- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim yine
Ay sabahın köründe eşimle birlikte kalktım sonrada hazırlanıp kızlarla yine sokaklara attık kendimizi
Büyük kızın yine kaç gündür devamlı bir baş ağrısı yaşıyordu en sonunda dün gece eşim nörolog bir doktor vardı 8 ay öne gösterdiğimiz tekrar ona götür dedi
Gittik tabi randevusuz gidince biraz beklemek zorunda kaldık ve doktora durumu izah edine Emar çekelim dedi ( geçen sefer darbeye bağlı travma olduğu için sadece tomografi çekilmişti) Emar için haftaya perşembe geesi için randevu verdiler ama farklı bir hastanede çekilecekmiş
Bir şey çıkacağını düşünmüyorum ama yinede bir bakalım dedi
Sanırım doktor birazda büyük kızın kıskançlıktan baş ağrısı çektiğini düşünüyor çünkü bir sürü soru sorarken özellikle kardeşiyle ilgili bir kaç soru araya sıkıştırdı hatta Emar sonucu çıkınca gelirsin sonucu Annenlede konuştuktan sonra biraz senle baş başa sohbet ederiz ne dersin dediBizimki de tabiki olur dedi ama çıkışta yaw bu benle ne konuşacakmış ki dedi depresyonda olduğumu mu düşünüyor yoksa dedi
Dedim belki sana okulla ilgili birşeyler sormak istiyordur yada sadece sohbet etmek istiyordur dedimde rahatlayıp olur konuşalım bakalım dedi
İnşallah önemli birşey değildir hatta bana kalsa biraz şu sinirli halini yatıştıracak bir sakinleştirici bile verebilir
Hemen yükledim canım ve gerçekten çooook güzelmiş
Leslie yaptıktan sonra bunuda yapabilirim her gün az da olsazamanlada arttırırım
Kızzzzzzzzzzzzz Ben bennnnnnnnnnn
Kambersiz düğün olurmu
Peki çorbaları seçerken sırf sebze çorbasımı içelim yoksa mercimek ve tarhanada olurmu acep
Sorma cancağızım valla bu ara ya anamdan yada çocuklardan bana rahat yok
Önümüzdeki salı yada çarşamba annemler almanyaya uçuyorlar ondan sonra çok çok daha rahat olacağımkadın sıkıldıkça hadi gelin kahve içelim, hadi gelin yemeği bizde yiyelim diyor hatun
Şimdide aslında tam ütü yapacaktım ki önce sizlere bir bakayım dedimyoksa aklım hep sizde
Selam kızlar ya moralim çok bozuk burdan uzak kalmak zorunda olduğum için o ara çok koptum diyetten ve toparlaniyorum ya
Yok tatlım izinli değildim net yoktu daha yeni açıldı sayılır o dönem koptum ya nefsime hakim olamıyorum destek istiyorum kızın banaCanim sen izinli misin neden kopuksun hergün gitmeye çalış
Canım benim neden kızalım ki hepimizin oluyor böyle sehvleri inşallah bundan sonra burdan kopmazsın menülerini yazarsın her şey yoluna girecek inşallah. Sıkma canını zaten burda oldukdan sonra çabuk toparlanıcaksın. Geçenlerde ben de azdım ama şimdi çok şükür toparlandım burdakiler sayesinde tabii ki. Seni seviyoruzYok tatlım izinli değildim net yoktu daha yeni açıldı sayılır o dönem koptum ya nefsime hakim olamıyorum destek istiyorum kızın bana
Gayet güzel afiyet olsunMenüm:
Sabah: 2 yk lor. 6 xlebçı. 1 yk bal. bir az peynir. 3 zeytin. 1 b çay.
Ara: 1 b çay. 2 hurma.
Öğlen: 1 tabak etli fasülye yemeyi. domates. salatalık.
Akşam: 1 kase yoğurt.
2 kupa yeşil çay. 1 lt su.
Yok tatlım izinli değildim net yoktu daha yeni açıldı sayılır o dönem koptum ya nefsime hakim olamıyorum destek istiyorum kızın bana
Menüm:
Sabah: 2 yk lor. 6 xlebçı. 1 yk bal. bir az peynir. 3 zeytin. 1 b çay.
Ara: 1 b çay. 2 hurma.
Öğlen: 1 tabak etli fasülye yemeyi. domates. salatalık.
Akşam: 1 kase yoğurt.
2 kupa yeşil çay. 1 lt su.
Teşekkürler.Gayet güzel afiyet olsun
Evet canım lor peynir. Bilemedim ki bu gün reql oldum.Vayy süper menu yarın en az 1 kilo düşüş bekliyorum senden fıstık
yalnız şu lor ne demek lor peynir mi
***8.Takım 404.ETAP***
sweetyy83(73,6/ / /% )
Adayaren38(68,6/ //% )
cirkinordekyavrusu (70,8/ / /% )
max factor( 82,8 / / /%)
oynakbası34(110,5 / / / % )ceco34 adlı uye ısmını degıstırdı
bugünadımleyla( 65,5/ //%)
asagıdakı kızlar ızıne ayrıldıgınız kıloda yada daha asagıdaysa kılonuz bu hafta lısteye dahıl olabılıyorsunuzumarım unuttugum yoktur
finsternis (71,2 / / /% )400.etapta ızıne ayrılan uye geri dondu kilosu 4 e bolundu
napcazgari(76,6 / 0/ 0 / % 0)400.etapta ızıne ayrılan uye geri dondu kilosu 4 e bolundu
mrtmuhasebe ( 68,7/ / /% ) 400.etapta ızıne ayrılan uye geri dondu kilosu 4 e bolundu
minmigo (53,5/ //% )399.etapta ızıne ayrılan uye geri dondu kilosu 5 e bolundu
turuncu(70,5 / / / % )397. etapta bıldırım yaparak ızıne ayrılan uye gerı dondu kılosu 6 ya bolundu
benben(68,3/ / / %)395. etapta ızıne ayrılan uye gerı dondu kılosu 8 e bolundu
8.TAKIM ORTALAMASI %
Cnm çok saol ilgin için tsk dediklerini dikkate alicamKendine kısa hedefler belirle canım 1 ayda 2 kilo vermek gibi ödül ve ceza koy birde hergün menunu mutlaka yaz göreceksin bir iki haftaya düzelecek hersey önemli olan yaptığın hatayi bir daha tekrar etmemen
ben yaparken damlamı anıyom sende beni an
kızının bişisi yoktur bence ergen halleri dir buyuk ihtimal takma kafana. ben sık sık telkin ederim kızımı öğretmen şikayetine başladığında. hemen yumuşar olabilir anne der
Canim bence her çeşit çorba olsun kalori miktarları çok farklı değil
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Mutfakta yeni işim bitti eşim gelene kadar sizlere bir bakayım dedim
İnşallah bir an önce gelirde fazla geç kalmadan hemen yemeğimizi yiyelim
Akşam yemeğinde
Mantar sote ve Bol soğanlı çiğden semizotu salatası var
Eskiden hep yoğurtlu yapardım ama en son kızkardeşim bol soğanla çiğden salatasını yap, domates salatalıkta doğra bol limonla müthiş oluyor demişti ve cidden çok daha fazla hoşuma gitti bol limonlu
Tavsiye ederim ( tabi ben domates salatalık kışın pek bulundurmuyordum ama dün sırf bu salata için çok az aldım )
Yemeğimizi yesekte sizlerle rahat rahat sohbete damlasam
Canım bizimki başım çatlıyor diye ağlıyor resmen her defasında ve bir keresinde de beynimde birşey çıkmasından korkuyorum falan diye de ağlamıştı ( çok telkin etmeye çalışıyorum ama nedense sadece 1 - 2 saat işe yarıyor sonra yine asabi cadının teki oluyor)
Doktor sanırım kardeşini kıskandığından şüphelendi hatta bir dahakine azda senle baş başa konuşalım dedi
Kız eğer kardeşi yüzünden böyle yapıyorsa ( ki Annemde kesinlikle ilgi çekmek için yaptığını düşünüyor ) kazara 3.cüye hamile kalsam herhalde beni benzin döküp yakar yeter len yinemi hamilesin diye
O tabi işin şakası çok şükür öyle kötü değil durumu ama o ağladığında içimden parça kopuyor ( her ne kadar huysuzlukta yapsa )
En azından hepimizin kafası dinç olurda o da psikolojikse rahatlayıp kendini kasmaktan vazgeçer
TAmamdır canım yarınmı başlıyoruz
Evet canım lor peynir. Bilemedim ki bu gün reql oldum.
Ağırlığı öyleye vermişsin iyi.Sabah
6 zeytin
2 dilim ekmek
1 bardak süt
Öğle
1 dilim börek
Yarım ev ketesi
1 kase patates salatası
akşam
1 kepçe çorba
Toplam 1150 kalori
su 1 lt
spor
12 dk hızlı fitness
8 dakika karın
8 dakika bacak
8 dakika kalça hareketleri
Yapıcam 1 saat sonra
İnşallah yarın tartı hepimizin yüzüne gülsün inşallah. Sağ ol ya sözlerin beni bir az rahatlatdı sabahdan beri kıvranıp duruyorum.Regl olduysan şişlik olabilir tartida çok eksi çıkmazsa moral bozma haftaya çok daha aşağısı ni görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?