Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor. az peynir. 5 zeytin. 1 yk bal. 2 dilim salam. 1 b çay.
Öğlen: 2 yumurta omlet. 4 xlebçı. az peynir.
Akşam: sebzeli et yemeyi.
1 lt su.
Ben bu hafta kilo vereceyimi hiç sanmıyorum
Canım öyle deme, 2-3 gündür takip ediyorum menülerini, gayet güzel böyle devam edersen umuyorum ki karşiliğını alacaksın
gayet güzel, ama akşam çok olmuş olabilir emin olamadım sanki benim menülerim çok harikaymis gibi eleştirmek de istemiyorum gerçi

Ne demek kız menün kötü de olsa( ki görüyorum bana göre kötü diyil) tabii ki eleştiriceksin ömrüm benim. Kız şu eleştiriler olmasa neler-neler yeriz biliyormusun. Eleştirilerini her zaman beklerim zaten kilolar şu eleştiriler sayesinde gidiyor.

İnşallah düşündüyün rakamı görürsün. İnşallah çabaların boşuna gitmiyecekdir ben senin nasıl çabaladığını görüyorum inşallah karşılığını da alıcaksın. AMİN.

Kızlar dua edin yarın dişciye gidicem ve büyük ihtimalle çekilecek korkuyorum. Üstelik yarın doğum günüm

İnşallah ufak bir müdahale yeterli olur ( dolgu gibi )
Aslında benimde çok yapılacak dişim varda gitmiyorum en son 1800 lirayı bulur diye hesap yapmıştım sonrada baktım o an o parayı verebilecek durumda değilim beklemeye karar verdim artık hepsini toptan yaptırırım
Benim arkadaki dişleri kurtaramayınca ( önceki senelerce gittiğim adamın dişçi bile olmadığını öğrendim sonradan adam maf etti ağzımı ve boşuna bir sürü dişimi çekmişti hatta en son ameliyatla aldığı dişin kökü içinde kalmıştı da dişçiyi değiştirince anlaşıldı ve tekrar aynı yerden boşu boşuna ameliyat olmak zorunda kaldım o kökü çıkartacak diye )

Hala aklıma geldikçe asla ne paramı nede hakkımı helal etmiyorum o herife ( ki KPnin 30 küsür senelik aile dostuydu ve nedense o zamanlar başka doktora gitmemi istemiyordu kp ama en son acil bir durumda bana bakmayınca mecbur başka yere gittim ve herşey ortaya çıktı benim görümceler başka doktora giderken ben dişçi diyince ille ona git deniyordu meğer kızlarıda biliyormuş )

En son gitmeye başladığım bayan çok tatlı ve eli hafif ama bir kere tiksinmişim dişçiden ve ağrım olmadığı sürece gitmek istemiyorum artık o arkadaki boşluklarıda son haddeye gelince komple yaptıracağım ( vidalama sistemiyle olur ancak demişti bayan ki inan gerek olmayan şeyi yapmıyor sağ olsun paragöz değil aksine poliklinikte olduğu halde hatun taksit imkanı sağlamıştı 2 taksittede olsa )

RAbbim kimseye diş ağrısı vermesin...Aminnn
Umarım seninde çekmek zorunda kalmaz

Ufak bir elektrik kesintisi yaşadık demin tabi her yer karanlık olunca mumları yakıp telefondan radyoda slow şarkılar dinledik ( karı koca özellikle eskilere bayılırız )

Gayet romantik ve hoş zaman geçirdik elektrikler gelene kadar
Yarım saatcikte olsa iyi geldi ama elektriklerin gelmesiyle herkes dağıldı çil yavrusu gibi

Tamam doktoru anladıkda para için yapmayacağı şey yokdur bazılarının Allah belalarını versin bize böyle haksızlık yapdıkları için. O yalancı doktorlardan ben de çok yanıklıyım. İkinci çocuğumu düşürmemin sebebi sırf o tür doktorlardı. Hele neler-neler yapdılar da ben bi tek bunu söyledim. Peki o görümcelere ne oluyor o kp-e ne oluyo. Ben olsam bilerek susduğum için yüzüne bile bakamam o kimsenin. Onlar nasıl senin yüzüne bakıyolardı üstelik bir de yetmiyormuş qibi ısrarla o doktora gitmeni istemişler senden.

Haha bizde de aynen öyle oluyor elektrik kesilince tüm aile bir araya toplanıp mumu yakıp gölgeden şekiller yapıyoruz elektrik gelince dağılıyor herkes

öyle düşünme canım benim eleştir bende farkındayım biraz kaçtı bugün malesef kendim de rahatsız oldum leslie yaptım 1 mil yağ yakmalı olandan

VAlla ben rahmetli Kp ölmeden evvel bu durumu öğrendim daha küçük kuzum 3 aylıktı zaten daha yeni doğum yapmışım sinirlerim bozuk birde o bayan doktor ay kök kalmış hemen ameliyat ederek alacağım diyince başlamıştım hüngür hüngür ağlamaya tabi doktor doğum sonrası sendrom sandı ve sağ olsun beni sakinleştirmek için çok fazla benle konuştu ( ne bilsin kadın senelerin birikimi sinirlerimin laçka olduğunu )

Dönüşte anında Kpye demiştim senin bu aile dostun resmen Baytardan farksızmış işte bak kök kalmış önceki ameliyattan, neydi benim günahım iki kere bıcak altına yatmak zorunda kaldım diye baya bir söylendim haklı olarak Kp hayatında ilk kez sesini çıkaramadı hatta madem bukadar kötüydüde kızların ona gitmediler hiç bir zaman o zaman ben ne diye gitmek zorundaydım dedim
İnan tek bir kelime edemedi hatta o herif daha evvel ameliyat parası şu kadar diye anlaşmışken ( ki parasınıda ozaman peşin vermiştim daha ameliyat öncesi ) sonradan kıvırıp yok diş başına demiştim senin bana hala bir okadar borcun var bile dedi hesapta senin arkadaşın ama kesinlikle ne paramı nede hakkımı helal etmiyorum ona demiştim Kpye hatta birazda ileri gidip sebep olanda sensin demiştim

Allah bilir diploması bile yoktur diyince KP ağzından kaçırdı sadece teknisyen olduğunu ve dişçi olarak diploması olmadığını ben artık hiç bir şey demiyorum demiştim ve cidden o günden sonra asla o dişçiye gitmedim ( bir sokak öte oturuyordu daha bir kaç ay öncesine kadar ) ve mahallede hala gördüğümde konuşmuyorum

GEçenlerde eşimle bir yerden dönerken bizi gördü arabada, hemen camdan eğilip eşime hal hatır sordu ( bana tek bir selam dahi vermedi değil neden gelmiyorsun diye sormak sonrada eşime oğlum bir gün gelmiyorsunuz bari çayımı içmeye gelin dedi yüzsüz ne olacak ama nedense beni o zamanlar çok seven işte bizim kızımız falan diye herkese muayenehanede tanıştıran adam bana dönüpte kız sen nasılsın bakalım görüşmeyeli diyemedi bile )

Kİm bilir belki rahmetli kp onunla ilgili söylediklerimi iletmiştir sanki çok umurumdaymış gibi

Aa yarın doğum günün demek inşallah dişçi doğum günü hediyesi olarak dişini çekip vermez sana balık burcusun o zaman

Kızzzzzzzz ben balığın önde gideniyim yükselenimde anam doğum saatimi yanlış bilmiyorsa Balıkmış vay benim halimeeee

Haha bizde de aynen öyle oluyor elektrik kesilince tüm aile bir araya toplanıp mumu yakıp gölgeden şekiller yapıyoruz elektrik gelince dağılıyor herkes

Valla inanmayacaksın ama bizde yaptık onu
Eşim bir ara ısrarla tavşan yapmayı deniyordu

kilom:
başlangıç: 85
geçen hafta: 83.1
bu hafta: 82.8
Ama hak ettim ben bunu az bile olmuş bana ne diye boğazımı tutmadım ki ben bu hafta.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhhhh ....Aminnnnn

Bu sabah yine 06:00da uyandım aslında ama az daha uyuyayım diyince 1 saat daha geç uyandım
Dün gece uzun bir aradan sonra küçük cimcime aramızda yatmadan uyuduk aslında bizimle yatmak istedide o ara ablamıza havale edelim onla yatsın dedik oda baştan kabul etmedi uyuyamam diye bende duygu sömürüsü yaptım ben aylardır uyuyamıyorum sen ne diyorsun diye
Sağ olsun küçük cadı çok deli yatıyor ablasıyla olunca daha sakin ama bizimle olunca ne ben nede eşim deliksiz uyuyamıyoruz aman ezmeyelim, aman üstü açılmasın ne bileyim çocuk rahat uyusun diye

Anlıyacağınız sabah biraz keyif yaptım

Keyif kahvemide içtim ve bir yarım saat sonra en geç sporumuda yapacağım

Umarım herkes için bol hareketli ama az kalorili ( bol eksili ) bir gün olur

Sabahınız xeyir cümeniz mübarek olsun şirinlər

Sanada hayırlı sabahlar yahşi cazibem

kilom:
başlangıç: 85
geçen hafta: 83.1
bu hafta: 82.8
Ama hak ettim ben bunu az bile olmuş bana ne diye boğazımı tutmadım ki ben bu hafta.

Aaaaa aşk olsun sonuçta 300 grda olsa gitmiş ne var bunda üzülecek
Hem düşünsene yediğin halde verdin yani yemeseydin kesinlikle çok çok daha güzel verirdin ( bu hafta sana hep örnek olur bundan sonra tekrar canın birşey istediğinde hani 300 grmı vermek istiyorum yoksa fazlasımı eminim ondan sonra kaçamak yapmak bile istemezsin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…