Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Akam yemeğimizide yedik hazır eşim maça dalmışken bende size bakayım dedim

Dün dayım vefat etmiş uzak gidemiyorum da bana da geç dediler. Çok canım sıkkın üstelik de çok kötü bir şekilde öyrendim. Başka bir dayımın gelini vatsapdan mesaj atmış Allah rahmet eylesin dayına diye görünce şok oldum. Çok düşüncesizce bir davranış. Ağlamak istedim çocuğum korkup benden önce ağlamaya başladı ben de ağlamayı kesdim içime vurdu. Şimdi canım çok sıkkın.
Hayırdır canım neymiş o canını sıkan şey

selam kızlar nasılsınız? menüm gelsin

sabah: aç karna 1 br su, 3 dilim kızarmış tb üzerine salça yanına az zeytin peynir tahinpekmez ve çay
öğlen: karışık tost ayran
ara: sade neskafe
akşam: 1 porsiyon fırında köfte 4 kaşık salçalı makarna 2 kaşık yoğurt
ara: az şekerli türk kahvesi yanında bir ısırık çikolata

bol su

Selam kızlar ya moralim çok bozuk burdan uzak kalmak zorunda olduğum için o ara çok koptum diyetten ve toparlaniyorum ya
canım benim moralini bozma diyeceğim ama malesef ben de çok moralli sayılmam...
Menüm:
Sabah: 2 yk lor. 6 xlebçı. 1 yk bal. bir az peynir. 3 zeytin. 1 b çay.
Ara: 1 b çay. 2 hurma.
Öğlen: 1 tabak etli fasülye yemeyi. domates. salatalık.
Akşam: 1 kase yoğurt.
2 kupa yeşil çay. 1 lt su.
süpersin canım aynen devam
afiyet olsun tatlım iyi gidiyorsun

kızlar ya çok canım sıkkın !!! ben 1.5, 2 sene önce falan 10 kilo vermiştim ya aynı yöntemleri kullanarak ne biliyim vücudum hiç bu kadar direnmemişti heralde diyorum alıştı onlara hiçbir şey etki etmiyor!!! siz bazen menülerimi beğeniyorsunuz leyla bu hafta kesin verirsin diyorsunuz ama yok yani insan kıyafetlerinden anlar ya hiçbir değişiklik yok, bu kilolar yüzünden sabah giyinip evden çıkmak içimden gelmiyor ya...pantolonu giyiyorum o yanblar bir çıkıyor, hangi hırkayla kapatıcamı bilemiyorum kıpırdamıyor sanki kilolar dikkat ettiğimi sanıyorum ama yok yani..

Oyyy hakikaten kötü bir şekilde öğrenmişsin
Başın sağ olsun canım Rabbim sizlere sabır versin dayıcığınıda Cennetine alsın inşallah...Aminnnn
Canım biliyorum çok canın yanıyor şu anda ama dediğin gibi bak kuzun senden önce başlamış ağlamaya
Bak sen RAbbime inanan, yüreğide imanlı birisin ve hepimizin gideceği yer aynı ozamana kadar da elimizden geldiğince hayırlı biri olarak yaşamayı başaralım ki öbür dünyada daha rahat edelim
Dayıcığının bu dünyadaki vazifesi bitmiş, inşallah hayırlı bir ömrüde olmuştur ( ki anladığım kadarıyla öyle yatalak hasta falanda değildi bukadar şaşırdığına göre )
Allahın sevilen kuluymuş ki senelerce yatalak yaşamak zorunda kalmamış
Birazda bu yönden bakmaya çalış canım sana ihtiyacı olan eşin ve çocuğunu düşün
Dayıcığın için yapabileceğin en güzel şey; bol bol kuran okuyup dua etmek emin ol sen dua ettikçe bile dayıcığın hissedecektir

Canım aslında aynı dertten bende muzdaribim diyebilirim resmen bünyemle inatlaşıyorum desem yeridir
Hee sen yanlarından şikayetciysen vakit buldukça leslie yapsana canım inan 13 kg verdim anam farkı sadece süzülmüşsün olarak algıladı ama şu son 1 aydır leslie yapınca hatun bakıp bakıp maşallah baya fark var popişin ufaldı falan demeye başladı ( ki anam kolay kolay demez öyle )
Bak bugün Neslihanın söylediği programı indir onuda bugün inceledim cidden çok beğendim ve hangi bölümü istersen onu çalıştırıyorsun
Ben yarın başlıyorum onunlada

Canim uzun süre bi kiloda kaldıysan vücut direniyor yağ depolarini hemen kullanmıyor sen inat edip diyet ve spora devam edince vücudun direnemedi bırakıp yağları harcamaya başlayacak birde değişik yöntemler dene vücudun bü yeme stiline alistiysa örneğin birssüre saf protein ye bir süre sadece sebze ye internet ten araştır sana en uygun farklı bir diyet dene hiç moralini bozma çünkü bozdukca stresten de gitmiyor kilolar kendimden biliyorum

Sağ ol canım benim ya zaten sizlerden başka gidecek yerim yok ki iyi ki sizler varsınız hiç olmazsa sizlerle bölüşüyorum eskiden hep içimde kalırdı bin kat artık acı çekerdim.

canım çok doğru diyorsun resmen inatlaşıyoruz bakalım nereye kadar gidecek !!! kuzum ben önceki kilo vermemde de lesliyle çalışmıştım 3 mil çok etki ediyordu artık ona da alıştı heralde vücut, spora b-fit e gidiyorum ya orda da epey ter atıyorum etkili hareketler yapıyorum evde de annemle 1 milini yapıyoruz o çok tempolu olandan, spora özellikle asılıcam bu ara bakalım neler olucak

canım çok haklısın stres yapmamak lazım zaten birşeyin çabuk gerçekleşmesi için biraz da unutmak gerekiyormuş ya...çok alıştı yeme stilime dediğin gibi bu ara ekmeği azaltıp bazı öğünlerde yulaf ve yoğurt ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum Allahım yardımcımız olsun hepimizin...

canım benim Allah sizlere ömür versin...zor bir durum...

canım Allah

Canim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sende banunun dediği gibi dayina bol bol dua et bebeğinin yanında ağlama bebekler hemen anliyorlar hem hepimizin gideceği tyer orası kimisi önce gidiyor kimisi sonra. .

Canım birde benim dediğim o Sworkit life programınıda eğer telefonun akıllıysa indir inan bütün hareketleri inceledim cidden çok güzel egzersizler var hatta plates bile var programda

Kızlar sporumu yaptım hemde kızım yanıma gelmesin diye karanlık odada telefondan video açıp öyle yaptım kızımı da babası uyutmus cçooook sevindim
birazdan duş alıp namazı kılip yatarım inşallah önceden ne güzel hiçbir vakti kacirmiyordum şimdi ise namazı bir görev gibi yapıyorum Allah hepimizin içine Onun aşkını düşürsün aminnn

Allah kıldığın bütün namazlarını kabul etsin.AMİN.

Başsağlığınız için teşekkür ederim. Vallahi sizler olmasaydınız ne yapardım hiç bilmiyorum sizin sayenizde bir az rahatlıyorum. Yoksa hep içime ata-ata kendimi yeyib bitirirdim sırf içime atmam yüzünden eseb hastalığına yakalandım. Amma çok-çok-çok şükürler olsun ki ben sizleri tanıdım. Yukarıda Allah ve sizlerin de sayesinde eskiye rağmen şimdi bir az çabuk toparlana biliyorum. Canlarım benim hep yanımda olun buna gerçekden çok ihtiyacım var. tabii ki ben de sizlerin yanında olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…