Yok canım benim bilgisayarım eski diyil HP benim bilgisayarım 2-3 yıl anca olur aldığımız.Canım yoksa senin bilgisayarındamı benimki gibi eski bir takoz
Benimkide sık sık yapar öyle ama insan zamanla alışıyorMaalesef onda yapılabilecek birşey yok eğer bilgisayardansa imkanın varsa bir bilgisayarcıya göster belkide sadece format atmak gerekir
Yok canım benim bilgisayarım eski diyil HP benim bilgisayarım 2-3 yıl anca olur aldığımız.
Format ne demek ki.
Banum senlik bi durum yok bitanem tamamen ben ve merveyle alakalı adını değiştirdiğinde bunu listeye yansıtmamışızAnaaaa bilmiyordum kusura bakmayın
Her cuma bildirimde eklemem gerekiyormu yoksa bir sonrakinde eklesem yeterli olurmu
Banum senlik bi durum yok bitanem tamamen ben ve merveyle alakalı adını değiştirdiğinde bunu listeye yansıtmamışız
Seni listelerde hala ceco diye yazmışız
Düzelttim durumu
Hmmm anladım teşekkürler.Format bilgisayardaki bütün sistemin yenilenmesine denir canımhani virüs varsa temizlenir, sürümü eski olan bir program varsa güncellenir falan tamamen fabrikadan çıkmış gibi olması yani
Çok teşekkür ederim canım benim.Nusabenin doğum günüymüş nice mutlu yıllara hayatım
Bugün cidden hava harikaSelam kızlar 1 saatlik yürüyüşe başladım haydi kolay gelsin bana hava mis mis
Kız sabah reçeli yemişsin ya o gofret de ne.Menümü paylaşayım:
Sabah
3 dilim ekmek, biraz reçel, kibrit kutusu kadar peynir
Öğle
special k Fileks mısır gevreği, süt
Ara
1 mandalina, biraz sucuklu yumurta, 1 çikolatalı gofret
Akşam
1 porsiyon kısır, marul, havuç, domates
Menümü paylaşayım:
Sabah
Öğle
Ara
Akşam
ikimizde kısır yemişiz :) afiyet olsun cnm öğlen hafif olduğu için araya takılmıyorumMenümü paylaşayım:
Sabah
Öğle
Ara
Akşam
sporun güzel canım da öğlen akşam hamur olmuş keşke biri sebze ağırlıklı olsaymış ama umarım yakmışsındır :)Merhaba kızlar menu
sabah
1.5 dilim ekmek
biraz peynir
3-4 zeytin
öğle
1 dilim su böreği
akşam
1 dilim Kıymalı pide
ara
meyve yerim
su 2 lt
1 saat yürüyüş
15 dk Leslie
8 dakika karın
8 dk kol egzersizi
Menün gayet iyi canım afiyet olsunmenümü paylaşayım hemen kızlar :)
sabah: aç karna 1 br su, 2 dilim kızarmış tb üzerine salça 1 kk peynir biraz zeytin ve tahinpekmez ve çay
spora gittim gelince 1 br süt
öğlen: 1 kase kısır 1 br ayran
ara: az şekerli türk kahvesi 1 ısırık çiko
akşam: 1 kase fırında kıymalı karnabahar, 4 kaşık kısır
ara: 1 yeşilçay hemen
sonra belki biraz meyve
afiyet olsun, menün çok güzel spor da gayet iyiMerhaba kızlar menu
sabah
1.5 dilim ekmek
biraz peynir
3-4 zeytin
öğle
1 dilim su böreği
akşam
1 dilim Kıymalı pide
ara
meyve yerim
su 2 lt
1 saat yürüyüş
15 dk Leslie
8 dakika karın
8 dk kol egzersizi
iyi gorunuyor afiyet olsun canimMenüm:
Sabah:1 b su. 4 xlebçı. 2 yk kaymak. 2 yk lor. bir az peynir. 1 yk bal. 1 b çay.
Ara: 1 b çay. 2 hurma.
Öğlen: 1 tabak yoğurtlu makarna.
Akşam: 1 parça kemikli haşlama et bir azcık suyundan. 1 dilim ekmek. 1 kase yoğurt. akaşm yemeyimi 5-de yedim.
1 lt su. 1 kupa papatya çayı.
Kız abur-cubur yok da o bir tabak makarna çok.Menün gayet iyi canım afiyet olsun
afiyet olsun, menün çok güzel spor da gayet iyi
iyi gorunuyor afiyet olsun canim, akşam ekmek olmasaymis bu arada benim menülerim senin menülerine benzemiyor ki seninkinde pek abur cubur yok ben de çok oluyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?