Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım menün gayet güzel :KK66:

Bugün benim büyük kızında nereden aklına geldiyse Aşure gelmiş :KK48: soruyordu Aşure ayı ne zaman diye ( normalde yapmıyyorum diye :KK48: )
Bakalım bu hafta nasıl güzel bir sonuç göreceksin :KK60:

SEinde menün çok güzel :KK68: Leslie bacıylada randevun var daha ne olsun :KK48:
İnşallah karşılığını cuma günü bol eksi olarak alacaksın :KK60:
Bugünde bizim işyerinde patron yapmış bir kaşık aldım bakalım merakla bekliyorum sonucumu kendimi çok yemiş gibi hissediyorum

Teşekkür ederim canım. Bir daha yakın zamanda yapar mısınız. Pazartesi yapayım demiştim ama yakında yapacaksanız beklerim.

Ben o kadar yakın zamanda yapamam canım şoka benzer bir diyet olduğu için sanırım birkaç hafta beklerim o zaman sen seversen bir sinrakni birlikte yapariz

Kızlar 10 gibi kızımı uyumak için gittiğimde bende uyuyakalmasim yeni uyandım midem kazanıyor domates salatalık dogradim yiyorum bü diyet bitince ne zaman acikursam domates salatalık yicem bü mevsimde çok sağlıklı değil ama napayım kalorisi çook az

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrr :KK68:

Umarım bugünde hepimiz için bol hareketli ama az kalorili bir gün olur :KK66:
Çok şükür beslenme süper gidiyor eee hareket deseniz fazlasıyla var :21::21::21:

Yine Cumayı iple çekiyorum :KK48:
İnşallah hepimiz çok güzel bildirimler yaparız :KK60:

Bugünde bizim işyerinde patron yapmış bir kaşık aldım bakalım merakla bekliyorum sonucumu kendimi çok yemiş gibi hissediyorum

Yok canım o 1 kaşıktan birşeycik olmaz eminim sadece yorgunluktandır o şiş hissetme duygusu ( ben çok yorulduğumda öyle oluyorum genelde hatta sabah uyandığımda bile artık eksi yada artı tartıya çıkmadan tahmin edebiliyorum :KK48: )

Kızlar nbtteyim ayaktaym ve bu saatte çok acikiyorum

Canım en güzeli ayran ( bende devamlı ayran reklamı yapar gibi ayran iç diyorum ama cidden en güzel kurtarıcım benim :KK68: hem her yerde bulunuyor hemde uzun süre az kalorili olmasına rağmen tok tutuyor )

Bu arada Cumartesi Akşamı benim çakma elti gençler bir araya gelelim dedi :KK68:
Bütün kuzenler bu kez onun evinde toplanacağız ( ilk bende toplanmıştık sonradanda diğer bir kuzende şimdide o ağırlamak istiyor )

Mutlaka şimdi çayın yanına bir sürü şey yapacaktır eminim ama kesin kararlıyım bana şekersiz çay ve kahveden başka birşey olmayacak :KK12:
Okadar emek veriyorum heba olmasın :KK68:

Bu arada Cumartesi Akşamı benim çakma elti gençler bir araya gelelim dedi :KK68:
Bütün kuzenler bu kez onun evinde toplanacağız ( ilk bende toplanmıştık sonradanda diğer bir kuzende şimdide o ağırlamak istiyor )

Mutlaka şimdi çayın yanına bir sürü şey yapacaktır eminim ama kesin kararlıyım bana şekersiz çay ve kahveden başka birşey olmayacak :KK12:
Okadar emek veriyorum heba olmasın :KK68:

canım seni diyet cuma akşamı sona eriyo değil mi aman ha dikkat bu diyeti yaptıktan sonra sakın karbonhidrata yüklenme Allah korusun verdiklerini alırsın tekrar birde aklıma şu soru geldi ben bu diyeti daha önce bir kaç kez uyguladım ama rejim yapmıyordum o zaman zayıftım şimdi aylardır diyetteyim acaba aynı sonucu alamaz mıyım diye de bir korku var inşallah en az 1.5 gider de şöyle tartıda 66 yı görürüm sende en az 108 i

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrr :KK68:

Umarım bugünde hepimiz için bol hareketli ama az kalorili bir gün olur :KK66:
Çok şükür beslenme süper gidiyor eee hareket deseniz fazlasıyla var :21::21::21:

Yine Cumayı iple çekiyorum :KK48:
İnşallah hepimiz çok güzel bildirimler yaparız :KK60:

Yok canım o 1 kaşıktan birşeycik olmaz eminim sadece yorgunluktandır o şiş hissetme duygusu ( ben çok yorulduğumda öyle oluyorum genelde hatta sabah uyandığımda bile artık eksi yada artı tartıya çıkmadan tahmin edebiliyorum :KK48: )

Canım en güzeli ayran ( bende devamlı ayran reklamı yapar gibi ayran iç diyorum ama cidden en güzel kurtarıcım benim :KK68: hem her yerde bulunuyor hemde uzun süre az kalorili olmasına rağmen tok tutuyor )
Tamam canım yanıma paket alıp gideyim bundan sonra

Günaydın fıstıklaaarrr:p bugün diyete basladim tekrar hadi bismillah:21:

Günaydın Şekerciğimmmm :KK60:
Hayırlı olsun ben inanıyorum sen bir aya kalmaz hedefine ulaşmış olacaksın :KK15:
İnşallah bizlerde şu son hedeflerimizi görürüzde varsın bir iki kiloyla uğraşmak zorunda kalalım :KK60:
Senin üstesinden gelemeyeceğin hiç bir şey yok :KK66:

canım seni diyet cuma akşamı sona eriyo değil mi aman ha dikkat bu diyeti yaptıktan sonra sakın karbonhidrata yüklenme Allah korusun verdiklerini alırsın tekrar birde aklıma şu soru geldi ben bu diyeti daha önce bir kaç kez uyguladım ama rejim yapmıyordum o zaman zayıftım şimdi aylardır diyetteyim acaba aynı sonucu alamaz mıyım diye de bir korku var inşallah en az 1.5 gider de şöyle tartıda 66 yı görürüm sende en az 108 i

İnşallahhhhhhhh canım inşallah görürüz o rakamları :21::21::21:
Kendimi çok hafif hissediyorum şükür ve kesinlikle Cumartesi için kararlıyım ne olursa olsun yemeyeceğim :KK66:
Çakma elti biraz evvel aradı ay akşam yemeği yemeden gel işte bak bize uygun birşeylerde yaparım olmadı mercimek köftesi yaparım onlar hamurlardan yer biz ondan diye :KK53: dedim kısmet ama baştan söylim ben hamur işi falan hiç yemem hatta ağzıma birşey sürmezsemde ne olur darılma diye :KK66:
En son hala aman mercimek köftesinden birşey olmaz diyordu konuyu değiştirdim :KK48: nasılsa o servis yaparken ben çaktırmadan tabağımdakileri tekrar mutfakta tepsiye aktarırım :KK48: ( büyük ihtimal biz bayanlar yine mutfakta sohbete dalacağımızdan :KK48: anlamaz çayları tazelerken :KK48: olmadı benim küçük kıza yedirirken arada bende çok yedim ayağına yatarım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: beni sabote etmelerine izin vermeyeceğim :KK20:

Back
X