• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Aslında bu saatte çoktan yatmış oluyordum ama akşam geç saatte eşimin Annesi aradı ( biz öyle sandık cepte öyle yazınca :KK48: )
Meğer Londradaki büyük görümcem gelmiş süpriz bir şekilde ve tabi eşim Annesinin cebinden aradığını duyunca hemen giyinin dedi ve eşimin Anannesine gittik :KK66:

HOş sohbet bol kahkaha ( Teyze kızı ve gelinide aynı apartmanda diye geldiler tabi ) derken ancak geldik :KK66:

Bu arada 9 günlüğüne gelmiş ve Çarşamba akşamı için eşim yemeğe davet etti :KK53:
Hayır misafiri çok severim ama ablası gelmişken birde yatıya kalırız diyince böyle oldum :KK57::KK57::KK57::KK57: evi yakın ama sanırım kardeşiyle vakit geçirmek istiyor :KK66: tabi beni okadar insanı nerede yatıracağım derdi sardığından öyle dumur oldum ( salondaki köşe koltuğum açılıyor ama 3 kişi zor sığar oraya o_O Neyse artık idare edecekler sonuçta yaz değilki yer yatağı yapayım :KK53: Ki normalde benim kızlar salonda yatıyorlar kışın odaları bir türlü ısınmıyor diye ama artık bir gece idare edilecek mecbur )

Yemek saatimiz geçicek ister istemez ( yoksa eşim gelmeden yiyordum ben yemeğimi şimdi çarşamba mecbur 7yi bulacak :KK66: ) birde eşimin yeğeni ( o gıcık olduğum ) ben onu yemem bunu yemem diye kendine göre menü istedi bende umduğunu değil bulduğunu yersin dedim tabi :KK48:
Artık kendime göre sağlıklı birşeyler yaparım hiççççççç kusura bakmasın kimse :63:

Bu arada uzun zamandır beni görmeyen eşimin Teyzesinin torunu resmen; Yengeeeeeeee yaaa sen ne kadar zayıflamışsın böyle çok güzel olmuşsun dedi :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: Anam resmen havalara uçtum :KK48: Ne yapıyorsan aynen devam et dedi :21::21::21::21::21:
Eh ben bu gazla yarın Leslimi yapar birde üzerine evi kazırım ( temizlikte değil kazıma işlemi :KK70: )

Canım tekrar hoşgeldin :KK3:
Kvne çok geçmiş olsun şimdiden :KK68:Rabbim acil şifalar versin...Aminnnnnnnnnnn
Umarım çabucak toparlanırda sende daha sık gelebilirsin :KK60:
Çok sağol canım amiin

Günaydın kızlar
Dünkü menü
Sabah 2yk patates kavurması biraz peynir domate 1tb ekmeği
Ara dankek
Öğlen patates salatası bal kaymak biraz sınırı aştım
Ara çikolata
Akşam kırmızı biber ve patlıcan salatası
Çok yorumlanacak bişey yok demi.
Vucut bunada şükretti ve bugün -400 gösterdi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili az kalorili bir hafta diliyorum :KK68:

Malum haftasonu olunca birazda geç yatınca ister istemez geç uyandım :oops:
Canım pek bir şey istemediği için ( daha doğrusu tatlı birşeyler istediği için ) bir kaç tane medine hurması birde koca bir bardak ayran içtim :KK66: Birde dün Annem bazlama yapmış 1 tanecikte bize vermişti nasılsa biz fazla yemiyoruz diye ( çocuklarda dün maşallah gömüldü anında ) 3 parmak genişliğinde incecik bir parçada ondan yedim :21:

ARtık akşamlık ne yemek yaparım bilmem demiyeceğim çünkü dünden baya bir NOhut var :KK48: eşim sağ olsun yemedi büyük kızda çok çok az yedi yani bu durumda yemek derdimde yok :KK48:

Öğlende bir güzel Lesliemide yapacağım Allahın izniyle :21::21::21::21::21:
Artık ondan sonra birde dışarı çıkarmıyız bilmiyorum ama bir ara birde temizlik yapmam lazım Çarşamba gelecek misafirlerim için :KK66:

Günaydın kızlar
Dünkü menü
Sabah 2yk patates kavurması biraz peynir domate 1tb ekmeği
Ara dankek
Öğlen patates salatası bal kaymak biraz sınırı aştım
Ara çikolata
Akşam kırmızı biber ve patlıcan salatası
Çok yorumlanacak bişey yok demi.
Vucut bunada şükretti ve bugün -400 gösterdi

Canım farkındamısın ne zaman tartıda az fazla görsen anında yediklerin şaşıyor ( hanı kırılma ama sapıtıyorsun :KK48: ) ama beyin rahatladığı içinde ertesi gün az da olsa eksi görüyorsun :KK48:
Yani yine benim dediğime geliyoruz Stresden uzak durduğun an zaten gidiyor kilolar :KK66:

Gunaydiin.bende sizleri ozledim canlarimm
Gune kotu basladim maalesef gozumu acar acmaz browni yeeim :s

Günaydın canım :KK3:
Daaaa o gözünü oyacağım senin :KK70: kız sabah sabah aç karnına browniyi nedennnnnn yiyorsun hazır ufak ufak kilo verirken :KK20:
Şaka bir yana ama bari şöyle güzel bir bardak ayran iç üzerine kahvaltı etmeyi düşünmüyorsan yada yinede güzelce kahvaltını et ve bugün bol sporla fazlasını yakmayı hedefle :KK68:

Bende bir kaç saatte sporumu yapacağım ki daha sonra eşim dışarı çıkalım falan derse kalmasın :KK66:
Birde dün akşam eşimin ablası süpriz bir şekilde istanbula geldi 9 günlüğüne ( çarşamba akşamı bendeler üstelik 1 gecede yatıya kalacaklarmış :KK53: )
Hepimiz eşimin Anannesinde toplandığımızda eşimin Kuzeninin oğlu ( 19 yaşında ) Yengeeeeeeeeee yaa sen ne kadar çok zayıflamışsın harika olmuş aynen devam et dedi ve uçurdu beni :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Facedeki eski resimlerimle kıyaslayınca inanılmaz fark var diyor :KK48::KK48::KK48::KK48: Eeee okadar iltifaatın üzerine daha beter gaza geldim :21::21::21::21::21::21:

G5unaydin cumleten. Kizimin yuzme yarismasi var bugun ugrayamayabilirim
simdiden iyi hafta sonlari
dunki menum
sabah maydonoz kurum
30dk sonra5 ceviz 1 tereyagda yum. 10 zeytin biaz peyniz
13.0 De 6 sarma biraz taze fasulye 1 kefir
salata
18.0 De costum 1 tabak kiymali makarna 8 zeyinn 2 cicek ekmek 1 kasik tereyag
1 paket kare bitter
zafer sarhoslugu ixindeydim spor yook

dunki menum
sabah maydonoz kurum
salata
1 paket kare bitter

Canım kızına başarılar :KK68: İnşallah çok çok güzel bir derece alır :KK60:

Bu arada akşam çozutmuşsun hakikaten :KK48: adaşım görmesin :KK20:
Allahtan çok geç yememişsin diyeceğim ama o bir paket bitter neyin nesi :KK67:
Cezanı kendin verecekmisin yoksa bizmi güzel bir ceza düşünelim :KK48:

Neyse bari bundan sonra kaçamak yapma ki o gördüğün rakamın çok daha aşağısını görebilesin önümüzdeki cuma :KK60:

Evet cnm sabahlari canim tatli istiyor maalesef kendime cezamsa 1 litreye yakin ayran yaptim aksama kadar ya da dayanabildigim kadar ayran icecegim
Ne guzel iltifatlar gelmis sana motivasyon tavanlarda desene
Günaydın canım :KK3:
Daaaa o gözünü oyacağım senin :KK70: kız sabah sabah aç karnına browniyi nedennnnnn yiyorsun hazır ufak ufak kilo verirken :KK20:
Şaka bir yana ama bari şöyle güzel bir bardak ayran iç üzerine kahvaltı etmeyi düşünmüyorsan yada yinede güzelce kahvaltını et ve bugün bol sporla fazlasını yakmayı hedefle :KK68:

Bende bir kaç saatte sporumu yapacağım ki daha sonra eşim dışarı çıkalım falan derse kalmasın :KK66:
Birde dün akşam eşimin ablası süpriz bir şekilde istanbula geldi 9 günlüğüne ( çarşamba akşamı bendeler üstelik 1 gecede yatıya kalacaklarmış :KK53: )
Hepimiz eşimin Anannesinde toplandığımızda eşimin Kuzeninin oğlu ( 19 yaşında ) Yengeeeeeeeeee yaa sen ne kadar çok zayıflamışsın harika olmuş aynen devam et dedi ve uçurdu beni :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Facedeki eski resimlerimle kıyaslayınca inanılmaz fark var diyor :KK48::KK48::KK48::KK48: Eeee okadar iltifaatın üzerine daha beter gaza geldim :21::21::21::21::21::21:

dunki menum
sabah maydonoz kurum
salata
1 paket kare bitter

:KK57:1 tabakk kiymali makarna:KK57: 2 çiçek ekmek:KK57: 1 KAŞIK tereyağ:KK57:ve son bomba 1 paket çikolata:KK57: cezalisin iki gün aksam yemeklerin çok hafif sıfır karbonhidrat olacak:KK11:ve 6 dan sonra bişey yemiceksin :KK11: KABUL MU KIZLAR :KK52:

Qızlar dünen axşamdan data kartım(modem) yox idi gele bilmirdim bura. Dün mutfakta işim var idi bir baxdım menim balaşkanın sesi çıxmır. Mircahid deye seslendim 2 defe sesi çıxmadı ses gelmeyince gelib baxdım görüm ne edir. Bir de ne görsem yaxşıdır kampyuterden data kartı nece dartıb çıxardıbsa qırıb :KK48::KK48::KK48: Sinirden ellerim titremeye başladı offffff nece qışqırdımsa quzum çox qorxdu. Canım menim amma sonra çox peşman oldum kaş ki ele qışqırmasaydım :KK43::KK43::KK43: Neyse atası (babası) geldi tebii men çox qorxdum bir daha yenisin almayacaq deye ama adamın sesi çıxmadı heç ne demedi sabah birin de alaram dedi. Çox şükür firmasında düzeltmek de olar demişler. Tebii cox sevindim sonunda tezesinin qiymeti çox olacaqdı. Bir az önce getirdi men de o deqiqe özümü bura atdım.:KK56::KK56::KK56:

Dünkü menüm:
Sabah: 1 b su. 1 mac cofe
Ara: 30 adet fındık. badem. çam fıstığı karışık.
Öğlen: 2 dilim ekmek 2 küçük domates. 1 orta boy salatalık. 1 küçük turp 10 tane zeytin. az peynir. yeşillik.
Ara: 1 b çay 1 tane lokum.
Akşam: yarı kase karabaşak. 2 yk kıyma. 2 yk manqal salatası-(patlıcan.biber. domates. soğan. sıvı yağ) 2 adet küçük konserve domates.
2 kupa yeşil çay. 1 lt su.

Dünkü menüm:
Sabah: 1 b su. 1 mac cofe
Ara: 30 adet fındık. badem. çam fıstığı karışık.
Öğlen: 2 dilim ekmek 2 küçük domates. 1 orta boy salatalık. 1 küçük turp 10 tane zeytin. az peynir. yeşillik.
Ara: 1 b çay 1 tane lokum.
Akşam: yarı kase karabaşak. 2 yk kıyma. 2 yk manqal salatası-(patlıcan.biber. domates. soğan. sıvı yağ) 2 adet küçük konserve domates.
2 kupa yeşil çay. 1 lt su.

Menün çok güzel tatlişimm:KK60:

Qızlar dünen axşamdan data kartım(modem) yox idi gele bilmirdim bura. Dün mutfakta işim var idi bir baxdım menim balaşkanın sesi çıxmır. Mircahid deye seslendim 2 defe sesi çıxmadı ses gelmeyince gelib baxdım görüm ne edir. Bir de ne görsem yaxşıdır kampyuterden data kartı nece dartıb çıxardıbsa qırıb :KK48::KK48::KK48: Sinirden ellerim titremeye başladı offffff nece qışqırdımsa quzum çox qorxdu. Canım menim amma sonra çox peşman oldum kaş ki ele qışqırmasaydım :KK43::KK43::KK43: Neyse atası (babası) geldi tebii men çox qorxdum bir daha yenisin almayacaq deye ama adamın sesi çıxmadı heç ne demedi sabah birin de alaram dedi. Çox şükür firmasında düzeltmek de olar demişler. Tebii cox sevindim sonunda tezesinin qiymeti çox olacaqdı. Bir az önce getirdi men de o deqiqe özümü bura atdım.:KK56::KK56::KK56:

Olsun canim arada hepimiz sinirlerimize hakim olamayip kiziyoruz bebislerimize :21: onlar bizim canimiz :21:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Aslında bu saatte çoktan yatmış oluyordum ama akşam geç saatte eşimin Annesi aradı ( biz öyle sandık cepte öyle yazınca :KK48: )
Meğer Londradaki büyük görümcem gelmiş süpriz bir şekilde ve tabi eşim Annesinin cebinden aradığını duyunca hemen giyinin dedi ve eşimin Anannesine gittik :KK66:

HOş sohbet bol kahkaha ( Teyze kızı ve gelinide aynı apartmanda diye geldiler tabi ) derken ancak geldik :KK66:

Bu arada 9 günlüğüne gelmiş ve Çarşamba akşamı için eşim yemeğe davet etti :KK53:
Hayır misafiri çok severim ama ablası gelmişken birde yatıya kalırız diyince böyle oldum :KK57::KK57::KK57::KK57: evi yakın ama sanırım kardeşiyle vakit geçirmek istiyor :KK66: tabi beni okadar insanı nerede yatıracağım derdi sardığından öyle dumur oldum ( salondaki köşe koltuğum açılıyor ama 3 kişi zor sığar oraya o_O Neyse artık idare edecekler sonuçta yaz değilki yer yatağı yapayım :KK53: Ki normalde benim kızlar salonda yatıyorlar kışın odaları bir türlü ısınmıyor diye ama artık bir gece idare edilecek mecbur )

Yemek saatimiz geçicek ister istemez ( yoksa eşim gelmeden yiyordum ben yemeğimi şimdi çarşamba mecbur 7yi bulacak :KK66: ) birde eşimin yeğeni ( o gıcık olduğum ) ben onu yemem bunu yemem diye kendine göre menü istedi bende umduğunu değil bulduğunu yersin dedim tabi :KK48:
Artık kendime göre sağlıklı birşeyler yaparım hiççççççç kusura bakmasın kimse :63:

Bu arada uzun zamandır beni görmeyen eşimin Teyzesinin torunu resmen; Yengeeeeeeee yaaa sen ne kadar zayıflamışsın böyle çok güzel olmuşsun dedi :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: Anam resmen havalara uçtum :KK48: Ne yapıyorsan aynen devam et dedi :21::21::21::21::21:
Eh ben bu gazla yarın Leslimi yapar birde üzerine evi kazırım ( temizlikte değil kazıma işlemi :KK70: )

Canım tekrar hoşgeldin :KK3:
Kvne çok geçmiş olsun şimdiden :KK68:Rabbim acil şifalar versin...Aminnnnnnnnnnn
Umarım çabucak toparlanırda sende daha sık gelebilirsin :KK60:
Banum canım necesen dünen oxudum da cavab yaza bilmedim. Başının ağrısı geçmişdir inşallah. İnanırsan sırf buna göre men de rayona getmek istemirem. Maşallah tebriki de almışsın inşallah daha da gözel sözler eşideceksen kilolara veda ettikce ki men inanıram o kiloları çooooooooox gözel atacaqsan ve sonunda manken olacaqsan manken. İNŞALLAH AMİNNNN.

Back
X