Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben yokmuyum tatlım ya
Canım sen kilo bildirmediğin ve paylaşımda bulunmadığından geçen hafta izinli yazıldın o yüzden listede değilsin.izinler en az iki hafta olabiliyor,paylaşımda bulunacağın zaman tekrar listede olursun.

Canım başınız sağolsun,rabbim mekanını cennet eylesin inşallah .Allah rahmet eylesin.

Bugünkü menüm

Sabah:5 zeytin keçi peyniri domates salatalık biber bir dilim tam buğd ekmeği
Ara:Yeşil çay
Öğlen: tavuk cacık salata bir dilim tam buğ ekmeği
Ara: Yarım portakal yeşil çay
Ara: 5 tane eti form lıght bisküvi
Akşam:Ispanak yoğurt bir dilim tam buğ ekmeği
Ara:3 kuru kayısı 5 badem 1 kuru incir form çayı

1,5 saat fitness yaptm spor salnunda

Sağ ol ablam teşekkür ederim.

Bugün doluyor mu 2 hft acaba yarın basliyabiliyorum heralde dimi cnm ?

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese Hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini kat kat fazlasıyla sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnn

Bu sabah tartıda az da olsa eksi çıkarım diyordum ama yine tartı nanik yaptı bana
Sanırım geçen hafta kahvaltı yerine sırf kahve içmek öğlen ve akşam yemek bana pek yaramadı
Spor yapmama rağmen değil kilo vermek artı çıktım

Ben iyisimi yine eski düzenime döneyim en azından yaptığım iki öğün arasında en azından çok daha uzun süre olur ve akşam yemeğimide erken yersem daha güzel bir sonuç alırım inşallah
Önceki haftalarda da spor yapıyordum ama hep 1 veya 2 mil yapmıştım, kahvaltımı yapmadığım hafta 3 mil yaptım ama demekki faydası olmadı

Valla artık buraya hep mehtaran gibi 2 ileri 1 geri bildirim yapmaktan utanıyorum ama yinede doğru sonucu yazmak zorundayım yoksa sadece kendimi kandırmış olurum

Kilo verememişte olsam yaptığım sporlar sayesinde en azından artık kilo verdiğimi fark ediyor çevrem o bile bana bir mutluluk ( Rabbim çevremdeki kem gözlerden sakınsın beni ...Aminnnn )

Canım inan hiç bir şey için kendini hasta ettiğine deymez
Sonuçta fani dünya ve hepimize bedenimiz bile emanet ve bizler elimizden geldiğince bedenimizede beynimizede iyi bakmak zorundayız
Dediğin gibi gerçekten burası hepimize iyi geliyor hatta hep diyorum burası olmasaydı çoktan kilolar yüzünden kafayı yemiş olurdum Bizler artık aile gibi olduk ve iyi günde de kötü günde de tabiki birbirimize destek olacağız

Rabbim hepimize huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir ömür nasip etsin ve inşallah seneler sonrada bu güzel Aile yine bir arada olur ....Aminnnnnnnnnn

kilom:
başlangıç: 85
geçen hafta: 82.8
bu hafta: 82.4
Umarım reql yüzündendir ben 800 q bekliyodum

Canım bence regle rağmen çok güzel bir sonuç Eminim regln bitince dahada fazlasını göreceksin tartıda

Canım 600 q iyi tebrik ederim bak yaramış rakipliyimiz

Valla rakiplik size yaradı ama bana pek yaradığı söylenemez Neyse pes etmek yok bugünden itibaren sabahları güzelce kahvaltımı ediceğim, gündüz sporumu yapacağım akşamda Gülşenin dediği gibi akşamları sırf salata ve çorba içeceğim tabi akşam yemeği çok fazla geçikmeyecek ( saat 17:00de yemeyi düşünüyorum Allahın izniyle )

kilo bildirimi
başlangıç 80
geçen hafta 73.6
bu hafta 72.7

Harikasın canım ha gayret 6lı rakamlara çok az kaldı

Hemen rezalet bildirimimide yapayım

Başlangıç; 124.5 kg

Geçen hafta; 110.5 kg
Bu hafta; 111.5 kg

Fark ; + 1 kg
Toplam giden; 13 kg

Yüzde; + 0.9 % ( umarım doğru hesaplamışımdır )

Kendimi bu hafta takımın yüzkarası ilan ediyorum ve kesinlikle önümüzdeki hafta çok güzel bir bildirim yapacağımı buradaya yazıyorum
Spora ağırlık veriyorum Allahın izniyle ve 1 saat sonra ( daha yeni kahvaltı ettim sayılır ) hemen hazırlanıp sporuma başlıyorum ( tabi her gün yaptığım tüm sporlarıda yazacağım )

Eğer haftaya da eksi bildirim yapamazsam artık terliklemi kovalarsınız yada ne ceza verirsiniz bilemiyeceğim her türlü cezaya razı geleceğime dairde sözümü veriyorum

Bu haftalık beni af edin kızlar

kızlar gunaydın şeytanın bacağını kırdım 5 aydır özlemini çektiğim 75,9 bugun gördum nihayet
hepinize bol eksili gun dilerim

Günaydın canım
Senin adına çok sevindim inşallah daha aşağılarıda göreceğine inanıyorum
Ben bu hafta hayatımda yaşadığım en büyük hayal kırıklığını yaşadım ama kızlarada dediğim gibi iş inada bindi ve haftaya çok güzel bir bildirim yapacağım Allahın izniyle

Geçenlerde yine benim kem gözlüyle görüşmüştüm ve baya kilo muhabbeti oldu o günden sonra kesinlikle değil 1 gr eksi görmek aksine fazlasını gördüm tartıda yahu hatun cidden kem gözlü heee bir daha asla onla kilo muhabbeti yapmayacağım aksine sorduğunda hiç veremiyorum diyeceğim belki rahatlarda o kem gözleri üzerimden çekilir

Olsun canım üzülme en azından yaptığın yanlisi anladın yoksa spor yapiyorsun kesin vermen gerekirdi kahvaltı yapmamak metabolizma yi yavaslatir zaten canım neyse bü hafta bomba gibi ol aksamlari çorba içiyoruz ekmeksiz tamam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…