- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Simdi ben gelecek hafta kilo bildirimi yapacağım öyle degilmi ?
Dün katıldım ozaman şimdi gidip tartilayim benYOk canım tabiki bu haftada bildirim yapıyorsun ve bir sonraki bildiriminde sende listede oluyorsun sanırım
Günaydın hayırlı cumalar bol eksili bildirimler kızlar
Evettttttttttttttt kızlarrrrrr gelelim benim bildirimime
Sporlar karşılığını vermeye başladı şükürler olsun
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 111.7 kg ( izne ayrılmadan evvel yani )
Bu hafta; 110.5 kg
Giden; 1.2 kg
Yüzde; 1.07 % ( umarım doğrudur )
Toplam giden; 14 kg
Sabahtan beri okadar mutluyum ki resmen evin içinde yaşasın diye çığlıklara atarak koşmak geliyor içimdeninanılmaz iyi geldi bu rakamı görmek ve bir sonraki haftada böyle güzel bir sonuç görebilirsem dahada inancım artacak ( zaten varda )
İnşallah topikteki herkes çok çok güzel kilolar verir
GÜNAYDIN CANIM NERELERDESİN İZİNLİ MİYDİN BU ARADAGünaydın hayırlı cumalar bol eksili bildirimler kızlar
Evettttttttttttttt kızlarrrrrr gelelim benim bildirimime
Başlangıç; 124.5 kg
Bu hafta; 110.5 kg
Giden; 1.2 kg
Toplam giden; 14 kg
Sabahtan beri okadar mutluyum ki resmen evin içinde yaşasın diye çığlıklara atarak koşmak geliyor içimdeninanılmaz iyi geldi bu rakamı görmek ve bir sonraki haftada böyle güzel bir sonuç görebilirsem dahada inancım artacak ( zaten varda )
Ilk Cuma 72.2
olsun canım bende bu hafta 300 gr vermişim hiç vermemekten iyidir bu hafta sıkı bir diyet uygulayalımmm seninlekilom:
başlangıç: 85
geçen hafta: 83.1
bu hafta: 82.8
Ama hak ettim ben bunu az bile olmuş bana ne diye boğazımı tutmadım ki ben bu hafta.
Hedef 62 olsun yeter :)Bu rakam başlangıç kilon olarak baz alınacakBirde hedef kilosu belirtmen lazım kaptanımızın kayıtlara geçmesi için
İnşallah haftaya sende çok güzel bir fark görürsünbaşarılar canım
Canım benim yürekden tebrik ederimEvettttttttttttttt kızlarrrrrr gelelim benim bildirimime
Başlangıç; 124.5 kg
Bu hafta; 110.5 kg
Giden; 1.2 kg
Toplam giden; 14 kg
ayyyy süper yaaa benimde hasta olasım geldi :) yok olmasın kimse hasta da sonuç süper olmuş canım bu hafta galiba - bildirim yapan olmayacak yaşasıııııııııııııııngünaydınlar herkese.... hastalık bana kilo konsunda yaramış oleyyy oleyyy :)
geçen hafta: 73,6 kg
bu hafta: 70,8
kilo kaybım : 2,8 kg
umarım hepimiz bolll eksili haftalar yaşarız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?