Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canim bence her çeşit çorba olsun kalori miktarları çok farklı değil

Bugün yaptigim sporlar gelssiiiiinn

♥ kilotlu çorapla bacak açarak ısınma
♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 50 kedi pozisyonunda dirseklerin üstünde arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 50 köpek iseme ( ağırlıkla )
♥ 50 selulit savar hareketi (aağırlıkla )
♥ 50 istiridye ( ağırlıkla )
♥ 50 üçgen
♥ 50 makas ( ağırlıkla )
♥ 30 ayakta arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥30 bacaklari yana açma ( ağırlıkla )
♥ abs workout 10 dk
♥ 50 mekik
♥ 1 dk plank
♥ 25 erden 50 sn yan plank
♥ 15 yarim şınav
♥ 50 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 30 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 20 sumo squat side kick 2 kilo ağırlıkla
♥ 20 lunges 2 kilo ağırlıkla
♥ 35 deadlift 10 kilo ağırlıkla ( 20 si düz)
♥ 50 jumping jack
♥ 10 dirsek bükük kol açma 10 kilo ağırlıkla
Soğuma

***8.Takım 404.ETAP***

sweetyy83(73,6/ / /% )
Adayaren38(68,6/ //% )

cirkinordekyavrusu (70,8/ / /% )

max factor( 82,8 / / /%)
oynakbası34(110,5 / / / % )ceco34 adlı uye ısmını degıstırdı
bugünadımleyla( 65,5/ //%)

asagıdakı kızlar ızıne ayrıldıgınız kıloda yada daha asagıdaysa kılonuz bu hafta lısteye dahıl olabılıyorsunuz umarım unuttugum yoktur

finsternis (71,2 / / /% )400.etapta ızıne ayrılan uye geri dondu kilosu 4 e bolundu

napcazgari(76,6 / 0/ 0 / % 0)400.etapta ızıne ayrılan uye geri dondu kilosu 4 e bolundu
mrtmuhasebe ( 68,7/ / /% ) 400.etapta ızıne ayrılan uye geri dondu kilosu 4 e bolundu
minmigo (53,5/ //% )399.etapta ızıne ayrılan uye geri dondu kilosu 5 e bolundu

turuncu(70,5 / / / % )397. etapta bıldırım yaparak ızıne ayrılan uye gerı dondu kılosu 6 ya bolundu
benben(68,3/ / / %)395. etapta ızıne ayrılan uye gerı dondu kılosu 8 e bolundu

8.TAKIM ORTALAMASI %

Yok tatlım izinli değildim net yoktu daha yeni açıldı sayılır o dönem koptum ya nefsime hakim olamıyorum destek istiyorum kızın bana
Canım benim neden kızalım ki hepimizin oluyor böyle sehvleri inşallah bundan sonra burdan kopmazsın menülerini yazarsın her şey yoluna girecek inşallah. Sıkma canını zaten burda oldukdan sonra çabuk toparlanıcaksın. Geçenlerde ben de azdım ama şimdi çok şükür toparlandım burdakiler sayesinde tabii ki. Seni seviyoruz

Yok tatlım izinli değildim net yoktu daha yeni açıldı sayılır o dönem koptum ya nefsime hakim olamıyorum destek istiyorum kızın bana

Kendine kısa hedefler belirle canım 1 ayda 2 kilo vermek gibi ödül ve ceza koy birde hergün menunu mutlaka yaz göreceksin bir iki haftaya düzelecek hersey önemli olan yaptığın hatayi bir daha tekrar etmemen

Menüm:
Sabah: 2 yk lor. 6 xlebçı. 1 yk bal. bir az peynir. 3 zeytin. 1 b çay.
Ara: 1 b çay. 2 hurma.
Öğlen: 1 tabak etli fasülye yemeyi. domates. salatalık.
Akşam: 1 kase yoğurt.
2 kupa yeşil çay. 1 lt su.

Vayy süper menu yarın en az 1 kilo düşüş bekliyorum senden fıstık
yalnız şu lor ne demek lor peynir mi

Ben yokmuyum tatlım ya

Kendine kısa hedefler belirle canım 1 ayda 2 kilo vermek gibi ödül ve ceza koy birde hergün menunu mutlaka yaz göreceksin bir iki haftaya düzelecek hersey önemli olan yaptığın hatayi bir daha tekrar etmemen
Cnm çok saol ilgin için tsk dediklerini dikkate alicam

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Mutfakta yeni işim bitti eşim gelene kadar sizlere bir bakayım dedim
İnşallah bir an önce gelirde fazla geç kalmadan hemen yemeğimizi yiyelim

Akşam yemeğinde
Mantar sote ve Bol soğanlı çiğden semizotu salatası var

Eskiden hep yoğurtlu yapardım ama en son kızkardeşim bol soğanla çiğden salatasını yap, domates salatalıkta doğra bol limonla müthiş oluyor demişti ve cidden çok daha fazla hoşuma gitti bol limonlu
Tavsiye ederim ( tabi ben domates salatalık kışın pek bulundurmuyordum ama dün sırf bu salata için çok az aldım )

Yemeğimizi yesekte sizlerle rahat rahat sohbete damlasam

Canım bizimki başım çatlıyor diye ağlıyor resmen her defasında ve bir keresinde de beynimde birşey çıkmasından korkuyorum falan diye de ağlamıştı ( çok telkin etmeye çalışıyorum ama nedense sadece 1 - 2 saat işe yarıyor sonra yine asabi cadının teki oluyor )
Doktor sanırım kardeşini kıskandığından şüphelendi hatta bir dahakine azda senle baş başa konuşalım dedi
Kız eğer kardeşi yüzünden böyle yapıyorsa ( ki Annemde kesinlikle ilgi çekmek için yaptığını düşünüyor ) kazara 3.cüye hamile kalsam herhalde beni benzin döküp yakar yeter len yinemi hamilesin diye
O tabi işin şakası çok şükür öyle kötü değil durumu ama o ağladığında içimden parça kopuyor ( her ne kadar huysuzlukta yapsa )
En azından hepimizin kafası dinç olurda o da psikolojikse rahatlayıp kendini kasmaktan vazgeçer

Canim bence her çeşit çorba olsun kalori miktarları çok farklı değil

TAmamdır canım yarınmı başlıyoruz

Ben bugun başladım ama senin için yarın başlayalım 5 gün olsun bikmayalim

Ağırlığı öyleye vermişsin iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…