Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Acikcasi yapamadım ama hiç ara vermeden devam edicem arayı uzatmicam sizde durumlar nasıl
Bizde de fena diyil işte ama benim tansionum yükseldi yine sabahdan beri limon yedim sumak yedim papatesle ama geçmedi şimdi gidip ilaç içicem.

canım banyon şahane olmuş bayıldım güle güle kullanın :)

yok yavrum ben demedim ama hatırladım o kremi biri yazmıştı

kaç yaşındaki oğlun

muhteşem olmuş güle güle kullan...
pardon canım aklımda sen önermişsin gibi kalmış oğlum da 1.5 yaşına girmek üzere

Burdada okullar acildi paskalya tatili bitti..cocuklari getir götür sporum basladi yine :).ama iyi oluyo..hem icim rahat ediyo cocuklarimi yanliz birakmiyorum daha güvende oluyorlar

canım banyon şahane olmuş bayıldım güle güle kullanın :)

pardon canım aklımda sen önermişsin gibi kalmış oğlum da 1.5 yaşına girmek üzere
yok canım önemli değil seninki daha küçükmüş bırak büyüsün biraz birey olsun kendi kendine yetebilsin ki abi olsun kardeşine

benimde kilom takıldı kaldı 60 lı küsürlerde cok sinir bozucu.... Bu hafta bitince tam bir ay olcak vücudum direniyor vermek istemiyor ....
Yanarım yanarım şu 59lu rakamları görmediğim için offf

merhaba kızlar.
18 nisan cuma günü simit diyetine benimle birlikte başlayacak arkadaşlar arıyorum.liste 1 haftalık, 1 etap boyunca birbirimize destek oluruz 2. takımdan hedef geldi, bize simit yedirip kilo aldıracak demeyin,canım karbonhidrat çekiyordu bari böyle bir listeyi takip edeyim dedim, kendime yoldaş arıyorumberaber liste uygulamak çok daha zevkli

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/simit-diyeti.372187/

benimde kilom takıldı kaldı 60 lı küsürlerde cok sinir bozucu.... Bu hafta bitince tam bir ay olcak vücudum direniyor vermek istemiyor ....
Yanarım yanarım şu 59lu rakamları görmediğim için offf
Bi kaç gün protein diyeti yap faydasını görürsün canım ben 3 senedir 50 li bi rakam göremiyordum çok şükür ulaştım sende görürsün merak etme

Bi kaç gün protein diyeti yap faydasını görürsün canım ben 3 senedir 50 li bi rakam göremiyordum çok şükür ulaştım sende görürsün merak etme
Protein diyetinin yapabilirmiyim bilemiyecem açıkçası cesaretim yok.
benim daha uzun yıllar oldu 2009 yılında 58dim 2010da 73-74 arasındaydım.
bir yıldır 62-65 arasındaydım.
şimdi 60kusurlerde takılı kaldım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…