- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kız Banu yarışallımı varmısın
hadi hoşgeldin ozamanMerhaba ismim fatos :) 163 boyunda 72 kilo 5 yasinda bi cocuk annesiyim .ccalisiyorum sabah 8 akşam beş masabasi is yapıyorum yediklerime devamli dikkat ediyorum ama birseyler olmuyor birtürlü 65 altına ınmedim bu beni çok rahatsız ediyor
çok geçmiş olsunkızlar kusura bakmayın bir kaç zamandır gelemedim çok fena hasta oldum serum ilaç vs... zor kendime geldim...
banummmm sorma grinin elli tonuna gittik ilk yarıdan sonra çıkmak zorunda kaldık öyle sonuna kadar kalıp izleyemedim çok fena bişiydi koptum resmenSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Bir güzel Sporumu yaptım ( 3 Mil leslie ve bir kaç hareket daha)
Kan ter içinde kaldım ama yine her zamanki gibi çoook mutluyum
Bir ara elektrikler kesildi o yüzden anında damlayamadım
Yarın Tartı günü bakalım verdiğim emeklerin karşılığını alabilecekmiyim
Malum 1 aydır yerimde sayıyordum bir ileri bir geri
Canım menün gayet güzel ve eminim eksileri göreceksin
Eeee hangi filme gittiniz kocacığınla
Aramıza hoşgeldin
Memnun olduk fatoş
Bende kendimi tanıtayımadım Banu, 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının Annesiyim ve evhanımıyım Topiğin en ağır Assolisti benim ama inşallah bende sizler gibi fıstık olacağım inanıyorum
İlk başladığımda 6 - 7 ay evvel 124.5 kgdum ve spor yapmadan tın tın ancak 12 - 13 kg verdimson 1 aydır hayatıma sporuda dahil ettim ( ilk 2 - 3 hafta hep hafifti ama son 1 haftadır baya bir yüklenmeye başlıyorum )
En son cuma günü 112.3 kgdum ve yarın tartı günümüzde çok merak ediyorum sonucu
Çok çok geçmiş olsun canıminşallah şu anda daha iyisindir
Rabbim acil şifalar versin...Aminnnn
Umarım bir an önce toparlanır aramıza dönersin
e haydi kapışın bakalım kim galip gelecekBen her türlü kapışmaya varım
Maksat kilolar daha çabuk gitsin ve daha eğlenceli bir hal alsın
banummmm sorma grinin elli tonuna gittik ilk yarıdan sonra çıkmak zorunda kaldık öyle sonuna kadar kalıp izleyemedim çok fena bişiydi koptum resmenama sonunu izlemek isterdim
tum evli çiftlere tavsiye ederim
O zaman süper. Bak benim dişlerim fena ağriyor bakdığında bir şey gözükmüyor ama eşim içeriden çürümüş ola bilir dedi. Yarın doktora götürecek beni büyük ihtimalle çekilicek bu yüzden bir şey yiye bilecemi sanmıyorum. yiyemiycem için de bu sana haksızlık olur yarın olsun dişlerimi çekilsin sonra başlayalım. Ben bu isveç diyetine taktım kafayı ne diyosun yapiyimmi. Tabi dişler düzeldikden sonra.
banum vallahi burdan yorum yapamıcam ama film gerçekten sloganı gibi kontrolunu kaybettiriyo okadar diyim. eşsiz izlemeni tavsiye etmem yani sölim benkızzzzzzzzz valla aklımdan geçti de eşler cinstir o konuda heleki eşle o tür filmleri izlemezler sinemada biz çıktığımızda eşime bende dedim hadi gel şu filmi izleyelim diye nasıl bakıyor muzurca yok anam o filme sinemada gidilmez diye kendi kendime ulen eşşek çıkıyor olsaydık kesinlikle o filme götürürdün beni
Neyse internete düştüğünde izlerim artık
Filmi izleyen bir arkadaş inan okadar beter değil kitapta çok daha fazla ayrıntı var ve film yanında daha hafif kalır demişti
Hani daha evvel şu meşhur SYmtomaniyac mıydı neydi filmin adıyasaklansın türkiyede oynamasın demişti heh bir keresinde kızlar erken yattığında ( eşimde birşey için çok geç gelecekti onu bekliyordum ) nette buldum onu izledim baştan ulen bu merak benim başıma daha neler açacak diyordum ama cidden filmdeki sahnelerden çok hikayesi beni çok etkilemişti aslında bir rahatsızlık yüzünden senelerce çektiği zorlukları anlatıyordu aslında film ama millet sadece cinsellik olarak düşündü sahnelerinden dolayı
Hatta eşime de dedim len o film tamam acık sahneler var ama cidden anlattığı şey öyle boş değil diyesağ olsun eşim öyle takıtılı değildir yok niye izledin onu falan diye sonuçta başka miki filmleri gibi değil ya
Kırmızı noktalılara erkekler miki film dermiş ya
TAmamdır canım diş işin bitsin başlarız
Valla sen bilirsin ama isveç diyeti ağır gelmesin sana sonuçta kuzunda var üstelik metabolizmayı bozmasınhani listesini tam hatırlamıyorum ama ufak eklemeler yaparsan olabilir ( en azından metabolizma bozulmasın sende biraz hızlandır kilo verme sürecini )
Atıyorum ara öğün yoksa en azından öğlen sağlam yemeğini ye ( kahvaltı yoktu onda sanırım )
banum vallahi burdan yorum yapamıcam ama film gerçekten sloganı gibi kontrolunu kaybettiriyo okadar diyim. eşsiz izlemeni tavsiye etmem yani sölim ben
Neler yapiosunuz neler yiyip iciyosunuz kızlar hareket yok bende pilates testi aldım ama bi türlü baslayamadim
En az 1 litre su içiyorum Yeşilçay kahve çay hepsi şekersiz... öğlen ısyerinde çıkan yemeğe talim ediyoruz ama bişeyler olmuyo kilo veremiyorum spor yapıncada incelme oluyor ama kilo hep aynı .. çevredekiler kilomu gostermedigimi söylüyor ama ben bu konudan rahatsizimanammm okadar diyorsun
Kızzzzz adam beğenipte hadi sar başa bir daha izleyelim demesin sonra
Tövbe tövbe tanımayan kızlarda bu hatunlara ne oluyor derler
Çok şükür ben şu son 3 haftadır düzenli olarak sporumu yapıyorum
Sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum ama tabi arada minikde olsa kaçamaklar oluyor
Şu ana kadar sağlıklı beslenerek 12 - 13 kg verdim ama tabi yolum uzun ve sporla olunca çok daha çabuk ve daha sağlıklı olur diye düşünüyorum
Sende yanlıış hatırlamıyorsam akşam 5e kadar çalışıyorsun hani eve gelince az dinlenip en azından platesine 15 dakikaylada olsa başlayabilirsineminim bir kaç güne alışınca dahada fazlasını yapmak için daha çok enerji hissedeceksindir
Karatayımsı besleniyorum ( tam her kuralına uyamıyorum ama elimden geleni yapıyorum )
En az 1 litre su içiyorum Yeşilçay kahve çay hepsi şekersiz... öğlen ısyerinde çıkan yemeğe talim ediyoruz ama bişeyler olmuyo kilo veremiyorum spor yapıncada incelme oluyor ama kilo hep aynı .. çevredekiler kilomu gostermedigimi söylüyor ama ben bu konudan rahatsizim
Ve hayatimda kahvaltı sadece pazar günleri var
anammm okadar diyorsun
Kızzzzz adam beğenipte hadi sar başa bir daha izleyelim demesin sonra
Tövbe tövbe tanımayan kızlarda bu hatunlara ne oluyor derler
Çok şükür ben şu son 3 haftadır düzenli olarak sporumu yapıyorum
Sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum ama tabi arada minikde olsa kaçamaklar oluyor
Şu ana kadar sağlıklı beslenerek 12 - 13 kg verdim ama tabi yolum uzun ve sporla olunca çok daha çabuk ve daha sağlıklı olur diye düşünüyorum
Sende yanlıış hatırlamıyorsam akşam 5e kadar çalışıyorsun hani eve gelince az dinlenip en azından platesine 15 dakikaylada olsa başlayabilirsineminim bir kaç güne alışınca dahada fazlasını yapmak için daha çok enerji hissedeceksindir
Karatayımsı besleniyorum ( tam her kuralına uyamıyorum ama elimden geleni yapıyorum )
Kız slogani ne demek?
MerhabaMerhaba ismim fatos :) 163 boyunda 72 kilo 5 yasinda bi cocuk annesiyim .ccalisiyorum sabah 8 akşam beş masabasi is yapıyorum yediklerime devamli dikkat ediyorum ama birseyler olmuyor birtürlü 65 altına ınmedim bu beni çok rahatsız ediyor
***8.Takım 403.ETAP***
sweetyy83(73,3/ / /%)
_-CaNiMSiN-_( 64.5// /%)
Adayaren38(68,9/ / /% )
Yts38(107,4/ / /%)
Rengarenknesli(76,4/ / /% )
cirkinordekyavrusu (73,6/ / /% )
max factor(83,1 / / /% )
asagıdakı kızlar ızıne ayrıldıgınız kıloda yada daha asagıdaysa kılonuz bu hafta lısteye dahıl olabılıyorsunuzumarım unuttugum yoktur
oynakbası34(111,7/ / / % )401.etapta ızıne ayrılan uye gerı dondu kılosu 2 ye bolundu
finsternis (71,2 / / /% )400.etapta ızıne ayrılan uye geri dondu kilosu 3 e bolundu
napcazgari(76,6 / 0/ 0 / % 0)400.etapta ızıne ayrılan uye geri dondu kilosu 3 e bolundu
mrtmuhasebe ( 68,7/ / /% ) 400.etapta ızıne ayrılan uye geri dondu kilosu 3 e bolundu
bugünadımleyla( 65,8/ //%)399.etapta ızıne ayrılan uye geri dondu kilosu 4 e bolundu
minmigo (53,5/ //% )399.etapta ızıne ayrılan uye geri dondu kilosu 4 e bolundu
turuncu(70,5 / / / % )397. etapta bıldırım yaparak ızıne ayrılan uye gerı dondu kılosu 5 e bolundu
benben(68,3/ / / %)395. etapta ızıne ayrılan uye gerı dondu kılosu 7 ye bolundu
8.TAKIM ORTALAMASI %
Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor. az peynir. 5 zeytin. 1 yk bal. 2 dilim salam. 1 b çay.
Öğlen: 2 yumurta omlet. 4 xlebçı. az peynir.
Akşam: sebzeli et yemeyi.
1 lt su.
Ben bu hafta kilo vereceyimi hiç sanmıyorum
Selam kızlar menüm gelsin
Sabah: aç karna su, 3 dilim kızarmış tb üzerine salça 1 kk peynir biraz zeytin tahşnpekmez ve çay
Öğlen: 2 dilim tbdan peynirli cevizlî sandviç
Ara: sade neskafe
Ara: bi saatlik yoldan eve gelince içim kıyıldı haliyle 1 br süt 1 mini anamur muzu
Akşam: 1 servis kaşığı şinitzel
1 servis kaşığı şehrîye pilavı
4 kaşık komposta
Ara: türk kahvesi ve yeşil çay bol su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?