aaa sizin 5 gun diyetiniz var demi hadi Allah kolaylık vrsin inş sonucu multu ederEminim lezzetlidir canım fakat yiyemem bugün süt ve süt ürünleri yiyorum
Acikcasi yapamadım ama hiç ara vermeden devam edicem arayı uzatmicam sizde durumlar nasılBiz iyiyiz canım sen nasılsın diyet de yapamamışsındır şimdi sen canım benim ya
Bizde de fena diyil işte ama benim tansionum yükseldi yine sabahdan beri limon yedim sumak yedim papatesle ama geçmedi şimdi gidip ilaç içicem.Acikcasi yapamadım ama hiç ara vermeden devam edicem arayı uzatmicam sizde durumlar nasıl
canım banyon şahane olmuş bayıldım güle güle kullanın :)Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr
Sabah sabah selam vereyim derken elektrik kesintisinin azizliğine uğradım
Şükür şimdi geldide damlayabildim
Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum
Şu meşhur tadilatimin sonucunu gostereyim size :)))
Eki Görüntüle 1491504
Bu ilk aradaki duvar kırıldıktan sonra çekilen resimklozetin arkası duvardı
Eki Görüntüle 1491505 Eki Görüntüle 1491506 Eki Görüntüle 1491507 Eki Görüntüle 1491508
Buda evimize takılan kapı
Eki Görüntüle 1491512
Tabi duş bölümüne cam kapılar gelicek ama henüz onları takamadılar siparişini yeni verdiğimiz için
pardon canım aklımda sen önermişsin gibi kalmış oğlum da 1.5 yaşına girmek üzereyok yavrum ben demedim ama hatırladım o kremi biri yazmıştı
kaç yaşındaki oğlun
muhteşem olmuş güle güle kullan...
Çok geçmiş olsun canım dikkat etBizde de fena diyil işte ama benim tansionum yükseldi yine sabahdan beri limon yedim sumak yedim papatesle ama geçmedi şimdi gidip ilaç içicem.
yok canım önemli değil seninki daha küçükmüş bırak büyüsün biraz birey olsun kendi kendine yetebilsin ki abi olsun kardeşinecanım banyon şahane olmuş bayıldım güle güle kullanın :)
pardon canım aklımda sen önermişsin gibi kalmış oğlum da 1.5 yaşına girmek üzere
canım banyon şahane olmuş bayıldım güle güle kullanın :)
pardon canım aklımda sen önermişsin gibi kalmış oğlum da 1.5 yaşına girmek üzere
ben geçenlerde sormuştum başka Kullanan varmı diye nivea reshaping kreminipardon canım aklımda sen önermişsin gibi kalmış oğlum da 1.5 yaşına girmek üzere
Tamam canım şimdi hatırladım aldım ben o kremi bugün spordan sonra kullanıcam sonucunu paylaşırım iki hafta sonraben geçenlerde sormuştum başka Kullanan varmı diye nivea reshaping kremini
Bana etkili geldi gibi yani öyle abartılı olmasada faydalı geldiTamam canım şimdi hatırladım aldım ben o kremi bugün spordan sonra kullanıcam sonucunu paylaşırım iki hafta sonra
zaten duştan sonra nemlendirici sürüyoruz varsın bunu sürelim etkili olursa ne mutlu bana teşekkür ederim canım öneri için bu aradaBana etkili geldi gibi yani öyle abartılı olmasada faydalı geldi
evet merakla beklerim sonucu ?!?!?!
aynen sana katılıyorumzaten duştan sonra nemlendirici sürüyoruz varsın bunu sürelim etkili olursa ne mutlu bana teşekkür ederim canım öneri için bu arada
Bi kaç gün protein diyeti yap faydasını görürsün canım ben 3 senedir 50 li bi rakam göremiyordum çok şükür ulaştım sende görürsün merak etmebenimde kilom takıldı kaldı 60 lı küsürlerde cok sinir bozucu.... Bu hafta bitince tam bir ay olcak vücudum direniyor vermek istemiyor ....
Yanarım yanarım şu 59lu rakamları görmediğim için offf
Protein diyetinin yapabilirmiyim bilemiyecem açıkçası cesaretim yok.Bi kaç gün protein diyeti yap faydasını görürsün canım ben 3 senedir 50 li bi rakam göremiyordum çok şükür ulaştım sende görürsün merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?