Canım sen kilo bildirmediğin ve paylaşımda bulunmadığından geçen hafta izinli yazıldın o yüzden listede değilsin.izinler en az iki hafta olabiliyor,paylaşımda bulunacağın zaman tekrar listede olursun.Ben yokmuyum tatlım ya
Canım başınız sağolsun,rabbim mekanını cennet eylesin inşallah .Allah rahmet eylesin.Dün dayım vefat etmiş uzak gidemiyorum da bana da geç dediler. Çok canım sıkkın üstelik de çok kötü bir şekilde öyrendim. Başka bir dayımın gelini vatsapdan mesaj atmış Allah rahmet eylesin dayına diye görünce şok oldum. Çok düşüncesizce bir davranış. Ağlamak istedim çocuğum korkup benden önce ağlamaya başladı ben de ağlamayı kesdim içime vurdu. Şimdi canım çok sıkkın.
moni bende yokum listede benide eklermisin kilom 57.1 dü geçen hafta yarın sabah tartılacam
Sağ ol ablam teşekkür ederim.Canım sen kilo bildirmediğin ve paylaşımda bulunmadığından geçen hafta izinli yazıldın o yüzden listede değilsin.izinler en az iki hafta olabiliyor,paylaşımda bulunacağın zaman tekrar listede olursun.
Canım başınız sağolsun,rabbim mekanını cennet eylesin inşallah .Allah rahmet eylesin.
Canım sen kilo bildirmediğin ve paylaşımda bulunmadığından geçen hafta izinli yazıldın o yüzden listede değilsin.izinler en az iki hafta olabiliyor,paylaşımda bulunacağın zaman tekrar listede olursun.
Canım başınız sağolsun,rabbim mekanını cennet eylesin inşallah .Allah rahmet eylesin.
kilom:
başlangıç: 85
geçen hafta: 82.8
bu hafta: 82.4
Umarım reql yüzündendir ben 800 q bekliyodum
Canım 600 q iyiGeçen hafta 68.6
Bu hafta 68.0
Fark 0.6
% 0.87
eh fena değil
Başsağlığınız için teşekkür ederim. Vallahi sizler olmasaydınız ne yapardım hiç bilmiyorum sizin sayenizde bir az rahatlıyorum. Yoksa hep içime ata-ata kendimi yeyib bitirirdim sırf içime atmam yüzünden eseb hastalığına yakalandım. Amma çok-çok-çok şükürler olsun ki ben sizleri tanıdım. Yukarıda Allah ve sizlerin de sayesinde eskiye rağmen şimdi bir az çabuk toparlana biliyorum. Canlarım benim hep yanımda olun buna gerçekden çok ihtiyacım var. tabii ki ben de sizlerin yanında olucam.
kilom:
başlangıç: 85
geçen hafta: 82.8
bu hafta: 82.4
Umarım reql yüzündendir ben 800 q bekliyodum
Canım 600 q iyitebrik ederim bak yaramış rakipliyimiz
kilo bildirimi
başlangıç 80
geçen hafta 73.6
bu hafta 72.7
kızlar gunaydın şeytanın bacağını kırdım 5 aydır özlemini çektiğim 75,9 bugun gördum nihayet
hepinize bol eksili gun dilerim
Hemen rezalet bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 110.5 kg
Bu hafta; 111.5 kg
Fark ; + 1 kg
Toplam giden; 13 kg
Yüzde; + 0.9 % ( umarım doğru hesaplamışımdır)
Kendimi bu hafta takımın yüzkarası ilan ediyorumve kesinlikle önümüzdeki hafta çok güzel bir bildirim yapacağımı buradaya yazıyorum
Spora ağırlık veriyorum Allahın izniyle ve 1 saat sonra ( daha yeni kahvaltı ettim sayılır ) hemen hazırlanıp sporuma başlıyorum ( tabi her gün yaptığım tüm sporlarıda yazacağım)
Eğer haftaya da eksi bildirim yapamazsam artık terliklemi kovalarsınız yada ne ceza verirsiniz bilemiyeceğimher türlü cezaya razı geleceğime dairde sözümü veriyorum
Bu haftalık beni af edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?