Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yok canım benim bilgisayarım eski diyil HP benim bilgisayarım 2-3 yıl anca olur aldığımız.
Format ne demek ki.

Yok canım benim bilgisayarım eski diyil HP benim bilgisayarım 2-3 yıl anca olur aldığımız.
Format ne demek ki.

Format bilgisayardaki bütün sistemin yenilenmesine denir canım hani virüs varsa temizlenir, sürümü eski olan bir program varsa güncellenir falan tamamen fabrikadan çıkmış gibi olması yani

Anaaaa bilmiyordum kusura bakmayın
Her cuma bildirimde eklemem gerekiyormu yoksa bir sonrakinde eklesem yeterli olurmu
Banum senlik bi durum yok bitanem tamamen ben ve merveyle alakalı adını değiştirdiğinde bunu listeye yansıtmamışız
Seni listelerde hala ceco diye yazmışız
Düzelttim durumu

Banum senlik bi durum yok bitanem tamamen ben ve merveyle alakalı adını değiştirdiğinde bunu listeye yansıtmamışız
Seni listelerde hala ceco diye yazmışız
Düzelttim durumu

Ceco yapışmış üzerime haberim yok
Tamamdır canım bende acaba benmi unuttum bir yere bildirmeyi diye düşünmüştüm

Günaydın millet
çok geç uyandık ya kuzimla 10.30 du aman napayım tüm hafta 7 de kalkiyorum
birazdan evi toplayıp dışarı atıcam kendimi kızımı parka gotureyim diyorum hava yumuşak baya ve bugünden itibaren sw sıkı bir diyet ve spor beni bekliyo ama kızlar sizlere de tavsiyem haftada 1-2 gün spor yapmayın kasların dinlemesi gerekiyormuş yoksa kas yorulunca kastan da gidebilirmis

Menümü paylaşayım:
Sabah
3 dilim ekmek, biraz reçel, kibrit kutusu kadar peynir
Öğle
special k Fileks mısır gevreği, süt
Ara
1 mandalina, biraz sucuklu yumurta, 1 çikolatalı gofret
Akşam
1 porsiyon kısır, marul, havuç, domates

Kız sabah reçeli yemişsin ya o gofret de ne. Kız sen de bana benzemeye başladın. Bak şimdi ben de menümü yazıcam iyi bak ha

Menüm:
Sabah:1 b su. 4 xlebçı. 2 yk kaymak. 2 yk lor. bir az peynir. 1 yk bal. 1 b çay.
Ara: 1 b çay. 2 hurma.
Öğlen: 1 tabak yoğurtlu makarna.
Akşam: 1 parça kemikli haşlama et bir azcık suyundan. 1 dilim ekmek. 1 kase yoğurt. akaşm yemeyimi 5-de yedim.
1 lt su. 1 kupa papatya çayı.

KKötü bir menü değil canım ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş biraz

menümü paylaşayım hemen kızlar :)

sabah: aç karna 1 br su, 2 dilim kızarmış tb üzerine salça 1 kk peynir biraz zeytin ve tahinpekmez ve çay

spora gittim gelince 1 br süt

öğlen: 1 kase kısır 1 br ayran
ara: az şekerli türk kahvesi 1 ısırık çiko
akşam: 1 kase fırında kıymalı karnabahar, 4 kaşık kısır
ara: 1 yeşilçay hemen

sonra belki biraz meyve

ikimizde kısır yemişiz :) afiyet olsun cnm öğlen hafif olduğu için araya takılmıyorum
Merhaba kızlar menu

sabah
1.5 dilim ekmek
biraz peynir
3-4 zeytin

öğle
1 dilim su böreği

akşam
1 dilim Kıymalı pide

ara
meyve yerim

su 2 lt

1 saat yürüyüş
15 dk Leslie
8 dakika karın
8 dk kol egzersizi
sporun güzel canım da öğlen akşam hamur olmuş keşke biri sebze ağırlıklı olsaymış ama umarım yakmışsındır :)

Menün gayet iyi canım afiyet olsun
Merhaba kızlar menu

sabah
1.5 dilim ekmek
biraz peynir
3-4 zeytin

öğle
1 dilim su böreği

akşam
1 dilim Kıymalı pide

ara
meyve yerim

su 2 lt

1 saat yürüyüş
15 dk Leslie
8 dakika karın
8 dk kol egzersizi
afiyet olsun, menün çok güzel spor da gayet iyi
iyi gorunuyor afiyet olsun canim, akşam ekmek olmasaymis bu arada benim menülerim senin menülerine benzemiyor ki seninkinde pek abur cubur yok ben de çok oluyor ama

Kız abur-cubur yok da o bir tabak makarna çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…