Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Gezenti ve bir okadar yorgun Oynakbaşı geldiiiiiiiii

Anam felaket yoruldum bugün ama çok şükür işlerimin çoğunu bitirebildim

Öğlen kız okuldan gelir gelmez kendidmizi sokağa attık doktor için ve tabi baya yoğun olduğu için beklemek zorunda kaldık

Şükürler olsun Emar sonucumuz temiz çıkmış yani kızımın baş ağrıları tamamen sinirsel

Oturup uzun uzun sohbet ettik birlikte, dikkat danıklığı ve tamamen strese bağlıymış sıkıntısı tabi küçük kuzunun bilmişlikleride sebep oluyormuş

Kızıma sinirlerini biraz gevşetecek bir ilaç versem içermisin diye sordu oda tamam dedi şükür

Tabi ufaklığıda aldı karşısına ve çok tatlı bir şekilde bak ablayı üzmüyoruz bundan sonra anlaştıkmı sonuçta ablanın hasta olmasını istemezsin dimi dedi ve ufaklıkta tamam söz üzmeyeceğim dedi
Hakikaten o saatten sonra maşallah bu saate kadar hiç tartışmadılar

Oradan gidip vesikalık çektirdim en acilinden

onlar çıkana kadar koştur koştur az ötede bir dükkanda pasaportumun fotokopisini çektirdim

Hemen Nufüs Müdürlüğüne geçtik oradan ama orası mahşer yeri gibi kalabalıktı

şansıma hiç numara kalmamış ve memurlar bundan sonraki numarasızlara bakamıyacağız demişler

Tabi Oynakbaşı kafasına koyarda o işi halletmeden çıkarmı oradan

En tatlı halimle bayan Nufus Müdiresine yanaşıp; '' Hanımefendi numara kalmamış ama ne olur bir daha beni buraya sürüklemeyin '' diye kedi gibi bakınca hatun bekle bakalım vakit kalırsa dedi

O arada benden bir daha fotokopi falan isteyince resmen 2 dakikada koşarak belediyenin az ötesinde bir yerde fotokopi çektirmeye gittim

Millet nasıl bakıyor ben koşturdukça

ama neticede işimi hallettim önemli olanda oydu tabi sporda yapmış oldum o bahaneyle
Bir tek Vergi dairesine gidip dilekçe vermem kaldı ama onuda ya yarın yada bir iki gün içinde hallederim ay bitmeden ki zaten oda 5 dakikalık iş
Ben de denemek istiyorum ama açlıktan ölürüm diye korkuyorum

kaç gün yapacaksın canım.
YOk kız ben yaşıyorum hala

İnan hiç açlık hissetmedim şu saate kadar

Bol bol suyumuda içtim şükür inşallah karşılığınıda alacağıma inanıyorum
ıyıyımm tatlısımmm

sporu bıraz bosladım ama dıkkat edıyorum gıbııııı

57 kıloyum ama 53 e dusmeyı dusunuyorum

sen naslsn bıtanem
Çok şükür canım bugün baya koşturdum ama yinede mutluyum ( bütün kemiklerim ağrımasına rağmen

)
Yarın dışarı çıkarmıyım bilmiyorum ama sabah o spor aksatılmadan yapılacak yine Allahın izniyle
Bi de diyet kaç gün yapılacaktı sordum ama görmedin galiba.
Canım 4 gün yapıcaktı gülşen onu ki bende öyle

Eğer umduğumu görürsemde en azındana ayda bir yaparım ben bunu

hiç zor gelmedi bana
Merhaba lar
yine bir is aradi kaçamak girdim. Bu hafta asiri yogunum surekli bir kosusturma.yarin aile egitimim var haftasonu buyuk capli bir organizasyonda gorevliyim grup egitimi yapilacak pazar kizimin dogum gununu akrabaglarla pazarteside kreste kutlama var. Surekli girip paylasim yapamiyorum hastalıktan işten sporuda aksattim ama oy l e bir kosturmaca ve stresteyim ki verecegime eminim. dün aksam yemegi firsatim olmadi 1 de yattim. Bu sabahta kahvaltiya zaman bulamadim o geçti. Suyu cok icmeye calisiylrum ama ev disinda cok zor oluyor icmektee wc ye gitmekte.umarim sizlerde hersey yolundadir . Kendime hedef koymustum insallah onun dogum gunune 70li rakamlardan kurtulacagim
Ohhh baa bir yoğunluk var sende de

Allah yardımcın olsun canım ama eminim hepsininde üstesinden gelir 7li rakamları çok kısa sürede göreceksin

Bu arada geçmiş olsun inşallah şu anda daha iyisindir
Merhaba kızlar bugün çok yazamadım normalde konuyu takip ediyorum ama hiç bildirim gelmedi niyeyse bi baktım sayfalar almış başını gitmiş. bu akşam biraz geç bildireceğim menümü sporda olacağım çünkü.
Valla benim sayfa sık kullanılanlardadır ve ne zaman girsem son okuduğum mesajdan devam ediyorum

hani özel bildirim geliyormu haberim dahi yok kaç senedir

Fırsat buldukça gelirsin nasılsa canım olmadı yarın paylaşırsın bugünün menüsünü
Slm kizlaaaar bugün sporumu yapmaya trkrar basladim bugünlük az oldu
♥50 kedi pozisyonunda arkaya tekme
♥ 50istiridye
♥ 50 köpek iseme
♥ 50 makas
♥ 50 selulit savar hareketi
♥ 50 mekik
♥ 50 squat
♥ 50 sumo squat
♥ 50 twist hareketi
Soguma

harikasın canım az olurmu gayet güzel