Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayyy sabah sabah bune iltifat facede resimlerimi gördün zannımca gaza geldim valla . seninde hikayeni dinlicez işallah

Evetttttttt
Valla bende çok pis gaza geldim dünden beri Yaza çok az kaldı ve en azından 2li hanelere baya yaklaşmış olmak istiyorum ( tabi sporla olunca dahada fazla gitmiş gibi görünecek ) ve bir sonraki yaz Allahın izniyle çoooooooook büyük bir fark olacak ( 38 olurmu bilmem ama 40 beden bile olmuş olsam çok çok mutlu olacağım )
Eskiden bir an önce gitsin diye panik yapıyordum ve gitmeyincede pes edecek noktaya geliyordum ama artık kesinlikle acelem yok yavaş ama temiz gitsin kilocuklar

Bu doğum günümde 99u görememiştim ama bir sonraki doğum günümde çok daha aşağıları görmüş olacağıma adım gibi eminim artık

Sizlerinde desteği ve gazıyla kim tutar beni beee
Kem gözlülerede artık diyet yapmadığımı söylüyorum çakma eltim ve KVyle yavruları başta olmak üzere

Harika bir menü canım afiyetler olsun ve bol bol eksi olarak döner inşallahhhhhhh

Günaydın güzellikler

Günaydın Ayşemmmmmmm
Hoşgeldinnnnnnn kaptancığım özlettin kendini

Akşamm bayaaa bayaaaa bi kaçmiş tatlm 3 gün akşam yemeklerinde sıfır ekmek ve hafif yemekler olsun tatlm

Hepinize teşekkürler ben de sizin hepinizi seviyorum ve sayenizde bir kez daha duanın gücünün ne kadar büyük olduğunun şahidi oldum. Evet dediyiniz gibi kız kardeşlerimi arayamasam da babamı arıycam hatta belki giderim. Bakalım eşimin para sorunu olmazsa gideriz çünkü çok para gidiyor bir gidip gelişimize. Aslında kız kardeşlerimle konuşursam rahatlarım amma ne yazık ki konaşamıyorum. Bırak ayda 1 kez konuşmayı yılda belki 4-5 defa konuşa biliyoruz. Ah şu kv-ler yüzünden hep.

Günaydın fıstıklar

Günaydın Can CAn

Sabır canım RAbbim büyük elbet size maddi acıdanda bolluk verecektir HEp dua et kardeşlerininde KVlerine RAbbim akıl fikir versin saatine deng gelirde belki onlarında yüreği azda olsa yumuşarda daha sık görüşme imkanınız olur
Kardeşinlerin sağlıklı ya önemli olan o zaten Keşke internetleri falan olsa en azından çaktırmadan buradan yazışırdınız ama dediğim gibi sabır Rabbim sabrınızın mükafatını sizlere en kısa zamanda verecektir

günaydın sanada canım tghigh master geldi beklediğimden daha güç gerektiriyo dün 100 tane oturarak ancak yaptım tabii sporsuz idmana tekrar başlayınca daha çok yaparım ...

Hiç sorma benim thing master kırıldı tempoma dayanamadi yan yatip yaptigimi ağırlıkla yapiodum dayanmadi kirildi ağirlikla yapma sakin bida alicamm

Kızlar oğlim martın 13-de 1.5 ayını tamamlayacak hala ayakkabı giydiyinde yürümüyor.Evde geziyor hatta evin altını üstüne getiriyor diye bilirim ama ayakkabıyla yürümüyor. Bırak yürümeyi adım dahi atmıyor kucağıma tırmanıyor zorlasam ağlıyor. Bir sorunu olduğunu düşünmüyorum sadece rahatlığa düşkün olduğunu düşünüyorum. Ne yapacağım hiç bilemiyorum.

Evetttttttttttttt tam 3 Mil Leslieyi bitirdim hatta nasıl nevrim döndüyse müzik açıp göbek atasım var bu yorgunluğun üzerine

Neyse cılkını çıkarmıyayım ki ile duraklama olursa ( ki uzun süre olmaz diye umuyorum ) biraz daha çoğaltma şansım olsun

Canım acaba ayağındaki ayakkabı rahat değilmi Ben kızlara hep ilk ayakkabılarını şu bebekler için 5 noktalılardan almıştım ( ortapedik olanlardan ) belkide alışkın değil diye de öyle yapıyor olabilir
Ev içinde ona ilk etapta ev ayakkabısı giydirmeyi denesen hani şu hayvanlılar oluyor ya altı ayakkabı gibi ama üzerinde tavşan yada ayıcıklılar oluyor ya hem hoşuna gider çıkarmak istemez hemde ilk etapta yürümesede onlar ayağına rahat olduğundan zamanla unutup farkında olmadan dolanır onlarla

Dediğin gibi bencede sorun yoktur çocukta ama belki ayakkabıda vardır

çook ince rahat ayakkabı al evde giymeye alıştır giymeyi sevmiyorsa uyurken giydir belki uyanınca farkına varmaz ama dediğim gibi çook ince ve rahat bişe al bence..

canım ilk yaptığında hatırlıyormusun 1 mili zor yapıyordun işte spor yaptıkça vücut açılıyo bir süre sonra ellerine yarım kilo su şişesi al onlarla yap sonra 1 kilo ya çıkar bak nasıl fark edecek...

Canım benim inşallah daha da çok yapacaksın zayıfladıkca inşallah.
Canım benim o hayvanlı ayakkabılarla rahatca yürüyor hani dışarısı için olanlarla olanı sevmiyor. Canım benim ayakkabısında sorun olduğunu düşünmüyorüm çünkü o yaşdakı çocuk için iyi bir ayakkabı sadece rahatına düşkün olmasını düşünüyorum ki daha giydireceyim an çıkarmaya çalışıyor. Biliyormusun bir az qarip bir çocuk ne altının temizlenmesini sevmiyor ne soyundurmasını sevmiyor ne giydirmesini ne banyo yapmayı hiş bir şeyi sevmiyor oyuncaklarıyla oynamakdan bile çabuk bıkıyor. Ancak kucağıma tırmanıyor ki ben çok da kucağıma almazdım öyreşmesin diye ama yine de tek sevdiyi şey kucağım.

dünkü menüm

sabah: sabah: aç karna su, 1,5 dilim kızarmış tb üzerine biraz salça yanında biraz peynir zeytin tahinpekmez ve çay
ara: tek şekerli neskafe
öğlen: 1 kase pırasa, 1 dilim tb
ara: az şekerli türk kahvesi
akşam: 2 ıspanaklı gül böreği az peynir çay
ara: limonlu tarçınlı yeşil çay

bol su

kararlı olduğun sürece toparlarsın bence tatlım :) akşamı hafif geçirmek çok mantıklı

evet kuzucum ama olsun bende seni takip ediyorum güzel yorumların için saol inşallah elbirlik hep birlikte vericez o kiloları aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…