Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Öğlen kızkardeşimle Annemler bana kahve içmeye gelmişti malum eşimde ısrarla akşam yemeğinede kalsınlar diyince daha bu saat oldu yeni gittiler

Keyifli bir gün oldu benim açımdan
Bİrazdanda gecenin son keyif kahvesini içeceğiz karı koca inşallah ( kızım reklam arası girsin yaparım kahvelerinizi dedi )

Canım hayırlı yolculuklar
Rabbim sağlıcakla gidip gelmeyi nasip etsin ...Aminnnn

Beyazcanımın yanınada mı gidiyorsun yoksa
İnşallah çok güzel ama az kalorili bir hafta sonu olur senin için

Evetttttt çok korkarak gittim doktora ama çok şükür çekilecek dişin yok dedi ama müalice etmek gerekliymiş. Bir de önceden çektirdiyim dişlerim vardı oralara diş koyulucak o kadar.

Hadi gözün aydın güzelim valla bende gitsem neler çıkacakta neyse
Dün hafiften sanki yoklar gibi oldu ağırı ( psikolojik sanırım dişçiden fazla bahsedince ) ama inşallah olabildiğince geç bir süre sonra yolum düşer oralara yoksa kaçarı yok iyice hepsi gitmeden olanları ufak ufak yaptırmak zorunda kalacağım

Nusabeeeee yüreği güzel Ay Balam

İyiki doğdun ve iyiki aramızdasın
RAbbim gönlünden geçenlerin çok çok daha fazlasını sana hayırlı olarak nasip eder inşallah...Aminnnn
Uzun, sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice senelere...İyiki doğdun

Ayyyyyyyy benim Akrep kaptanımmı gelmiş hoş gelmiş sefalar getirmiş. Ben çooooooooook teşekkür ederim. İginiz için teşekkürler.
Hoş buldum canım, ne demek sen gibi güzelliğin doğum günü varmış, kutlanmazmı
Birdahaki doğum gününde incecik olup istediğin kiloya ulaşırsın inş.

Teşekkür ederim kanatsız melek. Ben de sizin aranızda olmakdan çok mutluyum. Teşekkürler.

Canım sen daha önce ceco34 isimli üyemiydin?

CANIM BENIM DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN NICE SENELERE INSALLAH RABBIM SAGLIK MUTLULUK VE HUZUR DOLU NICE SENELER NASIP ETSIN INSALLAHH
Teşekkür ederim Mervecim bana dilediyiniz bütün güzel dileklerinizi ben de sizlere diliyorum. İnşallah sen de bebeyini sağ-salim dünyaya getirir ve ailenle birlikde bir ömür boyu mutlu olursun.AMİN.

Canım paylaşıma da not düşün o zaman, püsküüt soruyordu, senin yeni isimde kimseyi bulamadım diye..

Anaaaa bilmiyordum kusura bakmayın
Her cuma bildirimde eklemem gerekiyormu yoksa bir sonrakinde eklesem yeterli olurmu

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese günaydınlar

Umarım hepimiz için bol eksili az kalorili bir haftasonu olur

Ev ahalisi bizim hala uyuyorlar doğal olarak Bende uyandım ve 1 saat sonrada Lesliemi yapacağım Allahın izniyle Nasılsa bir ara eşim çocuklar uyurken bir Eminönü yapmaya gider ve ancak dönüşte onlar kahvaltı eder ( bende öğle yemeğimi yerim artık o saatte )

Hava yağmurlu bu sabah buralarda
Güzel olsaydı birde öğleden sonra dolaşmaya çıkalım derdim ama çocukları hasta ederim ancak o şekilde oyüzden evde oyalanmak çok daha iyi

Sabahınız xeyir gününüz uğurlu keçsin şirinlər

Günaydın tatlışlar inşallah bu hafta bizim için bol bol - leri gördüğümüz bir hafta olur

Günaydın tatlışlar inşallah bu hafta bizim için bol bol - leri gördüğümüz bir hafta olur

Aminnnn inşallah hepimiz bol bol eksileri görür hedeflerimize dahada yaklaşırız
Bende sporuma başlıyayım ufaktan ki şu eksiler bende 2şer 2şer devam etsin

Kızlar dünden beri bir sorun yaşıyorum yazdıklarımı çok geç yaza biliyorum yani harfi basıyorum ama çok geç gözüküyor ekranda. Forum donuyor çok geç aşağıya-yukarıya sürükleye biliyorum çok sinirim bozuluyor bu duruma. Umarım anlata bilmişimdir sorunumu Malum Azeri olduğum için anca bu kadarını anlata biliyorum.

Aminnnn inşallah hepimiz bol bol eksileri görür hedeflerimize dahada yaklaşırız
Bende sporuma başlıyayım ufaktan ki şu eksiler bende 2şer 2şer devam etsin
Bu hafta da listeye dahil olamayacagim sanırım izine ayrılmak bana pahalıya patladı
insallah duzelir canım ya

Canım yoksa senin bilgisayarındamı benimki gibi eski bir takoz
Benimkide sık sık yapar öyle ama insan zamanla alışıyor Maalesef onda yapılabilecek birşey yok eğer bilgisayardansa imkanın varsa bir bilgisayarcıya göster belkide sadece format atmak gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…