• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menüm:
Sabah: 2 b su. 2 dilim ekmek. az peynir. 10 tane zeytin. 1 b çay 2 lokum.
Ara: 30 adet fındık-badem-çam fıstığı karışık. 1 b çay. 1 hurma.
Öğlen: 1 kase karabaşak. 3 yk kıyma. 1 tane konserve küçük domates.
Ara: 1 b çay. 1 tane hurma.
Akşam: 1 kase pul biberli yoğurt. 1 dilim suxari ekmek.
Ara: 3 adet xlebçı. 1 lt su.
Xlebçı dietke rahatlıkla yiyile bilen bir şey.

Selamün aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bugün yoğunluktan bir türlü fırsat bulupta uğrayamadım o_O
Şimdide söylemesi ayıp da kendimle ilgileneceğim ( kıl tüy :KK48: )
Ağda ısınana kadar bir bakayım dedim :KK48:

Bu arada bugün dışarda yürüyüşümüde yaptım ( eşimle gezmeye çıktık ve 1500 adımdan sonrasını saymadım :KK48: )
Resmen yolda giderken kendi adımlarımı saydım adımsayarım yanımda değildi diye :KK48: eşim işin mi yok dedi tabi ona adımlarımı saydım diyince :KK48:
Tabi 1 mil lesliemide :21:yaptım
Yarın dinlenirmiyim bilmiyorum ama halim olursa lesli yaparım yine :KK66:

Banum canım necesen dünen oxudum da cavab yaza bilmedim. Başının ağrısı geçmişdir inşallah. İnanırsan sırf buna göre men de rayona getmek istemirem. Maşallah tebriki de almışsın inşallah daha da gözel sözler eşideceksen kilolara veda ettikce ki men inanıram o kiloları çooooooooox gözel atacaqsan ve sonunda manken olacaqsan manken. İNŞALLAH AMİNNNN.

Çooook teşekkür ederim canım güzel sözlerin için :KK68: İnşallahhhhhhhhhhhhhhh dediğin gibi çok güzel kilolar vereceğim hatta birlikte vereceğiz ve çok daha güzel iltifatlar alacağız :KK68::KK68::KK68::KK68:

menüm

sabah: aç karna su, 1.5 dilim kızarmış tb üzerine salça biraz domates peynir zeytin az tahinpekmez ve çay
öğlen: mevlütteydik etli pilav dağıttılar bide ayran
akşam: 2 kaşık ıspanak, 1 kase yoğurtlu makarna
ara: az şekerli türk kahvesi 1 ısırık çikolata
yatmadan bitki çayı içerim bide bol su

selam kızlar özgecan olayı yüzünden moralim cok bozuk bu toplum nereye gidiyor böyle biz ne ara bu kdr yozlaştık ????

Sorma canım bende dünden beri o haberin etkisinden çıkamadım o_O
Artık boş minibüse binmeyede korkar oldu insan :KK57:
İnan bugün bile kızıma elli kere tembihledim arkadaşlarıylada bir yere giderse ( ki çoğu yere ben götürüyorum hepsini ve evlerine bırakıyorum ) sakın olaki boş minibüse binmeyin diye o_O
Eskiden aman balık istifi gitmiyelim aman boş minibüs bekleyelim derdim ama artık onada taksiyede binmeye çekinir hale geldim o_O
Hani eskiler hep der ya böylesini sallandıracaksın Taksim meydanında bak bir daha yapabiliyorlarmı diye hakikaten bu tip haberleri gördüğümde ( ki maalesef bu zamanlar çoğaldı bu tip olaylar ) inan öylelerini idam etsinler diyesim geliyor o_O

Kızcağız Üniversite okumak için kim bilir nereden geldi oralara o_O
Yarın öbür gün nasıl güvenipte kızlarımı şehir dışı kazanırlarsa gönderebileceğim :KK43: İnan aklımdan çıkmıyor ( Rabbim ailesine sabırlar versin...Aminnnnnnn )

Selam canim bende yeni uye sandim :KK48: adini nasil degistirdin bende degistirmek istiyorum:KK19:

Slm canım fotodan anlarsiniz diye yazmamistim:KK48: nete kadınlar kulübü nick değiştirme diye yazdim orda bi link vardi onu takip ettim öyle degiştirdim bi dene bakalm canm:KK19:

Slm canım fotodan anlarsiniz diye yazmamistim:KK48: nete kadınlar kulübü nick değiştirme diye yazdim orda bi link vardi onu takip ettim öyle degiştirdim bi dene bakalm canm:KK19:
Evet fotodan anladim canim:KK48: tamam deneyecegim, teşekkürler canim:KK15:

Back
X