- 3 Temmuz 2014
- 369
- 951
- 408
Ama yoğurt makarnayi hafifletir biraz :) salçalı ve yağlı olsaydı daha kötü olurduKız abur-cubur yok da o bir tabak makarna çok.
Hmmm o zaman iyi diyosun yaniAma yoğurt makarnayi hafifletir biraz :) salçalı ve yağlı olsaydı daha kötü olurdu
Menün gayet hoş canımMenüm:
Sabah:1 b su. 4 xlebçı. 2 yk kaymak. 2 yk lor. bir az peynir. 1 yk bal. 1 b çay.
Ara: 1 b çay. 2 hurma.
Öğlen: 1 tabak yoğurtlu makarna.
Akşam: 1 parça kemikli haşlama et bir azcık suyundan. 1 dilim ekmek. 1 kase yoğurt. akaşm yemeyimi 5-de yedim.
1 lt su. 1 kupa papatya çayı.
İyi fikir kız ben de yapıcam.Kizlar yeni bir diyete başlıyorumdiyetimin adı eşofman diyeti 2 sene önce, 68 kilo iken, zayıflar giyerim diyerek, cok beğendiğim bir eşofman takımı almıştım 1 beden küçüktü ve görüyorum ki sözde kilo verip o eşofmanı giyebilecekken kilo aldım ve artık hiç olmuyor 2 Senedir dolabimin kuytu köşelerinde duruyor o eşofman
boyle Giderse herhalde ölene kadar giyemeyecegim :) her hafta eşofmanı deneyeceğim, üstüme tam olana kadar vazgecmeyecegim diyetimden
TeşekkürlerMenün gayet hoş canım
inşallah az kalorili bol sporlu bir gün olur hepimiz içinSabahınız xeyir gününüz uğurlu ve neşeli geçsin şirinlər
Kizlar yeni bir diyete başlıyorumdiyetimin adı eşofman diyeti 2 sene önce, 68 kilo iken, zayıflar giyerim diyerek, cok beğendiğim bir eşofman takımı almıştım 1 beden küçüktü ve görüyorum ki sözde kilo verip o eşofmanı giyebilecekken kilo aldım ve artık hiç olmuyor 2 Senedir dolabimin kuytu köşelerinde duruyor o eşofman
boyle Giderse herhalde ölene kadar giyemeyecegim :) her hafta eşofmanı deneyeceğim, üstüme tam olana kadar vazgecmeyecegim diyetimden
HAMINIZIN 8 MART BAYRAMINIZI ÜREKDEN TEBRİK EDİREM. HAMIMIZ BİR ÖMÜR BOYU XOŞBEXT FİRAVAN SEVİNCLİ NEŞELİ OLAQ AİLELERİMİZLE VE BÜTÜN SEVDİKLƏRİMİZLE BERABER.
Kizlar yeni bir diyete başlıyorumdiyetimin adı eşofman diyeti 2 sene önce, 68 kilo iken, zayıflar giyerim diyerek, cok beğendiğim bir eşofman takımı almıştım 1 beden küçüktü ve görüyorum ki sözde kilo verip o eşofmanı giyebilecekken kilo aldım ve artık hiç olmuyor 2 Senedir dolabimin kuytu köşelerinde duruyor o eşofman
Selam kızlar bende aranıza bugün katıldım öncelikle nunuya güzel daveti için teşekkür ederim.
Gelelim bugün yediklerime. :)
Sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği
1/2 domates
1 salatalık
5 zeytin
1 dilim keçi peyniri
Ara:
Sade Türk Kahvesi
Öğle:
1/2 kase çorba
1 tabak ıspanak yemeği
1 subardağı yoğurt
Salata yağsız
Ara:
1 portakal
2 bardak yeşil çay
Ara:
3 tane eti form
Akşam:
1 dilim tam buğday ekmeği
Somon balığı ızgara
1 bardak ayran
Salata
Gece:
2 dilim ananas yiyeceğim
Spor:1 saat pilates yaptım
Bunlar da benim bugün yediklerim.Sizler napıyorsunuz hiç kimseyi tanımıyorum grupta biraz kendinizi tanıtırsanız sevinirm kızlar
selam kızlar gelsin pazar menüsü
sabah: aç karna 1 br su, 2 dilimden fazla kızarmış tb üzerine salça 1 kk peynir biraz zeytin 1 haşlanmış yumurta biraz tahinpekmez ve çay
öğlen: 2 dilim ev yapımı pizza 1 br ayran
akşam: 1 kase fırında karnabahar yanında biraz kısır
ara: yeşilçay ve türk kahvesi
bol su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?