Ben yaziyorum canim deftere düzenli bi sekilde puanlamalariAaaa süpermiş ( pşşt çaktırma geçmiş çok fazla birikince iki günde ben vakit kaybetmemek için direk daldım takımaAyşem duymasın yarın fırsatım olunca okurum inşallah yoksa meraktan çatlarım )
Peki onun takibini kim yapacak
Canım çok-çok şükürler olsun ikinizin de iyi olmasına sevindim. Kız yerim ben o kuzuyu maşallahGünaydın kızlar çok şükür bebegımı kucağına aldın cuma günü 18.20 de cımcime 3480 gram 47 cm doğdu maşallah Allaha sukur kolay doğum oldu çok uzun şancı çekmedim 2 2,5 saat şiddetli şancı çektim ama sünnî sancı oldukca zormus çok şükür ıkımızde ıyıyız hepinizden Allah razı olsun...
Sana da günaydın tatlımGünaydın herkese
Günaydın kızlar çok şükür bebegımı kucağına aldın cuma günü 18.20 de cımcime 3480 gram 47 cm doğdu maşallah Allaha sukur kolay doğum oldu çok uzun şancı çekmedim 2 2,5 saat şiddetli şancı çektim ama sünnî sancı oldukca zormus çok şükür ıkımızde ıyıyız hepinizden Allah razı olsun...
allahım maaşallah ne güzel bir bebek bu böyle çok şükür canım yaa çok sevindim ne diyeceğimi bilemedim Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli ahlaklı biri olarak büyütsün bebeğini valla bebeği görünce çocuk doğurasım geldi :)Günaydın kızlar çok şükür bebegımı kucağına aldın cuma günü 18.20 de cımcime 3480 gram 47 cm doğdu maşallah Allaha sukur kolay doğum oldu çok uzun şancı çekmedim 2 2,5 saat şiddetli şancı çektim ama sünnî sancı oldukca zormus çok şükür ıkımızde ıyıyız hepinizden Allah razı olsun...
mervemm hadi gözünüz aydın bitanemGünaydın kızlar çok şükür bebegımı kucağına aldın cuma günü 18.20 de cımcime 3480 gram 47 cm doğdu maşallah Allaha sukur kolay doğum oldu çok uzun şancı çekmedim 2 2,5 saat şiddetli şancı çektim ama sünnî sancı oldukca zormus çok şükür ıkımızde ıyıyız hepinizden Allah razı olsun...
Günaydın kızlar çok şükür bebegımı kucağına aldın cuma günü 18.20 de cımcime 3480 gram 47 cm doğdu maşallah Allaha sukur kolay doğum oldu çok uzun şancı çekmedim 2 2,5 saat şiddetli şancı çektim ama sünnî sancı oldukca zormus çok şükür ıkımızde ıyıyız hepinizden Allah razı olsun...
Size de hayırlı günler kaptancığım.hayırlı günler pıtırcıklarım
mervemm hadi gözünüz aydın bitanem
maşallah subhanallah kızımızarabbim analı babalı sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmek nasip etsin inşallah
kocaman öpüyorum ikinizide
Günaydin canim Yaza cok az kaldi bundan sonra biraz daha dikkat edelim..neyseki kilo almamisin..burda nerdeyse yaz geldi diyebilirim..millet piknik mangal yapmaya basladi simdiden..ama buranin sicagi yakinda oraya gider oranin soguda buraya gelir..dikkat ettim hep öyle oluyo..bu arada gunaydın herkese..... nasılsınız.... burda hava çok soğuk kış geri geldi baharı görmeden yaz gelip geçeck sanrım
hafta sonu menümü yazamadım koçum yüzüm yoktu.tum kaçamaklarımı yaptım..ama işin ilginç tarafı cuma gunku kilomdan az çıkıtm bugun o gun neyin şişliğiyse artık. ama soz hafta içi çok guzel besleneceğim
Kız geçenlerde diş doktoru da eşimle bana artık çocuğa ya abi ya da bir abla lazım dediallahım maaşallah ne güzel bir bebek bu böyle çok şükür canım yaa çok sevindim ne diyeceğimi bilemedim Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli ahlaklı biri olarak büyütsün bebeğini valla bebeği görünce çocuk doğurasım geldi :)
Sana kolay gelsin arkadasim..bende su an dukan diyeti yapiyor sayilirim ama tam olarak uymuyorum...biraz daha rahat yapmak istiyorum diyeti simdilik gidiyo kilolar..ama durakladiginda artik bende tam olarak uyarim diyet listesinekızlar ben bugün yoğurt süt ve peynirle beslenicen yani protein ve kalsiyum alcam sadece 1 dilim ekmek ve sınırsız domates salatalık yemem hakkım var bu diyeti ben uydurdum bakalım nasıl sonuç verecek patates olmadığı için böyle yaptım bugün yarın patates yicem 3-4 adet yine 1 dilim ekmek domates slatalık sonraki gün yumurta daha sonrada meyve ve sebze yicem bakalım tartıya bu yediklerim nasıl yansıyacak
selinin 5 günlük diyetiini böylece kendime göre biraz değiştirmiş olacağım
aslında aklımda 4-5 gün dukan ın saf proteinin yapmak var da çoook zor böyle daha kolay geldi bakalım
super bir resim harika anlatıyor durumu
Allah bebegini anali babali büyütsün hep saglikli ve mutlu olsun bebeyin..kaderi bahti güzel olsun Allah karsisina iyi insanlar cikarsin..Günaydın kızlar çok şükür bebegımı kucağına aldın cuma günü 18.20 de cımcime 3480 gram 47 cm doğdu maşallah Allaha sukur kolay doğum oldu çok uzun şancı çekmedim 2 2,5 saat şiddetli şancı çektim ama sünnî sancı oldukca zormus çok şükür ıkımızde ıyıyız hepinizden Allah razı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?