inşallah canm ya artik evin içinde bile hareket etmek eziyet geliyor valla su son zamanlar bi an önce geçse çok rahat edicem derslerde bayilacak gibi oluyorum kafam kaldirmiyorDinlen kuzum normaldir sonuçta artık kuzu sıkışmaya başladı yerindegerilip duruyordur rahat edemeyince oda kasıklara vuracak tabi
Ha gayret güzelim çok az kaldı sonra Allahın izniyle yavrunu kuçağına alıp kokusunu sağ sağlim içince çekince bütün bu günlerini unutacaksın ( Rabbim okadar güzel ayarlamış ki herşeyi inan ben normal doğumda aman bir daha tövbe diye düşünürken çocuk çıktığı an sanki herşey rüya gibiydi ve o sancıları ben çekmemiştimhani Lunaparkta Prensese biner ödün koparda Prenses durunca hadi bir daha dersin ya öyle bir psikolojiye girmiştim o an ve kendime hayret ettim ulen doğurdun daha şimdi rüya gibi ve hani kilo alma olayı olmasa bir tur daha döneyim diyecek hale gelmiştim )
Merhaba her kese sabahdan beri internet yokdu çok şükür az önce düzeldi ben de hemen kendimi buraya attım. Düne nazaran bu gün az daha iyiyim sayenizde ve duaları okumaya devam ettikce tamamen geçiceyine inanıyorum. Aslında kocam da sen aklınımı kaçırdın dedi bir daha böyle şeyler duymiyim dedi bana. Seni döyen yok söyen yok neden böyle şeyler geçiriyorsun aklından dedi. Hadi kendini de beni de düşünmüyorsan o çocuğudamı düşünmüyorsun dedi ben de tamam en kısa zamanda kendimi toparlayacağıma söz verdim.
geçmişi okumadaım ama canım sıkıntın kilo vermek mi yoksa eğer öyleyse bak hemen 3 kiloya yakın verdin maaşaallahMerhaba her kese sabahdan beri internet yokdu çok şükür az önce düzeldi ben de hemen kendimi buraya attım. Düne nazaran bu gün az daha iyiyim sayenizde ve duaları okumaya devam ettikce tamamen geçiceyine inanıyorum. Aslında kocam da sen aklınımı kaçırdın dedi bir daha böyle şeyler duymiyim dedi bana. Seni döyen yok söyen yok neden böyle şeyler geçiriyorsun aklından dedi. Hadi kendini de beni de düşünmüyorsan o çocuğudamı düşünmüyorsun dedi ben de tamam en kısa zamanda kendimi toparlayacağıma söz verdim.
az kaldı canım sabır etinşallah canm ya artik evin içinde bile hareket etmek eziyet geliyor valla su son zamanlar bi an önce geçse çok rahat edicem derslerde bayilacak gibi oluyorum kafam kaldirmiyor
tatlım bazı dönemlerimiz olur arkadaşların dediği gibi. sakın ol ve koyverme. böle zamanlarda eşine ve kendine daha fazla zaman ayır çocuk olunca eşler birbirini boşluyor ve insan deprosyona giriyor. eşinde anlayışlı ne guzel beraber aşarsınız. aşkın çözemiceği bişi yoktur ikinize güven. rabbime sığın yeterMerhaba her kese sabahdan beri internet yokdu çok şükür az önce düzeldi ben de hemen kendimi buraya attım. Düne nazaran bu gün az daha iyiyim sayenizde ve duaları okumaya devam ettikce tamamen geçiceyine inanıyorum. Aslında kocam da sen aklınımı kaçırdın dedi bir daha böyle şeyler duymiyim dedi bana. Seni döyen yok söyen yok neden böyle şeyler geçiriyorsun aklından dedi. Hadi kendini de beni de düşünmüyorsan o çocuğudamı düşünmüyorsun dedi ben de tamam en kısa zamanda kendimi toparlayacağıma söz verdim.
haklısın ne guzel anlatmışsıngeçmişi okumadaım ama canım sıkıntın kilo vermek mi yoksa eğer öyleyse bak hemen 3 kiloya yakın verdin maaşaallah
bak ben büyük depresyon geçirdim çevremdeki insanların beni anlamadığını düşünüyordum dua okumayı bırak Allah bile demiyordum kaçıp gidesim vardı hatta yaptım da yolda buldular intihara kalktım kaç kez bunlar hep şeytanın yüzündendi kendi çocuğuma bırak birşey yedirmeyi onu yok etmek isteyen bir anneydim ben tabii bunlar depresyon anında bilinçsizce yapılan şeyler
senin şuanda depresyonda olduğunu düşünmüyorum çünkü buraya yazmışsın bu durumdan kurtulmak istiyorsun bu gerçekten çoook önemli onun için Rabbime yönel içinden ne geliyosa iste O her istediğinin karşılığını er yada geç verecektir canım
hem bu sınav dünyası Rabbim seni sınıyor.kulum pes mi edecek yoluna devam mı edecek diyor eminim sen bu sınavdan gececeksin hatta geçmeye başladın bile canım
ölümlü dünyada herrrrşeyi boşver
yalnız bebeğini eşini ve sevdiklerini düşün
unutma!!!!
SEN OLDUĞUN İÇİN ONLAR ANLAM BULUYOR
Biliyorum canım yürümekte bile zorlanıyorsun ama gün gelecek bugünleri mutlulukla hatırlayacaksın şimdi yavrun seninle ben okulda onu özledikçe resmine bakıp öpüyorum tadını çıkar sürekli konuş onunla senin sesini doğunca ayırt edecek babası da konuşsun onu özlediğini sağlıkla dünyaya gelmesini söyle aldığın kıyafetleri beşiğini odasını anlat emin ol herşeyin farkındalar doğumun normal olduğunda daha kolay olması için bol bol yürüüyüş yap 10 dakik yürü otur bir yere tekrar yürü zaten doktor demiştir bunları sana..doğumun kolay geçmesi için de bol bol yukarıda yazdığım inşirah suresini okuinşallah canm ya artik evin içinde bile hareket etmek eziyet geliyor valla su son zamanlar bi an önce geçse çok rahat edicem derslerde bayilacak gibi oluyorum kafam kaldirmiyor
Gülşen canım ben gerçekden yazdıklarınızı okudukca gözyaşlarımı tutamıyorum ve ağladıkca yüngülleşiyorum. Ben hepinize çok teşekkür ederim gerçekden hepiniz çok iyisiniz belki de önceden paylaşsaydım bu noktaya varmıyacakdı. Gülşen sebepleri o kadar farklı ki anlatmakla bitmez amma az özet geçiyim. Ben annemi 49 yaşında kayb ettim ve hep bunun acısıyla yaşadım şimdiye kadar da yaşıyorum onu o kadar çok özlüyorum ki anlatamam. Ben babamlardan uzak yaşıyorum 2 kız kardeşim 1 erkek kardeşim var. Kız kardeşlerimle bazı sorunlardan dolayı konuşamıyorum. Abim sağ olsun hiç meraak etmez bile babam da aynı. Babam bizi çok sever sevmiyor diyil amma bunu hiç göstermez. 7 yıldır onlardan uzakda yaşıyorum saysan 2 ve ya 3 defa telefon etmişlerdir. 7 yıldır kapımı açmadılar ve bütün bunlar benim çok zoruma gidiyor hani ben gidiyim diyicem amma gittiyimde de bin pişman oluyorum o yüzden gitmiyorum.canım inşirah suresi böyle sıkıntılı zamanlarda birebir canın istemese bol bol oku hatta suya oku üfle o suyu iç bebeğine de içir..sure ve anlamına dikkat et her işde bir kolaylık vardır diyor Rabbim unutma O mutlaka bir kapı açar sana..
Bismillahirrahmanirrahim
1. Elem neşrah leke sadrek
2. Ve vada'na 'anke vizreke
3. Elleziy enkada zahreke
4. Ve refa'na leke zikreke
5. Feinne me'al'usri yüsren
6. İnne me'al'usri yüsren
7. Feiza ferağte fensab
8. Ve ila rabbike ferğab
İnşirah suresi Meali
Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.
1. Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?
2. Yükünü senden alıp atmadık mı?
3. O senin belini büken yükü .
4. Senin şânını ve ününü yüceltmedik mi?
5. Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.
6. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır.
7. Boş kaldın mı hemen (başka) işe koyul,
8. Yalnız Rabbine yönel.
woww SüpersinBugün yaptığım sporlar
♥ kilotluçorapla bacak açarak ısınma
♥50 kedi pozisyonunda dizler bükük arkaya tekme
♥50 kedi pozisyonunda kalca hareketi (dizler düz yukari yitme)
♥ 50 üçgen
♥ 50 selülit savar haraketi
♥ 100 mekik
♥ 15 yarım şınav
♥ 45 sn plank
♥ 20şerden 40 sn yan plank
♥ 50 ayakta arkaya tekme
♥50 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 deatlift 10 kilo ağırlıkla (15 i düz kalani sumo )
♥ 20 lunges
♥ 50 köpek iseme (sandiğimdan daha etkili yan kalcayi güzel çaliştirdi)
♥ 50 istiridye
♥ 10 kollari açma 10 kilo ağırlıkla ( bükük şekilde)
♥ 100 ip atlama
Soğuma
Süper canım harika seni tebrik ederim. Bende burayı yeni gördüm güzel bir oluşum olmuşMerhaba canım sen yenisin galibabende 165 boyundayim 75 kilodan 55 kiloya düştüm 55 56 gibi gidip geliyo kilom korumaya çalışıyorum spor ve dengeli beslenmeyle
Gülşen canım ben gerçekden yazdıklarınızı okudukca gözyaşlarımı tutamıyorum ve ağladıkca yüngülleşiyorum. Ben hepinize çok teşekkür ederim gerçekden hepiniz çok iyisiniz belki de önceden paylaşsaydım bu noktaya varmıyacakdı. Gülşen sebepleri o kadar farklı ki anlatmakla bitmez amma az özet geçiyim. Ben annemi 49 yaşında kayb ettim ve hep bunun acısıyla yaşadım şimdiye kadar da yaşıyorum onu o kadar çok özlüyorum ki anlatamam. Ben babamlardan uzak yaşıyorum 2 kız kardeşim 1 erkek kardeşim var. Kız kardeşlerimle bazı sorunlardan dolayı konuşamıyorum. Abim sağ olsun hiç meraak etmez bile babam da aynı. Babam bizi çok sever sevmiyor diyil amma bunu hiç göstermez. 7 yıldır onlardan uzakda yaşıyorum saysan 2 ve ya 3 defa telefon etmişlerdir. 7 yıldır kapımı açmadılar ve bütün bunlar benim çok zoruma gidiyor hani ben gidiyim diyicem amma gittiyimde de bin pişman oluyorum o yüzden gitmiyorum.
Canım Allah dedene rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Sen de çok canını sıkma hepimiz bu dünyada konağız zaten. O hastanedekilerin suçuysa zaten Rabbim onların belasını verecek. Ben de 3 yıl önce kliniki ölüm geçirdim hastanede ve inan bunun doktorların suçu olduğunu subuta yetiremedim. Allahım elbet soracakdır bunun hesabını onlara.
Ömrüm dua için çok teşekkür ederim deftere yazıb saklıycam ve yapıcam.
okul olmasa belkı bu kadar zor gelmezdı canm sureklı aynı pozısyonda kalmak sabahtan aksama beynım almıyor zaten bıde bebekte rahat durmayınca napıcamı sasırdımaz kaldı canım sabır et
cok sagol canm boyle dusununce tabı daha farrklı oluyor bol bol konusuyorum babamızmalesef yanımızzda degıl ama oda skypeden konusuyor :) ınsırah suresını duymustum dogumdan oncemı okumak gerekıyor dogum esnasında benım ıcınbaskalarının mı okuması gerekıyormusBiliyorum canım yürümekte bile zorlanıyorsun ama gün gelecek bugünleri mutlulukla hatırlayacaksın şimdi yavrun seninle ben okulda onu özledikçe resmine bakıp öpüyorum tadını çıkar sürekli konuş onunla senin sesini doğunca ayırt edecek babası da konuşsun onu özlediğini sağlıkla dünyaya gelmesini söyle aldığın kıyafetleri beşiğini odasını anlat emin ol herşeyin farkındalar doğumun normal olduğunda daha kolay olması için bol bol yürüüyüş yap 10 dakik yürü otur bir yere tekrar yürü zaten doktor demiştir bunları sana..doğumun kolay geçmesi için de bol bol yukarıda yazdığım inşirah suresini oku
ordaki
her zorlukla bir kolaylık vardır
ayetine sığın Rabbine güven...
okuyabılırım ben canmkızlar dedeme kuran bilen kişiler perşembeye kadar 1 er yasin okuyabilir mi
Canım benim kız kardeşlerimle aram iyi sadece birinin kv-si konuşmasına izin vermiyor. o biri de telefonsuz ne zaman telefon bula bilirse konuşa biliyoruz ki bu da 3-4 ayda bir olur. Amma şükürler olsun ki sizleri buldum ve sizler de benim ailemsiniz sizlerle bölüşdüm ve siz de kendi derdiniz gibi bölüşdünüz benim derdimi hepinizi seviyorum. Ha bu arada 6 mart benim doğum günüm ona göre haaaaaa.Canim yaşadıklarını anlayamam ama tahmin edebilirim annenin erken yaşta vefat etmesi çok zor yaşlı olsaydı bile bence hayatta en önemli şey anne ve evlattir annen olmadığı ve kkız kardeslerinle aran iyi olmadığı için böyle uzgunsun demek canım
Evet es bir yere kadar insan kardesiyle dertlesmek ister benim babam da senin ki gibi uzaktan sever beni
eğer kardeslerinle yaşadığın durum cozulebilirse çözmeye çalışın çünkü öbür dunyaya küs gitmek iyi olmaz onlar yapmiyorsa büyüklük sende kalsın sen at ilk adımı git konuş onlarla boyunlarina sarıl sizi cok özledim de bırak sen dile getir düşüncelerini ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?