merhaba bayanlar,
dün eşim ve çocukla havuza gittik ve maaselef kızım fena şifa kaptı. daha öncede gitmiştik bir sıkıntı yoktu çok ta dikkat ettim ama gece sabahladım yanında öksürük öksürük mahvoldu çocukcak...
bende dün akşam da ilan ettiğim gibi şu 5günlük diyete niyet ettim ama en basit olacağını düşündüğüm gün daha şimdiden miğdem bulanıyor. bu galiba hiç sanıldığı gibi basit birşey değil. ama zorlicam kendimi şu günü hayırlısı ile bir atlatim inşallah ve yarın yeşillik günü düşüneyim yeşillik ne alabilirim sabah yediğimizden devam edecekmişya....
Canım Allah şifasını versin inşallah tez zamanda. AMİN.merhaba bayanlar,
dün eşim ve çocukla havuza gittik ve maaselef kızım fena şifa kaptı. daha öncede gitmiştik bir sıkıntı yoktu çok ta dikkat ettim ama gece sabahladım yanında öksürük öksürük mahvoldu çocukcak...
bende dün akşam da ilan ettiğim gibi şu 5günlük diyete niyet ettim ama en basit olacağını düşündüğüm gün daha şimdiden miğdem bulanıyor. bu galiba hiç sanıldığı gibi basit birşey değil. ama zorlicam kendimi şu günü hayırlısı ile bir atlatim inşallah ve yarın yeşillik günü düşüneyim yeşillik ne alabilirim sabah yediğimizden devam edecekmişya....
Günaydın kızlar çok şükür bebegımı kucağına aldın cuma günü 18.20 de cımcime 3480 gram 47 cm doğdu maşallah Allaha sukur kolay doğum oldu çok uzun şancı çekmedim 2 2,5 saat şiddetli şancı çektim ama sünnî sancı oldukca zormus çok şükür ıkımızde ıyıyız hepinizden Allah razı olsun...
çok geçmiş olsun...çocukların hastalığı kendi hastalığından daha zor.Allah şifa versin
Canım Allah şifasını versin inşallah tez zamanda. AMİN.
Diyete gelince ben de aynıyım midem bulanıyor ama ben de zorluyorum.
bende bir kardeş düşünüyorum kızıma canım ama şimdi değil gelecek yaza kadar 55 olursa Allah izin verirse o zaman hamile kalmak istiyorumKız geçenlerde diş doktoru da eşimle bana artık çocuğa ya abi ya da bir abla lazım dediTabii adam nerden bilsin benim zayıflamak isteyimi
patates günü neyse de o et günün duyunca midem bulandı benim bir de yumurta günü tabievet kızlar aynen dediğiniz gibi çocukların rahatsızlığı bizimkinden daha zor geliyor. gece zaten uyuymadım patates te mübarek çok tatsızmış tuzsuzda zor olunca kekik ve pul piperi çok attım yorgunluk üstüne baharat mahfetti miğdemi Allah akıl fikir versin bana.
64 benim evlilik kilom:) yani aslında kendimi çokta kilolu hissetmediğim iyi hissettiğim bir kilo bu diyetle 5 olmasada belki 3-4 giderse 65-66 olurum, bana motivasyon olur hedefe yaklaşır sonra gerisini ağır diyet değil de spor yürüyüş ve yeme alışkanlığımı değiştirip yavaş yavaş ama kesinlikle kalıcı olarak veririm diye düşünmüştüm. hayıırmiğdem bulanıyor ama bırakmamalıyım....
Inallah canım benim inşallah.bende bir kardeş düşünüyorum kızıma canım ama şimdi değil gelecek yaza kadar 55 olursa Allah izin verirse o zaman hamile kalmak istiyorum
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir inşallah kuzucukmerhaba bayanlar,
Ben de çok istiyorum ama senin gibi düşünüyorum istediğim kilo da hamile kalmalıyım yoksa daha da üstüne biner kilolarbende bir kardeş düşünüyorum kızıma canım ama şimdi değil gelecek yaza kadar 55 olursa Allah izin verirse o zaman hamile kalmak istiyorum
Ah tatlım ne desen haklısınKahvaltida 3 dilim ekmek fazla olmus balkaymaktanda kacinmaliyiz azda olsa..sonrasi icin yorum yapmicam ..puanim 4
Sen nasılsın canımcım. Biz de kızlarla bir diyete başladık midelerimiz bulanıyorSelam kızlar nasılsınız? Dün benim için bir felaketti ama bugün toparlıcam inşallah siz nasılsınız?
bende kilomu vereyim düşünmeyi düşünmek istiyorumBen de çok istiyorum ama senin gibi düşünüyorum istediğim kilo da hamile kalmalıyım yoksa daha da üstüne biner kilolar
Ay sen dememişmiydin yoksa nivea nın sıkılaştırıcı etkili kremihangi kremdiki o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?