- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Ben gerçekden hepinize çok teşekkür ederim gidip bir kaç dua okudum ve gerçekden iyi geldi. Bundan sonra hep okuyucam aslında hep okurum özellikle Ayetül Kürsiyi amma kaç zamandır okumuyordum. Sizlerin sayesinde silkelendim ve iyi de oldu hepinizi kucaklayıp öpüyorum derdimi kendi derdiniz gibi gördünüz gerçekden burası insana iyi geliyor.
Canım doğum günün kutlu olsunSelamünn aleyküm kızlarrrrrrr
Kaçak Oynakbaşı geldi
Dün sabah uyanıp kahvaltı edip duş alana kadar Akraba gününe gitme vakti geldi ve bir türlü uğrayamadım
Akşama kadar eşimin halasındaydık ve baya yoruldum
Huyumdur günde mutfağı bir devralıyorum artık eve dönene kadar
Hatta dün halamızda kız doğum gününde bile mutfaktasın çık artık diye fırça attıama işim bitmeden görev yerimi terk etmedim inatla
Sonuçta kadıncağız zaten hazırlıkları yaparken çok yoruldu bari millet dağıldıktan sonra işi kalmasın dedim
Gayet güzel geçti, kuran okunduktan sonrada bol bol sohbet edildiHiç beklemediğim halde eşimin kuzenlerinden bir tanesi bana hediye almış hemde uzun zamandır çok isteğipte bir türlü almaya fırsatım olmayan birşeydi
İnanılmaz mutlu oldumsonuçta gerek yoktu ama yinede hatırlamış ve şansa tamda gönlüme göre birşey
Eki Görüntüle 1436740
Oradan dönüşte eve uğrayıp kızların eşyalarını hazırlayıp onları doğru Anneme attık
Baş başa karı koca akşam yemeğimizi yedikten sonra Sinemaya gittik '' Çarşı Pazar '' filmine ( komikti aslında ama beklentim daha yüksektiyinede çok güzel vakit geçirdik )
Bol bol sohbet ettik sonrada eve gelince yeni fincanlarıma kahve yaptım ve birlikte çok geç saatte kadar film izleyip en son koltukta uyuya kaldım
Tabi geç yatıncada geç uyandım
Kızlar Annemden geldiğinde biz kahvaltı ediyorduk sonrada direk ev temizliğine giriştimMutfak ve yatak odası bitti şükür Eşim belki akşam üzere arkadaşlarla dışarı çıkarız diyince az ara verip sizlere bakayım dedim
Dün tabi sporumu yapamadım ( eşimle çıktığımızda yürümeyi saymazsak ) o yüzden bugün telafisini yapacağım inşallah
Yarınada iş bırakmayacağım ki yine sabah akşam sporumu yapabileyim ( sabahta tabi yine erkenden güne başlıyacağım o zaman daha güzel organize edebiliyorum herşeyi)
Canım çok üzüldüm
Başınız sağ olsunRabbim dedeciğini cennetine kabul etsin sizlerede uzun sağlıklı ömürler versin....Aminnn
Allah sabır versin ...Aminnn
Ben de sizleri seviyorum zaten sizlerin sayesinde ferahladım hepinize ilginiz için teşekkür ederim gerçekden burda hepiniz benim ailem oldunuz kimseye söleye bilmediyim şeyleri burda sizlere söyleye bildim. Zaten istesem de getiremem artık sizlerin sayesinde hepiniz çooooooook iyisinizCanimmm gönlünü ferah tut derdini bizlerle paylaş rahatlarsin daha iyi olmana çok sevinfim sakin öyle seyler getirme bidaha aklina olur mubiz seni cok seviyoruz
Merhaba bugunadimleyla. Ben de suan biraz forma girme cabasindayim. 1.68 boy 59 kilo . Fazla diilde 5 kilo versem güzel olur. Yeme konusunda cok disiplinli diilim fakat düzenli plates yapıyorum. Bide greyfurt suyu içiyorum hergün.
Banucum,nice mutlu yıllara canım. Hep mutlu ol inşallah.
Allah yardımcın olsun kız o nazar yüzünden ben neler-neler çekdim de neyse şimdi anlatmıyım.
Kızlar söylemiyim-söylemiyim dedim amma günlerdir hiç iyi diyilim ben ölmek istiyorum ya da kimsenin beni bulamayacağı yerlere gitmek istiyorum tek başına hiç kimseyi görmek istemiyorum kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum kendimi ev işlerine veriyorum amma olmuyor ne oldu bilmiyorum çocuğumu bile görmek istemiyorum bu gün sanki aradığım her şey yemeklerdeymiş gibi saldırdım yemeklere ne yazık ki daha çok pişman oldumhiç bir şey güzel görünmüyor gözüme Allah korusun kendime zarar vereceyimden korkuyorum ki kaç defa yapmak istedim amma oğlumun yüzüne bakınca yapamadım ne yapacağımı bilmiyorum.
Banuuuuuu yetişşş bacımmmmmmm
canım nice mutlu yılların olsun inşallah :) bu arada biz senle epeydir konuşamıyoruz özledim nasıl gidiyor?
Banuuummm iyiki doğdun bitaneemmmm
Canım doğum günün kutlu olsun
Iyi ki doğmuşsun, iyi ki senin gibi neşeli, şen, tatlı mı tatlı şeker mi şeker biri var takımımız da
Merhaba bugunadimleyla. Ben de suan biraz forma girme cabasindayim. 1.68 boy 59 kilo . Fazla diilde 5 kilo versem güzel olur. Yeme konusunda cok disiplinli diilim fakat düzenli plates yapıyorum. Bide greyfurt suyu içiyorum hergün.
günaydın güzeller
cumadan beri evde yoğunum ve spor da yapamadım biraz da cozuttum.tuum hafta sonu hareketli geçti ev işlerimle utu vs uğraştım. cumatresi gunu site sauna ve hamam gunumuzdu ogun akşam dinlendim biraz işte iyi geldi hamam sefası. menu yazmaya yuzum yok. martta geldi çattı napıcaz toparlanmak lazım dimi.
banum nice yaşlara sevdiklerinle canım
günaydın kızlar
okula geldim aslında gelip gelmemekle çok terddüt ettim bu hafta çocuklara faydam olur mudiye ama onların ne suçu var.hem o ortamdan biraz uzaklaşmak iyi gelir belki bana diye düşündüm.bizim babam tarafından hiç cenazemiz olmamıştı şimdiye kadar çok şükür.hepimiz ölücez ama işte insan sindiremiyor ilk başta...okul çıkışı yine akşam eşimle giderim köye dedemler köyde oturuyodu.aklıma takılan birşey dışında üzülmemeye çalışıyorum ecel diyorum.dedem ilk felç geçirdiği gün üniversite hastanesine götürmüşler yoğun bakımda yer yok deyip ilk müdaheleyi yoğun bakımı olan özel hastaneye sevk etmişler.orda 1 gün sonra kendine gelmiş yarım konuşmaya başlamış gözlerini açmış babalrla konuşmuş beni burdan götürün diyeyoğun bakımda depresyona girmiş diğer hastaların durumundan biraz bağırmış kendine sol eliyle zarar vermiş doktorlarda 2 günlük uyutucu ilaç vermiş işte o ilaçtan sonra dedem 1 hafta uyanamadı ve vefat etti
şimdi bütün çocuklarının ve torunlarının aklında bu soru var.dedem uyandıktan sonra özel odaya alınıp uyutmadan tedavi olabilir miydi diye???
ecel,belkide bunlar sebep ama babannemin bana sarılıp gülşenim dedeni uyuttularrr uyanamadı haykırışları kulaklarımdan gitmiyor..
cenaze köye öğle namazında geldi bayanlarda arka tarafta bekliyordu dayanamadım mezarların arasından erkeklerin görmeyeceği bir yere gizlenip dedemi topraga kouşlarını torunlarının üzerine ağlayarak nasıl toprak attıklarını babamı amcalarımı izledim ağlayarak...
ölüme daha bir yakın hissettim kendimi hepimiz bütün insanlar hayatını kaybedecek.. o zaman neden bu saçma sapan yaşanan kırgınlıklar kalp kırmalar para hırsı ...
beyaz kefen dışında yanımızda götüreceğimiz hiçbirşey yok...
canım seni öyle iyi anliyorumki o korkuyu çok yakında yaşadım ki bu bile bana çok ağır geldi dedemi kaybettiğimi düşünemiyorum bile zaten bitane dedem var diğer dedemi gormemisim ben doğmadan 45 yasında vefat etmiş Rabbim sabir versin canm inan şuan bile gozlerim doldu sınıfta olmasam birakicam o derecegünaydın kızlar
okula geldim aslında gelip gelmemekle çok terddüt ettim bu hafta çocuklara faydam olur mudiye ama onların ne suçu var.hem o ortamdan biraz uzaklaşmak iyi gelir belki bana diye düşündüm.bizim babam tarafından hiç cenazemiz olmamıştı şimdiye kadar çok şükür.hepimiz ölücez ama işte insan sindiremiyor ilk başta...okul çıkışı yine akşam eşimle giderim köye dedemler köyde oturuyodu.aklıma takılan birşey dışında üzülmemeye çalışıyorum ecel diyorum.dedem ilk felç geçirdiği gün üniversite hastanesine götürmüşler yoğun bakımda yer yok deyip ilk müdaheleyi yoğun bakımı olan özel hastaneye sevk etmişler.orda 1 gün sonra kendine gelmiş yarım konuşmaya başlamış gözlerini açmış babalrla konuşmuş beni burdan götürün diyeyoğun bakımda depresyona girmiş diğer hastaların durumundan biraz bağırmış kendine sol eliyle zarar vermiş doktorlarda 2 günlük uyutucu ilaç vermiş işte o ilaçtan sonra dedem 1 hafta uyanamadı ve vefat etti
şimdi bütün çocuklarının ve torunlarının aklında bu soru var.dedem uyandıktan sonra özel odaya alınıp uyutmadan tedavi olabilir miydi diye???
ecel,belkide bunlar sebep ama babannemin bana sarılıp gülşenim dedeni uyuttularrr uyanamadı haykırışları kulaklarımdan gitmiyor..
cenaze köye öğle namazında geldi bayanlarda arka tarafta bekliyordu dayanamadım mezarların arasından erkeklerin görmeyeceği bir yere gizlenip dedemi topraga kouşlarını torunlarının üzerine ağlayarak nasıl toprak attıklarını babamı amcalarımı izledim ağlayarak...
ölüme daha bir yakın hissettim kendimi hepimiz bütün insanlar hayatını kaybedecek.. o zaman neden bu saçma sapan yaşanan kırgınlıklar kalp kırmalar para hırsı ...
beyaz kefen dışında yanımızda götüreceğimiz hiçbirşey yok...
kendini zorlama canm bikarsin sonraKızlarrrrrrrrrrrrr biraz evvel yine kendi rekorumu kırdımmmmm
İlk kez tam 3 Mil Leslie yaptım
Ve inanılmaz ama okadar terlediğim ve yorulduğum halde inanılmaz mutlu hissediyorum kendimi
Akşam üzerede yaparmıyım bilmiyorum sonuçta birden asılırsam kilo gider ama durduğunda da daha fazlasını yapacak halim kalmaz günde 2 kere yaparsam
Güzel Allahımın izniyle bundan sonra inşallah kıvırmak yok spor konusunda
Günaydın canım
Çok teşekkür edeirm canım inşallah nice fit ve mutlu yaşlarımızı birlikte görürüz
Canım iyi yapmışsın okula gitmekle
Evet çok zor bir süreç ama inan insan herşeye alışıyor
Çocuklarla en azından kafanı dağıtırsın dediğin gibi
Hastane konusunda yine siz bilirsiniz ama otopsi istemeden ilacın sebep olup olamadığını öğrenemezsiniz ve yaşıda olan birini öldükten sonrada kurçalatmak bana pek mantıklı gelmiyor
Hee hepiniz aynı düşüncedeyseniz yaptırıp emin olursunuz ama hep derim ecel gelmişse herşey bahane
RAbbim sizlere sabırlar versin ....Aminnnnn
Gunaydin kizlar geçmiş yapamadim henüz okula yeni geldim 10 dk yürüdüm sözde ama sanirsiniz acayip hızlı bi şekilde koşmuş gibiyim nefes nefese ve dermansız ve aşırı yavaş yürüyerek geldim ve şimdi hemen kasiklarim ağrımaya başladı
canım seni öyle iyi anliyorumki o korkuyu çok yakında yaşadım ki bu bile bana çok ağır geldi dedemi kaybettiğimi düşünemiyorum bile zaten bitane dedem var diğer dedemi gormemisim ben doğmadan 45 yasında vefat etmiş Rabbim sabir versin canm inan şuan bile gozlerim doldu sınıfta olmasam birakicam o derece
kendini zorlama canm bikarsin sonra
canım sporun çok iyi tam öğlenki emekleri dicektim akşam telafi etmişsin zaten afiyet olsun
banucum ben lesli mil hesabını bilmiyom her mil 15 dk dan 45 dakkamı oloyor 3 mil ??Kızlarrrrrrrrrrrrr biraz evvel yine kendi rekorumu kırdımmmmm
İlk kez tam 3 Mil Leslie yaptım
Ve inanılmaz ama okadar terlediğim ve yorulduğum halde inanılmaz mutlu hissediyorum kendimi
Akşam üzerede yaparmıyım bilmiyorum sonuçta birden asılırsam kilo gider ama durduğunda da daha fazlasını yapacak halim kalmaz günde 2 kere yaparsam
Güzel Allahımın izniyle bundan sonra inşallah kıvırmak yok spor konusunda
Günaydın canım
Çok teşekkür edeirm canım inşallah nice fit ve mutlu yaşlarımızı birlikte görürüz
Canım iyi yapmışsın okula gitmekle
Evet çok zor bir süreç ama inan insan herşeye alışıyor
Çocuklarla en azından kafanı dağıtırsın dediğin gibi
Hastane konusunda yine siz bilirsiniz ama otopsi istemeden ilacın sebep olup olamadığını öğrenemezsiniz ve yaşıda olan birini öldükten sonrada kurçalatmak bana pek mantıklı gelmiyor
Hee hepiniz aynı düşüncedeyseniz yaptırıp emin olursunuz ama hep derim ecel gelmişse herşey bahane
RAbbim sizlere sabırlar versin ....Aminnnnn
banucum ben lesli mil hesabını bilmiyom her mil 15 dk dan 45 dakkamı oloyor 3 mil ??
ben yapabildiğim kadar 15-30dk arası yapıyorum hatta araya step tahtasında stepte ekliyorum gerçekten mutlu ediyor insanı muzik eşliğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?