Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menüm:
Sabah:1 b su. 2 yk lor. az peynir. 2 yk şor-(sizde ne demek bilmiyorum) 1 yk bal. 1 b çay. 4 xlebçı
Ara: 3 ceviz. 5 badem. 1 b çay
Öğlen: yarım kaseden de az etli patates yemeyi. 1 dilim ekmek
Ara: 4 xlebçı 1 b çay
Akşam: 3 adet yaprak sarma 1 dilim ekmek yarı kase pirinç pilav 1 adet adana kebap . küçük parça tavuk kebap hem de geç vakitte
1 lt su. 2 kupa yeşil çay

gayet güzel bir menü, afiyet olsun

keşke o kebap olmasa imiş olsun yarın dikkat eder toparlarsin inşallah

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Dün dışarı cıktığımızda eşim masa tenisi için masaya takılan file ve raket almıştı akşam yemeğinden sonra hadi biraz oynayalım dedi ve 15 dakika bile olsa baya yordu
Ailecek etkinlik konusunda çığır açıcağız ufaklık bile çok zevk aldı hatta bol bol gülüştük hallerimize

Gündüz Annemdeydim sonrada zaten gelince hemen kendimi mutfağa attım
Genel olarak gün çok verimli geçti diyebilirim inşallah karşılığınıda alırım artık

Çok şükür 10 gün oldu düzenli olarak spor yapalı ve bugün ilk kez 3 mil yapabilince bile anladım o 13 kgun aslında hiçte azımsanamayacak bir rakam olduğunu İnşallah çok daha güzel kilolar gittikçe ufak ufakda sporumu dahada artırır Victorya Secret Meleğimiz Selin gibi sıkı bir programa uyarım

Kendini biraz daha iyi hissetmene sevindim canım ve Gülşeninde dediği gibi bol bol o duayı oku eminim dahada iyi hissedeceksin kendini en kısa zamanda
Bu arada havalar düzeldikçe kendini dışarı at hem kuzun parkta oynar hemde emin ol temiz hava insanın psikolojisini bile çok etkiliyor ben iki gün çıkmadığım an başlıyorlar bana gelmeye o yüzden hava soğukta olsa sıkı giydir kuzunu ve yarım saatte olsa yürüyüş yapmaya çalış eşin erken geliyorsa onunlada gezin hem sohbet etmeye fırsatınız olur çünkü evde olunca eşler genelde TVye dalıyorlar sohbet pek mümkün olmuyor

Aslında sana Aref Vartanyanın bir kitabını tavsiye ederim; Gerçekten yaşıyormusun ? kitabın adı ve inan o kitabı okuduğumda kendimi okadar tazelenmiş hissettim ki anlatamam gerçekten okunması gereken bir kitap

kızlar dedeme kuran bilen kişiler perşembeye kadar 1 er yasin okuyabilir mi

Canım bende Allahın izniyle okurum
Şimdiden Rabbim okunan bütün yasinleri kabul etsin...Aminnnn

Valla Allah nazarlardan saklasın...Aminnn harikasın canım
Bende inşallah hedefime ulaşıp senin gibi Manken programı uygularım

Dimi canım amma ya ben neden böyle yapmaya başladım bilmiyorum oysa ki her gayet güzel gidiyordu

Canım olan olmuş sonuçta menü gayet güzel biraz daha erkene alabilirsen bir sonraki zamanlarda çok daha güzel olur Afiyetler olsun...İnşallah bol bol eksi olarak döner sana

Canım olan olmuş sonuçta menü gayet güzel biraz daha erkene alabilirsen bir sonraki zamanlarda çok daha güzel olur Afiyetler olsun...İnşallah bol bol eksi olarak döner sana
Canım sağ ol Rabbim gönlünden güzel olan neler geçiyorsa hepsini fazlasıyla nasip etsin inşallah. AMİN.

Menüm:
Sabah
yarım dilim su böreği, yarım muz
Öğle
8-10 tane kuru üzüm, 2 dilim su böreği
Akşam
1 tabak kabak yemeği, 1 kase yoğurt
Guzel vehafifbir menu afiyet olsun tatlim
Supersin canim
Allah rahmet eylesin, Rabbim kalanlara uzun ve saglikli omur versin canim

Kızlar dün gece annemi rüyamda gördüm anlatmıycam ama şu kadarını söyleye bilirim çok güzeldi uyandıkdan sonra keşke uyanmasaydım ve bu rüya böylece devam etseydi diye düşündüm. Veeeeeeee bu sabah hiç ummadığım bir vakitde büyük kız kardeşim telefon etti tabi önce şaşırdım meyer kv-si kızına geçmiş evleri çok yakın hemen bana telefon etmiş. Tabii içine doğmuş kızın neyin var dedi bana hemen anlatmaya başladım ağladık. Ablacım seni çok iyi anlıyorum dedi ama bunun çözümü aklına getirdiyin o kötü düşünceler diyil ki dedi bana. Bak ben de neler-neler yaşadım ama hiç bir zaman böyle şeyler getirmedim aklıma dedi getirmem de dedi. Oda bol-bol dua etmemi söyledi ve o düşünceleri aklından çıkar dedi. Bir daha da hiç bir zaman böyle şeyler düşünme dedi Rabbime hoş gitmez dedi. Bak ablacım ne zaman öyle şeyler aklına gelirse eüzü billahil mineş şeytanir racim de dedi bana ve hemen dualar oku dedi bana. Neyse kızlar bütün bunlardan sonra ben bu gün çok-çok-çok ama çok neşeliyim mutluyum tabii küçük kız kardeşimle de konuşmak isterdim amma olsun bakarsın belki o da telefon eder inşallah. Hemen gidip dualarımı da okuyucam. Bütün bu güzel şeylerin olmasında tabii sizin de payınız büyük. Hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Bol hareketli az kalorili bir gün olur bugünde inşallahhhh...Aminnnnnnnnn

Sabah gayet dinç uyandım hatta keyif kahvemi bile içtim bu saatte
Yarım saat sonrada sporuma başlıyacağım Allahın izniyle

Umarım hepimiz için çok güzel bir gün olur ve cumaya kadar kaçamaksız devam edip çok güzel rakamlar görürüz

Sabahınız xeyir gününüz uğurlu olsun şirinlər

Sanada hayırlı sabahlar yahşi cazibem

İnan senin adına çok ama çooook sevindim
Bak gönülleriniz birmiş kızkardeşin hemen fırsat bulunca seni aramış
Aklın yolu bir işte oda duanın ne kadar güçlü ve kıymetli olduğunu sana hatırlatmış
Dediğin gibi inşallah diğer kızkardeşinde sana ilk fırsatta telefon eder

Canım bak bence kendine bir kural koy baban adınada ; ne olursa olsun her Cuma imkanın varsa Babacığınıda ara ve ona hiç birşey yokmuş gibi hal hatır sorup Hayırlı Cumalar dile Emin ol ilk başlarda belki şaşıracaktır ama zamanla senin her cuma aramana alışıp oda dur bende şu kızı bir arayayım diyecektir
Erkekler genelde hep eşlerinin idaresiyle birşeyler yaparlar ve normalde akıl etmezler

Bak benim eşim bile normalde Annesini pek akıl edip aramaz ( yakın olduğu halde ancak hadi gidelim demediğim yada Annesi bir iş için çağırmadığı sürece gitmez ) Genelde ben sorarım Anneni aradın mı ihmal etme diye Millet ananı arama der ( benim yaşadıklarımın çeyreğini yaşamadığı halde ) ben tam tersine ne olursa olsun Anan faydası olmasada sen evlatlık görevini yerine getir derim hep Sonuçta ne ekersen onu biçersin der hep Annem Bizimde evlatlarımız var ve ileride onlar bizi aramasa nasıl üzüleceksek onlarda belli etmesede üzülürler

Bak ne güzel Anneciğinide rüyanda görmüşsün
Rabbim onu Cennetinin baş köşesine almıştır inşallah
Sen kendini iyi hissedecek, evladına faydalı olacaksın ki oda daha sık rüyana girip senden ne kadar memnun olduğunu hissettirecek sana
Yine çok şanslısın ki eşin sana çok düşkün kardeşlerin imkanı oldukça aradıklarıda artık ortada Allahın izniyle bundan sonra herşey çok çok daha güzel olacak

günaydın melekler
bugün kahvaltım pek ii olmadı ama pek takmıyorum açıkçası çocuklara gelmeden puaça almıştım kendimede aldım onu yedim sütle amaaaan bu sıralar ne yediğimi içtiğimi bilmiyorum zaten bakalım cuma günü tartıya nasıl yansıyacak.geçen haftaya göre sadece - 100 gram vermişim sabah tartıldığımda olsun bu haftayı saymıyorum ben zaten..

kendi adıma bende çok mutlu oldumcanım özellikle kız kardeşler anneleri de yoksa birbirine kenetlenmeli.büyüklük sende kalsın diğer sefere de sen ra kardeşini . banunun da dediği gibi babanı haftada 1 gün ara ısrarla aramaya devam et ama.annene bol bol dua et kuran okumayı biliyorsan bebeği uyutunca oku. bilmiyorsan türkçesinden oku canım hem için rahatlar okudukça hemde anneciğini orda rahat ettirirsin.
bizde seni çok seviyoruz. foruma girdin renk kattın bize Allah razı olsun senden de canım...NUSABE I LOVE YOU... :)

p.tesi menumu yazayım
sabah kalkınca 2 brd su ve 1 bardak limonlu maydonozlu su
7,30 da 1 muz 1 kivi tarçınlı+1 bardak kefir+4 ceviz
13,00 de et sote+1 kuru biber dolması+2 kaşık kıymalı atlıcan+2 kaşık bulgur pilav
18,30 da salata+ yaprak sarma ( bakla+yarma+bulgur ve mercimekle sarıldı)+yogurt
spor öplen 30dk yurume

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…