Kahvaltida 3 dilim ekmek fazla olmus balkaymaktanda kacinmaliyiz azda olsa..sonrasi icin yorum yapmicam ..puanim 4selam kızlar evden çıkmadan yazmıştım ya dediğim gibi de oldu menü üzgünüm kaçınılmazdı..valla bana düzenli bir hayat lazım yoksa olmuyor dışarıda olunca sağlıklı beslenmek zor:))
sabah: aç karna 1 br su, 3 dilim kızarmış tb üzerine salça yanında 1 kk peynir biraz zeytin az balkaymak ve çay
ara: 2 top mado dondurma(krema gibi olanlardan değil yani)
öğlen: filmden çıktıktan sonra yedik doğal olarak çok açtık... 1 porsiyon iskender
ara: biraz çilek
ara: türk kahvesi 1 lokma helva
bu kadar kızlar bide bol su içicem
Tadilatin bitmesine sevindim canim güle güle kullanin banyonuzu .artik diyete devam insallah
Hadi gözün aydın canım inşallah rahatlarsın artık. Yeni banyonu güle-güle kullan cancığazım.
O zaman ben 2 hafta sürdürmeyi düşünüyordum 1 hafta Seleninkini. O biri hafta da senin dediyin gibi yapıcam bakalım ne olucak inşallah kilo vere bilirim bu sefer.
Menün cok güzel canim afiyet olsun puanim 9,5İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah: Sucuklu yumurta (3 dilim sucuk)
Biraz peynir
Çeyrek domates
Çeyrek salatalık
1 ince dilim çavdar ekmeği
İki lokma reçel ( reglim yaklaştı tatlı isteğimi köreltiyorum)
4 zeytin
Ara: yeşil çay 5 badem
Öğlen: büyük bi kase tonbalıklı salata
Akşam: ızgara tavada tavuk mantar sote yağsız
Spor: leslie 2 mil(dün yapamamıştım)
20 dk karın
30 dk yüzme
Su:2.5 litre
Sağol canım dünü telafi ettimMenün cok güzel canim afiyet olsun puanim 9,5
Banada fazla geldi bulgurYarim katmer disinda menün güzel canim bulgur biraz fazla gibi geldi puanim 9
Valla canım ne desen haklısın böyle insanlara hiç pabuç bırakmayacaksın okurken ben bile sinirden kudurdum yaBu arada canımı sıkan birşey oldu bugün hatta aklıma geldikçe sinir oluyorum
Bizim apartmanda ilk günden beri komşularla pek görüşmüyorum ( komşu ablam hariç )
Diğerleriyle sadece kapıda deng gelince ayak üstü sohbet ediyordum ama acıkcası hiç birini pek tutmuyordum
Şu tadilat esnasındada daha ikinci gün Yöneticinin karısıyla kavga etmiştim
Ben karşı komşumda kahve içerken gelip Ustalara bağırıp çağırmış çok gürültü oluyor yok efendim banyo camında tuğlalar düşüyor diyeaslında hiç alakası olmayan bir şey ama arıza çıkaracak ya uyuz kadın
Ustalarda bana iletince sen yokken böyle böyle oldu diye kadına gittim ( eşi geldi sanmıştım bana sadece yönetici geldi dedikleri için ) kadına eşinin evde olup olmadığını sordum oda cins cins ne yapacaksın kocamı diye sorduiçimden Ananın .... tövbe tövbe diye geçti
Dedim ustalara senmi gelip söylendinevet çok gürültü yapıyorlar evde durulmuyor dedi ( ki kadın 1ci katta ben 4.cü kattayım ) Abla tadilatin sessizi olmuyor üstelik senin dediğin gibi tuğla yağması mümkün değil o tarafta işleri bile olmadı hem ne olursa olsun senin benim Ustalarıma gelip bağırmaya hakkın yok abla demiştim sakince ama hatun baktım sesini yükseltiyor bende tabi dellenip ona bağırdım arıza çıkarmaya bahane arıyorsun diye tabi şok oldu benden beklemediği bir şeydi çünkü en son kadına Arızasın işte dedim ve evime çıktım
Bugün eşi eşimi eve çıkarken çevirmiş ve tadilattan dolayı apartmanın kirlendiğini o yüzden temizlikcinin parasını onlar eksik verecekmiş ama biz kalanı tamamlayacakmışızulen biz zaten kadına fazladan para vermeyi düşünüyorduk sen niye kadının parasını kesip benden tamamlamamı bekliyorsun dememiş bizimki olay büyümesin diye sonra birde asansör bozuldu oda sizin yüzünüzden demiş ve asansör tamirinide eşime kakalamışlar
Duyunca tabi cinlerim tepeme çıktı çünkü asansör daha biz tadilata başlamadan 1 hafta evvel takılmaya başlamıştı üstelik Ustalar sadece tek yukarı çıkarken kullandılar asansörü ( ne yük taşıdılar ne moloz hatta ben abi fazla yüklemezseniz kullanın dediğim halde adam çuvalları sırtında taşıyıp indirdi 4 kat ve tek yukarı çıktı )
Eşim tatsızlık çıkmasın diye kabul etmiş ama ben inanın öğleden beri kuduruyorum sinirden sonuçta bizim suçumuz yokken bize geçirdiler asansörün tamirinide sonrada kişisel değil ayağına yatıyorlar ( daha evvel kaç kişi tadilat yaptı, yük taşıdı birinede asansör bozulsada ses etmediler ama bizde kullanılmadığı halde siz tamir ettireceksiniz demiş )
Eşimede kızdım sen nasıl kabul edersin bunu diye hani suçumuz olsa eyvallah
Ama eşimede dedim kimseye kin tutmam ama bunlara taktım eğer bende bunun acısını çıkarmazsam banada Banu demesinler diye
Valla nefret ettirdiler kendilerindenCahil insanlarla uğraşmak başa bela derler ya hakikaten öyleymiş
üst üste sinir bozucu seyler yasamisin gecmis olsun canim..nevar sanki idare etseler..komsususunuz sonucta ..gürültüden evde duramiyorsa gitsin bi temiz hava alsin hem spor olur kendisine hatta kosu yapsin siniri giderAnam bana bunları sayıylamı veriyorlar
Şimdide yine kuzenim yazmış bana faceden abla işte bitmedimi hala tadilatın sana gelmek istiyoruz biz özledik diye
Oda ayrı bir cins tadilat var dedim geçen pazartesi inanın her iki günde bir bitmedi mi hala bitmedi mi hala diye mesaj atıp durduulen bitse zaten çağıracağım üstelik bir bırak nefes alayım temizliğimi yapayım zorlamı davet ettireceksin kendini
Tatlim antep fistigi disinda mukemmel menun ama antep fistigi bi avuc cok olmus..o yuzden puanim 9Bügünkü menüm...
Kahvalti...
4 y.k yulaf
1 y.k keten tohumu
1 incir. .5 findik
1 bardak kadar süt
Ara..bi parca peynirli omlet ..salatalik
Öylen..1 tabak mercimek yemegi yaninda tavuk eti..
150 gr yogurt
1 avuc antep fistigi
Aksam..1 haslanmis yumurta
1 dilim kasar peynir
1 kupa tarcinli zencefilli sicak süt
Ara..1 portakal 5 findik 5 badem
Vvallahi gerçekden ortada büyük bir haksızlık varBu arada canımı sıkan birşey oldu bugün hatta aklıma geldikçe sinir oluyorum
Bizim apartmanda ilk günden beri komşularla pek görüşmüyorum ( komşu ablam hariç )
Diğerleriyle sadece kapıda deng gelince ayak üstü sohbet ediyordum ama acıkcası hiç birini pek tutmuyordum
Şu tadilat esnasındada daha ikinci gün Yöneticinin karısıyla kavga etmiştim
Ben karşı komşumda kahve içerken gelip Ustalara bağırıp çağırmış çok gürültü oluyor yok efendim banyo camında tuğlalar düşüyor diyeaslında hiç alakası olmayan bir şey ama arıza çıkaracak ya uyuz kadın
Ustalarda bana iletince sen yokken böyle böyle oldu diye kadına gittim ( eşi geldi sanmıştım bana sadece yönetici geldi dedikleri için ) kadına eşinin evde olup olmadığını sordum oda cins cins ne yapacaksın kocamı diye sorduiçimden Ananın .... tövbe tövbe diye geçti
Dedim ustalara senmi gelip söylendinevet çok gürültü yapıyorlar evde durulmuyor dedi ( ki kadın 1ci katta ben 4.cü kattayım ) Abla tadilatin sessizi olmuyor üstelik senin dediğin gibi tuğla yağması mümkün değil o tarafta işleri bile olmadı hem ne olursa olsun senin benim Ustalarıma gelip bağırmaya hakkın yok abla demiştim sakince ama hatun baktım sesini yükseltiyor bende tabi dellenip ona bağırdım arıza çıkarmaya bahane arıyorsun diye tabi şok oldu benden beklemediği bir şeydi çünkü en son kadına Arızasın işte dedim ve evime çıktım
Bugün eşi eşimi eve çıkarken çevirmiş ve tadilattan dolayı apartmanın kirlendiğini o yüzden temizlikcinin parasını onlar eksik verecekmiş ama biz kalanı tamamlayacakmışızulen biz zaten kadına fazladan para vermeyi düşünüyorduk sen niye kadının parasını kesip benden tamamlamamı bekliyorsun dememiş bizimki olay büyümesin diye sonra birde asansör bozuldu oda sizin yüzünüzden demiş ve asansör tamirinide eşime kakalamışlar
Duyunca tabi cinlerim tepeme çıktı çünkü asansör daha biz tadilata başlamadan 1 hafta evvel takılmaya başlamıştı üstelik Ustalar sadece tek yukarı çıkarken kullandılar asansörü ( ne yük taşıdılar ne moloz hatta ben abi fazla yüklemezseniz kullanın dediğim halde adam çuvalları sırtında taşıyıp indirdi 4 kat ve tek yukarı çıktı )
Eşim tatsızlık çıkmasın diye kabul etmiş ama ben inanın öğleden beri kuduruyorum sinirden sonuçta bizim suçumuz yokken bize geçirdiler asansörün tamirinide sonrada kişisel değil ayağına yatıyorlar ( daha evvel kaç kişi tadilat yaptı, yük taşıdı birinede asansör bozulsada ses etmediler ama bizde kullanılmadığı halde siz tamir ettireceksiniz demiş )
Eşimede kızdım sen nasıl kabul edersin bunu diye hani suçumuz olsa eyvallah
Ama eşimede dedim kimseye kin tutmam ama bunlara taktım eğer bende bunun acısını çıkarmazsam banada Banu demesinler diye
Valla nefret ettirdiler kendilerindenCahil insanlarla uğraşmak başa bela derler ya hakikaten öyleymiş
Valla canım ne desen haklısın böyle insanlara hiç pabuç bırakmayacaksın okurken ben bile sinirden kudurdum ya
Sagol canimTatlim antep fistigi disinda mukemmel menun ama antep fistigi bi avuc cok olmus..o yuzden puanim 9
üst üste sinir bozucu seyler yasamisin gecmis olsun canim..nevar sanki idare etseler..komsususunuz sonucta ..gürültüden evde duramiyorsa gitsin bi temiz hava alsin hem spor olur kendisine hatta kosu yapsin siniri gider
Vvallahi gerçekden ortada büyük bir haksızlık varAma artık olan olmuş mecbur ödeyeceksiniz senin eşin de benim eşim gibi galiba o da öyledir kavga çıkmasın diye şimdiye kadar ne kadar para yüklendi ona hiç sesini çıkarmadan verdi. Kız vallahi ben ortada kudurmamla kaldım hep.
Kahvaltida katmer salam olmamis öyle yemegi eksik ama en azindan fast food yok aksam yemegi güzel kola disinda..ama spor yapmisin bu arti puan yapar..puanim 8Iyi akşamlar herkese
Bugünkü menüm
Kahvaltı
-çeyrek katmer
-40 gr beyaz peynir
-5adet yeşil zeytin
-1 dilim salam
-1 salatalık
Bugün yine tüm gün disardaydim
Arada
-1 elma
Akşam
-1 porsiyon Alabalık ızgara
-salata
-1 dilim ekmek
-bir kutu Cola zero
Eve gelir gelmez spor yaptım 1 saat 6.5km yüksek hızla koşu bandını kullandım .
Ve bacak karın kalça egersizi yaptım 18dakika
Kahvaltida katmer salam olmamis öyle yemegi eksik ama en azindan fast food yok aksam yemegi güzel kola disinda..ama spor yapmisin bu arti puan yapar..puanim 8
Bencede iyi oldu cuma günüde 1 hafta boyunca en iyi kim puan aldi onu bildirecegizŞu Menüleri puanlama olayı hoşuma gittidevamlı öylemi yapsak acaba 10 üzerinden puan veririz menülerimize
Bencede iyi oldu cuma günüde 1 hafta boyunca en iyi kim puan aldi onu bildirecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?