- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
kem gözlere şişşşşGünaydın canım
Senin adına çok sevindim inşallah daha aşağılarıda göreceğine inanıyorum
Ben bu hafta hayatımda yaşadığım en büyük hayal kırıklığını yaşadım ama kızlarada dediğim gibi iş inada bindi ve haftaya çok güzel bir bildirim yapacağım Allahın izniyle
Geçenlerde yine benim kem gözlüyle görüşmüştüm ve baya kilo muhabbeti olduo günden sonra kesinlikle değil 1 gr eksi görmek aksine fazlasını gördüm tartıda yahu hatun cidden kem gözlü heee bir daha asla onla kilo muhabbeti yapmayacağım aksine sorduğunda hiç veremiyorum diyeceğim belki rahatlarda o kem gözleri üzerimden çekilir
Günaydın kızlar bu sabah 55,8 kilo çıktım tartıda 57,1 düm gecen hafta
Olsun canım üzülme en azından yaptığın yanlisi anladın yoksa spor yapiyorsun kesin vermen gerekirdi kahvaltı yapmamak metabolizma yi yavaslatir zaten canım neyse bü hafta bomba gibi ol aksamlari çorba içiyoruz ekmeksiz tamam mi
hey kardeş takım ben 6. takıma bu haftayı spor haftası yapmayı ilan ettim. sworkıt uygulamasını hergun 5dk yapıcaz herne olursa olsun. haydi sizde bu hafta spor haftası ilan edin haftaya yarışalım
canım, yarışmanın genel kuralları gereği yeni yarışmacının 2 hafta deneme süreci var süre dolmadan listeye giremiyor.deneme süresi sonunda takımdaki paylaşımın yeterli olursa ve kilo da verirsen listeye dahil ediliyorsun.moni bende yokum listede benide eklermisin kilom 57.1 dü geçen hafta yarın sabah tartılacam
hayır canım geçen hafta izinli yazıldığın için bu hafta listede olamıyorsun.izinde bulunduğun sürede kilo almışsan yine kilonu verene kadar listeye dahil edilemiyorsun.fakat takımda paylaşıma devam etmen gerekiyor.Bugün doluyor mu 2 hft acaba yarın basliyabiliyorum heralde dimi cnm ?
Ben tam olarak ne zaman listeye eklenicem haftaya mı yani? Hayır kilo almadım ama ?canım, yarışmanın genel kuralları gereği yeni yarışmacının 2 hafta deneme süreci var süre dolmadan listeye giremiyor.deneme süresi sonunda takımdaki paylaşımın yeterli olursa ve kilo da verirsen listeye dahil ediliyorsun.
senin bilgilerin şu şekilde;
YENİ ÜYELER 13 mart CUMA 2015 İTİBARİYLE
1)***tutku_92 >>>8 mart pazar>>> hedef kilo>> 48(57,1 takıma geldiği gün)
1.bildirim>>13 mart Cuma>>55,8
2.bildirim>>20 mart Cuma>>
3.bildirim>>27 mart Cuma>> listede olacak paylaşım durumuna göre
hayır canım geçen hafta izinli yazıldığın için bu hafta listede olamıyorsun.izinde bulunduğun sürede kilo almışsan yine kilonu verene kadar listeye dahil edilemiyorsun.fakat takımda paylaşıma devam etmen gerekiyor.
canım benim Allah kolaylık versin.Gelelim banaaa kızlar sinirlerim feci derecede bozuk geçen gün bahs etmişdim ya kem gözlü biri çok şükür görüşmüyoruz dedim bu gün telefon geldi bize geleceklermiş ya bu hafta ya da önümüzdeki hafta. Hoş hanqi yüzle geliceyini de bilmiyorum. Çünki hamileliyim süresinde evlerimiz çok yakın olduğu halde gelib Allahın 1 bardak suyunu bile bana vermeyen birisi. Ben hamileliyimde yatak rejimi geçirdiyim için kendim bir çok şeyi yapamıyordum. Üstelik nazarı bana çok çabuk deyiyor ne zaman bize gelib giderse mutlaka evimizde bir tatsızlık olur. Bilgisayarı aldığımızda bizdeydi inanırmısınız o gittikden sonra akşama patates kızartıyordum tavanın kapağı öyle bir patladı ki çilik-çilik oldu. Halbuki o tavayı uzun süre kullanmışdım hiç bir şey olmamışdı. Sonra kocamın ayağı çok kötü duvara deydi tırnağı kopucakdı nerdeyse. Yani kızlar ne zaman gelse mutlaka kötü bir şeyler oluyor. Üstelik kendi gelini bir de dayımın haberini veren o kızı da alıp gelecekmiş. O gelidiyinde hep kocamla çok kötü kavgalarımız çıkar normalde eşimle ben hiç tartışmayız. Onun beni çok sevmesini giyimlerimi kilo vermemi evimdeki eşyaları ve nihayet çocuğumu bile kıskanıyorlar. Gelmelerini hiç istemiyorum offffff kızlar ne yapacağımı bilemedim hayır gelmeyin de diyemedim sonuçta tanrı misafiri. Hele buraya katıldığımı bilseler bitdim ben söylemiycem ben de. Kızlar ne yapacam ben ne olur bana yardım edin çok kötüyüm. Bir defasında bir hastalığım vardı onun için ağlıyordum gizlin-gizlin kızına bakıb benim derdime gülüyordu nefret ediyorum ondan desem yeridir. Siz söyleyin ne yapa bilirim kızlar çok sinirliyim şu an.
kilo almassan ve yeterli paylaşımda bulunursan evet haftaya listede olabilirsin canımcımPeki
Ben tam olarak ne zaman listeye eklenicem haftaya mı yani? Hayır kilo almadım ama ?
Teşekkür ederim ablam ya gerçekden burası bana çok iyi geliyor gerçekden beklediyimden de fazla ilgi gösteriyorsunuz sağ olun. Mutlaka dediklerinizi yapıcam. ALLAH BİZLERİ NAZARLARDAN KORUSUN BİRLİYİMİZ DAİM OLSUN AMİN.canım benim Allah kolaylık versin.
artık mecbur gelecekler bir şey yapamassın ,çok samimi davranma gayet resmi ol bir süre oturup kalkarlar o zaman.evet bencede buradan hiç bahsetme bilmesinler.hayatında olup biten hiç bir şeyi anlatma onlara,sendeki mesafeyi anlayıp ona göre davranırlar.onlar gelmeden ayetel kürsiyi nazar dualarını oku canım felak nas surelerini.lailaheillah çek hep.dayımım vefatından dolayı çok üzgünüm ,sizlerle yeterince ilgilenemeyeceğim de.eşşek değillerse anlarlar zaten.
en önemlisi gönlünü ferah tut canım rabbime sığın,mübarek cuma gününün hürmetine rabbim bizleri yuvalarımızı evlatlarımızı kem gözlerden her türlü kötülüklerden korusun inşallah aminn..
Size de hayırlı cumalar. Teşekkürlerhayırlı cumalar kelebeklerim
listemizi paylaşım alanında paylaştım bilginize
askrhpozitif mervemmm canımm ellerine sağlık bitanem
Allah kabul etsin.AMIN.ben cuma Kuran'ına kaçar
kocaman öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?