Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba bayanlar,
dün eşim ve çocukla havuza gittik ve maaselef kızım fena şifa kaptı. daha öncede gitmiştik bir sıkıntı yoktu çok ta dikkat ettim ama gece sabahladım yanında öksürük öksürük mahvoldu çocukcak...
bende dün akşam da ilan ettiğim gibi şu 5günlük diyete niyet ettim ama en basit olacağını düşündüğüm gün daha şimdiden miğdem bulanıyor. bu galiba hiç sanıldığı gibi basit birşey değil. ama zorlicam kendimi şu günü hayırlısı ile bir atlatim inşallah ve yarın yeşillik günü düşüneyim yeşillik ne alabilirim sabah yediğimizden devam edecekmişya....

çok geçmiş olsun...çocukların hastalığı kendi hastalığından daha zor.Allah şifa versin

Canım Allah şifasını versin inşallah tez zamanda. AMİN.
Diyete gelince ben de aynıyım midem bulanıyor ama ben de zorluyorum.

Ayyy fistigim benim Allahim nazarlardan korusun size bağislasin bebeginizi Allah anali babali büyütsun prenses çok tatli yaaaaa boynundan kokla benim yerime ayy bide bağrina baasss kokla öpppçok duygulandim

çok geçmiş olsun...çocukların hastalığı kendi hastalığından daha zor.Allah şifa versin

Canım Allah şifasını versin inşallah tez zamanda. AMİN.
Diyete gelince ben de aynıyım midem bulanıyor ama ben de zorluyorum.

evet kızlar aynen dediğiniz gibi çocukların rahatsızlığı bizimkinden daha zor geliyor. gece zaten uyuymadım patates te mübarek çok tatsızmış tuzsuzda zor olunca kekik ve pul piperi çok attım yorgunluk üstüne baharat mahfetti miğdemi Allah akıl fikir versin bana.
64 benim evlilik kilom:) yani aslında kendimi çokta kilolu hissetmediğim iyi hissettiğim bir kilo bu diyetle 5 olmasada belki 3-4 giderse 65-66 olurum, bana motivasyon olur hedefe yaklaşır sonra gerisini ağır diyet değil de spor yürüyüş ve yeme alışkanlığımı değiştirip yavaş yavaş ama kesinlikle kalıcı olarak veririm diye düşünmüştüm. hayıır miğdem bulanıyor ama bırakmamalıyım....

Kız geçenlerde diş doktoru da eşimle bana artık çocuğa ya abi ya da bir abla lazım dedi Tabii adam nerden bilsin benim zayıflamak isteyimi
bende bir kardeş düşünüyorum kızıma canım ama şimdi değil gelecek yaza kadar 55 olursa Allah izin verirse o zaman hamile kalmak istiyorum

patates günü neyse de o et günün duyunca midem bulandı benim bir de yumurta günü tabi

Çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir inşallah kuzucuk

bende bir kardeş düşünüyorum kızıma canım ama şimdi değil gelecek yaza kadar 55 olursa Allah izin verirse o zaman hamile kalmak istiyorum
Ben de çok istiyorum ama senin gibi düşünüyorum istediğim kilo da hamile kalmalıyım yoksa daha da üstüne biner kilolar

Selam kızlar nasılsınız? Dün benim için bir felaketti ama bugün toparlıcam inşallah siz nasılsınız?
Sen nasılsın canımcım. Biz de kızlarla bir diyete başladık midelerimiz bulanıyor Ama pes etmiycem şimdiye kadar lezzetli yedim de ne oldu kiloları aldıkca aldım Artık ben diyil kilolar pes etsin ve eriyib gitsin bir daha dönmemek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…