- 3 Temmuz 2014
- 369
- 951
- 408
Canım öyle deme, 2-3 gündür takip ediyorum menülerini, gayet güzelMenüm:
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor. az peynir. 5 zeytin. 1 yk bal. 2 dilim salam. 1 b çay.
Öğlen: 2 yumurta omlet. 4 xlebçı. az peynir.
Akşam: sebzeli et yemeyi.
1 lt su.
Ben bu hafta kilo vereceyimi hiç sanmıyorum
gayet güzel, ama akşam çok olmuş olabilir emin olamadımSelam kızlar menüm gelsin
Sabah: aç karna su, 3 dilim kızarmış tb üzerine salça 1 kk peynir biraz zeytin tahşnpekmez ve çay
Öğlen: 2 dilim tbdan peynirli cevizlî sandviç
Ara: sade neskafe
Ara: bi saatlik yoldan eve gelince içim kıyıldı haliyle 1 br süt 1 mini anamur muzu
Akşam: 1 servis kaşığı şinitzel
1 servis kaşığı şehrîye pilavı
4 kaşık komposta
Ara: türk kahvesi ve yeşil çay bol su
Ne demek kız menün kötü de olsa( ki görüyorum bana göre kötü diyil) tabii ki eleştiriceksin ömrüm benim. Kız şu eleştiriler olmasa neler-neler yeriz biliyormusun. Eleştirilerini her zaman beklerim zaten kilolar şu eleştiriler sayesinde gidiyor.Canım öyle deme, 2-3 gündür takip ediyorum menülerini, gayet güzelböyle devam edersen umuyorum ki karşiliğını alacaksın
gayet güzel, ama akşam çok olmuş olabilir emin olamadımsanki benim menülerim çok harikaymis gibi eleştirmek de istemiyorum gerçi
İnşallah düşündüyün rakamı görürsün. İnşallah çabaların boşuna gitmiyecekdir ben senin nasıl çabaladığını görüyorum inşallah karşılığını da alıcaksın. AMİN.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Akşam yemeğimi yedim sonrada yine eşimin aklına uyup netten birşey sipariş verdiksitenin adı tam benlik hatta batangemi
Eşime de dedim battı balık yan gider hesabı batan gemiden mal alıyoruz
Çok şükür bugünümde güzel geçti ( beslenme ve spor bakımından)
Eşim gelirken halka tatlısı almış birde bak ne aldım diye sevine sevine bana gösterince hayatının fırçasını yedi adamcağız bile şaşırdı ne oluyor diye
Ulen hususi perşembe gecelerini mi bekliyorsun dedim nasıl gülüyor sonradan hakikaten geçen perşembede birşeyler getirmiştim yine dimi diye
Tabiki ağzıma bile sürmedim ( sağ olsun çok ısrar etti en azından bir ısırık al diye ama ben boşuna spor yapmış olmak istemiyorum o yüzden tadına dahi bakmadım)
İnşallah karşılığınıda yarın alacağıma inanıyorum
Bu arada yarın kızkardeşimle Annemde bana geleceklermiş öğlen oturmayaHiç sorun değil benim açımdan çünkü kahve hariç birşey çıkarmıyoruz öyle durumlarda
Nasılsa onlar öğle yemeklerini yiyip geleceklerbende o arada çoktaaaaaaaaaaannn sporumu bile yapmış duşumu bile almış olurum
Merveciğim inşallah yarın güzel bir bildirimle dönerim sahalara
Ümitsizliğe kapılmak yok güzelimbelllide olmaz öyle şeyler
Ben ne zaman umursamasam kilo veririmama bu sefer spor desteklı olunca daha güzel bir sonuç alacağımı düşünüyorum ( geçen tartıda gördüğüm rakamıda hesaba katarsam )
Kızlar dua edin yarın dişciye gidicem ve büyük ihtimalle çekilecek korkuyorum.Üstelik yarın doğum günüm
Tamam doktoru anladıkda para için yapmayacağı şey yokdur bazılarının Allah belalarını versin bize böyle haksızlık yapdıkları için. O yalancı doktorlardan ben de çok yanıklıyım. İkinci çocuğumu düşürmemin sebebi sırf o tür doktorlardı. Hele neler-neler yapdılar da ben bi tek bunu söyledim. Peki o görümcelere ne oluyor o kp-e ne oluyo. Ben olsam bilerek susduğum için yüzüne bile bakamam o kimsenin. Onlar nasıl senin yüzüne bakıyolardı üstelik bir de yetmiyormuş qibi ısrarla o doktora gitmeni istemişler senden.İnşallah ufak bir müdahale yeterli olur ( dolgu gibi )
Aslında benimde çok yapılacak dişim varda gitmiyorumen son 1800 lirayı bulur diye hesap yapmıştım sonrada baktım o an o parayı verebilecek durumda değilim beklemeye karar verdim artık hepsini toptan yaptırırım
Benim arkadaki dişleri kurtaramayınca ( önceki senelerce gittiğim adamın dişçi bile olmadığını öğrendim sonradanadam maf etti ağzımı ve boşuna bir sürü dişimi çekmişti hatta en son ameliyatla aldığı dişin kökü içinde kalmıştı da dişçiyi değiştirince anlaşıldı ve tekrar aynı yerden boşu boşuna ameliyat olmak zorunda kaldım o kökü çıkartacak diye )
Hala aklıma geldikçe asla ne paramı nede hakkımı helal etmiyorum o herife ( ki KPnin 30 küsür senelik aile dostuydu ve nedense o zamanlar başka doktora gitmemi istemiyordu kp ama en son acil bir durumda bana bakmayınca mecbur başka yere gittim ve herşey ortaya çıktıbenim görümceler başka doktora giderken ben dişçi diyince ille ona git deniyordu meğer kızlarıda biliyormuş )
En son gitmeye başladığım bayan çok tatlı ve eli hafif ama bir kere tiksinmişim dişçiden ve ağrım olmadığı sürece gitmek istemiyorumartık o arkadaki boşluklarıda son haddeye gelince komple yaptıracağım ( vidalama sistemiyle olur ancak demişti bayan ki inan gerek olmayan şeyi yapmıyor sağ olsun paragöz değil aksine poliklinikte olduğu halde hatun taksit imkanı sağlamıştı 2 taksittede olsa )
RAbbim kimseye diş ağrısı vermesin...Aminnn
Umarım seninde çekmek zorunda kalmaz
Aa yarın doğum günün demekKızlar dua edin yarın dişciye gidicem ve büyük ihtimalle çekilecek korkuyorum.Üstelik yarın doğum günüm
HahaUfak bir elektrik kesintisi yaşadık demintabi her yer karanlık olunca mumları yakıp telefondan radyoda slow şarkılar dinledik ( karı koca özellikle eskilere bayılırız )
Gayet romantik ve hoş zaman geçirdik elektrikler gelene kadar
Yarım saatcikte olsa iyi geldi ama elektriklerin gelmesiyle herkes dağıldı çil yavrusu gibi
öyle düşünme canım benim eleştir bende farkındayım biraz kaçtı bugün malesef kendim de rahatsız oldum leslie yaptım 1 mil yağ yakmalı olandanCanım öyle deme, 2-3 gündür takip ediyorum menülerini, gayet güzelböyle devam edersen umuyorum ki karşiliğını alacaksın
gayet güzel, ama akşam çok olmuş olabilir emin olamadımsanki benim menülerim çok harikaymis gibi eleştirmek de istemiyorum gerçi
Tamam doktoru anladıkda para için yapmayacağı şey yokdur bazılarının Allah belalarını versin bize böyle haksızlık yapdıkları için. O yalancı doktorlardan ben de çok yanıklıyım. İkinci çocuğumu düşürmemin sebebi sırf o tür doktorlardı. Hele neler-neler yapdılar da ben bi tek bunu söyledim. Peki o görümcelere ne oluyor o kp-e ne oluyo. Ben olsam bilerek susduğum için yüzüne bile bakamam o kimsenin. Onlar nasıl senin yüzüne bakıyolardı üstelik bir de yetmiyormuş qibi ısrarla o doktora gitmeni istemişler senden.
Aa yarın doğum günün demekinşallah dişçi doğum günü hediyesi olarak dişini çekip vermez sana balık burcusun o zaman
Hahabizde de aynen öyle oluyor elektrik kesilince tüm aile bir araya toplanıp mumu yakıp gölgeden şekiller yapıyoruz elektrik gelince dağılıyor herkes
Evet canım benim balık burcuyum ben.Aa yarın doğum günün demekinşallah dişçi doğum günü hediyesi olarak dişini çekip vermez sana balık burcusun o zaman
Günaydın canımGünaydın kızlar
geçen hafta 68.9
Bü hafta 68.6
Fark 0.3
% 0.43
Sabahınız xeyir cümeniz mübarek olsun şirinlər
kilom:
başlangıç: 85
geçen hafta: 83.1
bu hafta: 82.8
Ama hak ettim ben bunu az bile olmuş bana ne diye boğazımı tutmadım ki ben bu hafta.
Günaydın kızlar
geçen hafta 68.9
Bü hafta 68.6
Fark 0.3
% 0.43
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?