bulunmuştum***8.Takım 400.ETAP***
Ceco34( 111,7 / 11,7/ 0/% 0)kilosu sabit
finsternis (71,2 / / /% )
aygün01(76,2/ / /% )
napcazgari(76,6 / 0/ 0 / % 0)izinli
melekkız_( 63,7/ / /% )
mrtmuhasebe ( 68,7/ / /% )
elyesa27(74,5 / / / % )hedef kilosunu 62 olarak değiştirmek istiyor
oglusum_yh( 65,6/ 64.5/1.1 /%1,68)
Adayaren38(69,8/ 69,6/ 0.2/% 0,29)
Yts38(104,8/ 107,7/ -2.9/% -2.76 )
Rengarenknesli(76,5/76,00 /0,5 /%0,22 )397.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3 e bölündü.6. Takımdan transfer oldu
8. TAKIM ORTALAMA%
@Finsternis (71,2 / / /% )
@aygün01 (76,2/ / /% )
@melekkız_ ( 63,7/ / /% )
@MRTMUHASEBE ( 68,7/ / /% )
elyesa27 (74,5 / / / % )
kızlar kilo bildirmemişsiniz listeyi hazırlayıp yayınlamam gerekiyordu
cuma kuranına gidiyorum komşuma, liste ne olacak
saat 17.30 a kadar gelmessem biriniz hazırlayıp mutlaka paylaşsın yoksa ceza alırız![]()
Menu gayet guzel tatlim sporunu yaptin miHemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Eki Görüntüle 1414173 Eki Görüntüle 1414174
Arada bir şekersiz Türk kahvesi
2.ci arada şekersiz nescafe
Hee öğlende de Annemin ısrarı üzerine çok az kıymalı karnabahar ( tam 3 YK ) azda havuçlu turp salatası ( şansa oda aynısını yapmışBen sabah yarısını ancak yiyince kalanını akşam yedim
bugün biraz fazla havuç turp oldu ama neyse Allahtan seviyorum
)
Menü
Menu gayet guzel tatlim sporunu yaptin mi
Ozlemez olurmu yuz hoş geldin CanımcımSabahtan beri bildiirim yapmak icin ugrasiyorum.tlf degistirdim sirf bu yuzden :) sizleri okuyodum hainler hic ozlememissiniz
Amin amin amin hep birlikte inş. Canim en güzel şekilde verelim kilolarimiziSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Öğlende Anneme bir gittim 16:45 gibi ancak eve gelebildimçok geç olmadan da yemeğimi hazırlayıp yiyeyim dedim
Allahtan sabahtan yapmışım hemen iki dakikada ısıtıp yedik yemeğimizi kızlarla ( eşim geç gelecekmiş bugünde )
Bu arada beynim kazan gibi oldu Annemde
Kızkardeşimin ikizlerinin okulu yokmuş tabi onlarıda alıp geldi ve curcuna başladı
Zaten çok hareketlilerdi ama bugün resmen aşırı dozda kudurdular
Defalarca uyardım bir rahat durun iki sohbet ettirmiyorsunuz diye ama yokbirde düz duvara tırmanıyor derler ya bugün resmen duvara tırmandılar, Annemin vitrinine tırmandılar, ikisi bir olup benim kızın ayağından yere yatırıp zorla çoraplarını çıkardılar, ufak odaya geçip bütün oyuncakları ve koltuk örtülerini yere döküp birde o odada olan büyük bir ofis sandalyesi vardı ( eşim getirmişti annemlere ) onu bile ters cevirip üzerine çıktılar
Annem televizyonu üzerlerine devirmesinler diye onu yere indirdi bir ara baktım ona bile çıkmışlar
Kızkardeşim sağ olsun aman boşver ben sonra toplarım dedi ama hem o dağınıklık hemde o gürültü beni deli ettihatta giderken tığ işimide götürmüştüm ( kızlara çeyizlik havlukenarı yapıyorum bu ara
)
Nasıl nevrim döndüyse bir ara bağırdım ulen şu tığı popişinize saplıyacağım bir rahat durun diyeKi normalde ben çocukları inanılmaz severim ama bunlar resmen iki kişilik çete
tabi kızkardeşimden yüz buluyorlar nasılsa Anaları ses etmiyor aman olsun diyip duruyor diye
Kızkardeşim kız senin ikizlerin olsa ne yapardın diyor ( kendince yaptığı doğru hesapta ki cidden yüzsüz olmuş yeğenlerim ve ilerisini düşündükçe üzülüyorum onların adına )
Valla benim ikizlerim olsa ve böyle yapsalar kesin gebertirdim dedim şakayla karışıkki cidden olsada benim çocuğum yapamaz o şekilde ( benim ufaklıkta bir ara hafiften bir onlara uyacakken bir kükredim anında kedi gibi geçti yerine
alışkın değil tabi bağırılmasına ama oda zaten hiç yapmaz öyle şeyler )
En son eve gidince Antidepresan içeceğim yoksa kendime gelemem dedimAnnemede ben 3 ay kendime gelemem artık uzun süre görüşmeyelim toplu halde dedim
nasıl gülüyor Annem benim o halime ama cidden çok beynim yoruldu
Uzun süre cidden bir araya gelmeyelimancak eşlerle çünkü o zaman benim eşimden çekinip yapmıyorlar yaramazlık fazla
Süpersin canım
İnşallah bundan sonra hep eksileri görürsün canım
Bizim topik yaradı mı ne
Kaçamaksız günlere devam canımyaza hedefinin altında bile olursun bence
Harikasın canım inşallah her hafta hepimiz böyle güzel sonuçlar görürüz bundan sonra
Ha gayret canım inşallah sevdiğin kıyafetini vermek zorunda kalmazsın ....Aminnnnnn
Sen istersen kesinlikle başarabilirsin bunu bir an bile aklından çıkarma
Canım sıkıntın her neyse Rabbim inşallah bir an önce devasınıda verir....Aminnnn
Kuzucuğunu kuçağına aldığında emin ol hiç bir şeyin anlamı olmayacaksağlıcakla kuçağına al gerisi nasılsa Allahın izniylede düzene girer
Al bir tane daha harika bildirim
Cidden harikasın canım inşallah her hafta çok daha güzel sonuçlar görürüz
Oyy kıyamam kuzuya yaa sen telefona gelmiyor diyince acaba dedim 7 - 8 yaşlarındamıydı ( bir an aklımdan çıktı )
Dediğin gibi oda daha çok ufak ve alışması biraz zaman alacak
Ufaklık için üzülme canım ufak ufak oyunlarla o motor gelişimleri düzeltirsiniz nasılsa ( doktor yönlendirecektir zaten ama yaşına uygun sesli ve ışıklı oyuncaklardan alırsanız belki katkısı olur ( hani şu önüne koyuyorsunda bir yerde düğmeye basmayı öğreniyor bir yerde cevirmeyi öğreniyor falan tarzından olanları diyorum hatta ahşap olanlar daha sağlıklı)
Bu arada kendini bildirim yüzünden suçlama sonuçta geçen haftalarda bende iki kere artı çıkmıştım ve eminim sendekide ödem ve haftaya çk daha güzel bir sonuçla karşımızda olacaksın
Aramızda tekrar hoşgeldin
İnşallah bir daha ancak mezun olunca buradan gidersinhatta gitmez yeni sonradan gelecek arkadaşlara koçluk yaparsın
Hadi gözün aydın son anda da olsa listeye dahil oldun üstelik 800 gr az bir fark değilinşallah daha da güzel bildirimlerini görürüm
Bu arada özlememek olurmu ama maşallah sayfalar ilerleyince zamanın bile nasıl geçtiğini anlamıyor insanİnşallah yoğunluğun bitmiştirde artık daha sık burada olursun
![]()
@aygun01 canım eklediler senide dOger yorumlarda var tatlım bak burda***8.Takım 400.ETAP***
Ceco34( 111,7 / 11,7/ 0/% 0)kilosu sabit
finsternis (71,2 / / /% )izinli
aygün01(76,2/75,1 / 1,1/%1,44 )
napcazgari(76,6 / 0/ 0 / % 0)izinli
melekkız_( 63,7/ / /% ) bildirimde bulunmadı
mrtmuhasebe ( 68,7/ / /% ) bildirimde bulunmadı
elyesa27(74,5 / / / % )hedef kilosunu 62 olarak değiştirmek istiyor
oglusum_yh( 65,6/ 64.5/1.1 /%1,68)
Adayaren38(69,8/ 69,6/ 0.2/% 0,29)
Yts38(104,8/ 107,7/ -2.9/% -2.76 )
Rengarenknesli(76,5/76,00 /0,5 /%0,22 )397.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3 e bölündü.6. Takımdan transfer oldu
8. TAKIM ORTALAMA%
2 kişi bildirim yapmadı eğer gelmezlerse ortalama hesaplar , izinli yazar paylaşırım moni
Rica ederim canım benimCok sagol tatlim teşekkür ederim![]()
kızlar benim izin bitti sanırım geri döndüm izinde kilo almadım kilom sabit çok şükür çarşambaya kadar menümü paylaşacağım ve cuma günü internete giremeyeceğim için kilomu çarşamba bildirmek zorundayım. Kayınvalidem ameliyat olacak yanında refakatci kalacağım bir süre