Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar aranizda protein diyeti yapan varmi..cok iyi kilo verdiriyormus..tecrübesi olan varsa birbirimizi bilgilendirelim...ben yarin denicem... karbonhidrat olmayacakmis menüde..
Canım ben protein diyetine yakın bir diyet yapıyorum içinde az da olsa karbonhidrat var ama sende bi araştır istersen kb diyeti olarak geçiyor yalnız ben bu hafta ara vercem düzenim bozuldu biraz haftaya tekrar başlıycam

Merhaba iyi hafta sonlari
bu tatiller bana hiç iyi gelmiyor fena yoldan cikiyorum. Yediklerim ictiklerim akillara zarar.
Şu yatmadan once yogurt limon biber kürüne nihayet basladim sabah ilik limonlu suya devam...
umarim sizde diyet yolundadir

Bu hafta 5 gun 5kiloyu bi deniyecegim hazir egitim var okulda degilim bi gayret zorlim
ama onda çay yasağı var mi caysizliga dayanamıyorum

Canım bak bir-birimizi uyaralım diyordun ben bu hafta menülerede kek. börek. mantı. v.s. olmasın diyorum. Az yemişsin ama yine de yemesen. Bu arada pazar Selenin menüsünü yapıcakmısın? Bben yapıcam.

Ben 5 gün yapamam canım ya patates meyve yumurta ve sebze gününü yaparım ama et gününü yapmam midem bulanır

Ben 5 gün yapamam canım ya patates meyve yumurta ve sebze gününü yaparım ama et gününü yapmam midem bulanır
Tamamdır canım bu bitsin senin de diyetini yapıcam hatta sen yapdığın zaman hatırlat yapalım. Bu hafta Selenin diyetini deniyim bakalım ne olucak.

Tamamdır canım bu bitsin senin de diyetini yapıcam hatta sen yapdığın zaman hatırlat yapalım. Bu hafta Selenin diyetini deniyim bakalım ne olucak.

Ben selin in diyetini biraz değiştirip yapmam canım yazayım sana
1.gün
3 patates
domates salatalık
1 dilim ekmek

2.gün
4 yumurta
domates salatalık
1 dilim ekmek

3.gün
5 meyve
domates
salatalık
1 dilim ekmek

4.gün
yoğurt
peynir
domates salatalık
1 dilim ekmek

ben bunu şekilde yapmayı düşünüyorum

Kızlar Nasılsıniz ya giremedim hiç bugün hemen menüyü yazayım

sabah
1 yumurta omlet
1 dilim
biraz peynir
domates

öğle
yarım simit
4 çilek

akşam
Tavuk kanat derisiz 8 tane
light kola
salata

2 lt su
Afiyet olsun canim menün güzel puanim 9,5 yarim puani simitten kirdim :)

Selam kizlarr..haftasonu diye kacamak yapmiyosunuzdur insallahh bugunku menum:
Kahvalti: yarim katmer
2 dilim peynir
5 zeytin
1 salatalik
ara: sekersz turk kahvesi
ogle: 1 tabak bulgur pilavi ustune tavuk
1 kase tarhana
salata
aksam: 1 kase misir gevregi
1 saat yuruyus(7000adim)
3 lt limonlu su
2 kayisi cayi

Yarim katmer disinda menün güzel canim bulgur biraz fazla gibi geldi puanim 9

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Şükür kavuşturana

Çok zorlu bir süreçten sonra şükür Tadilatım bitti hatta dünden beri temizlikle boğuşuyorum
Dün netle ilgili sorun yaşadığımdan bir türlü uğrayamadım.
Bugünde eşimin doğum günü ve sabahtan beri bir yandan temizlik bir yandan eşime süpriz derken ancak fırsatım oldu uğramaya

Eşimin Annesine sabah sabah eşimden gizli mesaj attım bir bahaneyle oğlunu çağır böyle böyle süpriz yapacağız dönüştede birlikte gelirsiniz banyoyu görme bahanesiyle diye
Tabi sabahtan itibaren unutmuş ayağına yattık hatta ben mesaj atarken kime mesaj atıyorsun diyince hiçççç sadece bir arkadaşa dedim Kvye yolladığım mesajıda son anda hatırlayıp sildim Allahtan ki eşim sonradan cebimi kurçalamış bu kime mesaj attı diye hiç huyu değildir ama ben o an hafif bir panik yaptım sanırım ki kıllanmış

Annesi öğlende birşey için beni AVmye götür demiş oda fırsat o fırsat kendini gezdirdi
Eşim ya işim var dediği halde tabi bizden tembihlendiği için KV aciliyeti var işte demiş Neyse bunlar gitti tabi ben o arada motoru popişime takıp eşime hemen bir Tiramisu yaptım pasta yerine Salonunda temizliğini bitirdim ve onlar döndüğünde çay koyma bahanesiyle mutfağa gidince Tiramisuya 3 mum dikip iyiki doğdun diyerek odaya döndük çocuklarla tabi eşim çok şaşırdı ve sevindi

Bu arada banyom müthiş oldu gerçekten tabi salı günüde kapıların pervazları takılsın sizlerede resimlerini atarım
Çok yoruldum ama cidden deydi Tesisatcı dün son retuş için gelince yahu Banu ne çabuk temizliğe bile girişmişsin dedi elin baya çabukmuş mis gibi olmuş her yer dedi
Tabi daha işim az da olsa var ama çoğu işim bitti şükür ( çamaşır makinesinin elektriz prizinide eşim halletsin bu gecede yarın çamaşırlarımı yıkamaya başlarım)
Salonun camları bile silindi tabi tüllerimi henüz yıkayamadım

Tadilatin bitmesine sevindim canim güle güle kullanin banyonuzu .artik diyete devam insallah

Hadi gözün aydın canım inşallah rahatlarsın artık. Yeni banyonu güle-güle kullan cancığazım.

Bügünkü menüm...
Kahvalti...
4 y.k yulaf
1 y.k keten tohumu
1 incir. .5 findik
1 bardak kadar süt

Ara..bi parca peynirli omlet ..salatalik

Öylen..1 tabak mercimek yemegi yaninda tavuk eti..
150 gr yogurt
1 avuc antep fistigi

Aksam..1 haslanmis yumurta
1 dilim kasar peynir
1 kupa tarcinli zencefilli sicak süt

Ara..1 portakal 5 findik 5 badem

O zaman ben 2 hafta sürdürmeyi düşünüyordum 1 hafta Seleninkini. O biri hafta da senin dediyin gibi yapıcam bakalım ne olucak inşallah kilo vere bilirim bu sefer.

Menün çok güzel afiyet olsun

selam kızlar evden çıkmadan yazmıştım ya dediğim gibi de oldu menü üzgünüm kaçınılmazdı..valla bana düzenli bir hayat lazım yoksa olmuyor dışarıda olunca sağlıklı beslenmek zor:))

sabah: aç karna 1 br su, 3 dilim kızarmış tb üzerine salça yanında 1 kk peynir biraz zeytin az balkaymak ve çay
ara: 2 top mado dondurma(krema gibi olanlardan değil yani)
öğlen: filmden çıktıktan sonra yedik doğal olarak çok açtık... 1 porsiyon iskender
ara: biraz çilek
ara: türk kahvesi 1 lokma helva

bu kadar kızlar bide bol su içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…