- 7 Aralık 2014
- 208
- 524
- 138
Çok sağol canım amiinSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Aslında bu saatte çoktan yatmış oluyordum ama akşam geç saatte eşimin Annesi aradı ( biz öyle sandık cepte öyle yazınca)
Meğer Londradaki büyük görümcem gelmiş süpriz bir şekilde ve tabi eşim Annesinin cebinden aradığını duyunca hemen giyinin dedi ve eşimin Anannesine gittik
HOş sohbet bol kahkaha ( Teyze kızı ve gelinide aynı apartmanda diye geldiler tabi ) derken ancak geldik
Bu arada 9 günlüğüne gelmiş ve Çarşamba akşamı için eşim yemeğe davet etti
Hayır misafiri çok severim ama ablası gelmişken birde yatıya kalırız diyince böyle oldumevi yakın ama sanırım kardeşiyle vakit geçirmek istiyor
tabi beni okadar insanı nerede yatıracağım derdi sardığından öyle dumur oldum ( salondaki köşe koltuğum açılıyor ama 3 kişi zor sığar oraya
Neyse artık idare edecekler sonuçta yaz değilki yer yatağı yapayım
Ki normalde benim kızlar salonda yatıyorlar kışın odaları bir türlü ısınmıyor diye ama artık bir gece idare edilecek mecbur )
Yemek saatimiz geçicek ister istemez ( yoksa eşim gelmeden yiyordum ben yemeğimi şimdi çarşamba mecbur 7yi bulacak) birde eşimin yeğeni ( o gıcık olduğum ) ben onu yemem bunu yemem diye kendine göre menü istedi bende umduğunu değil bulduğunu yersin dedim tabi
Artık kendime göre sağlıklı birşeyler yaparım hiççççççç kusura bakmasın kimse
Bu arada uzun zamandır beni görmeyen eşimin Teyzesinin torunu resmen; Yengeeeeeeee yaaa sen ne kadar zayıflamışsın böyle çok güzel olmuşsun dediAnam resmen havalara uçtum
Ne yapıyorsan aynen devam et dedi
Eh ben bu gazla yarın Leslimi yapar birde üzerine evi kazırım ( temizlikte değil kazıma işlemi)
Canım tekrar hoşgeldin
Kvne çok geçmiş olsun şimdidenRabbim acil şifalar versin...Aminnnnnnnnnnn
Umarım çabucak toparlanırda sende daha sık gelebilirsin![]()